هدایت شده از کارگروه ثامن برادران
▼حرف روز
در این شرایط اقتصادی چه نیازی به فضا داریم؟!
ایران با سرعت ۷ کیلومتر بر ثانیه یک دستاورد موفق دیگر را در حرکت به سمت فضا به ثبت رساند. روز پنجشنبه (۹ دیماه) ماهوارهبر سیمرغ برای نخستین بار ۳ محموله تحقیقاتی را بهصورت همزمان به ارتفاع ۴۷۰ کیلومتری و با سرعت ۷۳۵۰ متر بر ثانیه به فضا پرتاب کرد.
نکات تحلیلی: در این روزها که مشکلات اقتصادی در کشور بسیار برجسته میشود، بسیاری از پیشرفتهای علمی کشور نادیده گرفته میشود و یا در مورد آن به جوسازی رسانهای پرداخته میشود، برای همین لازم است که نسبت پیشرفت در عرصه فضا با پیشرفت اقتصادی و حتی علمی کشورمان تبیین گردد: 1- امریکا در سال 1961 و در بدترین شرایط اقتصادی، هیجده و نیم میلیارد دلار در صنعت فضایی سرمایهگذاری کرد و اکنون هم اولین کشور در عرصه سرمایهگذاری در فضا است. آمریکا در حال حاضر سالانه حدود هشت میلیارد دلار صرف مأموریتهای فضایی میکند که این رقم در طول ۵۰ سال گذشته به بیش از ۴۸۰ میلیارد دلار رسیده است. 2- در سالهای گذشته بهواسطه تحریم، ماهوارهها از مناطق ممنوعه فعالیت ایران بودند و حتی در دولت سابق بودجه این بخش به شکل محسوسی کاهش یافت، این در حالی است که ارزش تصاویر ماهوارهای 30 برابر هزینه اولیه آن است؛ البته این رقم در شرایط غیرتحریم برآورد میشود؛ در شرایط تحریم رقمها چند برابر محاسبه میشود. 3- ماهواره یکی از صنعتهای برتر است و موفقیتهای بزرگ در حوزههای نظامی، مخابراتی، ارتباطی حتی کشاورزی و صنعتی وابسته به آن است. اهمیت حضور در این فضا بهگونهای است که اگر در آینده کشوری در فضا حضور نداشته باشد، نمیتواند در زمینههای حملونقل، اکتشافات معدنی، کشاورزی، آب و حتی امنیت ملی حرفی برای گفتن داشته باشد. 4- ایران در ۱۰ سال گذشته توانسته است به چرخه کامل فناوری فضایی دست پیدا کند که شامل ساخت ماهواره، پایگاه پرتاب و پرتابگر، ایستگاه دریافت، کنترل و داده میشود.
نکته راهبردی: متخصصان کشورمان در تلاش برای دستیابی به مدار ۳۶ هزار کیلومتری و ارسال اولین کپسول حامل انسان تا سال ۱۴۰۴ به فضا هستند و تا پایان سال جاری سند جامع توسعه هوافضای کشور هم به تصویب خواهد رسید و دیگر مانند گذشته شاهد تحت تأثیر فشارهای غرب قرار گرفتن برای متوقف کردن پیشرفتهای فضایی را نخواهیم بود. این نکته را باید توجه داشته باشیم که واقعاً کشور با سختیها و مرارتها و در شرایط تحریمی به این نقطه رسیده که در ردیف ۹ کشور فضایی جهان، رتبه نخست منطقه، ساخت بیش از ۹۰ درصد قطعات ماهواره در داخل و پایگاه فضایی کاملاً بومی است. (نویسنده: فرهاد مهدوی)
هدایت شده از کارگروه ثامن برادران
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
👈فتنه در #قرآن(۸)
🌹آدمهای بیروحیه، مردّد، ترسو، فرصتطلب، خودکمبین، نمی توانند #«یاران انقلاب» باشند
[سوره التوبة (9): آيه 47]
لَوْ خَرَجُوا فِيكُمْ ما زادُوكُمْ إِلاَّ خَبالاً وَ لَأَوْضَعُوا خِلالَكُمْ يَبْغُونَكُمُ الْفِتْنَةَ وَ فِيكُمْ سَمَّاعُونَ لَهُمْ (47)
اگر (منافقان) همراه شما به جنگ بيرون آمده بودند، جز فساد، (ترديد و اضطراب، چيزى) بر شما نمىافزودند و به سرعت در ميان شما رخنه مىكردند تا فتنه پديد آورند و در ميان شما كسانى (تأثيرپذيرند كه) به سخنان آنان گوش و دل مىسپارند و خداوند به حال ستمگران آگاه است.
🌳🌹امام خامنه ای در همایش دهها هزار نفری «خدمت بسیجیان» در ورزشگاه آزادی ۱۳۹۷/۰۷/۱۲
آدمهای بیروحیه، مردّد، ترسو، فرصتطلب، خودکمبین، در این میدان هیچ هنری نمیتوانند نشان بدهند، اگر مانع برای دیگران درست نکنند. خودشان که هیچ کاری نمیتوانند بکنند، گاهی مانع هم در مقابل دیگران به وجود میآورند؛ مأیوسند، دیگران را هم مأیوس میکنند؛ تنبلند، دیگران را هم وادار به تنبلی میکنند. قرآن کریم دربارهی گروهی از افرادی که در آنوقت بودند، اینجور میفرماید: لَو خَرَجوا فیکـُم ما زادوکُم اِلّاخَبالًا وَ لَاَوضَعوا خِلالَکُم؛(۵) یعنی اینها اگر به میدان جهاد هم با شما بیایند، شما را به فساد میکشانند؛ حتّی اگر با شما به میدان جهاد هم بیایند، در میان شما اختلال ایجاد میکنند؛ کمک که نمیکنند، مانع راه هم میشوند. البتّه جوانهای ما در همهی آن جهادهایی که قبلاً اسم آوردم و گفتم، به این بلیّه مبتلا نبودند؛ اعتماد به نفْس داشتند، شجاعت داشتند، تردید نداشتند، بزدل و ترسو نبودند؛ که اگر بودند، کارها پیش نمیرفت.
https://eitaa.com/samenbr
هدایت شده از کارگروه ثامن برادران
📝 #یادداشت_کوتاه | سرلشکر حاج قاسم سلیمانی یا سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی؟!
🍃🌹🍃
🌺 در آستانهی دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی، خانوادهی ایشان صبح امروز با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند. در این ديدار امام خامنهای فرمودند: «شهید» سلیمانی برای دشمنانش خطرناکتر از «سردار» سلیمانی است.
🔻 آری؛ سرلشکر حاج قاسم سلیمانی محدودیت در بعد زمان و مکان داشت، اگر غروب دوازدهم دی ماه ۹۸ در سوریه بود همان ساعت در عراق نبود، در ایران نبود. ولی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی از بعد زمان و مکان خارج شده و هر لحظه و در هر جا حضور دارد، حتی در قلب اروپا و امریکا که نمونه آن هشتگ hero (قهرمان) است که ترند نخست جهان شد.
🔸سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اگر به واسطه اغواگری جریانهای تحریف مورد انتقاد برخی ها بود، ولی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در قلب و روح همه انسانهای آزادیخواه جای گرفت و شد سردار دلها.
🔹سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اگر نمود فرماندهی او در بعد میدان نظامی بود ولی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی شد فرمانده در همه میدانها، فرمانده میدان سلامت (طرح واکسیناسیون شهید سلیمانی)، فرمانده میدان جهاد در امر محرومیت زدایی، فرمانده میدان علم و دانش، فرمانده میدان فرهنگ و فرمانده میدان جهاد تبیینی...
🔺 در یک کلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی شد مکتب شهید سلیمانی، مکتبی که بعد از عمری مجاهدت خالصانه در راه حق با نثار خون مطهرش شکل گرفت و فنای فی الله گشت و شد مصداق و یبقی وجه ربک ذوالجلال و الاکرام.
🖌حمید جعفری
🆔 rubika.ir/samenbr
هدایت شده از کارگروه ثامن برادران
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل( ۱۳۸)
🌀 خبر: «علی باقری» مذاکرهکننده ارشد کشورمان در وین روز پنجشنبه عنوان کرد که مذاکرات چند روز اخیر (دور هشتم) مثبت بوده است.
🍃🌹🍃
❌ گزارههای تحلیلی: در کنار داشتن دست برتر و همزمان ابتکار عمل ایران در دور هفتم و هشتم مذاکرات هستهای با ۱+۴، ازجمله عامل مؤثری که بهعنوان پیشبرنده گفتگوها محسوب میشود، حمایت دو بازیگر فعال حاضر در وین از مواضع اصولی تیم مذاکرهکننده کشورمان، قبل و حین مذاکره است؛ روسیه و چین علیرغم ادوار گذشته مذاکرات که همواره نگاه محتاطانهای به مسئله و مناقشه هستهای ایران با غرب داشتند، در این دور با رویکردی همسو و نقشی حمایتی و همزمان فعال نسبت به مواضع اصولی جمهوری اسلامی وارد مذاکرات شدهاند. این تغییر محسوس قطعاً اتفاقی نیست و محصول یک برآورد، محاسبه ذهنی و ادراک جدید نسبت به ایران است.
مقامات روسیه و چین اکنون به این جمعبندی رسیدهاند که میتوانند روی ایران بهعنوان یک شریک راهبردی و البته قابلاتکا حساب باز کنند. نحوه مواجهه مقامات کنونی جمهوری اسلامی نسبت به برجام، قرائتی از چسبندگی و گرهزدگی سیاست داخلی و خارجی خود به آن را ندارد؛ سیاست ورزی دولت گذشته که متمرکز بر برجام بود و در این خصوص مذبذبانه با شرق برخورد میشد، اکنون دچار دگرگونی شده و دیگر پیام متعارضی از ناحیه ایران در مواجهه با شرق و بازیگران مهم آن داده نمیشود.
🔺 جمعبندی: شراکت راهبردی در عرصه نظام بینالملل امری رایج و از عوامل پیشبرنده و از الزامات تأمین منافع ملی بازیگران فعال در این حوزه است. جمهوری اسلامی در گذشته بهخوبی از این ظرفیت برای تأمین منافع خود در نظام بینالملل و حلوفصل چالشهایی نظیر موضوع هستهای استفاده نکرده است. اکنون فرصت خوبی بدست آمده تا در کنار حضور فعال، مقتدرانه و منطقی در نظام بینالملل، از طریق ظرفیت تعامل و شراکت راهبردی بلندمدت با چین و روسیه و از طریق جایگاه بینالمللی آنها، به پرونده چالشبرانگیز هستهای فیصله دهد.
✍ احمد بنافی
🆔 eitaa.com/samenbr
هدایت شده از کارگروه ثامن برادران
sedayeenghelab_ir-04.mp3
6.02M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 292
💠 بصیرت افزایی فتنه 88 - قسمت چهارم
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#فتنه
#ایران
#آمریکا
#اغتشاشات88
#صدای_انقلاب
🆔 @samenbr
هدایت شده از کارگروه ثامن برادران
sedayeenghelab_ir-02.mp3
6.25M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 290
💠 بصیرت افزایی فتنه 88 - قسمت دوم
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#فتنه
#ایران
#آمریکا
#اغتشاشات88
#صدای_انقلاب
🆔 @samenbr
هدایت شده از کارگروه ثامن برادران
sedayeenghelab_ir-05.mp3
8.9M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 293
💠 بصیرت افزایی فتنه 88 - قسمت پنجم
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#فتنه
#ایران
#آمریکا
#اغتشاشات88
#صدای_انقلاب
🆔 @samenbr
هدایت شده از کارگروه ثامن برادران
sedayeenghelab_ir-07.mp3
7.95M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 295
💠 بصیرت افزایی فتنه 88 - قسمت هفتم
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#فتنه
#ایران
#آمریکا
#اغتشاشات88
#صدای_انقلاب
🆔 samenbr
هدایت شده از کارگروه ثامن برادران
sedayeenghelab_ir-03.mp3
6.42M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 291
💠 بصیرت افزایی فتنه 88 - قسمت سوم
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#فتنه
#ایران
#آمریکا
#اغتشاشات88
#صدای_انقلاب
🆔 @samenbr
هدایت شده از کارگروه ثامن برادران
sedayeenghelab_ir-01.mp3
10.26M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 289
💠 بصیرت افزایی فتنه 88 - قسمت اول
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#فتنه
#ایران
#آمریکا
#اغتشاشات88
#صدای_انقلاب
🆔 @samenbr