در مرحله تحویل ملک چند نکته را رعایت نمایید. 🏡
🔺نکته اول:
بهتر است تحویل ملک با حضور اشخاص دیگری مانند مشاور املاک و یا شخص ثالث انجام شود تا در صورت خودداری از تحویل ، شهودی برای صورتجلسه کردن حضور داشته باشند.
🔺نکته دوم:
در زمان تحویل حتما از ملک بازدید نمایید و از تخلیه بودن آن مطمئن شوید و به صرف تحویل کلید ملک اکتفا نکنید.
🔺نکته سوم:
مبلغی که در زمان تحویل متعهد به پرداخت آن شدهاید را صرفا به طرف مقابل و یا وکیل قانونی وی تحویل دهید.
🔺نکته چهارم:
در صورت تحویل گرفتن ملک، مراتب را در دو نسخه صورتجلسه کنید و به امضای طرفین برسانید.
🔺نکته پنجم:
بلافاصله بعد از تحویل ملک قفلهای ملک را تعویض نمایید.
🔺نکته ششم:
اگر ملک دارای مستاجر باشد و در زمان تحویل هنوز قرارداد اجاره به اتمام نرسیده باشد، در صورت توافق طرفین، میتوان با انتقال قرارداد اجاره به خریدار و انتقال تعهد پرداخت ودیعه مستاجر به وی، ملک را تحویل داد.
🔺نکته هفتم:
علاوه بر ملک اصلی توابع و ملحقات آن مانند انباری و پارکینگ باید به خریدار تحویل داده شود.
🔺نکته هشتم:
از آنجا که فروشنده میبایست در زمان تحویل ملک کل بدهی خود در زمینه خدمات عمومی مانند آب، برق، گاز و هزینه شارژ را تسویه نماید، در قرارداد حتما ذکر شود که عدم تسویه موارد فوق به منزله تحویل ندادن است.
🔺نکته نهم:
بهتر است در قرارداد کلیه لوازم و تجهیزاتی که در هنگام تحویل میبایست به خریدار تحویل شود و ممکن است بعدا در مورد آن اختلاف شود ذکر گردد.
( لوازمی مانند شیرآلات، پکیج، کولر، شوفاژ و گاز روی میزی و ... )
⚖ عضویت ⚜️احقاق حق ⚖
✨✨ ✨✨ ✨✨
#تلنگر
افکار منفی مثل حسادت، نفرت و خشم
نسبت به دیگران مثل این است
که سم بخوریم ولی
امیدوار باشیم دیگران بمیرند.
⚖ عضویت ⚜️احقاق حق ⚖
✨✨ ✨✨ ✨✨
🔸🔹 حق فسخ 🔹🔸
سوال 🔻🔻
اگر ملک خریداری شده مساحت مورد نظر را نداشته باشد تکلیف چیست⁉️
👈 یکی از مشکلاتی که در معاملات ممکن است رخ دهد و باعث تشکیل پرونده حقوقی در دستگاه قضایی شود دقیق نبودن اطلاعات ارائه شده با میران و ارقام واقعی است.
به عنوان مثال در معامله یک ملک فرد فروشنده ممکن است اظهار کند که مساحت ملک۵۰متر است در صورتی که در سند عدد کمتر۴۸متر ثبت شده باشد.
👌قانونگذار در ماده۳۵۵قانون مدنی به این مورد اشاره کرده و میگوید: اگر ملکی به شرط داشتن مساحت معین فروخته شده باشد و بعد معلوم شود که کمتر از آن مقدار است، مشتری حق فسخ معامله را خواهد داشت؛ و اگر معلوم شود که بیشتر است بایع میتواند آن را فسخ کند، مگر اینکه در هر دو صورت طرفین به محاسبه زیاده یا نقیصه تراضی نمایند.
⚖ عضویت ⚜️احقاق حق ⚖
✨✨ ✨✨ ✨✨
#تلنگر
ما هم به ذهن سلیم و هم قلب نیازمندیم. شکوه زندگی این نیست که هرگز به زانو در نیاییم، در این است که هر بار افتادیم دوباره برخیزیم .
⚖ عضویت ⚜️احقاق حق ⚖
✨✨ ✨✨ ✨✨
سؤال⁉️
اگر پدر و مادر طفلی با دریافت وجه نقد طفل خود را در اختیار فرد دیگری قرار دهند که آن فرد به عنوان فرزندخوانده از آن نگهداری نماید (خرید و فروش طفل) آیا این عمل، دارای عنوان مجرمانه میباشد یا خیر⁉️
پاسخ 🔻🔻
✍️قانونگذار در ماده ۳ قانون حمایت از کودکان و نوجوانان مصوب ۱۳۸۱، هر نوع خرید و فروش و بهره کشی و به کارگیری کودکان به منظور ارتکاب اعمال خلاف از قبیل.... را دارای وصف مجرمانه دانسته است. بدیهی است که در خصوص فرزند خواندگی میباید مطابق قوانین خاص خود رفتار گردد و لذا در فرض مطروحه که ناظر بر فروش فرزند به دیگری میباشد، با توجه به مراتب فوقالذکر جرم محسوب میگردد و خریدار و فروشنده طفل قابل تعقیب و مجازات هستند.
⚖ عضویت ⚜️احقاق حق ⚖
✨✨ ✨✨ ✨✨
افت قیمت ماشین بر اثر تصادف🚗
✍برای دریافت افت قیمت خودرو در ماشین، دو راه موجود است؛🔻
👈راه اول، توافق دو راننده، بر مبلغ مشخصی به عنوان خسارت افت قیمت و پرداخت آن، توسط راننده مقصر می باشد.
👈 راه دوم، شکایت از راننده مقصر و پیگیری تصادف در شورای حل اختلاف بوده؛ با این توضیح که راننده ای که ماشین او بر اثر تصادف، دچار کاهش قیمت شدید شده، باید، به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه نمایید.
پس از ثبت دادخواست و ارجاع پرونده به مرجع صالح، جهت تعیین میزان و مبلغ افت قیمت، قرار کارشناسی، صادر می گردد تا کارشناس دادگستری، تعلق یا عدم تعلق افت قیمت، همچنین، میزان آن را، در صورت تعلق، بر اساس جدول افت قیمت خودرو در تصادف، محاسبه کرده و نظر کارشناسانه خود را، به دادگاه، اعلام کند. سپس، قاضی پرونده، با در نظر گرفتن نظر کارشناس و سایر مدارک موجود، اقدام به صدور رای مقتضی، در خصوص پرداخت افت قیمت خواهدنمود.
⚖ عضویت ⚜️احقاق حق ⚖
✨✨ ✨✨ ✨✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تلنگر
غصه هر اتفاق بد رو یکبار بخور
تموم شد و رفت
حالا به فردا فکر کن
به روزهای خوبی که باید باشه
⚖ عضویت ⚜️احقاق حق ⚖
✨✨ ✨✨ ✨✨
آيا زني كه مهر خود را به همسرش بخشیده است میتواند از بخشش خود رجوع و مهر خود را به صورت مجدد مطالبه كند يا خير⁉️😳
👈حالت اول
زمانی است که زوجه در خصوص مهریه، ما فی الذمه زوج را ابراء میکند. به این بیان که میگوید از نظر من تو دیگر تکلیفی برای پرداخت مهریه نخواهي داشت ( تو را از پرداخت مهریه بری می کنم ) ؛ این بیان باعث میشود تا تکلیف شوهر در ادای مهر به طور کلی ساقط شود. پس در این حالت زن حق رجوع ندارد .
👈حالت دوم
زمانی است که زوجه در قبال طلاق، مهریه خود را به شوهر بذل میکند. بذل مهر در طلاقهای خلع و مبارات انجام میشود، خُلع و مُبارات دو نوع طلاق توافقی در فقه و حقوق اسلامی است که در آن زن با واگذاری مالی به شوهر از وی طلاق میگیرد. این طلاق مربوط به زمانی است که زن از شوهر به قدری تنفر پیدا کرده باشد که حاضر شود با پرداخت پول از قید همسری وی رها شود. این مال ممکن است مهریه زن یا معادل آن باشد، به همین جهت در فرهنگ عامه از عبارت «مهرم حلال و جانم آزاد» در اشاره به این نوع طلاق استفاده میکنند. بنابراین زن با پرداخت مالی به شوهر، از او میخواهد كه طلاقش دهد. اگر زن در ایام عده طلاق از بذل خود رجوع کند، طلاق ملغي و کان لم یکن خواهد شد. یعنی همچنان زن و شوهر محسوب می شوند و مثل این است که اصلا طلاقی صورت نگرفته است . پس در این حالت زن حق رجوع از مهریه را تا پایان مدت عده دارد .
👈حالت سوم
زمانی است که زوجه مهریه خود را به زوج هبه میکند. به این بیان که میگوید من مهر خود را به تو بخشیدم؛ در این حالت است که همانند ساير اشكال هبه، تکلیف شوهر در پرداخت مهريه به طور کلی از بین نمیرود؛ چراکه زن میتواند تحت شرایطی از هبه مزبور رجوع و مهر خود را مطالبه كند. خواه طلاق گرفته باشد یا نگرفته باشد.
⚖ عضویت ⚜️احقاق حق ⚖
✨✨ ✨✨ ✨✨
سوال⁉️
آیا هزینه تحصیل جزء نفقه است⁉️
پاسخ🔻🔻
🔸هزینه تحصیل زن و مخارج و شهریه دانشگاه همسر، جزء نفقه وی محسوب نشده و لذا، پرداخت آن بر عهده شوهر او نمی باشد. اما، در مورد فرزند، هزینه تحصیل در مدرسه، جزء نفقه او در نظر گرفته شده که در صورت عدم پرداخت، ضمانت اجرای حقوقی مطالبه نفقه و کیفری حبس را خواهد داشت؛ اما مخارج و شهریه دانشگاه، به عنوان بخشی از نفقه فرزند محسوب نمی گردد.
⚖ عضویت ⚜️احقاق حق ⚖
✨✨ ✨✨ ✨✨
#تلنگر
در زندگی هیچ چیزی نیست که در یک وضعیت ثابت باقی بماند
هیچ خط مستقیمی وجود ندارد. همه چیز خمیده است
اگر پیشرفت نمی کنی، پس در حال پسرفتی!
⚖ عضویت ⚜️احقاق حق ⚖
✨✨ ✨✨ ✨✨
یکی از پرسشهای متداول کارگران و کارمندان شرکتهای خصوصی این است که:
در چه شرایطی کارفرما میتواند قرارداد کاری را فسخ کند⁉️ و در این صورت، این افراد، چه مطالباتی را باید از کارفرمایان خود دریافت کنند⁉️
پاسخ:🔻🔻
در ماده 27 که یکی مهمترین ماده های قانون کار در زمینه قرارداد کار است، به این سوال مهم پاسخ داده شده است. طبق این مادهقانونی: «هرگاه کارگر در انجام وظایف محوله قصور ورزد و یا آئیننامههای انضباطی کارگاه را پس از تذکرات کتبی نقض نماید، کارفرما حق دارد در صورت اعلام نظر مثبت شوراي اسلامی کار، علاوه بر مطالبات و حقوق معوقه به نسبت هر سال سابقه کار، معادل یک ماه آخرین حقوق کارگر را بهعنوان (حق سنوات) به وي پرداخته و قرارداد کار را فسخ نماید».
⚖ عضویت ⚜️احقاق حق ⚖
✨✨ ✨✨ ✨✨