6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ واکنش ربات هوش مصنوعی آمیکا به بازتاب آن اینگونه است
©کانال دانشجو💡
╔═∞═๑📱๑═∞═╗
@elec_ans
╚═∞═๑📱๑═∞═╝
✅ انواع مولتی متر:
مولتی متر دیجیتال:
مولتی متر دیجیتال کمیتهای اندازه گیری شده را به صورت رقم و یا ارقامیبر روی صفحه نمایش نشان میدهد و معمولاً واحد کمیت اندازه گیری شده را نیز به طریق مناسبی نمایش میدهد
مولتی متر کلمپی:
نوع دیگری مولتی متر دیجیتالی نیز وجود دارد که در آن علاوه بر امکانات بیان شده ، کلمپی نیز وجود دارد . توسط این کلمپ میتوان بدون نیاز به سری کردن مولتی متر با المان مورد نظر در مدار ، جریان گذرنده از آن المان را اندازه گرفت . اگر سیم حامل جریان متصل به المان مورد نظر را بین انبرهای این مولتی متر قرار دهیم ، مولتی متر مقدار جریان گذرنده از سیم و در نتیجه مقدار جریان گذرنده از المان مورد نظر را نمایش میدهد . بنابراین توسط این مولتی متر به راحتی و خیلی سریع میتوان مقدار جریان را اندازه گرفت
مولتی متر اتورنج:
در برخی از انواع مولتی مترهای دیجیتال، انتخاب رنج اندازه گیری هر یک از پارامترها بصورت اتوماتیک توسط مولتی متر صورت میگیرد. این قابلیت باعث تسهیل کار با مولتی متر میشود. البته درنظر داشته باشین اتورنج بودن یک مولتی متر در زمانی که پیوسته قصد اندازه گیری یک رنج و بصورت پی در پی را دارید باعث کند شدن عملیات اندازه گیری میگردد.
مولتی متر رومیزی:
برخی از مدل های مولتی متر دیجیتال که در آنها نیاز به دقت بالاتر و قابلیت کالیبراسیون و عموما جهت کار در آزمایشگاه های الکترونیک مورد استفاده قرار میگیرد مولتی متر های رومیزی است. البته این گروه از مولتیمترها عموما قیمت بالاتری داشته و همچنین همانگونه که از نامشان مشخص است جهت استفاده پرتابل طراحی نمیشوند.
مولتی متر آنالوگ:
در ظاهر مولتی متر آنالوگ یا عقربه ای معمولاً از یک صفحه با تعدادی خطوط مدرج ، یک عقربه که میتواند روی خطوط مدرج حرکت کند ، یک سلکتور ، تعدادی ترمینال ، یک پتانسیومتر تنظیم صفر و دو سیم رابط تشکیل میشود.
©کانال دانشجو💡
╔═∞═๑📱๑═∞═╗
@elec_ans
╚═∞═๑📱๑═∞═╝
#تصویر_آموزشی
✅ آموزش کار با مولتی متر دیجیتال
راهنمای کار با مولتی متر های دیجیتالی پیشرفته - کافیست سلکتور را روی حالت مورد نظر خود قرار دهید و شروع به اندازه گیری کنید ! به همین راحتی
©کانال دانشجو💡
╔═∞═๑📱๑═∞═╗
@elec_ans
╚═∞═๑📱๑═∞═╝
✅ فریت بید چیست؟
#الکترونیک
ادامه مطلب⤵️
©کانال دانشجو💡
╔═∞═๑📱๑═∞═╗
@elec_ans
╚═∞═๑📱๑═∞═╝
✅ فریت بید(Ferrite Bead) = فریت + بید
👈فریت یک نوع ماده است که نفوذپذیری مغناطیسیش یک عدد مختلط و وابسته به فرکانسه ... ، خلاصه اش اینه که در فرکانسهای کم مثلا چند صد کیلوهرتز، شبیه یک سلف عمل میکنه ولی در فرکانسهای بالا (مثلا چند ده مگاهرتر بسته به جنس ماده) بیشتر خاصیت مقاومتی نشون میده. یعنی فرکانسهای بالا رو به شکل حرارت در خودش اتلاف میکنه. پس این ماده فرکانسهای بالا رو حذف میکنه و بنابراین میتونه به عنوان فیلتر استفاده بشه.
👈اما منظور از بید(Bead) چیه؟ بید یعنی دانه تسبیح، یعنی این ماده رو طوری میسازند که مثل دانه تسبیح، سیم از داخلش رد میشه. پس شیوه استفادش از اسمش معلومه. یعنی سیم باید از داخلش رد بشه.
👈و منظور از فریت (Ferrite) آهنربا که جزء اصلی تشکیل دهنده آنها آهن (III) اکسید است و پارامترهای مغناطیسی مطلوبی نظیر ضریب نفوذ پذیری مغناطیسی، اندوکسیون اشباع و مقاومت ویژه الکتریکی بالا ( درحدود 1012 Ωcm) از جمله اصلیترین خصیصههای آنها به شمار میرود.
💥اما کاربردش چیه؟ برای مثال فرض کنید یک کارت ابزار دقیق ساخته اید که قراره ولتاژ DC رو بهش وصل کنید. اگر سیمهای تغذیه DC رو از توی فریت بید عبور بدید، نویزی منبع تغذیه رو کاهش میده، البته عملکرد فریت بید دو طرفه هست. یعنی نه اجازه میده نویز از بیرون وارد مدار بشه و نه از مدار به بیرون درز کنه
کاربردهای آشنا هم داره. اون زایده هایی که بعضاً در سر کابلهای ارتباطی دیده میشه(مثل کابل ارتباط دوربین یا موس به PC) اونها هم فریت بید هستند.
مدار معادلش هم عملاً یک مقاومت سری شده با یک سلف هست که با افزایش فرکانس، مقدار مقاومت افزایش و مقدار سلف کاهش پیدا میکنه.
اما فریت بید دقیقاً از چه فرکانسی به بالا رو حذف میکنه؟ جواب اینه که ماده فریت بستگی دارد. مواد مختلفی در ساخت فریت استفاده میشه که عبارتند از: 73 و 31 و 43و 46 و ... که از لحاظ فرکانس و عملکرد با هم تفاوت دارند. ولی معمولاً در حد مگاهرتز هستند.
شرکت Fair Rite یکی از تولید کننده فریت بید است.
©کانال دانشجو💡
╔═∞═๑📱๑═∞═╗
@elec_ans
╚═∞═๑📱๑═∞═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ جالبه بدونید اره برقی برای بریدن گچ دست و پا، فقط رو سطح سفت کار میکنه. وقتی با جسم نرم برخورد کنه از حرکت وایمیسته.
©کانال دانشجو💡
╔═∞═๑📱๑═∞═╗
@elec_ans
╚═∞═๑📱๑═∞═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ سپیدی برف و سیاهی رنگ اسب یه توهم نوری ایجاد میکنه دقیقا نمیتونی حدس اسب میاد یا میره!
©کانال دانشجو💡
╔═∞═๑📱๑═∞═╗
@elec_ans
╚═∞═๑📱๑═∞═╝
🔴طراحی های هوش مصنوعی از ورزشگاه پرسپولیس🏟
©کانال دانشجو💡
╔═∞═๑📱๑═∞═╗
@elec_ans
╚═∞═๑📱๑═∞═╝
🔵طراحی ورزشگاه اسقلال توسط هوش مصنوعی🏟
©کانال دانشجو💡
╔═∞═๑📱๑═∞═╗
@elec_ans
╚═∞═๑📱๑═∞═╝