eitaa logo
آشپزی؛ ترفند
22.2هزار دنبال‌کننده
8.2هزار عکس
11.9هزار ویدیو
69 فایل
❎️مسئولیت قانونی آگهی با آگهی دهنده است و کانال هیچ مسئولیتی ندارد. آی دی مدیر جهت تبلیغ👇🏻 @hasan401 تعرفه تبلیغات و رضایت مشتری👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/756744541Cd11803932b کانال اهنگامون👇 @bartarinhax
مشاهده در ایتا
دانلود
🔵 صبحانه سالم و مقوی برای کودکان 🍯 معجون با شیر موز و عسل صبحانه کودک مواد لازم: 🔹دارچین ربع قاشق چایخوری 🔹موز یخ زده ۱ عدد 🔹کره بادام زمینی ۱ قاشق غذاخوری 🔹عسل یا شکر ۱ قاشق غذاخوری 🔹شیر ۱ فنجان طرز تهیه همه مواد ذکر شده را داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا نرم شوند. اگر موز یخ زده نداشتید، می توانید از موز تازه استفاده نمایید و چند قطعه کوچک یخ هم درون مخلوط کن بریزید. @eitaagarde
برنج یک پیمانه حلبه (تخم گشنیز معطر) دو ق غ زیرهٔ سیاه دو ق غ زرد چوبه و نمک به میزان لازم برای تهیه آش حلبه و زیره نیشابور اول برنج هارو خوب می‌شوییم بعد می‌ریزیم داخل قابلمه با سه لیوان اب در ظرفی جدا گانه روغن داغ می‌کنیم و زرد چوبه را در آن تفت می‌دهیم زیره و حلبه را هم یه تفت کوچک می‌دهیم بعد همه را به برنج در حال جوشیدن افزوده و در قابلمه را نیم کش گذاشته (چون برنج سر می‌رود) می‌گذاریم برنج خوب مغز پخت و نرم شود مثل شله زرد که برنج کاملاً نرم می‌شود وقتی که برنج کاملاً پخت حدود یک ساعت و نیم بعد نمک اش را اندازه می‌کنیم و غذا حاضر است. نکته: می توانید به این آش آلو هم اضافه نمایید، به این صورت که به برنج در حال جوش از همان اول۱۰ عدد آلو بخارا اضافه کنید بسیار خوشمزه می‌شود. می توانید بجای نمک به این آش شکر اضافه نمایید، سپس آن را میل کنید. @eitaagarde
این چای ها را ننوشید 👈 چای سرد (سنگ کلیه) 👈 چاى غليظ (کم خونی) 👈 چای ناشتا (سوءهاضمه) 👈 چای مانده دیروز ( سمی است) 👈 چاى داغ و سوزان (سرطان مری) 👈 چای بلافاصله بعد از غذا @eitaagarde
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد از اینکه بادمجانها رو پوست گرفته و شستم روشون نمک میپاشم و میذارم کمی بمونن تا عرق کرده و آب اضافیشون خارج بشه و کمترروغن جذب کنند بعد توی تابه کمی روغن ریخته و بادمجانها رو توی تابه چیده و در تابه رو میذارم تا هم پخته بشه وهم سرخ بشه بعد از اینکه سرخ شدن ،لهشون کرده و یه استکان آب میریزم و میذارم تا کاملا پخته بشن یه پیاز نگینی خرد شده رو سرخ کرده و سه چهار حبه سیر رنده شده و نعنا رو بهش اضافه کرده و یه کوچولو تفت داده و به بادمجان ها اضافه کرده و مقدار کافی کشک و گردوی خرد شده اضافه کرده و در آخر نمکشو تست کرده اگه نیاز بود کمی نمک ریخته و خاموش کردم و توی ظرف سرو کشیده و تزیین کردم اول دو سه قاشق کشک رو با زعفران قاطی کردم و گذاشتم کنار، بعد توی قیف یکبار مصرف کمی کشک سفید ریختم و تهشو با قیچی برش کوچولو دادم،روی کشک و بادمجون رو هشت قسمت کردم و با کمی فشار با کشک قسمتها رو جدا کردم و داخل هر قسمت رو با نعناء داغ و پیاز سرخ شده و گردو و کشک زعفرانی به طور جداگانه پر کردم @eitaagarde
🔴 💠 برخی همسران برای عذرخواهی می‌کشند و یا مانع عذرخواهی زبانی می‌شود. 💠 یکی از راههای این نقیصه این است که عذرخواهی خود را روی نوشته و یا انجام دهید. 💠 برای هر مشکلی فکر و ابتکار به خرج دهید و برای حل آن نمایید‌. نه اینکه بی‌خیال آن شوید. 💠 ابتکار و تمرین شما به چشم می‌آید و درکتان خواهد کرد‌. @eitaagarde
🔻مواد لازم : 📝 ▫️آرد ۲ لیوان ▫️پودر نارگیل ۳/۴ لیوان ▫️روغن مایع نصف لیوان ▫️شیر نصف لیوان ▫️وانیل نصف ق چ ▫️بکینگ پودر ۲ ق چ ▫️تخم مرغ ۳ عدد ▫️شکر ۱ لیوان ✍ ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو با هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد شیر و روغن مایع رو اضافه میکنیم و میزنیم تا یکدست بشه بعد آرد و بکینگ پودر رو ۳ بار الک کرده و طی دو مرحله به مواد اضافه کرده بعد با لیسک به صورت دورانی هم بزنید و در آخر پودر نارگیل و اضافه و هم میزنیم تا یکدست بشه . موادمون داخل قالب کیک که چرب شده و کاغذ روغنی انداختیم میریزیم و داخل فر رو حرارت ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر میزاریم تا کاملا بپزه @eitaagarde
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫‏شبتون معطر به بوی مهربانی خدا 🌸یاد خدا همیشه در ذهنتون 💫الهی دلتون شاد و قلب مهربان تون همیشه تپنده باد، دست تون در دست مهربان خدا 💫شبتون معطر به عطر حضور خدا ‌‌‌‌ 🍃🌸 🌸🍃 @eitaagarde
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از 🎺🎺برترینها🎺🎺
امــروز بهتريــن 🍃 🤍 ثانيـــــــــه ها شيرين تــــرين🍃🌼 🤍دقايـــــــــــــق دلچسب تــــرين 🍃 🤍ساعــــــــت ها و دوست داشتنی‌ترين 🍃🌼 🤍لحظــــــــه‌ها را برای شمـــــــــا🍃 🤍 آرزومنـــــــــــــدم صبح یکشنبه تون عالــــــے 😉🍃 @bartarinhax
کیک شکلاتی🌸 با روکش موزخامه مواد لازم : آرد 500 گرم شکر 200 گرم پودر کاکائو 100 گرم بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری وانیل به میزان دلخواه نمک یک سر انگشت روغن 150 میلی لیتر آب 350 میلی لیتر شیر 200 میلی لیتر مواد لازم برای رویه موز و خامه : خامه زده شده 200 میلی لیتر موز 3 یا 4 عدد شکلات چیپسی 100 گرم طرز تهیه : ● فر را روشن كرده و روی دمای 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. آرد، شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، وانیل و نمک را در ظرفی مخلوط کنید. روغن، آب و شیر را اضافه کرده و خوب بزنید تا خمیر یکدست شود. خمیر را در قالب مورد نظر ریخته و حدود 35 دقیقه بپزید. ● بگذارید کیک کاملا خنک شود، سپس با یک قاشق غذاخوری وسط کیک را به شکل دایره خالی کنید. حالا موزها رو درون حفره ای که ایجاد کردید بچینید و ترکیب خامه و شکلات را روی کیک پهن کنید. حالا تکه های کیک را که با قاشق درآوردید روی خامه خرد کنید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@eitaagarde
✅️ بهترین صبحانه برای کودکان 💠ارده و عسل 💠کره مربا 💠حلوا ارده 💠شیر عسل 💠عدسی با گلپر 💠فرنی با مربا 💠شیر برنج @eitaagarde
⛱ 🔴مواد لازم🔻🥛 ▪️سفیده تخم مرغ درشت ۳ عدد ▪️روغن مایع ۲/۳ پیمانه ▪️شکر ۱ پیمانه ▪️شیر یا ماست ۲/۳ پیمانه ▪️گلاب ۱ قاشق غذاخوری از شیر یا ماست کم کنید و گلاب اضافه کنید ▪️هل کمی دلخواه ▪️وانیل کمی ▪️آرد ۳ بار الک شده ۲ پیمانه ▪️بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری 🔴طرز تهیه🔻🥧 🔸سفیده ها را با همزن برقی انقدر بزنید تا پف کند و سفت شود و از کاسه نریزد. در ظرف دیگری شکر و روغن رو بزنید تا شکر حل شود ، سپس شیر یا ماست و وانیل و گلاب و هل رو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر ۳ بار الک شده را به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید. در نهایت سفیده را با لیسک با مواد قبلی فولد کنید . زیاد هم نزنید در حد مخلوط شدن که پف کاپ کیها از بین نرود. کپسولهای کاغذی را که در قالب مافین قرار دهید و دو سوم از مواد را داخل کپسولها بریزید و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بمدت ۲۵ الی ۳۵ دقیقه قرار دهید ، بسته به دمای فرتون بعد از ۲۵ دقیقه با خلال دندان چک کنی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@eitaagarde