انار پخته آنتی بیوتیک طبیعی
💢یک عدد انار را روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم قرار دهید تا آهسته آهسته توی خودش به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد و پخته شود گاهی آن را بچرخانید و دقت کنید که نسوزد پس از پخته شدن ، پرده ها ورگه های داخلش را با دانه های پخته شده میل کنید
🍾برای رفع درد سینه و سرفه خشک
میتوانید سر انار را سوراخ کرده چند
قاشق روغن بادام شیرین داخل انار
ریخته و روی شعله پخش کن قرار
دهید تا روغن جذب شود بعد محتویات
داخل انار را میل کنید
👈انار پخته شب قبل از خواب میل
شود و بعد از آن چیزی خورده نشود
در عفونت های شدید بهتر است ۳ شب
تکرار شود
#طب سنتی
#طب اسلامی
#طب چینی
#طب سوزنی
#تشخیص بیماری از روی دست
──┅●○ 🥀○●┅───
https://eitaa.com/joinchat/677380232Cf96ce64251
ارسال مطالب با لینک بلا مانع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ چرا بعضی افراد اصلا به سرماخوردگی یا آنفلوانزا مبتلا نمیشوند؟ توضیحات دکتر مهدی میرغضنفری پژوهشگر طب سنتی✳️
🌹غذاهای خون ساز🌹
✅ کم خونی به حالتی اطلاق میشود که بدن قادر به ساختن گلبول قرمز کمی است یا مقدار هموگلوبین موجود در این سلولها بسیار کم باشد. متداولترین نوع کمخونی، کمخونی فقر آهن نام دارد و معمولاً ناشی از مصرف ناکافی آهن در رژیم غذایی است. تولید هموگلوبین برای بدن شما بسیار مهم است و آهن، مس، ویتامینهای B12 و B9 (فولات) و ویتامین C نقش مهمی را در آن ایفا میکنند. برای اینکه به میزان کافی هموگلوبین در بدن وجود داشته باشد، داشتن یک غذای رژیمی مناسب لازم است.
🌸 غذاهای خون ساز در طب سنتی 🌸
انواع گوشتها بخصوص گوشت قرمز و جگر، نان فتیر، نیمرو، سبزی خوردن تازه، آبگوشت شیر (به جای آب، شیر تازه استفاده شود)، آبگوشت لپه (سیب زمینی و پیاز و لیمو عمانی و لپه و گوشت گردن)، دست و پاچه و بال و گردن مرغان، خاکشیر، بادام، آش شله و زیره بریان، انار شیرین، زردآلو، خرمای نیمه رسیده، سیب شیرین، کوکوسبزی، آبگوشت بزباش، حلیم و شیربرنج.