برای شرکت در مسابقه فرهنگی شماره(۴۷) بالینک زیر وارد کانال دوستان امام زمان عج شده وپیام سنجاق شده را بخونید. شما تا ساعات پایانی روز پانزدهم آذر ماه می توانید در مسابقه شرکت نمایید.
دو فایل صوتی جذاب و ارزشمند است.
اجرتون با صاحب الزمان عج
https://eitaa.com/joinchat/3961127018C539fa8bf02
حسن خلق آری، بی تفاوتی نه!
از نظر اسلام، حسن خلق هرگز به این معنا نیست كه اگر با منكری رو به رو شدیم، در برابر آن سكوت كرده، لبخند بزنیم، یا در برابر اعمال زشت دیگران واكنش منفی نشان ندهیم. زیرا برخورد منفی و توأم با تندی و خشونت، زمانی مذموم و ناپسند است كه پای بی اعتنایی به دین و ارزش های والای آن در میان نباشد وگرنه رنجیدن نزدیك ترین افراد به انسان نیز اگر به دلیل حفظ ارزش ها و پایبندی به آن باشد، نه تنها زشت نیست، بلكه در ردیف مهم ترین وظایف شرعی و از مراتب نهی از منكر است.
______________
روی گشاده؛ بهترین صدقه
شاد کردن دیگران، هنر دشواری نیست و هزینهای نیز ندارد؛ اما بیگمان، سود سرشاری دارد که هیچ خردمندی هرگز از آن نمیگذرد. از نظر قرآن، مومن واقعی همواره در دل مسرور است و نشانههایی از سرور در مواجهه با دیگران بر چهرهاش نشسته است؛ حتی اگر به هر دلیلی غم و اندوهی در دل داشته باشد، هرگز آن را آشکار نمیسازد و تنها شادی خودش را با دیگران تقسیم میکند، نه آنکه دیگران را تنها در غم و اندوهش شریک گرداند.
انسان مومن همواره مسرور است و حالتی خوش در جانش دارد و شادی نهانش او را به وجد میآورد.
این سرور باطنی که برخاسته از مقام رضا و رضوان و اطمینان است، در ظاهر نیز بروز میکند و چهرهاش شاد و گشاده است و لبخند بر لبش نشسته است. با دیگران با چنین حالتی مواجه میشود، به طوری که دیگران از نشست و برخاست و معاشرت با وی لذت میبرند.
آن حضرت(ص) همچنین میفرماید: مَنْ سَرَّ مُؤْمِنا فَقَدْ سَرَّنى وَ مَنْ سَرَّنِى فَقَدْ سَرَّاللهَ؛ كسى كه مؤمنى را خوشحال كند، مرا خوشحال نموده و كسى كه مرا خوشحال کرده، خدا را خوشحال کرده است. ( بحارالأنوار، ج 74، ص 287.)
باید با دیگران به گونهای باشیم که غم و اندوه را از آنها بزدایم و با چهره گشاده و لبخند اجازه دهیم که زندگی شیرین و شاد شود. صله رحم و دیدار با خویشان از عوامل سرور و شادی است. همچنین گردش و حضور در طبیعت و بهرهمندی از گیاهان و آب دریا و رودها موجب شادی است.(حج، آیه 5؛ نمل، آیه 60 ) پس باید خود را به طبیعت سپرد و با بهرهگیری از آن شادی را در خود ایجاد کرد؛ چنان که با خواندن آیات قرآن سرور باطنی را در قلب ایجاد کرد و شادی را بر لب نشاند. (توبه، آیه 124؛ نحل، آیه 86؛ رعد، آیه 36)
اصولا اسلام، دين نشاط و شادابى است و از نشانههاى خوش اخلاقى مؤمن آن است كه اهل مزاح و شوخى باشد و با مزاح و مداعبه، ديگران را شاد كند. در روايات اسلامى شاد كردن ديگران و «ادخال سرور در قلب مؤمن» كارى پسنديده و مطلوب به شمار آمده است. در عين حال بايد مراعات كرد تا از حدّ نگذرد و به دروغ و طعنه و استهزاى مؤمن و تحقير و توهين ديگران نینجامد. آرى، شوخى و مزاح خوب است، تا وقتى كه از مرز حق فراتر نرود و به دروغ و هتّاكى نرسد. درباره سنت و سیره پیامبر(ص) امام صادق(ع) میفرماید: رسول خدا شوخى و مزاح مىكرد، ولى جز حقّ چيزى نمى گفت.(بحـارالانوار، ج ۱۶، ص ۲۴۴)
حواسمون باشه چی خوبه چی بده...!
خودمونو عادت بدیم به بعضی رفتارا...
خوش اخلاقی..
محبت به اعضا خانواده...
اعتراض به غیبت کننده با زبان لبخند..
حسن ظن داشتن
بخشیدن دیگران
گذشت ، صبر ، بردباری و...
یکم جدی تر عمل کنیم...
و جدی تر به شرایطی که توشیم فکر کنیم!
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آثار دنیوی خوش اخلاقی
دکتررفیعی