🔷🔸💠🔸🔷
#گسترش_اسلام
⭕️کلیسای مسیحیان #آمریکا در مطلبی جنجالی نسبت به رشد روز افزون اسلام واکنش نشان داده و از دلایل اصلی روی آوردن غربیها به اسلام گفت: دکترین اسلام ساده و منطقی است؛ تمام مؤمنان در اسلام باهم برابر هستند. اسلام یک دین کاربردی است و هدایت و نظم مورد تاکید این دین است.
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/deldadehgan14
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خط_ولایت_🗯
🎥 حواشی جالب دیدار دیروز نخبگان با رهبر انقلاب
از شوخی ترکی رهبری تا درخواست یک نخبه برای توجه بیشتر رهبر انقلاب به تیم ملوان بندرانزلی! ـٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖٖـٖ
https://eitaa.com/deldadehgan14
#خط_و_خبر📣
#اطلاعيه_مهم
☑️ تعطيلی حوزههای علميه
به اطلاع میرساند؛ به مناسبت رحلت پيامبر اكرم، شهادت امام حسن مجتبی و امام رضا (صلوات الله عليهم اجمعين) مركز مديريت حوزههای علميه و مراكز استانی سراسر كشور در روزهای شنبه ۴ آبان و دوشنبه ۶ آبان به صورت رسمی #تعطيل میباشند.
➖ لازم به ذكر است تعطیلی مدارس علميه و مراکز تخصصی #منوط به نظر مساعد مدیر واحد مربوطه و هماهنگی با مركز مديريت میباشد.
💠 به رسانه مردم بپیوندید👇
https://eitaa.com/deldadehgan14
#خط_و_خبر📣
🔸 تقدیر جامعه مدرسین از حماسه سازان اربعین حسینی
🔹اعضای جامعه مدرسین همدلی و همگرایی حسینی را ستودنی دانستند و از مردم عراق، مسؤولان و دستاندرکاران این حماسه حسینی تقدیر کردند.
🔹همچنین اعضای جامعه مدرسین با بررسی اعتراضات مردمی در عراق ضمن نگرانی از به انحراف کشیده شدن اعتراضات بهحق مردم، دغدغهمندی خود را نسبت به اصلاح امور و معیشت مردم شریف عراق ابراز کردند.
💠 به رسانه مردم بپیوندید👇
https://eitaa.com/deldadehgan14
#تقویم_شیعه
📅 امروز يك شنبه
☀️ 05 آبان ماه 1398 شمسی
🌙 28 صفر 1441 قمری
❄️ 27 اکتبر 2019 میلادی
☀️ #شمسی
➕ رحلت عالم بزرگوار و فقيه جليل آيت اللَّه "سيد احمد زنجانی" (1352 ش)
➕ رحلت آيت اللَّه "سيد روح اللَّه خاتمی" نماينده امام و امام جمعه يزد (1367 ش)
🌙 #قمری
◼️ رحلت جانسوز پيامبر گرامي اسلام "حضرت محمد (ص)" (11 ق)
🏴 شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام(50 ق)
❄️ #میلادی
➕ كشف سرزمين "كوبا" توسط "كريستف كُلُمْبْ" دريانورد ايتاليايی (1492م)
—----------
🇮🇷 كانال مفاخر
📡 @Mafakher
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
💠به مناسبت رحلت پیامبر اکرم (ص)💠
✍ ۲۸ماه صفر، سالروز رحلت برترين آفريده خدا محمد مصطفي (ص) است. وجود مقدسي كه خداوند متعال تمام جهان را به يمن او و عترت پاكش آفريد. پيامبري كه خداوند حكيم بارها در قرآن كريم او را ستوده است.
✅ سخن در فضايل و مناقب آن حضرت بسيار است، اما آنچه در اين مقام بايد گفت عظمت مصيبت خاتم الانبياء (ص) است؛ تا آنجا كه امام باقر (ع) در روايتي چنين مي فرمايد:
🌹 «مَنْ أُصِيبَ بِمُصِيبَةٍ فَلْيَذْكُرْ مُصَابَهُ بِالنَّبِيِّ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ فَإِنَّهُ مِنْ أَعْظَمِ اَلْمَصَائِبِ» هر كس به مصيبتي گرفتار شد، پس بايد مصيبت خود را نسبت به پيامبر (ص) بياد آورد پس همانا كه مصيبت پيامبر از بزرگترين مصيبتهاست. (1)
✅ روايات متعددي از آخرين روزهاي حيات شريف رسول خدا (ص) و نيز آخرين لحظات آن حضرت نقل شده است از جمله:
صحيح بخاري معتبرترين كتاب اهل سنت چنين نقل مي كند: «زماني كه حال تب بر پيامبر شديد شد؛ فرمود: كاغذي بياوريد تا برايتان نوشته اي بنويسم كه پس از آن گمراه نشويد. عمر گفت: تب بر پيامبر خدا غالب شده است وكتاب خدا نزد ماست و براي ما كافي است. پس اصحاب حاضر در جلسه با هم اختلاف پيدا كردند و بگو مگو زياد شد. پيامبر فرمودند: از نزد من برخيزيد و شايسته نيست در نزد من تنازع كنيد. پس ابن عباس خارج شد در حالي كه مي گفت: مصيبت! و تمام مصيبت! زماني بود كه بين رسول خدا و نوشته او مانع شدند.»(2)
------------------------------
(1) كافي ج۳ ص۲۲۰.
(2) صحيح بخاري ج۱، ص۳۶.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
💠وجه تسمیه ی نام و القاب پیامبر اسلام (ص)
🔸شخصی یهودی خدمت رسول خدا(ص) رسید و پرسید: راز اینکه تو را «محمّد»، «احمد»، «ابی القاسم»، «بشیر»، «نذیر» و «داعی» نامیده اند چیست؟ رسول خدا (ص)فرمود:
🌷 «اَمّا مُحمَّد فَانّی مَحْمُودٌ فِی الْارْضِ وَ امّا اَحْمَدُ فَانّی مَحْمودٌ فِی السَّماءِ وَ امّا ابوالقاسِمِ فَاِنَّ اللّهَ یَقْسِمُ یَوْمَ الْقِیامَةِ قِسْمَةَ النّارِ فَمَنْ کَفَرَ بی مِنَ الاَْوَّلینَ وَ الآخِرینَ فَفِی النّارِ وَ یَقْسِمُ قِسْمَةَ الْجَنّةِ فَمَنْ آمَنَ بی وَ اَقَرَّ بِنُبُوَّتی فَفِی الجَنَّةِ؛
🌹 امّا محمد برای این است که من در زمین ستایش شده هستم و امّا احمد، به راستی من در نزد آسمانیان ستوده شده ام. امّا ابوالقاسم نامیده شدم چون خداوند در روز قیامت بخشی از آتش را جدا می کند، پس هر کسی از گذشتگان و آیندگان به من کفر بورزد در آتش خواهد بود، و بهشت را جدا می کند، پس کسی که به من ایمان آورده باشد و اقرار به نبوت و رسالت من کرده باشد، در بهشت خواهد بود.»
حضرت در ادامه فرمود:
🌺 «وَ امَّا الدّاعی فَاِنّی اَدْعُوا لنّاسَ اِلی دِینِ رَبّی وَ اَمَّا النَّذیرُ فَاِنّی اُنْذِرُ بِالنّارِ مَنْ عَصانی و اَمَّا البَشیرُ فَاِنّی اُبَشِّرُ بِالْجَنَّةِ مَنْ اَطاعَنی؛
🌷 اما داعی برای این است که من مردم را به سوی دین پروردگارم دعوت می کنم و اما نذیر برای این است که من کسانی را که نافرمانی ام کنند با آتش انذار می کنم و بشیر برای این است که کسی که مرا اطاعت کند، به بهشت بشارت می دهم.».
📚 معانی الاخبار، شیخ صدوق، ص 52، ح 2، و منتخب میزان الحکمه، ص 495.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
💠 فضایل اخلاقی در کلام گهربار امام حسن مجتبی علیه السلام
✍ شناخت مکارم اخلاقی کمک میکند تا انسان در این مسیر اخلاقی گام بردارد و بر انجام آن اهتمام ورزیده و فضایل را در خود نهادینه سازد. امام حسن مجتبی علیه السلام، در کلامی گهربار مکارم و فضائل اخلاقی را، ده مورد بیان فرموده و شرم و حیا را به عنوان راس این فضائل مورد تاکید قرار دادهاند.
🌷 آن حضرت می فرمایند: ده خصلت نیک از مکارم و فضائل اخلاق است:
1 ـ صداقت در گفتار 2 ـ راستگویی در وقت سختی و گرفتاری 3 ـ بخشش به سائل 4ـ خوش خُلقی 5 ـ پاداش در مقابل کارها و ابتکارات 6 ـ پیوند با خویشان 7ـ حمایت از همسایه 8ـ حق شناسی درباره دوست و رفیق 9 ـ میهمان نوازی 10 ـ و در رأس همه اینها شرم و حیا.
🌹 قال الامام الحسن المجتبی علیه السلام: مَکارِمُ الاَْخْلاقِ عَشَرَةٌ: صِدْقُ اللِّسانِ وَ صِدْقُ الْبَأْسِ وَ إِعْطاءُ السّائِلِ وَ حُسْنُ الخُلْقِ وَ الْمُکافاتُ بِالصَّنائِعِ وَ صِلَةُ الرَّحِمِ وَ التَّذَمُّمُ عَلَی الْجارِ، وَ مَعْرِفَةُ الْحَقِّ لِلصّاحِبِ وَ قِرْیُ الضَّیفِ وَ رَأْسُهُنَّ الْحَیاءُ.»
📚 آثار الصادقین، ج 62، ص892
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
✍امام حسین (ع) فرمودند:
ای مردم، خداوند بندگان را نیافرید مگر برای اینکه او را بشناسند؛ هنگامیکه او را شناختند عبادتش کنند؛ وقتی او را عبادت کردند به برکت این عبادت، از عبادت غیر او بی نیاز شوند. مردی پرسید: شناخت خدا چیست؟ حضرت فرمودند: این است که اهل هر زمانی، امامی را که باید از او فرمان ببرند، بشناسند.
📚 بحارالانوار، ج۲۳ ص۸۳
【 السلام علیڪ یا اباعبدالله】
🕌 @zamene_ahou ⇦