فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این خبر را برسانید به عشاق جهان
بوی سجاده خونین علی می آید
@eitaagarde🥀
امام صادق (ع) :
تعیین مقدرات در شب ۱۹ رمضان،
تایید آن در شب ۲۱ وامضای آن در شب ۲۳ انجام می شود.
با تسلیت ایام شهادت مولای متقیان در مناجات شبانه شبهای قدر التماس دعا داریم🖤
@bartarinhax🥀
هدایت شده از 🎺🎺برترینها🎺🎺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌻سلام صبحتون بخیر
🌼صبح تون گلبارون
🌼امروزتون پراز شادی
🌻الهی امروز خونه هاتون پر برکت
🌼رابطه هاتون پراز رنگ های زیبا
🌻وجودتون سلامت
🌼دلتون پر اميد
🌻و لحظاتتون سرشاراز
🌼عشق و شادی باشه
@bartarinhax🌸
14.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کاپ کیک خیلی عطر و طعم جذابی داره ، خیلی سریع آماده میشه و نه تنها بچه ها بلکه بزرگترا هم عاشقش میشن
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ پیمانه
وانیل نصف ق چ
آرد ۱ پیمانه
بکینگ پودر ۱ق چ
کره ذوب شده ۱ پیمانه
نمک کمی
۱/۳لیوان شیر
سس کارامل
گارنیش:
خامه کاراملی
سس کارامل
۳۵ تا ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه
🍽@eitaagarde🍽
23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همه دستورشو ازت میپرسن😋😍
✅مواد لازم :
شیر ۲ لیوان
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
شکر دو سوم لیوان
خامه صبحانه ۱ پاکت
موز ۲ عدد
بیسکوئیت پتی بور نصف بسته
گردو به دلخواه
وانیل ۱ ق چ
۱ پاکت خامه صبحانه
۱ بسته ژله موز
مروارید برای تزئین
🍽@eitaagarde🍽
هدایت شده از شبکه تبلیغاتی راجی نت
41.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باید استعداد این دختر کوچولو رو توی آشپزی ببینی😍
بی نظیره👌 ببین چه جوری دیزی درست میکنه😍
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترافل_انجیر_خشک_شکلاتی
مواد لازم:
2 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی
10 عدد بیسکوییت پتی بور ساده
1 پاکت خامه صبحانه (200 میلی)
2 پاکت شکلات (160 گرم)
18 عدد انجیر خشک
1.5 لیوان گردوی درشت خرد شده
طرز تهیه:
ابتدا انجیرها را 5 دقیقه داخل آب گرم نگه دارید تا نرم شوند. خیلی آب جوش نباشد. سپس سر انجیرها را ببرید و داخل انجیر را با گردو پر کنید. بیسکوییت کاکائویی و ساده را داخل غذاساز بصورت جدا مثل پودر خرد کنید. خامه را تا وقتی که به نقطه جوش برسد گرم کنید سپس اجاق را خاموش کنید و شکلات خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود و سپس سس شکلاتی را به بیسکوییت کاکائویی اضافه کنید و هم بزنید. انجیرهایی که با گردو پر کردید را با مخلوط بیسکوییت شکلاتی به شکل گرد بپوشانید. و در بیسکوییت ساده بغلتانید. 20 دقیقه در فریزر بذارید و سپس از وسط نصف کنید و یا سه قسمت کنید.
نوش جان
🍽@eitaagarde🍽
May 11