❗️ دوست عزیز
این پست را حتما بخوانید ...
▪️بسیار جالب است، افکار عمومی در ایران را به سمتی هدایت میکنند که مردم روسری از سر بردارند و علیه حکومت دینی بایستند.
👈 همان ها در سوریه افکار عمومی را به سمت گرایش به ریشهای بلند سلفی هدایت میکنند تا علیه حکومت سکولار بجنگند و یک حکومت سلفی با قوانین اسلامی و سفت و سخت بیاورند.
✅ بیاید کمی خودمان را از فریبهای بزرگ رهایی بدهیم؛
👈 بشار از آل سعود دیکتاتورتر است یا از آل خلیفه؟
👈آزادی های سیاسی و اجتماعی اش از عربستان سعودی کمتر است؟
▪️هرآنچه غرب کوشید تا بن سلمان در عربستان اجرا کند، سالها قبل در سوریه وجود داشت، نه دین اجباری بود، نه حجاب.
مشروب هم سرو میشد، که البته اکنون اعضای تحریر الشام در حال حمله به فروشگاه های مشروبات الکلی هستند در حلب و باقی شهرهای در دستشان.
بین دختر و پسر هم دیوار نبود و...
❗️بروید فیلم های سوریه که قبل 2010 در یوتیوب بارگذاری شده اند را ببینید، کشوری زیبا، توریستی، فعال و پویا، که کنسرت های خارجی که الان در عربستان مد شده، در آنجا برگزار میشد... هیچ شباهتی به کشورهای عربی دیگر نداشت، از همه هم سکولارتر بود.
اما اما و اما، برای اسرائیل یک تهدید بود و غرب این را نمی پذیرد...
▫️بحث نه بر سر دین شماست، نه دیکتاتور بودن یا نبودن حکومت شما و نه حتی سکولار یا مذهبی بودن آن...
❗️هر کدام از اینها به مقتضای نیاز آنها میتواند برای ما مردم این منطقه زیبا یا زشت جلوه کند...
⁉️ ما مردم خاورمیانه کی میخواهیم به خود بیاییم و دست از بازیچه سیاستهای غرب و شرق شدن برداریم، خدا میداند.
هر روز سازی میزنند و ما هم به هر سازشان آنگونه که میخواهند میرقصیم.
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
در دفاع از سخن درست پزشکیان
رئیس جمهور دیروز با انتشار فیلمی خطاب به مردم ایران، از همه خواست تا با مدیریت بهتر انرژی، کاری کنند ذخیره سوخت کشور حفظ شود تا بتوانیم در فصل سرما به همه مردم گاز بدهیم.
واقعیت ماجرا این است که جدای از کم کاری هایی که دو وزارتخانه نفت و نیرو انجام دادند تا امسال ذخیره سوخت کمتری داشته باشیم، ما مردم ایران بسیار راحت و مفت انرژی را هدر میدهیم و به زبان ساده تر؛ خیلی راحت اسراف میکنیم و هیچ توجهی نداریم که همین گاز و برقی که به راحتی و به ارزانی در دسترس ماست، چقدر ارزشمند، استراتژیک و حیاتی است تا جایی که بسیاری از جنگ ها و اختلافات بزرگ بین کشورها دقیقا بر سر همین انرژی و چیزی است که ما به راحتی آن را هدر میدهیم.
یک مثال ساده همین است که بارها دیده ایم؛ ابتدا به صورت بی رویه انرژی مصرف میکنیم تا اتاق گرم شود و بعد که زیادی گرم شد، لای پنجره را باز میکنیم تا اتاق کمی خنک شود!
دو ماه قبل که برای اجلاس IPU به عنوان هیات پارلمانی ایران به سوئیس رفتیم، بعد از خارج شدن از فرودگاه و ورود به خیابانهای ژنو، اولین چیزی که خیلی به چشمم آمد، تاریکی بیش از حد بزرگراه ها و خیابانها بود. تقریبا یا چراغی برای روشن کردن خیابانها و بزرگراه ها وجود نداشت یا بسیار بسیار کم بود! انگار در شهر ارواح بودم و تاریکی بیش از حد خیابانها بسیار غافلگیرم کرده بود، آن هم در یکی از مرفه ترین و ثروتمندترین کشورهای اروپا که هیچ تحریم و فشار خارجی نیز علیه آن وجود ندارد و یک سوم برقش اتمی است.
جالبتر اینکه وقتی وارد هتلی شدیم که بسیاری از مسئولان و مقامات ارشد سیاسی کشورهای دیگر نیز در همانجا اقامت داشتند، با غافلگیری دوم مواجه شدم. دمای اتاق تقریبا سرد بود و وقتی پیگیر شدم تا از طریق سیستم گرمایشی دمای اتاق را گرم تر کنم متوجه شدم از درجه ۲۳ به بالا امکانش وجود ندارد! چون انرژی در آنجا آنقدر مفت نبود که حتی در هتل هایش هم خیلی راحت مصرف شود! در حالیکه در مسافرخانه های درجه چندم تهران و مشهد و اصفهان و... هرچقدر بخواهید میتوانید اتاقتان را گرم یا سرد کنید!
همه اینها را نوشتم تا یک نتیجه بگیرم؛ پیشرفت ایران لزوما با سرمایه گذاری خارجی و شعار و... پیش نمیرود. ما مردم ایران با همه اختلاف سلیقه ها باید بپذیریم که بسیاری از موفقیت هایمان بستگی به حرکتهای بزرگ جمعی دارد که یک مثالش همین مصرف انرژی است. لذا از رئیس جمهوری که حتی به او رای ندادم نیز تشکر میکنم که برای فرهنگ سازی در این باره پیشقدم شد و خودم نیز همه توانم را برای مدیریت مصرف انرژی در خانه، محیط کار و... به کار می بندم. همه ما در یک کشتی نشسته ایم و باید این مشکلات را با همدیگر حل کنیم.
@Sabety_ir ✅
💠 چگونه و با چه مکانیسمی جبهه مقاومتِ مجروح و آسیب دیده، قوی تر از گذشته خواهد شد؟/ آیا امیدافزایی رهبرانقلاب درباره آینده جبهه مقاومت واقعی است؟ (بخش اول)
✍ شبیر فیروزیان
⚠️ رهبر معظم انقلاب در بخشی از سخنرانی مهم و راهبردی روز چهارشنبه فرمودند: "مقاومت این است جبههی مقاومت این است. هر چه فشار بیاورید محکمتر می شود. هر چه جنایت کنید پرانگیزهتر می شوند؛ هر چه با آنها بجنگید گستردهتر می شود و من به شما عرض می کنم، به حول و قوهی الهی گسترهی مقاومت بیش از گذشته تمام منطقه را فرا خواهد گرفت."
⚠️ این بخش از بیانات ایشان ممکن است این سوالات را به ذهن مخاطبان متبادر کند:
❓"جبهه مقاومتی که در حداقل یکسال و چند ماه پس از طوفان الاقصی آسیب های جدی دیده و عناصر اصلی و کلیدی اش را از دست داده، چگونه و با چه منطقی قویتر و مستحکم تر خواهد شد؟"
❓"آیا رهبر انقلاب صرفاً برای روحیه بخشی به جریان مقاومت و رجز خواندن در برابر دشمن اینگونه سخن گفتند هرچند درواقع این بازیابی روحی _حداقل در کوتاه مدت_ اتفاق نیفتد؟"
⚠️ برای پاسخ به این سوالات مهم، می توان از دوگونه تحلیل بهره برد:
1⃣ یک نوع از تحلیل این مسئله، "تحلیل بینشی" و "عقلانی" است که خود ایشان نیز به آن اشاره فرمودند و آن اینکه، وقتی مردم ببینند که با یک سگ هار وحشی طرف هستند که دائم در حال آسیب رساندن است و جنایتش را روز به روز وسیع تر می کند و به هیچ حدی قانع نیست، و مذاکره و گفت و گو هم سرش نمی شود، برای حفظ جانشان چاره ای جز مقاومت نمی بینند. بنابراین جنایت بیشتر دشمن به مردم برای مقاومت بیشتر انگیزه بیشتری می دهد.
2⃣ اما این مسئله یک "تحلیل الهیاتی" هم دارد؛ و آن اینکه اساساً مردمی که از دشمن آسیب و جراحت دیدند و "به خاطر خدا" در برابر دشمن ایستادگی کردند، اگر با وجود جنایت بیشتر دشمن و با وجود جراحات زیاد، باز هم ایستادگی کنند، خداوند بر ایمان و مقاومتشان می افزاید.
برای فهم بهتر این مسئله، دو نمونه قرآنی و تاریخی را باهم مرور می کنیم:
⚠️ نمونه اول مربوط به حوادث پس از جنگ احد است. همه می دانیم که در جنگ احد مسلمانان به دلیل نافرمانی از دستور پیامبر(ص) و تاثیر پذیرفتن از جنگ روانی دشمن، از دشمن شکست خوردند و جراحات زیادی دیده بودند. همچنین ب خی یاران کلیدی پیغمبر اکرم(ص)_ مانند جناب حمزه سیدالشهدا _ نیز در این جنگ به شهادت رسیدند و فضای غالب بر یاران پیامبر(ص) پس از این جنگ، فضای یاس و نا امیدی و احساس شکست و غم و اندوه بود.
حال در این فضا، یک نفر از نفوذی های دشمن آمد بین سپاه شکست خورده و آسیب دیده مسلمانان و فریاد زد که چه نشسته اید که دشمنی که در حال بازگشت به مکه بود، از میانه راه دوباره در حال بازگشت به سوی شماست تا کارتان را تمام کند. او با سخنانش قصد داشت سپاه پیامبر(ص) را بترساند و روحیه شان را بیش از پیش خراب کند:
🔸"الَّذِينَ قَالَ لَهُمُ النَّاسُ إِنَّ النَّاسَ قَدْ جَمَعُوا لَكُمْ فَاخْشَوْهُمْ؛ ﻫﻤﺎﻥ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﻣﺮﺩمِ [ﻣﻨﺎﻓﻖ و ﻧﻔﻮﺫﻱ ﺩﺷﻤﻦ] ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﮔﻔﺘﻨﺪ: ﻟﺸﻜﺮﻱ ﺍﻧﺒﻮﻩ ﺍﺯ ﻣﺮﺩم [ﻣﻜﻪ] ﺑﺮﺍﻱ ﺟﻨﮓ ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﮔﺮﺩ ﺁﻣﺪﻩﺍﻧﺪ، ﺍﺯ ﺁﻧﺎﻥ ﺑﺘﺮﺳﻴﺪ."(آل عمران: ۱۷۳)
پیغمبراکرم(ص) وقتی این سخن را شنید، با وجود جراحات شدیدی که بر بدنشان بود، برخاستند و با صدای بلند اعلام کردند من میروم و با دشمن می جنگم و بعد فرمودند همان هایی که در جنگ آسیب دیدند و مجروح شدند با من بیایند تا دوباره به نبرد با دشمن برویم.
وقتی این مسلمانان مجروح "تهدید دشمن" را از یک سو و "ندای هل منناصر" پیامبر(ص) را از سوی دیگر شنیدند، با وجود جراحات شدید، بر ایمان و مقاومتشان افزوده شد و برخاستند و برای نبرد دوباره با دشمن اعلام آمادگی کردند:
🔸"فَزَادَهُمْ إِيمَانًا وَقَالُوا حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ؛ ولی [ﺍﻳﻦ ﺗﻬﺪﻳﺪ] ﺑﺮ ﺍﻳﻤﺎﻧﺸﺎﻥ ﺍﻓﺰﻭﺩ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ: ﺧﺪﺍ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺑﺲ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻭ ﻧﻴﻜﻮ ﻭﻛﻴﻞ [و ﻧﻴﻜﻮ ﻛﺎﺭﮔﺰﺍﺭﻱ] ﺍﺳﺖ." (آل عمران:١٧٣)
و اتفاقاً پیروزمندانه هم از جنگ برگشتند:
🔸"فَانقَلَبُوا بِنِعْمَةٍ مِّنَ اللَّهِ وَفَضْلٍ لَّمْ يَمْسَسْهُمْ سُوءٌ؛ ﭘﺲ ﺑﺎ ﻧﻌﻤﺖ ﻭ ﺑﺨﺸﺸﻲ ﺍﺯ ﺳﻮﻱ ﺧﺪﺍ [ﺍﺯ ﻣﻴﺪﺍﻥ ﺟﻨﮓ] ﺑﺎﺯﮔﺸﺘﻨﺪ، ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻲ ﻛﻪ ﻫﻴﭻ ﮔﺰﻧﺪ ﻭ ﺁﺳﻴﺒﻲ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﻧﺮﺳﻴﺪﻩ ﺑﻮﺩ."(آل عمران: ١٧٤)
ادامه👇👇👇
💠 چگونه و با چه مکانیسمی جبهه مقاومتِ مجروح و آسیب دیده، قوی تر از گذشته خواهد شد؟/ آیا امیدافزایی رهبرانقلاب درباره آینده جبهه مقاومت واقعی است؟ (بخش دوم)
✍ شبیر فیروزیان
⚠️ یعنی در واقع "تهدید بیشتر دشمن"، وقتی در "ظرف ایمان" قرار می گیرد، اتفاقا عکس خواسته دشمن نتیجه می دهد و بجای ضعیف شدن ایمان، بر آن "می افزاید".
بنابراین یک "بازسازی روحی" در این مومنان مجاهد صورت گرفت و انگیزه بیشتری برای مقاومت در برابر دشمن در روح این افراد شکل گرفت.
⚠️ نمونه قرآنی و تاریخی دوم مربوط به جنگ احزاب است که وقتی سپاه پیامبر(ص) با انبوه سپاه احزاب مواجه شدند و وحشت و ترس بر بسیاری از افراد حاکم شده بود، مومنان و مجاهدان واقعی وقتی این صحنه بظاهر ترسناک را دیدند، نه تنها نترسیدند بلکه بر ایمان و مقاومتشان افزوده شد:
🔸"وَ لَمَّا رَأَى الْمُؤْمِنُونَ الْأَحْزَابَ قَالُوا هَٰذَا مَا وَعَدَنَا اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَصَدَقَ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَ مَا زَادَهُمْ إِلَّا إِيمَانًا وَتَسْلِيمًا
ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﻛﻪ ﻣﺆﻣﻨﺎﻥ ﮔﺮﻭﻩ ﻫﺎﻱ ﺩﺷﻤﻦ ﺭﺍ ﺩﻳﺪﻧﺪ، ﮔﻔﺘﻨﺪ: ﺍﻳﻦ همان چیزی ﺍﺳﺖ که ﺧﺪﺍ ﻭ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮﺵ ﺑﻪ ﻣﺎ ﻭﻋﺪﻩ ﺩﺍﺩﻩ بودند ﻭ ﺧﺪﺍ ﻭ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮﺵ ﺭﺍﺳﺖ ﮔﻔﺘﻪ ﺍﻧﺪ، ﻭ [این مشاهده] ﺟﺰ ﺑﺮ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﻭ ﺗﺴﻠﻴﻢ ﺁﻧﺎﻥ ﻧﻴﻔﺰﻭﺩ." (احزاب: ٢٢)
⚠️ البته این "تحلیل الهیاتی" از مسئله "مقاومت" و اینکه این "فرایند افزایش مقاومت" در افرادی که جراحات شدیدی دیده اند، در نظامات روانشناسی و جامعه شناسی و علوم سیاسیِ مبتنی بر مبانی غربی، اصلاً قابل تحلیل و درک نیست. اینها فقط در نظامات الهیاتی و دینی و وحیانی قابل درک و تحلیل است.
⚠️ بنابراین این سخن امیدبخش رهبر انقلاب، هم از یک پشتوانه عقلانی و منطقی برخوردار است و هم از یک پشتوانه الهی و وحیانی.
انشاءالله جبهه مقاومت با وجود آسیب ها و جراحاتی که دیده، همچون مجروحان مقاوم جنگ احد، سرزنده تر و مقاوم تر و مستحکم تر خواهد شد، و با روحیه و ایمان قوی تری بازیابی خواهد شد و نابودی اسرائیل را رقم خواهد زد.
🌐#معارف_اعتقادی 🔻 https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
منظومهای در معرفی ادیان و مکاتب هندوستان.pdf
212.9K
💠 منظومه ای در معرفی ادیان و مذاهب هندوستان
🔸شاعر : دکتر حسن یوسفیان؛ دانشیار گروه کلام موسسه امام خمینی ره
🌐#معارف_اعتقادی 🔻 https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
18.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من کنیز اون فاطمه هستم...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#وفات_حضرت_ام_البنین
#حضرت_ام_البنین
🌐#معارف_اعتقادی 🔻 https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b