سلام امام زمانیها
فایلهای صوتی که در کانال گذاشته می شود را گوش کنید دوتا از آنها برای مسابقه انتخاب می شود.
یا مهدی:
🌹🌹 اهمیت محبت به اهل بیت
امام رضا ع) فرمودند :" الطبیب الرفیق و الاب الشفیق و مفزع العباد فی الدواهی و اشفق علیهم من ابائهم و امهاتهم " او طبیبی مهربان ، پدری دلسوز و پناهگاه بندگان در مشکلات و سختی هاست ، امام برای مردم از پدران و مادرانشان نیز مهربان تر و رئوف تر است ."
رسول الله ص) فرمودند :" خوشا به حال صبرکنندگان در غیبتش ، خوشا به حال اقامت کنندگان در محبت ایشان ( امامان ) همانان که خداوند در کتابش چنین وصفشان فرموده " هدایتی برای پرواپیشگان ، همانان که به غیب ایمان و باور دارند ."
حضرت کسانی که در خیمه گاه محبت امام اقامت کرده اند را می ستاید و تحسین میکند و به مقام عشق و مودت راه یافته اند . اقامت دائمی در محبت که مودت را به وجود می آورد.
مودت همان محبت شکوفا شده و به تعالی رسیده است .
مودت همان محبت ریشه دار و ماندگار در عمق جان محبوب است .
رسیدن به مودت آثاری دارد که یکی از آنها رنگو بو گرفتن از محبوب و او را وادار میکند مجاهدت و تلاشی عظیم در ایجاد تناسب با اخلاق امام .
ابتدا معرفت و شناخت به وجود می آید و بعد محبت به امام به وجود می آید و بعد مودت شکل میگیرد و بعد تناسب و شباهت و اطاعت از امام در ما شکل می گیرد.🌹🌹
سلام این هفته با موضوع مقام وشخصیت حضرت زهرا سلام الله علیها در کنار شما هستیم.
فاطمه (س) در کودکی مستقیماً زیر نظر پدر و مادرشون رشد یافتند؛ و جوانیشون را در دوران دشوار کار تبلیغی پدرشون گذرانیدند. فاطمه( س) در محاصرهٔ شعب ابیطالب مادرشون را از دست دادند. پس از هجرت به مدینه، در سال دوم ه.ق با علی بن ابیطالب(ع) ازدواج کرد و چهار یا پنج فرزند به دنیا آوردند. در سال یازدهم ه. ق، پس از درگذشت پدرشون، به دفاع از علی بن ابیطالب(ع) در جانشینی محمد(ص) پرداختند و خطبهٔ فدکیه را در مسجد پیامبر برای دفاع از حقّ خویش در مورد فدک ایراد کردند. ایشان احتجاجهای بسیاری با ابوبکر و عمر کرد، اما این احتجاجها سودی نبخشید. در جریان این وقایع، عمر و گروهی از همراهانش بهقصد گرفتن بیعت به خانهٔ علی(ع) رفته و در آنجا با مقاومت علی و فاطمه و طرفدارانشان روبرو شدند.
او نخستین شخص از خانوادهٔ محمّد (ص)است که پس از محمّد(ص) درگذشت. تاریخ درگذشتش را از سی روز تا شش ماه پس از محمّد (ص)آوردهاند، اما دو قول هفتادوپنج روز و نودوپنج روز رایجتر و معتبرتر است. محل دفن فاطمه زهرا(س) نامشخص و مورد اختلاف است. با این همه، سه جای محتملتر است: نخست در روضهٔ نبوی میان قبر و منبر پیامبر، دوم در خانهٔ خود فاطمه زهرا (س)که اکنون در مسجد النبی قرار گرفتهاست، و سوم در قبرستان بقیع.
وی از شخصیتهای بسیار محترم نزد همه مسلمانان بهویژه شیعیان است. منابع اهل سنت شخصیت فاطمه(س)را همچون بانویی پرهیزکار و باایمان میدانند و زندگی زاهدانه و شخصیتش را بهعنوان الگوی تقوا میستایند. وی یکی از چهارده معصوم در نزد شیعیان دوازدهامامی بهشمار میرود که دارای مقامات ویژهٔ معنوی مانند طهارت و عصمت است. همچنین وی از اهل بیت محمّد و یکی از پنج تن آل عباست. فاطمه(س)در رویداد مباهله نیز نقش داشتهاست. براساس احادیث و روایات اهل سنت و شیعه، ۱۳۵ آیهٔ قرآن دربارهٔ فاطمه(س) است. سورههای «انسان»، «قدر» و «کوثر» و آیات «مباهله»، «تطهیر»، «نور» و «مَوَدَّت» برخی از این سُوَر و آیات هستند. مصحف فاطمه، خطبههای «فدکیه» و «عیادت»، «حدیث لوح فاطمه» و «دعای نور» از آثار بهجایمانده از ایشان است.
27.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 شفای بیمار لاعلاج آلمانی با توسل به حضرت زهرا سلامالله علیه
🔷️فوق العاده شنیدنی👌
#یا_مهـــــــــــدی_عج
امام زمـــــــــــانم
اَمَنْ یُجیبْ...بخوان برایم
حالِ دلم اضطراری است!
در این دنیای شلوغ و هزار رنگ
دل خوشم به بودنت..داشتنت..
کاش می دانستم
این ندیدنٺ کی به پایان می رسد؟
🌸اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
ظهرت بخیر مولای غریبم