eitaa logo
آشپزی؛ ترفند
21.8هزار دنبال‌کننده
8.2هزار عکس
11.9هزار ویدیو
69 فایل
❎️مسئولیت قانونی آگهی با آگهی دهنده است و کانال هیچ مسئولیتی ندارد. آی دی مدیر جهت تبلیغ👇🏻 @hasan401 تعرفه تبلیغات و رضایت مشتری👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/756744541Cd11803932b کانال اهنگامون👇 @bartarinhax
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پنج شنبه است و ياد درگذشتگان😔 🌸 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ 🌸 🙏 التماس دعا 🙏 🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸 🌿🌸گرامی باد یاد عزیزانی که در بین ما نیستند اما دعایشان یادشـان خاطرشان با ماست🌸🌿 خدایـا 🙏 جایگاه آنها را بهشت همنشین خوبانت قرارده🙏 الهی آمین 🙏 🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸 @eitaagarde
پوشاندن کفش گشاد به کودکان به امید اینکه بعدا اندازه شود باعث : 🔹صافی کف پا 🔹میخچه 🔹کمردرد در بزرگسالی 🔹و حتی آسیب به بینایی میشود به دلیل سنگینی سبب لاغری کودک هم خواهد شد @eitaagarde
🌮 شامی بادمجان 🌮 گوشت چرخ‌شده ۳۰۰ گرم بادمجان متوسط ۲ عدد پیاز متوسط ۱ عدد جعفری خردشده ۳ قاشق غذاخوری آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری سر پر نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه به مقدار لازم روغن سرخ‌کردنی 🍱طرز تهیه پیاز را رنده کرده و آبش را دور می‌ریزیم و با گوشت مخلوط می‌کنیم. نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و جعفری خردشده را هم ریخته و با هم ورز می دهیم. بادمجان‌ها را با رنده درشت رنده کرده و آبش را می‌گیریم و با مواد مخلوط می کنیم. در انتها آرد سوخاری را اضافه کرده و مواد را خوب ورز می‌دهیم. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم تا مواد کمی استراحت کند. روغن را در تابه ریخته و گرم می‎‌کنیم. از مواد به اندازه کمی بزرگتر از گردو برداشته و در دست‌مان صاف می‌کنیم و در سینی می‌چینیم. شامی‌های آماده شده را درون تابه حاوی روغن داغ چیده و با حرارت ملایم سرخ می کنیم. زمانی که یک طرف سرخ شد طرف دیگر را برگردانده و سرخ می کنیم. @eitaagarde
یه بسته ژله الورا+یه بسته ژله سبز رنگ (لیموی سبز) کمی خامه قنادی, چند قطره رنگ خوراکی یه بسته ژله الورا رو با دو سوم آبجوش خوب حل کرده. یه لیوان اآب سرد اضافه کرده بهم زده, داخل ظرف گرد گذاشته یخچال ببنده تو و این فاصله به اندازه ی یه کاسه کوچیک خامه قنادی رو با چند قطره رنگ خوراکی سبز قاطی کردم تا کاملا یه دست شد بعد با سرنگ به صورت عمودی تو ظرف ژله آلورا که کاملا بسته تزریق کردم... هر چی بیشتر سبزه مون پر تر وقتی کار تزریق تموم شد یه بسته ژله سبز رنگ با هر طعمی رو با دو سوم آبجوش و یه لیوان آب سرد خوب حل گرفتم ریختم رو ژله ی قبلی گذاشتم یخچال تا کاملا بست بعد از قالب در آوردمش 😊😊 @eitaagarde
یکی از وظایف خانوم خونه اینه که شوهرش رو تایید کند وقتی که شوهرتو تایید می کنی یعنی داری بهش اکسیژن میدی و اگر بخواهی همیشه سرزنش و سرکوبش کنی احساس مردونش رو ازش میگیری. @eitaagarde
‍ شیربرنج مختص سفره های افطاری 😋 یک پیمانه برنج اعلای ایرانی رو میشورم و خیس میکنم ،وقتی کاملا خیس خورد به همراه چهار پیمانه آب و یک و نیم تا دو پیمانه شکر(بنا به ذائقه) و یک قاشق روغن جامد یا کره روی حرارت میزارم تا برنج کاملا بپزه و لعاب بندازه.چیزی نزدیک به دو ساعت بسته به نوع برنج طول میکشه تا برنج کاملا لعاب بندازه و همینطور آبش تقریبا تبخیر بشه و حالت شفتگی پیدا کنه.حالا یک لیتر شیرپرچرب به همراه نصف پیمانه گلاب اضافه میکنم و یک ساعت دیگه زمان میدم تا شیر و برنج به خورد هم برن و بعدشم داخل ظرف میریزم و میزارم خنک بشه وتمام. اگه دوست داشتید خوشمزه تر بشه حتما داخلش خامه و خلال بادوم بزنید @eitaagarde
16.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍به به عجب کار‌قشنگی برای آقاجان امام حسن (علیه السلام) خوندند😍 💚آقای مهربون،عزیزم حــســن💚 ✨کیف کنید✨ @eitaagarde
12.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوسفندی 😍😋 در تهیه این چلو گوشت من از راسته گوشفندی استفاده کردم. شما میتونید از ماهیچه، سردست و حتی ران گوسفندی هم استفاده کنید. . مرحله اول برش دادن پیاز‌ها، راسته گوسفندی و سیر هست. پیاز: ۵ عدد راسته گوسفندی سیر: ۲ بته (یکی ریز شده و دیگری سالم) . مثل من اونهارو توی قابلمه بریزید ادویه‌ها و آب بریزید و اجازه بدید حدود ۴ ساعت به خوبی بپزه. ادویه‌ها: دارچین: ۲ قاشق چای‌خوری (سر پُر) زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری (سر پُر) پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری (سر پُر) پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری (سر پُر) فلفل سیاه و نمک یک ساعت آخر پخت، کته بار بزارید و نیم ساعت آخر پخت، سیب‌زمینی رو بُرش بدید، نمک، فلفل‌سیاه و روغن زیتون بزنید و داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه بزارید تا‌کباب بشه. @eitaagarde
فالوده خیار سکنجبین و تخم شربتی 😋 خیار رو رنده درشت بزنید با تخم شربتی و شربت سکنجبین و یخ یک ایده خوشمزه برای افطار تا سحر همچنین میتونید به صورت شربت هم استفاده کنید 🥒🥒 @eitaagarde