eitaa logo
دوستان امام زمان(عج)
430 دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
3.1هزار ویدیو
41 فایل
اۍڪــاش‌ڪـه‌انتخاب‌مان‌مهدی‌بود هرپرسش و هرجواب‌مان مهدۍ بود شادمانترین مردم ،بهترین چیزها ندارند،بلکه بهترین برداشت از زندگی دارند. هر هفته با موضوعی اخلاقی ارتباط با مدیر @Y_a_r_a_h_m_a_n لینک کانال https://eitaa.com/joinchat/3961127018C539fa8bf02
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یا مهدی: 🌹🌹محبت به اهل بیت نشانه ۴ چیز بود. ۱- محبت خداوند به انسان : که توضیح دادیم که هرکس به امام محبت دارد این هدیه ای است که خداوند به او داده است . ۲- پاکی ولادت یا نشانه پاکزادی : حضرت علی ع) :" ای ابوذر هرکس ما اهل بیت را دوست دارد باید خدا را بر نخستین نعمت سپاسگزاری کند . " ابوذر گفت :" نخستین نعمت کدام است ؟ فرمودند :" پاکی ولادت زیرا ما را دوست ندارد مگر کسیکه ولادتش پاک باشد . امام باقر ع) فرمودند :" هرکس صبح کند و خنکی عشق ما را در دلش احساس نماید پس باید خدا را بر نخستین نعمت سپاسگزاری کند " که همان پاکی ولادت است . 🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام صاحب الزمانی ها این هفته با موضوع دعا با شما هستیم ویکی دو روز دیگه مسابقه اعلام می شود.منتظر باشید و دوستانتون هم دعوت کنید. التماس دعا
دُعا، طلب و درخواست بندگان از خدا برای رسیدن به خواسته‌هاست. در متون دینی، دعا به عنوان یکی از راه‌های ارتباط با خدا و برترین عبادت‌ها تأکید و با تعابیری مانند سلاح مؤمن و نور آسمان و زمین توصیف شده است.
برای دعا آداب و شرایطی از جمله خواندن خدا با اسماء الحسنی، طلب از پروردگار از سر بیم و امید و از روی تضرع و خشوع، شروع دعا با بسم الله و حمد و صلوات، ذکر شده است. دعا به زمان و مکان خاصی محدود نشده ولی بعضی از زمان‌ها و برخی از مکان‌ها برای دعا کردن مناسب‌تر معرفی شده است. استجابت دعا در آیات و روایات به رعایت شروطی از جمله همسویی دل و زبان، انقطاع از غیر خدا و دعا همراه با استغفار و عمل صالح مشروط شده است. علی رغم وعده استجابت دعا از سوی خدا، گاه دعای انسان‌ها به دلائلی مانند لقمه حرام، ترک امر به معروف و نهی از منکر و قطع رحم مستجاب نمی‌شود.
حق باری تعالی انسان را به گونه ای آفرید که انسان از آغاز آفرینش در جستجوی معبود و کمال مطلق بوده است تا بتواند به عشق ورزی با معشوق هستی بپردازد تا به آرامش درونی دست یابد.
در میان ادیان آسمانی ، اسلام بیش از همه برای دعا و نیایش اهمیت خاص و ویژه قائل شده است. دعا و نیایش نه تنها درعالم انسان ها بلکه در عالم نباتات و جمادات نیز وجود دارد و همه به تسبیح و تنزیه حق تعالی مشغولند.قرآن کریم به این مهم تصریح می فرماید: ۱)« یسبح لله ما فی السموات و ما فی الارض الملک القدوس العزیز الحکیم؛ آنچه در آسمانها و زمین است همه به تسبیح و ستایش خدا که پادشاهی منزه و پاک و مقتدر و داناست مشغولند.» ۲)« والنّجم و الشّجر یسجدان ... .؛  ستاره و درخت ، خدا را سجده و عبادت می کنند.»
قرآن: « واذا سالک عبادی عنّی فانی قریب اجیب دعوه الدّاع اذا دعان فلیستجیبو الی و لیومنو ا بی لعلهم یرشدون؛  آنگاه که بندگان من از دوری و نزدیکی من از تو پرسند ، بدانند که من به آنها نزدیک هستم هرکسی مرا بخواند دعایش را اجابت می کنم پس بایست دعوت مرا بپذیرند و به من ایمان آورند تا به سعادت راه یابند. »
پنج اثر مثبت دعا به‌طور کلى مى‌توان گفت که دعا حداقل پنج اثر مثبت و سازنده براى دعاکننده دربر دارد: 1. روح امید را در دعا کننده به وجود مى ‌آورد؛ حتى زمانى که همه درها را به ‌روى خود بسته مى ‌بیند و از همه جا مأیوس مى ‌شود، به فکر کسى مى ‌افتد که هر مشکلى براى او آسان است و نسبت ‌به بندگانش کریم و رحمان و رحیم است، رو به درگاه او مى ‌آورد و حل مشکل خود را از او مى‌ خواهد و امیدوار است به نتیجه مطلوب برسد. 2. به هنگام یأس، از تلاش وکوشش بازمى‌ایستد اما هنگامى که نور امید بر دل او افتاد بر تلاش و کوشش خود مى‌افزاید و چه‌ بسا این تلاش و کوشش، او را به مقصود برساند.
3. هنگامى که خود را در برابر خداوندى مشاهده مى ‌کند که از همه عیوب پاک و منزه است، سعى مى ‌کند خود را هر چند به ‌صورت ضعیف همانند او کند و از عیوب و رذایل اخلاقى پیراسته سازد. 4. چون طالب اجابت است سعى مى‌کند شرایط اجابت دعا را که تمام آنها جنبه تهذیب اخلاق دارد فراهم سازد و این فرصتى است براى او تا خود را اصلاح و تهذیب کند. 5. محتواى دعا ها معمولاً سازنده است و سبب تهذیب نفوس و تکامل ارواح و فاصله گرفتن دعا کننده از رذایل اخلاقى مى‌ گردد. به تعبیر دیگر، همه دعا ها داراى پیام‌ هاى مفید و سازنده ‌اند؛ چه کسى است که دعاى مکارم الاخلاق را مى ‌خواند و محتوایش در او اثر نمى ‌گذارد و یا چه کسى است که دعاى کمیل را مى‌ خواند و روح توبه و بازگشت به خدا در او ایجاد نمى‌ شود؟ چه کسى است که دعاى عرفه را مى‌ خواند و مراحل معرفة الله را نمى‌ فهمد و با دریایى از صفات جمال و جلال خدا و معارف والاى مذهب آشنا نمى‌ شود؟ البته این اثر در صورتى است که در مفهوم دعا بیندیشد ور وى جمله ‌جمله آن دقت کند.