بیت رهبری.mp3
25.24M
#کلام_سعادت 🍯
🎙سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین رفیعی با موضوع خشم و غضب مقدس
شب دوم فاطمیه بیت رهبری
🖤 دلدادگان حضرت آقا (امام خامنه ای) 🖤
🍯 https://eitaa.com/deldadehgan14
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کنایه های مجدد روحانی به شورای نگهبان
🔹میترسم روزی کلمه جمهوری جرم شود!
#نفوذ
#تخریب_نظام
#شورای_نگهبان
👌 در انتشار حقایق کوشا باشید
https://eitaa.com/deldadehgan14
🏴 پیادهروی دوتن از مراجع تقلید در روز شهادت حضرت فاطمه(س)
آیات عظام وحید خراسانی و صافی گلپایگانی در سالروز شهادت
حضرت فاطمه زهرا(س) با پای پیاده مسیر بیت خویش تا حرم حضرت معصومه(س) را برای عرض تسلیت به پیشگاه کریمه اهل بیت(س) طی میکنند. ین مراسم روز چهارشنبه، نهم بهمنماه از ساعت ۱۱ صبح آغاز خواهد شد.
hawzahnews.com/news/883420
🏴 شهادت حضرت زهرا(س) به روایت 95 روز و آغاز ایام فاطمیه ی دوم(11 ق)
✍ حضرت زهرا(س) دخت پیامبر گرامی اسلام (ص) از جمله خواص درگاهِ خداوند بود که از سرچشمه ی علوم الهی بهره ی فراوانی داشت و آیینه صفات عالیه انسان کامل در تمام اعصار است.
🌷 پیامبر رحمت (ص) و ائمه معصومین سلام الله علیهم اجمعین، در توصیف کمالات والای عرفانی و الهی حضرت صدیقه طاهره(س)، احادیثی ایراد فرموده اند؛ از جمله اینکه پیامبر (ص) فرمود: « فَاطِمَةُ بَضْعَةٌ مِنِّی؛(۱) فاطمه پاره تن من است» و «فَاطِمَةُ سَیِّدَةِ نِسَاءِالْعَالَمِین؛ فاطمه(س) سرور زنان دو عالم است».
🔹 امام خمینی(ره) در وصف مقام و منزلت حضرت فاطمه زهرا(س) میفرمایند: «تمام ابعادی که برای زن متصوّر است و برای یک انسان متصوّر است، در فاطمه زهرا علیهاالسلام جلوه کرده است.(۲)
🌺 حضرت زهرا(س) دختر رسالت، همسر ولایت و مادر امامت و حلقه ی اتصال نبوَّت و امامت است. فاطمه ی زهرا(س) در سراسر زندگی کوتاه خود، سخاوت، ایثار، گذشت، صبر، استقامت، قناعت، عبادت پروردگار و کمک به نیازمندان را به زیباترین شکل ممکن جلوه گر ساخت و انسانهای بزرگ و تاریخ سازی همچون امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در دامانِ او پرورش یافتند.
✅ سوم جمادی الثانی به روایتی سالروز شهادت حضرت صدیقه ی طاهره، فاطمه ی زهرا(س) می باشد. آن بانوی عصمت، پس از رحلت پدر بزرگوار خویش، اولین شخص از خاندان بنی هاشم است که به آن حضرت ملحق شد. حضرت زهرا(س) در هنگام شهادت هجده سال سن و چهار فرزند به نام های امام حسن(ع)، امام حسین(ع) و حضرت زینب(س) و ام کلثوم(س) داشت.
(۱) امالی شیخ مفید، ص 260.
(۲) صحیفه نور، ج 7، ص337.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5