☫ ﷽. ☫
✍امام
خامنه ای فرمودند :
من خواهشم این است، کاری کنید این جوان امیدوار بشود.
🖋امامخامنه ای
در دیدار اخیر اساتید: روی مسئلهی امید تکیه میکنم.
✔من
خواهشم این است،
اساتید معظّم و مکرّم، کاری کنید این جوان امیدوار بشود.
✔دشمن
میخواهد یأس ایجاد کند.
یک جریانی هم متأسفانه در داخل کمک میکند به دشمن.
✔شما بایستید
در مقابل این جریان خائن و خبیث و ایجاد امید کنید. ۹۸/۳/۸
☫ ﷽. ☫
🌹👇دشمن، هم مردم را از شنيدن حق منع مىكند و هم براى مبارزه با آن از طريق هوچيگرى و هياهو تلاش مىكند
✍🏻
سوره فصلت (41): آيات 26 تا 28]
وَ قالَ الَّذِينَ كَفَرُوا لا تَسْمَعُوا لِهذَا الْقُرْآنِ وَ الْغَوْا فِيهِ لَعَلَّكُمْ تَغْلِبُونَ (26
✒و كسانى كه كفر ورزيدند گفتند:
👈 «به اين قرآن گوش ندهيد و در (هنگام تلاوت) آن (سخن) لغو بيافكند تا شايد پيروز شويد.»
🌹پيامها🌹
️⃣- ✒ كسانى كه حرف منطقى ندارند، مردم را از شنيدن حرف منطقى ديگران نيز منع مىكنند. «لا تَسْمَعُوا» ...
2-✒ شنيدنِ حرف حق
👈 داراى جاذبه و اثر بخشى خاص است كه دشمنان از آن هراس دارند. «لا تَسْمَعُوا لِهذَا الْقُرْآنِ»️
3-✒ دشمن👇
هم مردم را از شنيدن حق منع مىكند و هم براى مبارزه با آن از طريق هوچيگرى و هياهو تلاش مىكند. «لا تَسْمَعُوا ... وَ الْغَوْا»
4-✒ دشمن هميشه به ياران خود نويد پيروزى مىدهد. «تَغْلِبُونَ»
🌷 اَللّهُــمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّــکَ الفَــــرَج 🌷
سید عزت الله ضرغامی
متولد: ١٣٣٨ - تهران
نام پدر: حسین
دارای ٤ فرزند (١ پسر و ٣ دختر) و دو نوه، حسین و سیدمحمد مهدی
شب جمعه ٦ اسفند ١٣٣٨ در محلهای فقیرنشین در جنوب تهران _ میدان گمرک، خیابان جمادیالحق _ در منزلی استیجاری به دنیا آمدم.
پدر و مادرم از دزفول به تهران مهاجرت کرده بودند. خانوادهای پرجمعیت بودیم (١١نفر) و من هشتمین فرزند بودم. مرحوم پدرم کارمند شرکت نفت و مادر مرحومهام خانه دار بود.
دوره ابتدایی را در دبستان برومند، در خیابان انبارنفت و دوره راهنمایی را در مدرسه پهلوی در چهارراه گمرک گذراندم. در این ٨ سال شاگرد اول کلاس بودم.
دوره متوسطه را هم در دبیرستان بزرگ تهران؛ ضلع شمالی پارک شهر طی کردم.
سردار شهید حسن طهرانی مقدم؛ مهندس حسین محمدی؛ دکتر حمیدرضا کاتوزیان و دکتر آقامیری از هم دورهایهای من در این دبیرستان بودند.
مهر ٥٧ در دانشگاه امیرکبیر قبول شدم و با توجه به ٣ رویداد پیروزی انقلاب اسلامی، اشغال لانهجاسوسی و انقلاب فرهنگی؛ با ٣ دوره تعطیل و تأخیر دانشگاه مواجه شده و نهایتاً در سال ٦٥ به سلامتی! فارغالتحصیل شدم.
قبل از پیروزی انقلاب با سخنرانی، تشکیل کلاس، تشکل دادن به جوانان محله در راهپیماییها و آگاهی بخشی به آنان در حد توان و وسعم تلاش کردم.
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در کنار مرحوم آیت الله سید عبدالمجید ایروانی نماینده حضرت امام(ره) به فعالیتهای فرهنگی و سیاسی در حوزهای گستردهتر در جنوب شهر اقدام کردم.
مدیریت کانون اسلامی حرّ (کاخ جوانان سابق)، واقع در میدان راه آهن از سوی ایشان به عنوان رئیس کمیته انقلاب اسلامی به من واگذار شد.
همزمان در امور تربیتی آموزش و پرورش منطقه ١٦ تهران در کنار بسیاری از دوستان انقلابی امروز به فعالیت پرورشی و کادرسازی مشغول شدم. در سال ٥٩ با یکی از مربیان تربیتی ازدواج کردم که ثمره آن ٤ فرزند است. هر ٤ نفر ازدواج کردهاند. الکمان را آویزان کردهایم!
در سال ٦١ به سپاه وارد شدم و با برنامه رادیویی سپاه اولین فعالیتام را در این نهاد مقدس آغاز کردم.
تحصیلات:
مهندسی عمران از دانشگاه صنعتی امیرکبیر
کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، دانشگاه آزاد اسلامی
دانشجوی دکتری ارتباطات، دانشگاه آزاد اسلامی(به علت تلاقی با شروع دوران ریاست صداوسیما متوقف شد)
پذیرش من در هر ٣ مورد بدون استفاده از هر امتیازی بوده است.
مسئولیتها:
١- عضویت در شورای عالی انقلاب فرهنگی با حکم مقام معظم رهبری
٢- عضویت در شورای عالی فضای مجازی با حکم مقام معظم رهبری
٣- دو دوره ریاست سازمان صداوسیما با حکم مقام معظم رهبری
٤- عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
٥- عضویت در هیئت امنای دانشگاه امیرکبیر
٦- عضویت در هیئت امنای دانشگاه هنر
٧- معاون امور مجلس و استانهای سازمان صداوسیما
٨- نماینده قوه قضائیه در شورای نظارت بر سازمان صداوسیما
٩- معاون امور سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
١٠- معاون امور مجلس و استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
١١- مشاور عالی وزیر ارشاد
١٢- معاون امور مجلس وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
١٣- رئیس کارخانجات صنعتی شهید حسن باقری سپاه (تولید موشکهای فجر)
١٤- معاونت فرهنگی و عضو شورای مرکزی جهاد دانشگاهی دانشگاه امیرکبیر
١٥- مدیرعامل شرکت عمران قدس، تحت پوشش بنیاد جانبازان
١٦- عضویت در هیئت امنای خبرگزاری جمهوری اسلامی
١٧- عضویت در هیئت امنای سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران
١٨- عضویت در هیئت امنای کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان
١٩- عضویت در هیئت امنای باغ موزه دفاع مقدس
٢٠- عضویت در هیئت امنای بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس
٢١- مشاور طرح و برنامه دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی
٢٢- نویسنده و گزارشگر برنامه رادیویی سپاه پاسداران
٢٣- مسئول کانون فرهنگی حرّ (کاخ جوانان سابق راه آهن)
٢٤- مربی پرورشی منطقه ١٦ تهران (نازی آباد)
٢٥- عضو دانشجویان مسلمان پیرو خط امام در اشغال لانه جاسوسی آمریکا
٢٦- عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
زندگی نامه
حجتالاسلام والمسلمین دکتر مرتضی آقا تهرانی در سال 1336 در اصفهان متولد شد. تحصیلات مقدماتی علوم حوزوی را در مدرسه حقانی قم و زیر نظر شهیدان گرانقدر، قدوسی و بهشتی به اتمام رسانید. ایشان از رزمندگان پر تلاش دوران دفاع مقدس بوده و همزمان دروس متوسطه و عالی فقه و اصول، فلسفه و تفسیر را در مکتب بزرگانی چون حضرات آیات بهجت، مظاهری و مصباح یزدی (دامت برکاتهم) فرا گرفته است. تحصیل در مؤسسات باقرالعلوم، در راه حق، امام خمینی (ره) و اخذ فوقلیسانس روانشناسی در قم، فوقلیسانس فلسفه غرب و دکترای فلسفه عرفان از دانشگاه بینگ همتون آمریکا، کارشناسی ارشد مطالعات اسلامی از دانشگاه لگ گیل کانادا بخش دیگری از کارنامه درخشان علمی ایشان است. حجتالاسلام والمسلمین تهرانی، 5 سال به عنوان امام جمعه شهر نیویورک و مسئول مؤسسه اسلامی این شهر فعالیت نمودند و پس از بازگشت از آمریکا تا به امروز به تدریس و تبلیغ در حوزه و دانشگاه و تحقیق و پژوهش در گستره فقه، اصول، اخلاق، عرفان و علوم تربیتی پرداخته است.
دکتر قالیباف در سال ۱۳۸۳ به عنوان نماینده حجت السلام سید محمد خاتمی (رییس جمهور وقت) و رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز منصوب گردید. در این دوره بود که قاچاق سیگار تقریبا از بین رفت و چند اسکله که برای قاچاق کالا استفاده می شد، کشف شد. ایشان همچنین دادگاه ویژه جرایم قاچاق کالا و ارز را راه اندازی نمودند که پرونده های مهمی همچون فرودگاه پیام و قاچاق خودرو در این دادگاه بررسی شد.
دکتر قالیباف در سال ۱۳۸۴ در انتخابات ریاست جمهوری به صورت مستقل وارد صحنه انتخابات شد و در اولین تجربه انتخاباتی خود با کسب ۴٫۰۷میلیون رای تجربه موفقیت آمیزی را در اولین دوره شرکت خود در صحنه های انتخاباتی کسب کرد و بالاتر از چهره هایی چون مصطفی معین، علی لاریجانی و مهرعلیزاده قرار گرفت.
ایشان در سال ١٣٨٤ با رای شورای اسلامی شهر تهران به عنوان شهردار پایتخت انتخاب و در سال ١٣٨٨ نیز مجدداً با حکم این شورا در سمت خود ابقا شد. اعتمادسازی در بین مردم و کاربردی کردن دین در اداره جامعه ذیل تبدیل شهرداری از نهادی خدماتی به اجتماعی و کوتاه کردن فاصله جنوب از شمال تهران هدف اصلی ایشان در این دوره مدیریت است که با رویکرد محله محوری در حال انجام است. با همین نگاه و بهره گیری از فرهنگ دفاع مقدس پروژه هایی همچون بزرگراه طبقاتی و تونل صدر – نیایش، تونل توحید، پل جوادیه، بوستان بزرگ ولایت، رود دره فرحزاد(بوستان نهج البلاغه)، ایجاد شبکه بی آر تی، سرعت بخشیدن به توسعه مترو و ... در تهران شکل گرفته است.
ایشان در سال ۱۳۸۷ برابر با سال ۲۰۰۸ میلادی از طرف سایت شهرداریهای جهان به عنوان هشتمین شهردار برتر دنیا معرفی شد. در سال ٢٠١٠ میلادی کلانشهر تهران برای اولین بار در یکی از شاخصهای توسعه شهری مفتخر به کسب رتبه، از یک سازمان معتبر بین المللی شد. تهران در آن سال در حوزه حمل و نقل به عنوان یکی از پنج شهر برتر دنیا از نظر حمل و نقل از سوی موسسه سیاستهای حمل و نقل و توسعه موسوم به ITDP گردید. همچنین در سال ٢٠١١ میلادی و در دهمین اجلاس متروپلیس (اتحادیه کلانشهرها و پایتخت های جهان)، تهران از بین ١٦٢ کلانشهر دنیا به عنوان شهر برتر جهان در زمینه ارتقای کیفیت زندگی شهروندان مورد تقدیر قرار گرفت. این جایزه که معتبرترین جایزه بین المللی در زمینه مدیریت شهری در دنیاست به دلیل تلاش برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان به ویژه در زمینه توسعه حمل و نقل عمومی و بهره گیری از روش های مناسب نظیر سامانه BRT، دوچرخه های عمومی و … به تهران تعلق گرفت.
دکتر قالیباف تالیفات و کتب ترجمه شده هم در پرونده خود دارند که از جمله آنها می توان به آثار زیر اشاره کرد:
حکومت محلی یا استراتژی توزیع فضایی قدرت سیاسی در ایران، منتشر شده توسط مؤسسه انتشارات امیرکبیر
ایران و دولت توسعهگرا، منتشر شده توسط مرکز انتشارات وزارت امور خارجه
خاورمیانه معاصر: تاریخ سیاسی پس از جنگ جهانی اول، منتشر شده توسط انتشارات قومس
دکتر محمدباقر قالیباف در شهریورماه سال ١٣٤٠ در شهر ییلاقی طرقبه در خانواده ای مذهبی پا به عرصه هستی نهاد. پدر ایشان از کسبه قدیم و از معتمدان دیار خود است. وضعیت متوسط زندگی باعث شد تا ایشان از همان ابتدا و در ایام فراغت از تحصیل به کار و کسب درآمد هم اهتمام ورزد.
اولین حضور اجتماعی وی در سن ١٦ سالگی و با حضور در سخنرانی های شهید کامیاب، آیت الله خامنه ای، شیخ علی تهرانی، شهید هاشمی نژاد و شهید دیالمه در مساجد بزرگ مشهد از جمله کرامت، امام حسن مجتبی(ع) و موسی الرضا(ع) رقم خورد. یافته های ایشان در این منبرنشینی ها و فضای پر تلاطم آن روزهای انقلاب که با مطالعه کتاب ها و اعلامیه های مختلف همراه بود سمت و سوی فکری ایشان را شکل داد.
باورهای دینی ایجاد شده در ایشان باعث شد تا به کمک چند تن از هم کلاسی های دبستانی، انجمن اسلامی دانش آموزان را راه اندازی کنند که این انجمن هسته اولیه انجمن اسلامی دانش آموزان خراسان و بعد کشور شد.
در همین ایام (سال ١٣٥٦) بود که زلزله طبس روی داد. این حادثه مقارن با زمانی بود که رژیم پهلوی بیشتر به فکر سرکوب انقلابی ها بود تا کمک به زلزله زده ها، بدین ترتیب مردم خود دست به کار شدند و دکتر قالیباف کمکهای مردم مشهد را جمع کرد و به طبس برد. قابلیتهای ایشان در انجام این کار به حدی بود که در شورای ساخت طبس، عهده دار ساخت قسمتی از این شهر شد.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ١٣٥٧ تحرکات گروه های مخالف داخلی به اوج خود رسیده بود به طوری که انقلاب نیاز به پاسداری داشت؛ بدین ترتیب سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی(ره) شکل گرفت و بلافاصله جنگ تحمیلی آغاز شد. بدین ترتیب قالیباف نوجوان در سال ٥٨ و در سن ١٨ سالگی وارد جبهه شد و به دلیل قابلیتهایی که از خود نشان داد در سال ١٣٦١به عنوان فرمانده تیپ امام رضا(ع) و یک سال بعد در جایگاه فرمانده لشکر ٥ نصر خراسان انتخاب شد.
عقد ازدواج دکتر قالیباف نیز یک سال بعد و در سال ١٣٦٢ توسط امام خمینی(ره) خوانده شد که حاصل این ازدواج ٣ فرزند است.
دکتر قالیباف به همراه لشکر ٥ نصر در اغلب عملیاتهای دوران دفاع مقدس در کنار شهیدان سرافرازی همچون باکری، همت، خرازی، کاظمی، صیاد شیرازی به صیانت از انقلاب پرداخت و برادر ایشان شهید حسن قالیباف نیز از نیروهای تحت فرماندهی دکتر قالیباف بود که در عملیات کربلای ٤ به فیض شهادت نائل شد.
پس از جنگ فرماندهی لشکر ٢٥ کربلا را عهده دار بود که زلزله عظیم منجیل اتفاق افتاد. در این واقعه تمام راههای ارتباطی بین تهران و شمال بسته شده بود. این لشکر به همراهی دکتر قالیباف با طی ١٥ کیلومتر پیاده روی اولین گروهی بود که خود را به محل حادثه رسانید و گروههای امداد و نجات اولیه توسط آنان تشکیل شد.
در سال ١٣٧٣مسئولیت قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) را پذیرفت. پروژه هایی همچون راه آهن ١٦٥ کیلومتری مشهد سرخس که ایران افغانستان، آذربایجان، قرقیزستان، قزاقستان، تاجیکستان، ترکمنستان، ازبکستان، پاکستان و ترکیه را به هم وصل می کند، گازرسانی به ٥ استان مرکزی و غربی، ساخت سازه عظیم دریایی خلیج فارس و سد بزرگ کرخه از جمله توفیقات ایشان در این دوره مدیریت است.
درکنار این فعالیتها نیز در رشته جغرافیای سیاسی تا مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه تهران ادامه تحصیل داد.
در سال ١٣٧٦ به دستور مقام معظم رهبری عهده دار فرماندهی نیروی هوایی سپاه شد و باور بر تخصص گرایی باعث شد تا با گذراندن دوره های فشرده خلبانی در ایران و فرانسه مجوز پرواز با ایرباس را بدست آورد. ایشان هم اکنون نیز به صورت مرتب به عنوان خلبان هواپیمای ایرباس در شرکت هواپیمایی ایران ایر پروازهایی را انجام می دهد. ایشان در همین ایام در کنکور دکتری شرکت کرده و در دانشگاه تربیت مدرس پذیرفته شد. و در سال ١٣٨٠ از تز دکترایشان با عنوان «بررسی سیر تکوین نهادهای محلی ایران در دوره معاصر» دفاع کرد و بعد از آن نیز به عنوان عضو هیات علمی رشته جغرافیای سیاسی دانشگاه تهران و استادیاردانشگاه تربیت مدرس به کار تدریس مشغول است.
دکتر قالیباف در سال ۱۳۷۹ مجدداً با حکم حضرت آیت الله خامنه ای، فرماندهی نیروی انتظامی ایران را عهده دار شد، در دوره فرماندهی ایشان در نیروی انتظامی، سامانه ۱۱۰ راه اندازی و تاسیس شد که ابتکار او محسوب می شود. در این دوره تلاش شد تا با اعتماد سازی در بین مردم، سبقه نامناسب نیروی انتظامی در اذهان عمومی بهبود یابد. از جمله دیگر دستاوردهای ایشان در این دوره میتوان به گسترش استفاده از عنوان پلیس، تجهیز نیروی انتظامی به خودروهای روز دنیا مانند مرسدس بنز و تویوتا، ایجاد دفاتر خدمات دولت الکترونیک یا پلیس ۱۰+ و مرکز نظارت همگانی مردمی ١٩٧ نام برد.
نیروی انتظامی مقصد بعدی قالیباف بود.اولین گام قالیباف پس در دست گرفتن سکان فرماندهی نیروی انتظامی تعامل با نخبگان و دانشگاهیان و جلب مشارکت آنها برای مطالعه در مورد شرایط اجتماعی روز، موقعیت پلیس در افکار عمومی و سطح توانمندیهای ناجا در ایفای ماموریتهایش بود. راهاندازی فوریتهای پلیسی ١١٠، سامانه نظارتی ١٩٧ ، راهاندازی دانشکده های جدید پلیس و دوایر مشاوره و مددکاری اجتماعی در کلانتریها از طرح هایی است که قالیباف در نیروی انتظامی به اجرا گذاشت و میزان رضایتمندی شهروندان را از این نهاد انتظامی بسیار بالا برد.
تعامل با نخبگان
نگاه دکتر قالیباف در مدیریت، همواره یک نگاه علمی بوده است. اولین گام او پس در دست گرفتن سکان فرماندهی نیروی انتظامی در سال ١٣٧٩ تعامل با نخبگان و دانشگاهیان و جلب مشارکت آنها برای مطالعه در مورد شرایط اجتماعی روز، موقعیت پلیس در افکار عمومی و سطح توانمندیهای ناجا در ایفای ماموریتهای خویش بود. او با برداشتن این گام در شرایطی که رابطه پلیس و دانشگاه به سردی میگرایید توانست چهره پلیس را تغییر دهد.
راه اندازی ١١٠
دسترسی دشوارشهروندان به پلیس همیشه یکی از نقطه ضعفهای اساسی نیروی انتظامی محسوب میشد. به همین دلیل راهاندازی فوریتهای پلیسی ١١٠ و سامانه نظارتی ١٩٧ باعث ایجاد تحول در سامانه هدایت، فرماندهی، کنترل و نظارت نیروی انتظامی شد. سهولت و کاهش زمان دسترسی به پلیس برای همه مردم مهمترین دستاورد پلیس ١١٠ بود که میزان رضایتمندی شهروندان را از این نهاد انتظامی بسیار بالا برد.
حضور بانوان پلیس در ناجا
دکتر قالیباف همواره در جایگاههای مدیریتی مختلف، نگاه ویژهای به مسائل زنان داشته است. با توجه به حضور گسترده زنان در عرصههای مختلف سیاسی، علمی، فرهنگی، اجتماعی و آسیبهایی که این قشر در معرض آن بودند، حضور زنان در نیروی انتظامی ضروری بود. راهاندازی و توسعه واحدهای پلیس زن، راهاندازی دفتر بانوان، اهتمام ویژه به مشکلات زنان از مهمترین اقدامات او در ناجا بوده است.
توجه ویژه به آموزش پلیس
تامین نیازهای آموزشی و افزایش آگاهی کارکنان پلیس و بازنگری در ساختار دانشگاه نیروی انتظامی و تشکیل دانشکدههای جدید از جمله مهمترین اقدامات قالیباف بود. به همین منظور دانشکدههای تخصصی جدید از جمله مجتمع آموزش عالی کوثر برای آموزش پلیس زن راهاندازی شد. به این ترتیب شهروندان با پلیسهایی مواجه بودند که هر یک در حوزهای تخصصی فعالیت میکردند.
افزایش اعتماد مردم به پلیس
بسیاری از کارشناسان، از افزایش اعتماد به پلیس به عنوان مهمترین دستاورد دوره فرماندهی دکتر قالیباف یاد میکنند. اقداماتی مثل راهاندازی پلیس ١١٠ و سامانه نظارتی ١٩٧، تخصصی شدن امور، راهاندازی دوایر مشاوره و مددکاری اجتماعی در کلانتریها، انجام مستمر نظرسنجیها و بررسی رضایتمندی مردم، راهاندازی پلیسهای تخصصی و... همگی اقداماتی بودند که باعث ارتقاء اعتماد مردم شدند.
فناوری روز در اختیار پلیس
مسلما اقتدار عملیاتی پلیس نیاز به استفاده از فناوری روز در این نهاد امنیتی داشت، نیازی که دکتر قالیباف به آن توجه کرد. تجهیز نیروی انتظامی به خودروهای روز دنیا در همین راستا انجام شد. یکی دیگر از ملزومات توانمندسازی اجتماعی استفاده آسان از اطلاعات است، به همین منظور ایجاد شبکه دیتای سراسری و راهاندازی بانک اطلاعات مورد توجه قرار گرفت و سامانههای سراسری نظیر پلیس ۱۰+ طراحی شد.
تبدیل نهاد امنیت به نهاد اجتماعی
دکتر قالیباف در دوران فرماندهی ناجا با ایجاد و افزایش اعتماد عمومی و اهتمام به هویتهای ملی و اسلامی، قومی و منطقهای، همبستگی اجتماعی ایرانیان را تقویت کرد. او با افزایش مشارکت عمومی، ارتقای حس امنیت در جامعه، بازسازی و ارتقای اعتماد عمومی نسبت به پلیس، ایجاد پلیس جامعهمحور و پیشگیری اجتماعی، خدمات ماندگاری ارائه داد. پلیس در دوره مدیریت او از یک نهاد صرفا امنیتی به یک نهاد اجتماعی تبدیل شد.
قالیباف در سال ١٣٧٦ به دستور مقام معظم رهبری عهدهدار فرماندهی نیروی هوایی سپاه شود. او به تخصصگرایی در مدیریت باور داشت و به همین دلیل با گذراندن دورههای فشرده خلبانی، مجوز پرواز با ایرباس را به دست آورد.
جنگ سرآغاز دوران تحول روحی محمد باقر قالیباف در جوانی بود. او فرمان بنیانگذار انقلاب را لبیک گفت و به سوی جبهه های حق علیه باطل شتافت. جسارت، شهامت و توانایی های ویژه او باعث شد به سرعت پیشرفت کند و از فرماندهی گردان به فرماندهی تیپ و سپس به سمت فرمانده تیپ ٢١ امام رضا(ع)ارتقاء پیدا کند. پس از عملیات خیبر در سال ٦٣ که به آزادسازی منطقهای در هور، جزایر مجنون و بخشی از طلاییه انجامید، قالیباف ٢٢ ساله فرمانده لشگر ٥ نصر خراسان شد. قالیباف نزدیک به ٤ سال فرمانده لشگر بود و سرنوشت عملیاتهای بزرگی را تعیین کرد. او پس از جنگ فرمانده لشگر ٢٥ کربلا، جانشین ستاد نیروی زمینی، فرماندهی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء و جانشین نیروی مقاومت بسیج شد.
حضور در جبهههای جنگ
جنگ تحمیلی که شروع شد، بسیاری از جوانان از نقاط مختلف کشور به فرمان حضرت امام(ره) راهی جبههها حق علیه باطل شدند تا از خطوط مرزهای کشور دفاع کنند. محمدباقر قالیباف که در آن زمان نوزده سالگی را میگذراند یکی از همان جوانان بود. او به همراه نیروهای اعزامی از خراسان لباس رزم برتن کرد و برای دفاع از مرزهای کشور راهی جبهههای دفاع مقدس شد و در حماسههای پر شور رزمندگان اسلام سهم بسزایی ایفا کرد.
فرماندهی گردان
هنوز مدت کوتاهی از حضور محمدباقر قالیباف در جبهههای جنگ نگذشته بود که فرماندهان متوجه تواناییهای ویژه او شدند. جرأت و جسارت او در کمترین زمان زبانزد نیروهای اعزامی خراسان شد، به طوری که پس از چند ماه فرماندهی گردان را به او سپردند. در این ایام شهید نظرنژاد درباره او گفت: «آنجا بود که من فهمیدم حاج باقر قالیباف کم آدمی نیست.... آدم برشداری است.... یکی از فرماندهان خوب خواهد شد.»
اولین فرماندهی عملیات
اواخر اردیبهشت ماه سال ٦١ بود که فرمانده تیپ ٢١ امامرضا(ع) اسیر شد و قالیباف در حالی که فرماندهی یکی از گردانهای تیپ را بر عهده داشت با سرعت ابتکار عمل را به دست گرفت و تیپ را به سامان رساند. قالیباف در این وضعیت با تدبیر و مدیریت نیروهای پیاده، خط اول و دوم دشمن را شکست. پس از این عملیات او در جمع فرماندهان رده بالای سپاه پاسداران راه یافت و در جمعآوری اطلاعات دشمن مشارکت کرد.
فرماندهی تیپ
استعدادها، تواناییها و قدرت مدیریت قالیباف در دوران جنگ روز به روز بیشتر آشکار میشد و به همین دلیل پس از عملیات رمضان او به عنوان فرمانده عملیات تیپ ٢١ امام رضا(ع) در عملیات مسلم ابن عقیل ایفای نقش کرد و پس از عملیات به سمت قائم مقام فرمانده تیپ منصوب میشود. بعد از عملیات والفجر یک در منطقه فکه هم فرماندهی این تیپ برعهده او گذاشته شد و به مدت یک سال این سازمان رزمی را با درایت اداره کرد.
فرماندهی لشگر
پس از عملیات خیبر در سال ٦٣ که به آزادسازی منطقهای در هور، جزایر مجنون و بخشی از طلاییه انجامید، جوان ٢٢ سالهای فرمانده لشگر ٥ نصر خراسان شد. او محمدباقر قالیباف بود که در عملیات بدر در منطقه هورالهویزه خاطرات حماسی و بیاد ماندنی برجای گذاشت. قالیباف نزدیک به ٤ سال فرمانده لشگر بود و سرنوشت عملیاتهای بزرگی را تعیین کرد که شاخصترین آنها عملیات های والفجر ٨ ، کربلای ٤ و ٥ بود.
پایان جنگ دوران سازندگی
دکتر قالیباف پس از پایان جنگ به جبهه سازندگی کشور رفت. او در قرارگاه بازسازی، امکانات و تجهیزات را برای عمران و آبادانی کشور به کار گرفت. پس از آن اداره امور لشگر ٢٥ کربلا، جانشینی ستاد نیروی زمینی و فرماندهی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء شد که پروژههایی همچون راهآهن ١٦٥ کیلومتری مشهد-سرخس، گازرسانی به ٥ استان مرکزی و غربی، ساخت سازه عظیم دریایی خلیجفارس و سد بزرگ کرخه را به ثمر رساند.
ساله بود که به جلسات سخنرانی آیتالله خامنهای، شهید هاشمینژاد و شهید دیالمه در مساجد مشهد میرفت و همین جلسات بن مایه های فکری او را در نوجوانی شکل داد. نقطه عطف دوران نوجوانی محمد باقر قالیباف را می توان کمک به زلزله زدگان طبس دانست. او به حدی از خودش توانمندی نشان داد که در شورای ساخت طبس، عهده دار ساخت قسمتی از شهر شد.
راهاندازی انجمن اسلامی دانشآموزان
شمایل فکری دکتر قالیباف در همان دوران نوجوانی شکل گرفت. ١٦ ساله بود که در جلسات سخنرانیهای آیتاللهخامنهای، شیخعلیتهرانی، شهید هاشمینژاد و شهید دیالمه در مساجد مشهد میرفت. این منبرنشینیها و مطالعه کتابها و اعلامیههای آن روزهای انقلاب، سمت و سوی فضای فکری او را مشخص کرد. قالیباف در همان سالها به کمک چند تن از هم کلاسیهایش انجمن اسلامی دانشآموزان را راهاندازی کرد.
حضور در شورای ساخت طبس
روحیه جهادی از همان دوران جوانی و نوجوانی در دکتر قالیباف وجود داشت. سال ١٣٥٦ که زلزله طبس روی داد، رژیم پهلوی بیشتر از برنامهریزی برای کمک به زلزلهزدگان به فکر سرکوب انقلابیون بود. محمدباقر ١٦ ساله در همین دوران کمکهای مردم مشهد را جمع کرد و به طبس برد. قابلیتهای ایشان در انجام این کار به حدی بود که در شورای ساخت طبس، عهدهدار ساخت قسمتی از این شهر شد.
قالیباف در سال ۱۳۸۳ همزمان به عنوان نماینده رییس جمهور وقت و رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز منصوب شود. از جمله دستاوردهای قالیباف در این دوره میتوان به از بین رفتن کامل قاچاق سیگار و کشف چند اسکله که قاچاقچیان برای قاچاق کالا استفاده میکردند اشاره کرد. ایشان همچنین دادگاه ویژه جرایم قاچاق کالا و ارز را راهاندازی کرد.
شهرداری تهران
گسترش ورزش شهروندی
توسعه ورزش همگانی به عنوان یکی از نیازها و خواستههای شهروندان تهرانی در سالهای اخیر در دستور کار مدیران شهری قرار گرفته است. ساخت ۵۰۰ زمین چمن مصنوعی، ۳۰ زمین چمن طبیعی، ۱۲۶ زمین ورزشی روباز، ۵۱ استخر، ۱۲۰۰ مجموعه تجهیزات ورزشی در بوستانها و ۶۲ مورد فضای ورزشی ویژه بانوان در ۷ سال اخیر گواه این ادعاست که دکتر قالیباف توجه ویژهای به مقوله ورزش شهروندی دارد.
توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
چند سالی است که شهرداری با مدیریت دکتر قالیباف با ورود به حوزه فعالیتهای بانوان و توجه به نیازها، آسیبها و دغدغههای پیش روی این قشر، برنامهها و راهکارهای مدونی را پیش روی خود قرار داده است. در این میان موضوع رسیدگی به وضعیت زنان سرپرست خانوار که از مدتها قبل به عنوان یک ضرورت پیش روی مسئولان و دست اندرکاران مدیریت شهر قرار گرفته است.
زیباسازی پایتخت
واقعیت این است که شهرها به خودی خود روح خاکستری و آکنده از آهن، بتن و دیگر روزمرگیهای مرسوم شهرنشینی را دارند و اگر ردپایی از هنر در آنها جریان نداشته باشد به طور حتم زندگی در این همه هیاهو، بسی مشکل و طاقت فرسا خواهد شد. توجه به این مقوله جزو خدمات ماندگار دکتر قالیباف در شهرداری تهران است تا هنر شهری، جایگاه خود را به شایستگی پیدا کند.
جمعآوری مکانیزه زبالهها و بازیافت
میانگین تولید روزانه زباله برای هر شهروند تهرانی ۷۵۰ تا ۱۰۰۰ گرم است، تا همین چند سال قبل این زباله ها نه تنها منفعتی برای ساکنان این ابرشهر نداشتند، بلکه باعث تولد بحرانهای زیستمحیطی وحشتناکی هم میشدند. از اقدامات ماندگار دکتر قالیباف در این حوزه میتوان به اجرای طرح مکانیزه جمعآوری زبالهها و همچنین بازیافت حجم قابل توجهای از پسماندهای تولیدی پایتختنشینان اشاره کرد.
رشد چشمگیر فضاهای فرهنگی تهران
دکتر قالیباف همواره تأکید کرده که فقر فرهنگی مهمترین عامل افزایش آسیبهای اجتماعی در جامعه است. ساخت فضاهای فرهنگی مختلفی نظیر باغ موزه دفاع مقدس، باغ موزه قصر، مجموعه فرهنگی فرانمای ایران، احداث ۴۰ سالن سینما، ۱۰ سالن تئاتر، ۲ تالار بزرگ و مجهز موسیقی، توسعه و تکمیل ۴۴ کتابخانه عمومی و ساخت ۹۰ کتابخانه جدید، توسعه خانههای فرهنگ، خانههای محله و... در راستای همین تفکر در این دوره محقق شد.
تحقق رویای شهر الکترونیک
استفاده بهینه از پیشرفتهترین فناوریهای روز دنیا همواره در دستور کار مدیریت شهری قرار داشته است. اکنون «شهرداری الکترونیک» جایگزین نظام اداری فرسوده گذشته شده است. از سوی دیگر با ایجاد دفاتر خدمات الکترونیک، شهروندان میتوانند در کمترین زمان ممکن از خدمات شهری بهرهمند شوند. این دفاتر علاوه بر افزایش مشارکت بخش خصوصی در اداره شهر، نقش مهمی در اشتغالزایی نیز داشته است.
پروژههای بزرگ عمرانی
تهرانیها در دوره اخیر مدیریت شهری، اجرای بزرگترین پروژههای عمرانی پایتخت را به چشم خود دیدند. پروژههایی که اجرای هر یک از آنها در مدیریتهای قبلی، چندین سال به طول میانجامید، با مدیریت جهادی و علمی به سرعت اجرا شد. از جمله مهمترین این پروژهها میتوان به بوستان ولایت، برج میلاد، بزرگراه دوطبقه صدر، تونلهای شهری، پل جوادیه، باغ موزههای قصر و دفاع مقدس اشاره کرد.
کم کردن فاصله شمال و جنوب شهر
روزگاری امکانات شهری شمال و جنوب شهر با هم قابل مقایسه نبود، اما دکتر قالیباف از همان روز اول ورود به شهرداری تهران، یکی از شعارهای اصلیاش را کم کردن فاصله شمال و جنوب شهر قرار داد، به همین دلیل توسعه عدالتمحور در راس طرحها و برنامههای شهرداری تهران قرار گرفت. توجه بیشتر به نیازها وتقاضاهای جنوبشهر و اجرای پروژههای بیشتر در این مناطق در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفت.
شهری برای بانوان
امکانات تهران برای بانوان در دوره دکتر قالیباف یک جهش فوقالعاده یافت. سرانههای ورزشی، تفریحی و فضایسبز مختص زنان در این دوره افزایش چشمگیری داشت. ساخت مجموعههای شهربانو و پارکهای ویژه بانوان در همین دوره اتفاق افتاد. قالیباف همواره تأکید کرده که فعالیت در این بخش مهم، سهم زیادی در تربیت نسل آینده خواهد داشت و برنامهریزی در این حوزه دارای تاثیرات بلندمدت است.
شفافیت مالی شهرداری
سیستم اداری و مالی شهرداری تهران برای بیش از ۵۰ سال بر اساس یک الگوی ناتوان و قدیمی کار میکرد و همین امر زمینه ایجاد فسادهای بزرگ مالی را فراهم کرده بود، اما طی یک تلاش جهادگونه امروز شهرداری تهران یکی از شفافترین نظامهای مالی را در میان تمام سازمانهای عمومی کشور داراست و به پیشتوانه همین مدیریت توانست برای ۲ سال متوالی عنوان پاکترین سازمان را از طرف نهادهای نظارتی کشور دریافت کند.
ارتقاء سلامت شهروندان
در سالهای اخیر مجموعه شهرداری اقدامات بسیاری برای ارتقای سلامت و بهداشت شهر و شهروندان برداشته که از مهمترین آنها میتوان به ایجاد خانههای سلامت، جلب مشارکت ۲ هزار نفری پزشکان محله، ایجاد ۲۵۰ شورای سلامت محله، تشکیل کانونهای مختلف اداره سلامت در محلهها، اجرای طرح رابطان بهداشتی، تشکیل شبکه داوطلبان سلامت، اجرای طرح شهر بدون دخانیات و... اشاره کرد.
مدیریت علمی شهر
شهرداری تهران برای نخستین بار، «نهضت جهاد علمی در مدیریت شهری» را با تدوین «منشور علمی شهر تهران»، پایهریزی و بنیاد نهاد. ساخت «رصدخانه مدیریت شهری» که اتاق فرمان، مرکز هم اندیشی نخبگان و مرکز اسناد و مدارک علمی شهر اجزای سهگانه آن را تشکیل میدهند از جمله دستاوردهای این دوره است. خدمات متنوع شهرداری در طی این سالها از برکات و نتایج این رویکرد علمی به شمار میرود.
تکریم خانواده شهدا و جانبازان
توجه به دغدغهها و مشکلات خانوادههای شهدا، ایثارگران و جانبازان همواره یکی از دغدغههای دکتر قالیباف در شهرداری تهران بوده است. دیدار هفتگی با خانواده شهدا و تلاش برای رفع دغدغههای آنها، تهیه بانک اطلاعات نرمافزاری از خانواده شهدا، کارآفرینی برای خانوادههای شهدا و ایثارگر و نیز جانبازان، اعزام هرساله تعدادی از جانبازان به مشهد مقدس و... از جمله اقدامات شهرداری بوده است.
توسعه فضای سبز
رسیدن به استاندارد جهانی در حوزه فضای سبز همواره یکی از اهداف مدیریت شهری در دوره دکتر قالیباف بوده است. تا سال ۸۴ تعداد پارکهای شهر تهران ۱۲۰۰ مورد بود، اما اکنون به ۱۹۰۰ پارک رسیده، میزان جنگل کاری در تهران ۲۴ هزار هکتار بود، اما اکنون به ۳۸ هزار هکتار رسیده و میزان سرانه فضای سبز ۹/۸ متر بود که اکنون به ۱۵ متر و به میزان سرانه استاندارد بینالمللی رسیده است.
قالیباف در سال ۱۳۸۴ در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرد و از فرماندهی نیروی انتظامی استعفا داد. رهبر معظم انقلاب نیز در نامه ای ضمن ابراز رضایت از فعالیت های او در ناجا با استعفای او موافقت کردند. قالیباف در اولین تجربه انتخاباتی خود بیش از 4 میلیون رای کسب کرد و سوم شد. در نهایت در سال ٨٤ به عنوان شهردار پایتخت انتخاب شد و حکم خود را از دست مسئول دفتر مقام معظم رهبری دریافت کرد. اجرای طرح تفضیلی شهر تهران، راهاندازی مرکز فعالیتهای دینی شهرداری، راه اندازی خطوط اتوبوس های تندرو، توسعه مترو، ساخت ٤ تونل بزرگ شهری، ساخت پل طبقاتی صدر، راه اندازی سامانه ١٣٧ و ١٨٨٨ و...از مهم ترین اقدامات قالیباف در شهرداری تهران بوده است.
طرح تفصیلی و پایان رانت اطلاعاتی
تا همین چند سال قبل، ساخت و ساز در پایتخت اصول و قاعده مدون، جامع و به روز شدهای نداشت. اما امروز تهران دارای سند کلان تفصیلی است. دکتر قالیباف، پایتخت را بر مبنای یک سند چشم انداز ۲۰ ساله و برنامههای توسعه 5 ساله اداره کرده است و امروز با مراجعه به طرح تفصیلی، همه مردم به یک اندازه میتوانند درباره آینده تهران اطلاعات داشته باشند.
تقویت زیرساختهای مذهبی
شهرداری در دوره مدیریت دکتر قالیباف تمام تلاش را در راستای ارتقای معنویت، اخلاق، آموزههای دینی و ارزشهای اخلاقی و در یک کلام تحقق حیات طیبه در پایتخت بکار برده است. راهاندازی مرکز فعالیتهای دینی شهرداری با همین هدف انجام شد. ساخت یا کمک به احداث حدود ۲۰۰۰ مسجد؛ تجهیز و تعمیر حدود ۱۰۰۰ مسجد، احداث ۳۱۶ نمازخانه در بوستانها از جمله این اقدامات است.
توسعه حملونقل عمومی
یکی از دغدغههای همیشگی قالیباف دسترسی راحت و آسان شهروندان به وسایل حملونقل عمومی بوده است. طراحی ۱۰ خط سامانه اتوبوسهای تندرو و راهاندازی این خطوط که با استقبال مردم مواجه شد و همچنین توسعه چشمگیر مترو به واسطه همین دغدغه بوده است. تهران تا پایان سال 83 دارای ۷۹ کیلومتر خط مترو و ۳۶ ایستگاه بود که این میزان تا پایان سال ۹۰، ۴۰ درصد افزایش پیدا کرد و به ۱۳۵ کیلومتر با ۸۴ ایستگاه رسید.
جهانی شدن تهران
دکتر قالیباف در سال ۱۳۸۷ برابر با سال ۲۰۰۸ میلادی از طرف سایت شهرداریهای جهان به عنوان هشتمین شهردار برتر دنیا معرفی شد. در سال ۲۰۱۰ موسسه سیاستهای حمل و نقل و توسعه، تهران را برای اولین بار به عنوان یکی از پنج شهر برتر دنیا انتخاب کرد. همچنین در سال ۲۰۱۱ میلادی در دهمین اجلاس متروپلیس، تهران به عنوان شهر برتر جهان در زمینه ارتقای کیفیت زندگی شهروندان مورد تقدیر قرار گرفت.
احداث تونلهای شهری بینظیر
چهار تونل بزرگ شهری به نامهای رسالت، توحید، نیایش و امیرکبیر در دوره مدیریت دکتر قالیباف به شهروندان پایتخت هدیه داده شد. تونلهایی که هر یک در زمان خود در خصوص بزرگی پروژه و سرعت اجرا، موفق به ثبت یک رکورد جهانی شدند. در حال حاضر تونل نیایش، دومین تونل شهری طویل جهان و اولین در خاورمیانه به حساب میآید که فقط در مدت ۲۳ ماه توسط متخصصان و مهندسان ایرانی ساخته شده است.
توسعه شبکه بزرگراهی
تاکنون ۴۷۵کیلومتر بزرگراه در تهران ساخته شده که بیش از ۳۰ درصد آن، یعنی بیشتر از ۱۵۰ کیلومتر در دوره مدیریت قالیباف به بهرهبرداری رسیده و رینگ بزرگراهی پایتخت تکمیل شده است. حجم عظیمی از ساخت بزرگراه همت در دوران مدیریت دکتر قالیباف به سرانجام رسید. تکمیل محور اصلی بزرگراه شهید باکری، امام علی(ع) و اتوبان طبقاتی صدر هم از جمله مهمترین دستاوردهای همین دوره است.
محله محوری
تقسیم تهران به ۳۸۰ محله، واگذاری اختیارات بیشتر در زمینههای عمرانی، فرهنگی، خدماتی، اجتماعی به ۱۲۲ ناحیه شهرداری، بهرهگیری از توان و ظرفیت شورایاریها، داشتن رویکرد محلهمحوری در حوزه اجرایی، تنظیم برنامههای سالانه با رویکرد محلهمحوری و استفاده از نظرات شورایاریها همگی در راستای باور عمیق دکتر قالیباف به ضرورت بهرهگیری از مشارکت مردم در اداره جامعه بوده است.
راه اندازی ۱۳۷ و ۱۸۸۸
راهاندازی سامانه ۱۳۷ و ۱۸۸۸ نشاندهنده مدیریت پاسخگو و مسئولیتپذیر دکتر قالیباف در شهرداری بوده است. سامانه ۱۳۷ طی این سالها بیش از ۱۵ میلیون ارتباط را برقرار کرده که رضایت ۸۰ درصدی شهروندان تهرانی را هم به دنبال داشته است. همچنین استقرار مرکز نظارت همگانی شهرداری و دریافت بیش از ۳ میلیون تماس تلفنی در دوره 5 ساله در جهت مسئولیتپذیری و پاسخگویی به شهروندان بوده است.
بسم الله الرحمن الرحیم
موضوع :برای هر دری، کلیدی آماده دارند!
حسن روحانی بگونهای آموزش دیده و عمل میکند! گویا؛ نه سابقه جاسوسی به نفع اسرائیل در دوران دفاع مقدس دارد! نه سابقه قتل مرموذانه فرزندش، محمد! و نه سابقه فضاحت بار شکست در برجام!
رهبر معظم انقلاب که بر اوضاع کشور مسلط است، از ماههای قبل، اختیارات ویژهای را به او داده تا در مصاف جنگ اقتصادی آمریکا، مشکلات اقتصادی مردم را مرتفع نماید، اما هر روز شاهد وخیمتر شدن وضعیت اقتصادی مردم و کشور هستیم، گویا دولت مستقری بر کشور حکومت نمیکند!
در اوج مشکلات اقتصادی ملت، آنچه برای حسن روحانی اهمیت دارد، رفتن خانمها به ورزشگاهها برای تماشای فوتبال!، آزادی محض فضای مجازی، بخصوص تلگرام! برگزاری رفراندوم! مخالفت با حضور وزراء برای پاسخگویی به نمایندگان مجلس! و افزایش اختیارات ریاست جمهوری!
به نظر میرسد، حسن روحانی از مدتها قبل، روش بنی صدر را در پیش گرفته! و شاید وقت ستاندن اختیارات ویژهاش بزودی فرابرسد و لذا قبل از هرگونه اقدام هنجارشکن و ایجاد فتنه 98، قوه قضائیه لااقل خطوط قرمز ناحق او را درنوردد و برادرش حسین فریدون را به بند کشیده و محاکمه علنی نماید، تا ملت بزرگ ایران، طعم شیرین اجرای عدالت را بیشتر بچشند.
امیر مؤمنان علی علیه السلام در باره صفات منافقین در خطبه 194 نهج البلاغه می فرماید:
إِنْ سَأَلُوا أَلْحَفُوا؛ هر گاه چیزی را طلب کنند، روی آن اصرار میورزند.
وَ إِنْ عَذَلُوا کشَفُوا؛ و اگر به انتقاد پردازند، پرده دری میکنند.
وَ إِنْ حَکمُوا أَسْرَفُوا؛ و اگر در مسألهای قضاوت کنند، در ستم اسراف و راه خیانت را میپیمایند.
قَدْ أَعَدُّوا لِکلِّ حَقٍّ بَاطِلًا وَ لِکلِّ قَائِمٍ مَائِلًا وَ لِکلِّ حَیٍّ قَاتِلًا وَ لِکلِّ بَابٍ مِفْتَاحاً وَ لِکلِّ لَیْلٍ مِصْبَاحاً؛ آنان در برابر هر حقی، باطلی و در مقابل هر مستقیمی، انحرافی و در برابر هر زندهای، قاتلی، و برای هر دری کلیدی و برای هر شب تاریکی چراغی آماده کردهاند.
والسلام
سید عزت الله ضرغامی
متولد: ١٣٣٨ - تهران
نام پدر: حسین
دارای ٤ فرزند (١ پسر و ٣ دختر) و دو نوه، حسین و سیدمحمد مهدی
شب جمعه ٦ اسفند ١٣٣٨ در محلهای فقیرنشین در جنوب تهران _ میدان گمرک، خیابان جمادیالحق _ در منزلی استیجاری به دنیا آمدم.
پدر و مادرم از دزفول به تهران مهاجرت کرده بودند. خانوادهای پرجمعیت بودیم (١١نفر) و من هشتمین فرزند بودم. مرحوم پدرم کارمند شرکت نفت و مادر مرحومهام خانه دار بود.
دوره ابتدایی را در دبستان برومند، در خیابان انبارنفت و دوره راهنمایی را در مدرسه پهلوی در چهارراه گمرک گذراندم. در این ٨ سال شاگرد اول کلاس بودم.
دوره متوسطه را هم در دبیرستان بزرگ تهران؛ ضلع شمالی پارک شهر طی کردم.
سردار شهید حسن طهرانی مقدم؛ مهندس حسین محمدی؛ دکتر حمیدرضا کاتوزیان و دکتر آقامیری از هم دورهایهای من در این دبیرستان بودند.
مهر ٥٧ در دانشگاه امیرکبیر قبول شدم و با توجه به ٣ رویداد پیروزی انقلاب اسلامی، اشغال لانهجاسوسی و انقلاب فرهنگی؛ با ٣ دوره تعطیل و تأخیر دانشگاه مواجه شده و نهایتاً در سال ٦٥ به سلامتی! فارغالتحصیل شدم.
قبل از پیروزی انقلاب با سخنرانی، تشکیل کلاس، تشکل دادن به جوانان محله در راهپیماییها و آگاهی بخشی به آنان در حد توان و وسعم تلاش کردم.
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در کنار مرحوم آیت الله سید عبدالمجید ایروانی نماینده حضرت امام(ره) به فعالیتهای فرهنگی و سیاسی در حوزهای گستردهتر در جنوب شهر اقدام کردم.
مدیریت کانون اسلامی حرّ (کاخ جوانان سابق)، واقع در میدان راه آهن از سوی ایشان به عنوان رئیس کمیته انقلاب اسلامی به من واگذار شد.
همزمان در امور تربیتی آموزش و پرورش منطقه ١٦ تهران در کنار بسیاری از دوستان انقلابی امروز به فعالیت پرورشی و کادرسازی مشغول شدم. در سال ٥٩ با یکی از مربیان تربیتی ازدواج کردم که ثمره آن ٤ فرزند است. هر ٤ نفر ازدواج کردهاند. الکمان را آویزان کردهایم!
در سال ٦١ به سپاه وارد شدم و با برنامه رادیویی سپاه اولین فعالیتام را در این نهاد مقدس آغاز کردم.
تحصیلات:
مهندسی عمران از دانشگاه صنعتی امیرکبیر
کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، دانشگاه آزاد اسلامی
دانشجوی دکتری ارتباطات، دانشگاه آزاد اسلامی(به علت تلاقی با شروع دوران ریاست صداوسیما متوقف شد)
پذیرش من در هر ٣ مورد بدون استفاده از هر امتیازی بوده است.
مسئولیتها:
١- عضویت در شورای عالی انقلاب فرهنگی با حکم مقام معظم رهبری
٢- عضویت در شورای عالی فضای مجازی با حکم مقام معظم رهبری
٣- دو دوره ریاست سازمان صداوسیما با حکم مقام معظم رهبری
٤- عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
٥- عضویت در هیئت امنای دانشگاه امیرکبیر
٦- عضویت در هیئت امنای دانشگاه هنر
٧- معاون امور مجلس و استانهای سازمان صداوسیما
٨- نماینده قوه قضائیه در شورای نظارت بر سازمان صداوسیما
٩- معاون امور سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
١٠- معاون امور مجلس و استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
١١- مشاور عالی وزیر ارشاد
١٢- معاون امور مجلس وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
١٣- رئیس کارخانجات صنعتی شهید حسن باقری سپاه (تولید موشکهای فجر)
١٤- معاونت فرهنگی و عضو شورای مرکزی جهاد دانشگاهی دانشگاه امیرکبیر
١٥- مدیرعامل شرکت عمران قدس، تحت پوشش بنیاد جانبازان
١٦- عضویت در هیئت امنای خبرگزاری جمهوری اسلامی
١٧- عضویت در هیئت امنای سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران
١٨- عضویت در هیئت امنای کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان
١٩- عضویت در هیئت امنای باغ موزه دفاع مقدس
٢٠- عضویت در هیئت امنای بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس
٢١- مشاور طرح و برنامه دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی
٢٢- نویسنده و گزارشگر برنامه رادیویی سپاه پاسداران
٢٣- مسئول کانون فرهنگی حرّ (کاخ جوانان سابق راه آهن)
٢٤- مربی پرورشی منطقه ١٦ تهران (نازی آباد)
٢٥- عضو دانشجویان مسلمان پیرو خط امام در اشغال لانه جاسوسی آمریکا
٢٦- عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتقاد شدید دکتر حسن عباسی به وزیر اطلاعات
بسم الله الرحمن الرحیم
موضوع :طنین فریاد ابوذرها
دهها نفر از مدیران دزد دولت سهامی اعتدال-اصلاحات دستگیر و زندانی شدند! و پرونده دهها نفر دیگر، در نوبت رسیدگی و صدور حکم زنذان است! اردوگاه آنان به لرزه افتاده، که بزودی برادر رئیس جمهور(حسین فریدون) و برادر معاون اول (مهدی جهانگیری) زندانی میشوند ولذا برای کاستن از بیآبرویی دولت اعتدال-اصلاحات، گشتند و گشتند و گشتند، تا رسیدن به دکتر حسن عباسی رسیدند! 1
سالها است که دکترحسن عباسی، ابوذروار و عمارگونه، چهره اصلاح طلبان آمریکایی، اعتدالیون غربزده، فتنهگران و براندازان را افشاء میکند. ولذا با شکایت وزیر اطلاعات و به بهانه افشای رابطه آمدنیوز و وزیر اطلاعات، دکتر عباسی را بازداشت کردند. تا چند روزی توجه ملت را از دزدن با چراغ نفوذی دولت، منحرف نمایند.
تاریخ تشیع، گویای این است که ابوذرها، همواره گریبان مدیران نفوذی را که بصورت نامشروع به درون خیمه انقلاب اسلامی نفوذ کردهاند، میگیرند.
اگر حسن روحانی ثابت کرد که در سال 65 با فردی از سازمان اطلاعاتی اسرائیل(موساد) ملاقات نکرده؟! یقینا دکتر عباسی، در زندان بود! ولذا نباید نگران بود، زیرا دستگیری دکتر عباسی، چیزی از سوختن و لرزش اعتدال-اصلاحات کم نخواهد کرد و انشاءالله شاهد آزادی فوری عمار زمان خواهیم بود.
پس، جریان انقلابی، باید ابوذروار و بصورت منسجم، چهره زشت مدیران فاسد نفوذی را افشاء نمایند، تا انشاءالله شاهد طلوع خورشید امام عصر عج الله تعالی فرجه الشریف باشیم.
والسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنرانی ۱۴ سال پیش دکتر حسن عباسی در مورد حسن روحانی .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفت و گوی کوتاه یک استاد با شاگرداش😂
پیرامون #اسلام و #ایران😂
بسیار زیبا😂