⭕️ یک سند مهم درباره فاطمیه
👈 از قرن دوم هجری؛ نشانگر اعتقاد شیعه نسبت به حمله به خانه حضرت زهرا و شهادت حضرت محسن علیهما السلام
▪️این سند، از قدیمیترین اسنادی است که نشان میدهد، شیعه قائل به هجوم به خانه حضرت زهرا (س) و شهادت حضرت محسن (ع) بوده و عامل آن را خلفای مخالف امیرالمومنین (ع) میدانسته است.
«ضرار بن عمرو الغطفاني» از متكلمان معتزلي و نامور اهل تسنن در قرن دوم هجری و معاصر با حضرت امام کاظم و امام رضا علیهما السلام است. همو در کتاب «التحریش» در مقام گزارش عقاید شیعیان آن زمان و عیبجویی بر آنان میگوید:
👈 «آنها بر این باورند که ابوبکر و عمر به فاطمـه سلام الله علیها ظلم کردنـد و به نحوی به ایشان آسیب رساندند که بر اثر شدت ضربه، فرزندشان سِقط شد».
📚 منبع: کتاب التحریش، الغطفانی، دارالارشاد - دار ابن حزم، ص ۵۲.
▪️نکته: سند مزبور، خط بطلانی است بر گفتار کسانی که میگویند مصائب و مقاتل حضرت زهرا (س) از صفویه به بعد مطرح شده است!
#معارف_اعتقادی 👇🌷
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
19.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅#شبهه
🏴 شهادت حضرت زهرا افسانه یا واقعیت
👌بررسی از کتب دست اول اهل سنت
#معارف_اعتقادی 👇🌷
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
ایام فاطمیه- رضا محمدی شاهرودی- قسمت 1.mp3
8.01M
🏴 ویژه برنامه «از #فاطمیه تا فاطمیه» آیا اینکه حضرت #زهرا سلام الله علیها پس از رحلت نبی مکرم اسلام برای اتمام حجت و دعوت مردم به سمت امامت امیرالمومنین علیه السلام به در خانه مهاجرین و انصار رفتند با شأن و منزلت ایشان منافاتی ندارد؟
چنین نقل تاریخی آیا با درجات عالی از عصمت و حیا این بانوی عظیم الشأن ناسازگار نیست؟
🎤 استاد: حجت الاسلام #محمدی شاهرودی
#معارف_اعتقادی 👇🌷
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
پرسش : ⁉️
چرا فرزندان نامشروع از برخی مناصب محرومند؟! با اینکه می دانیم فرزندان نامشروع به هیچ وجه مرتکب گناه و معصیتی نشده اند، درعین حال می بینیم که در روایات اسلامی، از ایشان به انحای مختلف نکوهش شده است! بعلاوه، بعضى مى گویند: این گونه فرزندان هرگز به بهشت نمى روند و روى سعادت را نمى بینند؛ آیا این سخن ـ با این که مى دانیم خداوند حکیم طبق آیه «وَ لا تَزِرُ و ازِرَةٌ وِزْرَ اُخْرَى»، گناه کسى را به حساب دیگرى نخواهد نوشت ـ صحیح است؟!
پاسخ
👇👇
✍به خاطر احتمال انتقال برخی از خلقیات ناپسند از طریق وراثت به فرزندان و از سوی دیگر حساسیّت این مناصب مهمّ، تصدّی این مناصب برای آنها منع شده است تا از بروز برخی از انحرافات در جامعه اسلامی پیشگیری گردد. امّا این به معنای سلب توفیق آنان از سعادتمندی و رستگاری نیست. چنین اشخاصی ـ اگر چه به واسطه عامل وراثت احتمال بیشتری برای لغزش دارند امّا ـ به فرموده امام صادق(علیه السلام) اگر اعمال نیک انجام دهند پاداش خیر می گیرند و سعادتمند خواهند شد.
و از طرفی طبق حكم حدیث نبوی «أفْضَلُ الْأَعْمَالِ أَحْمَزُهَا»(۱)؛ (بهترين كارها آن هايى است كه با رنج و مشقّت بيشترى توأم باشد)، پاداشى بهتر و ارزنده تری خواهند داشت.
بحارالانوار ج۵ص۲۸۸
معارف اعتقادی را با لینک زیر منتشر کنید👇
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b