eitaa logo
دوستان امام زمان(عج)
468 دنبال‌کننده
5.3هزار عکس
3.4هزار ویدیو
44 فایل
اۍڪــاش‌ڪـه‌انتخاب‌مان‌مهدی‌بود هرپرسش و هرجواب‌مان مهدۍ بود شادمانترین مردم ،بهترین چیزها ندارند،بلکه بهترین برداشت از زندگی دارند. هر هفته با موضوعی اخلاقی ارتباط با مدیر @Y_a_r_a_h_m_a_n لینک کانال https://eitaa.com/joinchat/3961127018C539fa8bf02
مشاهده در ایتا
دانلود
🦋راهکارهای 👌خیلی از اوقات دوست داریم حرفهایمان اثر داشته باشد و اطرافیانمان را تحت تاثیر حرف هایمان قرار دهیم. منجمله همسر،فرزند،مادر،پدر،شاگرد و.... ✅مسلما اگر حرفهای ما در خانه ویا هر مکان دیگری تاثیر کم وناچیزی،داشته باشد در تنش و ناارامی های، ما نقش بسزایی را ایفا می کند. ✅نفوذ کلام ،چیست وراهکارهای رسیدن به آن چگونه است؟ 💯نفوذ کلام یعنی تاثیر سخن.💯 ✅ حتما شما هم با افرادی برخورد نموده اید که حرفشان تاثیر دارد و به قول معروف به دل می نشیند. و شاید خود شما هم از آن افراد باشید. 🌿🌺🌿 👌تاثیر کلام مانند کشاورزی است که سه عامل در آن موثر است. ✅ زمین مستعد و حاصل خیز، ✅ بذرخوب و سالم و ✅کشاورز ماهر و خبره. 👌و اگر بهترین کشاورز بذر ناسالم را بکارد یا زمین شوره زار باشد، حاصلی نخواهد داشت. ✅و به همین جهت حتی سخن انبیاء هم در افرادی که زمین دلشان مانند شوره زار پذیرای حق نبوده تاثیر نگذاشته است. 💕🌿💕 💖اما وقتی قلب و دل مستعد باشد و سخن سخن خوب، گاهی سریع اثر می گذارد که نشان قابلیت گوینده است 🌟💫🌟 ♨️اکنون سوال مهم این است که چگونه می توان نفوذ کلام پیدا کرد؟ ✅از آموزه های دینی دو عامل مهم تر برای نفوذ کلام را یادآور می شوم. 💕🌿💕 1⃣عامل بودن، وقتی کسی به آنچه می گوید خودش عمل نماید خداوند به کلام او اثر می دهد. 👌پس پدری که به پسرش می گوید به نمازت اهمیت بده، خوش اخلاق باش، یا مادری که به دخترش می گوید نظم داشته باش، پوشش خداپسند را رعایت کن و نیز معلمی که به دانش آموزان از خوش قولی و خیرخواهی می گوید و مبلغی که مردم را به نیکی ها دعوت می نماید اگر خودش به این موارد عمل کرده باشد حرفش دلنشین است و الّا بی اثر خواهد بود. 2⃣ عامل دوم که پس از عامل بودن نفوذ کلام را بیشتر و بیشتر می کند، عبادت و بویژه نماز شب است. ✳️چنانکه خداوند در سوره مبارکه مزمّل آیه6 می فرماید: 💕«بیداری در دل شب و عبادت شبانه گام ها را استوار و سخن را نافذ می کند.»💕 ✅عبارت «اَقوَمُ قِیلًا» را می توان اینگونه معنی کرد که نماز شب به سخن( قیل) قوام و محکمی می بخشد و سخن را نافذ می کند. 〰🌺〰 ✴️امید آنکه با عمل به داشته ها و استفاده از عبادت شبانگاهی سخنی نافذ داشته باشیم و در دعوت دیگران به خوبی ها موفق باشیم.
🍃 اطرافتان را با کسانی احاطه کنید که به شما انگیزه می دهند و تشویقتان می کنند و باعث میشوند از اینکه خودتان هستید حس خوبی داشته باشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
السّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآنِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَالْجانِّ 💚 اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲
یکی از مهم‌ترین نشانه‌های رفتاری یک انسان موحّد در ارتباط با دیگران، نُصح و خیرخواهی است. چنان‌که پیش‌تر اشاره شد، رفتار، زاییده‌ی اندیشه است، از این‌رو خیرخواهی زاییده‌ی خیراندیشی است و اساساً به گفته‌ی پیامبر(ص) «دین، عبارت است از خیراندیشی؛ الدِّينُ‏ النَّصِيحَةُ. (ابن حيون،1385ق، ج2،ص47)
بنابراین هر مؤمنی باید با کمال خلوص و یکرنگی تلاش کند افزون بر دفع ناروایی‌ها و ناپسندی‌ها از برادران مؤمن خود، خیر نیز به آن‌ها برساند.
1. راهنمایی و مشاوره یکی از مصادیق خیراندیشی و خیررسانی، نمایاندن راه درست از کژ‌راهه است که بارزترین جلوه‌گاه آن، مشاوره می‌باشد. مشاوره در روایات از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. از جمله آن که از آن با عنوان چراغ هدایت، تکیه‌گاه مطمئن، ابزار احتیاط و دوراندیشی، ایمنی‌بخش از لغزش و ندامت یاد شده که هیچ‌کس، هیچ‌گاه از آن بی‌نیاز نیست. البته گفتنی است که مشورتی سودمند و اثربخش خواهد بود که مشورت دهنده‌اش از سلامت ایمانی، اخلاقی و عقلانی برخوردار باشد. از این‌رو ما در روایات از مشورت با شخص ترسو، بخیل، حریص، پست و فرومایه و دروغگو نهی و در مقابل به بهره‌گیری از نظرات افراد عاقل، متدیّن، دلسوز، رازدار، باتجربه و دوراندیش توصیه شده‌ایم.
2. اندرز دادن هرکس در هر مرتبه‌ای نیازمند نصیحت و اندرز دیگران است. اساساً انسان کمال‌طلب همواره در تلاش است تا از هر چیزی و هرکسی پند بگیرد و از آن در راه کمال خویش بهره جوید. او پیوسته طالب اندرز دیگران است. البته پنددهنده هم باید شرایطی داشته باشد تا پندش به دل نشیند و اثر گذارد. او باید نخست نصیحت‌گر خود باشد. یعنی خود‌ساخته باشد و از روی دلسوزی و اخلاص نصیحت کند. از این‌رو در سخن ناصح ناصالح اثری نیست که: «النَّصِيحَةُ مِنَ‏ الْحَاسِدِ مُحَالٌ» (صدوق، 1413، ص58).