#خانواده_مهدوی
در خانواده مهدوی ، درد فقرا و مستمندان وجود دارد .
https://eitaa.com/joinchat/3571581185Cf545822cdd
#معجزه و #شگفتی #قرآن
میزی پر از غذا
روزی پیروان حضرت عیسی علیه السلام، از او خواستند تا از خداوند میزی پر از غذاهای بهشتی بخواهد.
حضرت عیسی علیه السلام، از آن ها خواست که اگر واقعاً به خدا اعتقاد دارند از او بترسند، امّا آ ن ها بر خواسته ی خود پافشاری کردند.
بالاخره حضرت عیسی علیه السلام، خواسته ی پیروانش را از خدا خواست.
خداوند در پاسخ، فرشتگانی را فرستاد تا میز را از غذاهای لذیذ پر کنند.
این معجزه ای متفاوت با سایر معجزه ها بود.
https://eitaa.com/joinchat/3571581185Cf545822cdd
یک آیه یک قصه (28).mp3
3.55M
قسمت 8️⃣2️⃣
📜سوره مبارکه عبس آیه ۲۴
🔹فلْيَنْظُرِ الْإِنْسَانُ إِلَى طَعَامِهِ🔹
#یک_آیه_یک_قصه
📚 #تفسیر_باران
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
راستی چرا باید از شهر مکّه خارج شوم و به عرفات بروم؟ من باید از این شهر بیرون بروم و اعمالی را انجام دهم تا روح من از همه آلودگیها پاک شود و شایستگی بیشتری برای طواف کعبه پیدا کنم.
وقتی آفتاب روز نهم غروب کرد و شب دهم فرا رسید، بعد از آن باید به مرحله دوم که همان مشعر است بروم و شب را آنجا بمانم. آن شب با تو مناجات میکنم. آن شب، شب شگفت انگیزی است، این سرزمین، صحرای محشر و روز قیامت را به یاد من میاندازد، همه مردم با لباسهای سفید به اینجا آمده اند.
وقتی صبح روز دهم ذی الحجّه (که همان روز عید قربان است) فرا رسید، باید به سرزمین «مِنا» بروم. به راستی چرا آنجا را سرزمین منا میگویند؟ منا به معنای آرزوست. وقتی آدم (علیه السلام) به آن سرزمین رسید، جبرئیل به او گفت: «ای آدم! هر چه میخواهی آرزو کن». آری، در این سرزمین آرزوهای من برآورده میشود.
در منا ابتدا به «جمرات» میروم، آنجا به صورت نمادین شیطان را سنگ میزنم، شنیدهام که ابراهیم (علیه السلام) در خواب دید که باید پسر خود را در راه خدا قربانی کند، او اسماعیل را همراه گرفت تا به قربانگاه برود، وقتی به این مکان رسیدند شیطان به صورت انسانی ظاهر شد و نزد اسماعیل رفت و خواست او را وسوسه کند، ابراهیم به اسماعیل دستور داد تا او را سنگ بزند، برای همین همه حاجیان وقتی به منا میآیند اوّل به جایگاه شیطان سنگ میزنند.
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
https://eitaa.com/joinchat/3571581185Cf545822cdd
#هرگز_فراموش_نمی_شوی
#مهدی_خدامیان_آرانی
قسمت ۹۵
۳ جنگ نهروان
گروهی از لشکریان علی علیه السلام وقتی از نتیجه حکمیّت باخبر شدند بسیار خشمناک شدند و گفتند: «قبول حکمیّت یک گناه بزرگ بود، باید از آن توبه کنیم»، آنان به علی علیه السلام گفتند: «تو هم کافر شده ای و باید توبه کنی».
هر چقدر علی علیه السلام با آنان سخن گفت، آنان نپذیرفتند و راه خود را جدا کردند و «خوارج» نام گرفتند. خوارج اهل نماز و قرآن بودند، امّا معرفت و شناخت کافی نداشتند.
سرانجام کار آنان به جایی رسید که دست به فتنه زدند و راهها را میبستند و به مردم حمله میکردند و آنها را میکشتند و در سرزمینی به نام «نَهروان» جمع شدند.
علی علیه السلام با لشکر خود به جنگ آنان رفت و این فتنه را خاموش کرد.
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
https://eitaa.com/joinchat/3571581185Cf545822cdd