eitaa logo
آشپزی؛ ترفند
22.1هزار دنبال‌کننده
8.2هزار عکس
11.9هزار ویدیو
69 فایل
❎️مسئولیت قانونی آگهی با آگهی دهنده است و کانال هیچ مسئولیتی ندارد. آی دی مدیر جهت تبلیغ👇🏻 @hasan401 تعرفه تبلیغات و رضایت مشتری👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/756744541Cd11803932b کانال اهنگامون👇 @bartarinhax
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این خبر را برسانید به عشاق جهان بوی سجاده خونین علی می آید @eitaagarde🥀
امام صادق (ع) : تعیین مقدرات در شب ۱۹ رمضان، تایید آن در شب ۲۱ وامضای آن در شب ۲۳ انجام می شود. با تسلیت ایام شهادت مولای متقیان در مناجات شبانه شبهای قدر التماس دعا داریم🖤 @bartarinhax🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از 🎺🎺برترینها🎺🎺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌻سلام صبحتون بخیر 🌼صبح تون گلبارون 🌼امروزتون پراز شادی 🌻الهی امروز خونه هاتون پر برکت 🌼رابطه هاتون پراز رنگ های زیبا 🌻وجودتون سلامت 🌼دلتون پر اميد 🌻و لحظاتتون سرشاراز 🌼عشق و شادی باشه @bartarinhax🌸
14.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کاپ کیک خیلی عطر و طعم جذابی داره ، خیلی سریع آماده میشه و نه تنها بچه ها بلکه بزرگترا هم عاشقش میشن تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱ پیمانه وانیل نصف ق چ آرد ۱ پیمانه بکینگ پودر ۱ق چ کره ذوب شده ۱ پیمانه نمک کمی ۱/۳لیوان شیر سس کارامل گارنیش: خامه کاراملی سس کارامل ۳۵ تا ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه 🍽@eitaagarde🍽
23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همه دستورشو ازت میپرسن😋😍 ✅مواد لازم : شیر ۲ لیوان پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری شکر دو سوم لیوان خامه صبحانه ۱ پاکت موز ۲ عدد بیسکوئیت پتی بور نصف بسته گردو به دلخواه وانیل ۱ ق چ ۱ پاکت خامه صبحانه ۱ بسته ژله موز مروارید برای تزئین 🍽@eitaagarde🍽
41.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باید استعداد این دختر کوچولو رو توی آشپزی ببینی😍 بی نظیره👌 ببین چه جوری دیزی درست میکنه😍
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: 2 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی 10 عدد بیسکوییت پتی بور ساده 1 پاکت خامه صبحانه (200 میلی) 2 پاکت شکلات (160 گرم) 18 عدد انجیر خشک 1.5 لیوان گردوی درشت خرد شده طرز تهیه: ابتدا انجیرها را 5 دقیقه داخل آب گرم نگه دارید تا نرم شوند. خیلی آب جوش نباشد. سپس سر انجیرها را ببرید و داخل انجیر را با گردو پر کنید. بیسکوییت کاکائویی و ساده را داخل غذاساز بصورت جدا مثل پودر خرد کنید. خامه را تا وقتی که به نقطه جوش برسد گرم کنید سپس اجاق را خاموش کنید و شکلات خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود و سپس سس شکلاتی را به بیسکوییت کاکائویی اضافه کنید و هم بزنید. انجیرهایی که با گردو پر کردید را با مخلوط بیسکوییت شکلاتی به شکل گرد بپوشانید. و در بیسکوییت ساده بغلتانید. 20 دقیقه در فریزر بذارید و سپس از وسط نصف کنید و یا سه قسمت کنید. نوش جان 🍽@eitaagarde🍽