#حدیث
امام على عليه السلام :
إِنَّ الْعَبْدَ إِذَا أَرَادَ أَنْ يَقْرَأَ أَوْ يَعْمَلَ عَمَلًا [وَ] يَقُولُ: ... «بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ» فَإِنَّهُ يُبَارَكُ لَهُ فِيهِ.
هرگاه بنده اى بخواهد چيزى بخواند و يا كارى انجام دهد و بسم اللّه الرحمن الرحيم بگويد در كارش بركت داده مى شود.
تفسیر منسوب به امام حسن عسکری ص 25
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
https://eitaa.com/joinchat/3571581185Cf545822cdd
4_5785000568921524919.mp3
11.47M
#کارخونه_قصه_ها
قصه معجون خوشبختی
قسمت چهارم
https://eitaa.com/joinchat/3571581185Cf545822cdd
#هرگز_فراموش_نمی_شوی
#مهدی_خدامیان_آرانی
قسمت ۱۵
ایستگاه ۳
تو میدانستی دوستانت به عهد تو وفا میکنند و در دنیا زهد پیشه میکنند، برای همین تو آنان را مقرّب درگاه خود قرار دادی و نام و یاد آنان را بلندمرتبه گرداندی.
تو آنان را بر دیگران برتری دادی و مقامشان را بالا بردی. نام آنان را در کتابهای آسمانی خویش ذکر کردی، برای مثال در تورات و انجیل از محمّد و آل محمّد علیهم السلام یاد نمودی و همه را با مقام والای آنان آشنا ساختی.
در میان دوستان تو، گروهی به مقام پیامبری رسیدند و گروهی هم جانشینان پیامبران بودند، تو فرشتگان را نزد پیامبران فرستادی تا سخن تو را به آنان نازل کنند، تو علم و دانش خود را به آنان عطا نمودی. تو آنان را راه نزدیک شدن بندگانت به خودت قرار دادی و آنان را وسیله کسب رضایت خودت معرّفی نمودی.
تو کمال انسانها را در رسیدن به رضای خودت قرار دادی و از انسانها خواستی تا برای رسیدن به رضای تو، آن راهی را که تو قرار دادی بپیمایند.
در آیه ۳۵ سوره مائِده چنین میخوانم:
«یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آَمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَابْتَغُوا إِلَیْهِ الْوَسِیلَةَ... ».
در این آیه از من میخواهی تا تقوا پیشه کنم و وسیله ای برای نزدیک شدن به تو بیاورم. میدانم که نماز، روزه، زکات و کمک به نیازمندان و... مرا به تو نزدیک میکند، امّا بهترین وسیله برای نزدیک شدن به تو چیست؟
تو پیامبران و امامان را بهترین وسیله برای کسب رضایت خودت قرار دادی. در هر زمان یکی از آنان را نماینده خودت در روی زمین قرار دادی.
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
https://eitaa.com/joinchat/3571581185Cf545822cdd
📚 #تفسیر_باران
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
بَقَره: آیه ۱۳۰ - ۱۲۹
رَبَّنَا وَابْعَثْ فِیهِمْ رَسُولًا مِنْهُمْ یَتْلُو عَلَیْهِمْ آَیَاتِکَ وَیُعَلِّمُهُمُ الْکِتَابَ وَالْحِکْمَةَ وَیُزَکِّیهِمْ إِنَّکَ أَنْتَ الْعَزِیزُ الْحَکِیمُ (۱۲۹) وَمَنْ یَرْغَبُ عَنْ مِلَّةِ إِبْرَاهِیمَ إِلَّا مَنْ سَفِهَ نَفْسَهُ وَلَقَدِ اصْطَفَیْنَاهُ فِی الدُّنْیَا وَإِنَّهُ فِی الاَْخِرَةِ لَمِنَ الصَّالِحِینَ (۱۳۰)
ابراهیم (علیه السلام) نگاهی به فرزندش اسماعیل کرد، او دوست داشت که آخرین پیامبر خدا از نسل اسماعیل باشد، همان پیامبر موعود که بهترین و کامل ترین دین را برای بشر خواهد آورد. آن روز ابراهیم (علیه السلام) دعا کرد تا بهترین پیامبر از
نسل اسماعیل باشد.
سالهای سال گذشت و تو محمّد (صلی الله علیه وآله) را که از نسل اسماعیل بود به پیامبری برگزیدی، محمّد (صلی الله علیه وآله) در کنار کعبه ایستاد و یادی از ابراهیم (علیه السلام) کرد و گفت: «من نتیجه دعای پدرم ابراهیم (علیه السلام) هستم». (۹۲)
آری، یک دعا چقدر میتواند بابرکت باشد، محمّد (صلی الله علیه وآله) به پیامبری مبعوث شد و دین او مایه هدایت و سعادت انسانها تا روز قیامت است.
* * *
کسی که نادان است به سوی آیین ابراهیم (علیه السلام) نمی رود، تو ابراهیم (علیه السلام) را در دنیا برگزیده خودت قرار دادی و در روز قیامت نیز از بندگان شایسته توست.
آری، آیین ابراهیم (علیه السلام)، آیین انسان ساز است، آیینی که بر اساس یکتاپرستی پایه گذاری شده است و نتیجه آن، سعادت دنیا و آخرت است.
این از جهالت و نادانی من است اگر این آیین زیبا را رها کنم و به سراغ آیینهایی بروم که با عقل و فطرت سازگاری ندارد و دنیا و آخرت مرا تباه میکند. (۹۳)
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
https://eitaa.com/joinchat/3571581185Cf545822cdd
#امام_زمان_و_من
ناهار برنج و خورشت سبزی داشتیم. چقدر دستپخت مادرم خوشمزه است. دستش درد نکند، چقدر برای ما زحمت میکشد به خاطر همین وقتی غذا میخورم تلاش میکنم هیچ مقدار از غذا خراب نشود و دور ریخته نشود.
امام زمان (علیهالسلام) دور ریختن و اسراف در غذا را دوست ندارد.
@emamezaman_va_man
#جهت_نما
#محسن_قرائتی
❓چگونه روحیه انتظار را در خود تقویت کنیم؟
اگر ما تابلویی از کارنامه و اهداف والای حضرت را ببینیم، حتماً منتظر آن حضرت خواهیم شد.
گوشه ای از کارنامه حضرت، در دعای ندبه وجود دارد که برخی از آنها عبارتنداز:
ریشه ظلم را میکند: «اَینَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَة».
انحرافات و کجیها را درست میکند: «اَینَ الْمُنْتَظَرُ لِاِقامَةَ الْاَمْتِ وَ اَلْعِوَجْ».
ستم و تجاوز را از بین میبرد: «اَینَ الْمُرْتَجی لِازالةِ الْجَوْرِ وَ الْعُدْوانْ».
کتاب و حدود الهی احیا میشود: «اَینَ الْمُؤمِّلُ لِاِحْیاءِ الْکِتابِ وَ حُدُودِه».
شوکت متجاوزین در هم شکسته میشود: «اَینَ قاصِمُ شَوْکَةِ الْمُعْتَدینْ».
رشتههای دروغ و افترا قطع میشود: «اَینَ قاطِعِ حَبائِلِ الْکِذْبِ وَ اَلْاِفْتِراءْ».
اولیای الهی عزیز و دشمنان ذلیل میشوند: «اَینَ مُعِزَّ الْاَولْیاءِ وَ مُذِلُّ الْاَعداءْ».
افکار و سخنان متفرقه بر محور تقوا جمع میشود: «اَینَ جامعُ الْکَلِمَةِ عَلَی التَّقْوی».
با اقدامات آن حضرت، خرافات و پیرایهها برکنار و شریعت ناب اسلام ظهور مییابد، عدالت واقعی برقرار میشود، کتاب خدا از مهجوریت خارج میگردد و محور گردش امور جامعه قرار میگیرد. از جنایتکاران تاریخ انتقام گرفته میشود و صدها مورد دیگر که در روایات و ادعیه به آنها اشاره شده است.
توجه به این کارنامه و توجه به این که هستی به برکت او پا برجاست، انتظار را در ما شکوفا میکند. انتظار مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف انتظار همه خوبی هاست و محو همه بدی ها. مگر میشود کسی منتظر ظهور خوبیها و محو بدیها نباشد؟
این نوع معرفت و آگاهی، انسان را وادار میکند که به امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف به عنوان کسی که این اهداف را محقق میسازد؛ سلام بدهد؛ آن هم سلامی جامع. سلام بر قیامش، سلام بر قعودش، سلام بر رکوعش، سلام بر سجودش، سلام بر قنوتش: «اَلسَّلامُ عَلَیکَ بِجَوامِعِ السَّلامْ، اَلسَّلامُ عَلَیکَ حینَ تَقوُمَ، اَلسَّلامُ عَلَیکَ حینَ تَقْعُدْ، اَلسَّلامُ عَلَیکَ حینَ تَرْکَعُ وَ تَسْجُدُ، السلام عَلَیکْ حَینَ تُصَلّی وَ تَقْنُتْ». [۱]
این معرفت است که انسان را وادار میکند در فراق او اشک بریزد و
بگوید: یا مهدی!: «برای من سخت است که همه را ببینم ولی تو را نبینم؛ عَزیزٌ عَلَی اَنْ اَری الْخَلْقَ وَ لَا تُری». [۱]
ای مهدی!: «راهی هست که تو را ملاقات کنم؛ هَلْ اِلَیکَ یابْنَ اَحْمَدَ سَبیلٌ فَتُلقْی»؟ [۲]
اگر کسی به این معرفت برسد که ولی خدا هر روز برای ما دعا میکند و ما را از یاد نمی برد و واسطة فیض ماست؛ آن گاه عشق و علاقه اش به آن حضرت زیاد میشود.
----------
[۱]: مفاتیح الجنان، فرازی از زیارت آل یاسین.
[۱]: مفاتیح الجنان، فرازی از دعای ندبه.
[۲]: مفاتیح الجنان، فرازی از دعای ندبه.
#پرسش_وپاسخ_مهدوی
https://eitaa.com/joinchat/3571581185Cf545822cdd