✅ گوشت و سيب زمينى تنورى😋
سيب زمينى هارو خرد كرده با كمى روغن زيتون و سبزى خشك معطر و نمك فلفل و آويشن مخلوط كرده داخل ظرف پيركس ريختم ، گوشتاى قلقلى رو هم با مخلوط گوشت چرخكرده و پياز رنده شده و جعفرى و كمى نمك و فلفل درست كردم ، اول سيب زمينى هارو يك ربع داخل فر ٢٠٠ درجه گذاشتم بعد قلقلى هارو هم روش ريختم و دوباره يك ربع ديگه توى فر اجازه پخت دادم
يك غذاى بسيار خوشمزه و رژيمى .
#گوشت_و_سیب_زمینی_تنوری
@eitaagarde
8.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_بادمجان به سبک ایتالیا
🥳🥳🥳🥳🥳
🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹🍃
@eitaagarde
🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹
✅ حليم بادمجان😋
✍ مواد لازم:
گوشت ٢٥٠گرم
عدس نصف پيمانه
بادمجان سرخ شده نيم كيلو
كشك دو پيمانه
پياز داغ١پيمانه
سير داغ ٣قاشق غذاخوري
گردوخرد شده١پيمانه
🍜طرز تهيه :
گوشت و با پياز و زردچوبه كمي تفت ميدهيم سه ليوان اب اضافه ميكنيم (كه خب گوشت گردن گوسفندي براي اين غذا مناسبتره ولي هر گوشت بدون استخوان هم ميشه استفاده كرد )
گوشت كه نيم پز شد عدس را اضافه كرده وقتي عدس و گوشت پخت بادمجانهاي سرخ شده را اضافه ميكنيم و ميزاريم اب كل مواد كاملا كشيده شود سپس از روي حرارت بر ميداريم و با گوشت كوب يا گوشت كوب برقي همه مواد را ميكوبيم تا له شود سپس روي حرارت ميگذاريم و مرتب هم ميزنيم سپس بيازداغ و نعنا داغ و سير داغ و گردو را اضافه كرده و خوب هم ميزنيم بعد از پنج دقيقه كشك را اضافه ميكنيم
و نيم ساعت با شعله ملايم مواد را با هم مخلوط ميكنيم سپس در ظرف دلخواه ريخته و میل کنید
در بعضي شهرها بهزحاي عدس لوبيا سفيدو برنج نيم دانه استفاده ميكنن.
#حلیم_بادمجان
@eitaagarde
🌸
جایی که ارزش #زن به زیبایی
و #ارزش #مرد به دارایی است،
دنبال اندیشه و انسانیت نگرد
#همسرداری
🍃🌸
@eitaagarde
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از سری غذاهای دو سوته خفن این سیب زمینی مخصوصه🤤😍
@eitaagarde
8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیر_عسل
🥳🥳🥳🥳
🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹🍃
@eitaagarde
🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹
سـ🌸ـلام
روزتون پراز خیر و برکت💐
🗓 امروز چهارشنبه
☀️ ۳ اسفند ١۴٠١ ه. ش
🌙 ۱ شعبان ١۴۴۴ ه.ق
🌲 ٢۲ فوریه ٢٠٢٣ ميلادی
@eitaagarde
💢اگر کاهویی را می خواهید استفاده کنید، تلخ است می توانید آن را چند دقیقه داخل آب نمک سرد قرار دهید . با اینکار تلخی کاهو گرفته خواهد شد.
#ترفند
🌸🌸🌸
.
@eitaagarde
🍪🍴#حلوا_خرما🍴🍪
150 گرم آرد گندم
500 گرم خرما
120 گرم روغن مايع
2 ق س گلاب
1 ق م زعفران دم كرده
1 ق س پودر پسته
1 ق س پودر بادام
🍘طرز تهیه
آرد را دو بار الك ميكنيم و تفت ميدهيم تا رنگ آن مايل به قهوهاي شود. روغن را به آرد ميافزاييم و خوب هم ميزنيم. خرما را از هسته جدا ميكنيم، با گلاب و زعفران دم كرده به آرد تفت داده شده ميافزاييم و با قاشق بزرگي آن را هم ميزنيم. بعد از اين كه مواد كاملاً با هم مخلوط شد، ظرف محتوي حلوا را از روي حرارت برميداريم تا حلوا كمي سرد شود(در اين مرحله اگر حلوا را ورز دهيد بهتر است). از حلوا در ظرف مناسبي ميريزيم و با پودر پسته و پودر بادام تزيين ميكنيم.
نكته:
_اين حلوا را ميتوانيد با دست به شكلهاي مختلف درآوريد و بعد در ظرف مناسب بچينيد.
_با این میزان خرما حلوا دیگه زیادی شیرین میشه و دل رو میزنه پس مقدارش رو کم میکنیم یا آرد رو بیشتر میریزیم.
_روغن رو کمی کمتر ریختم.
_پودر دارچین و زنجبیل و پودر هل اضافه کردم.
_خرمای مصرفی من رطب بود.
_وقتی حلوا از داغی افتاد داخل قالب سیلیکونی پرس کردم و نیم ساعت داخل یخچال گذاشتم
@eitaagarde
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره محلی که خودت با زحمت به دست بیاری و با نون محلی نوش جان کنی و یه خدایا شکرت بگی و ....
این آرامش حلالتون
🌴🍯@eitaagarde🍯🌴