eitaa logo
سرباز ولایت
36 دنبال‌کننده
1هزار عکس
987 ویدیو
545 فایل
امام خمینی(ره)ریاخون
مشاهده در ایتا
دانلود
حضرت علی علیه‌السلام 🍃 دنیا گذرگاه عبور است، نه جای ماندن، و مردم در آن دو دسته اند یکی آنکه خود را در دنیا می فروشد و به تباهی می کشاند، و دیگری آنکه خود را خرید و آزاد کرد. نهج البلاغه حکمت ۱۳۳ شرح و تفسير حکمت ۱۳۳ نهج البلاغه در ميان آزادى و اسارت امام(عليه السلام) در اين كلام حكيمانه به حقيقت دنيا اشاره كرده و كسانى را كه در دنيا هستند به اعتبار استفاده درست و نادرست به دو گروه تقسيم مى كند: نخست مى فرمايد: «دنيا سراى عبور است نه سراى اقامت». اين تشبيه شبيه چيزى است كه امام سجاد(عليه السلام) از حضرت مسيح نقل كرده است كه مى گويد: «الدُّنْيا قَنْطَرَةٌ فَاعْبُرُوها وَلا تَعْمُرُوها; دنيا به منزله پلى است، از آن عبور كنيد و به فكر آباد كردن آن (و خانه ساختن بر آن) نباشيد». تعبيرى كه در آيه شريفه 39 سوره «غافر» آمده (وَإِنَّ الاْخِرَةَ هِىَ دَارُ الْقَرَارِ) نيز از نظر مفهوم كلام اين پيام را به ما مى دهد كه دنيا دار قرار نيست بلكه فقط گذرگاهى است. البته آنها كه دنيا را هدف مى بينند براى آنان قرارگاه است و آنان كه به عنوان وسيله اى به آن مى نگرند گذرگاه است. سپس امام(عليه السلام) اشاره به اين دو گروه كرده مى فرمايد: «مردم در آن (دنيا) دو گونه اند: بعضى خود را فروختند و خويش را هلاك كردند و بعضى خود را خريدند و آزاد كردند». جمله اوّل اشاره به كسانى است كه دنيا را «دار مقرّ» مى دانند و جمله دوم ناظر به كسانى است كه آن را «دار ممرّ» مى شمارند . تعبير به «بَاعَ فِيهَا نَفْسَهُ» اشاره به اين است كه تمام سرمايه وجود انسان عمر و حيات و زندگى اوست. هنگامى كه آن را به متاع اندك دنيا و لذات و هوس هاى آلوده آن معاوضه كند، گويى خود را فروخته و به صورت برده اى در آمده است و در نتيجه موجب هلاكت خويشتن شده است، زيرا در سراى ديگر جايگاه امن و امانى ندارد. جمله دوم «خود را خريدارى كرده» اشاره به اين است كه گويى قبلاً اسير نفس و برده شيطان بوده سپس با اطاعت پروردگار خود را خريدارى كرده و آزاد نموده است. در ضمن از اين تعبير پرمعناى امام(عليه السلام) استفاده مى شود كه آزادى حقيقى در پيروى از فرمان خداست و آنچه را بعضى آزادى مى پندارند نوعى اسارت در چنگال هوا و هوس و خواسته هاى شيطانى است. آرى بايد نسبت به نفس خويش امير بود نه اسير. در حديث ديگرى از همان حضرت در غررالحكم نقل شده است كه فرمود: «به دنيا همچون زاهدى كه مى خواهد از آن جدا شود نگاه كن نه همچون عاشق دلداده».
بزرگترین کمک والدین به نوجوان در حال بلوغ 1⃣ زمانی که نوجوانتون قصد صحبت کردن با شما رو داره، حتما به چشماش نگاه کنید. 2⃣ هیچ وقت از ظاهر نوجوانتون، منفی نگید. بهش آرامش بدید و بگید که شما هم تو دوران بلوغ چه تغییرات ظاهری رو تجربه کردین. نشون دادن عکس دوران بلوغتون می‌تونه برای نوجوانتون خوشایند باشه. 3⃣ محبت کردن رو فراموش نکنید.با توجه به جنسیت فرزندتون و با توجه به نوع محبتی که فرزندتون نیاز داره،حتما بهش محبت کنید. 4⃣ فراهم کردن امنیت هم خیلی مهمه. هر زوجی ممکنه توزندگیشون باهم مشکلاتی داشته باشن.اما مراقب باشین که مشکلات وتعارض‌هاتونو جلوی فرزندتون مطرح نکنید ودرمکانی به صورت خصوصی باهم راجع به مشکلتون صحبت کنید. 5⃣ تشویق کردن مهمه.حتما نوجوانتون رو به دلایل مختلف وبا توجه به موفقیت‌هایی که بدست آورده،تشویق کنید وبهش انگیزه پیشرفت بدید. 6⃣به فرزندتون مسئولیت‌هایی با توجه به تواناییش بدید.این کار می‌تونه اعتماد به نفسش رو بالا ببره. 7⃣ اگرنوجوانتون کارنامناسبی انجام داد،هیچوقت نگید که دوستش ندارین و یا از دستش ناراحت هستین بهتره بهش بگید که ازکار یا رفتاری که انجام داده ناراحت شدین.
در محضر قرآن 🌹 ⛔️کسی که صله رحم نکند، ملعون است ✍ خدا، یه جاهایی تو قرآنش، بعضی‌ افراد و گروه‌ها رو لعن کرده، یعنی از رحمت خودش دور کرده.😱 ☝️ یه گروه از کسانی که خدا در قرآن لعنتشون کرده، کسانی هستند که نمی‌کنند.👥 🌴️ امام سجاد علیه السلام به فرزندش امام باقر علیه السلام فرمود: 👈 "فرزندم، از دوستی با افرادی که پیوند خویشاوندی را قطع کرده، و نسبت به ارحامِ خود بد رفتاری می‌کنند بر حذر باش، که من آنها را در سه آیه از قرآن ملعون یافتم" ☝️ یه مورد از اون ۳ آیه، تو سوره محمّد آیات ۲۲ و ۲۳ هست:↶ 🕋 فَهَلْ عَسَیْتُمْ إِنْ تَوَلَّیْتُمْ أَنْ تُفْسِدُوا فِی اَلْأَرْضِ وَ تُقَطِّعُوا أَرْحٰامَکُمْ، أُولٰئِکَ اَلَّذِینَ لَعَنَهُمُ اَللّٰهُ. 👈 آی شماهایی که در زمین فساد می‌کنید و قطع رحم می‌کنید، خدا شماها را لعنت کرده و از رحمت خود دور ساخته است. 🔎️ دقّت کنیم: تو این آیه، دو عبارت "تُفْسِدُوا فِی اَلْأَرْض" و "تُقَطِّعُوا أَرْحٰامَکُم" در کنار هم اومده. ☝️ یعنی خدا و رو در این آیه، کنار هم قرار داده، و هر دوشون رو لعنت‌ کرده. 👌 این دو تا در این آیه، در ردیف هم قرار گرفتند: 👈 مفسد فی الارض، 👈 قطع کننده رحم. ✨✨✨✨✨ از پیامبر اسلام صلی الله علیه پرسیدند، مبغوضترین و زشت‌ترین عمل در پیشگاه خداوند چه عملی است؟ ✔ حضرت فرمودند:👈 "شرک به خدا" پرسیدند بعد از آن چه عملی؟ ✔ فرمودند:👈 "قطع رحم" ✨✨✨✨✨ 🔔️ اگه خدایی نکرده پدر، مادر، خواهر، برادر، عمه، خاله یا ... فامیلی داریم که خیلی وقته باهاشون قطع رابطه کردیم، همین الان گوشی تلفن و برداریم، باهاشون یه تماس بگیریم و آشتی کنیم، تا خدا هم باهامون آشتی کنه😊 🏃 عجله کنیم تا دیر نشده... ❌☝️ نکنه یه وقت خدایی نکرده از دنیا بریم، در حالی که مورد لعنت خدا قرار گرفته باشیم .
🔴دستورات کلی ماه مبارک 📚 حکیم حسین خیراندیش 🔴در وعده افطار چه بخورم و با چه غذاهایی باید شروع کنیم : ✅بهترین غذا جهت بازکردن افطار در این فصل آب جوش ولرم به همراه خرما می باشد . ✅در وعده ی افطار باید غذاهای لطیف ، زود هضم و سریع الجذب را بخورید تا بدن بتواند در زمان اندک انرژی ازدست رفته خود را تامین کند . مانند موارد زیر: 1)آب گوشت بدون کوبیده آن 2) تخم مرغ عسلی 3) سوپ جو 4) خوراک سبزیجات 5) مربای انجیر 6)عسل 7) سرکه با شیره 8) مربای تمشک 9) ماء الشعیر سنتی (طرز تهیه : 14 لیوان آب به همراه 1 لیوان جو پوست کنده را بپزد تا بشکفد سپس صاف کرده استفاده شود) 👈کسانیکه سرد مزاجند با عسل بخورند. کسانیکه گرم مزاجند همان آبش را خالی بخورند. 🔴چند نکته مهم: ✅استفاده از غذاهای غلیظ در وعده افطار باعث می شود که هم معده خالی سنگین شده و معده دچار ضعف شدید میشود ، ضمن اینکه زمانیکه طول می کشد تا انرژی به تن برگردد بین 8 تا 12 ساعت است ، پس شخص در ضعف به سر می برد ، ضمنا در وعده سحر میل به غذا کم می شود و شخص در طول روز احساس گرسنگی را تجربه می کند. ✅استفاده از آب یخ و هر شربتی که در آن یخ باشد و هندوانه و میوه های خنک در کنار وعده افطار به هیچ وجه مورد تائید حکمای طب سنتی نیست چرا که عامل اصلی مشکلات گوارشی خواهد بود و باعث بیماری کبد چرب و سنگ کیسه صفرا و بسیاری از بیماریهای دیگر خواهد شد. ضمن اینکه در رفع عطش کارساز نخواهد بود 👈👈چاره آن کمی صبر است و آب ولرم جوشیده که بعد از حدود نیم ساعت این مشکل کاملا برطرف خواهد شد . 🔴از افطار تا سحر چه بخوریم ؟ چگونه بر تشنگی غلبه کنیم ؟ بهترین موادی که باید در فاصله افطار تا سحر خورده شود استفاده از شربتها و میوه های زیراست : ✅1)شربتهایی که در آن از خاکشیر – تخم شربتی – قدومه شیرازی و بارهنگ و.... استفاده شده باشد. (هم برای گرم مزاجان و هم برای سرد مزاجان مفید است) ✅2)شربت آبلیمو،آب زرشک ،سرکه انگبین،دمکرده کاسنی باعسل و... برای کسانیکه گرم مزاجند بسیار خوب است و سرد مزاجان باید کمتر استفاده کنند . ✅3)میوه هایی مثل : هندوانه،خربزه، طالبی، گرمک،آلبالو،زرد آلو و گیلاس توصیه می شود با فاصله دو ساعت از وعده افطار میل شود.بهتراست این میوه ها براساس مزاج میل شود. مثلا کسی که گرم مزاج است هندوانه و آلبالو و... و کسی که سرد مزاج است خربزه و گیلاس و...میل کند. 🔴در وعده سحر چه بخوریم که احساس گرسنگی و تشنگی نکنیم ؟ ✅در وعده سحر توصیه شده است غذاهای سنگین و دیر هضم و غلیظ که شور و پرادویه نباشند استفاده گردد . ضمنا توصیه می شود که از شربتهایی که گفته شد قبل از شروع وعده سحر 1 الی 2 لیوان میل شود . ✅غذاهایی مثل : کوبیده آبگوشت – حلیم – هر غذای گوشتی با برنج – عدسی – نان و پنیر و گردو و سبزی خوردن – ارده با شیره انگور – شامی با گوشت. 🔴 چند نکته : ✅استفاده از سالاد طرزتهیه سس : مواد زیر را باتوجه به ذائقه خودتان مخلوط کنید و به عنوان سس در سالاد استفاده کنید: (روغن زیتون + عسل + رب انار + لیمو ترش) ✅استفاده از ماست باعث فساد غذاهای گوشتی شده ومعده دچار مشکلات گوارشی میشود. ✅تا یکساعت بعد از وعده سحرنخوابیدتا معده بتواند هضم اول را به خوبی انجام دهد
🖌من فوروارد میکنم، پس هستم. ◀️عصر جدید را عصر اطلاعات و بطور پیشرفته تر و بهینه شده، عصر دیجیتال نیز نامیده اند.از شاخصه های اصلی دنیای مدرن و ، خاصی است که باخود به ارمغان آورده است. ✅در دوره ای هستیم که فقط ولی نه برای حل مسائل بلکه بدلیل آنها را میخریم و بدون اینکه به دنیای عمل ما ارتباط داشته باشد و صرفا از باب عقب نماندن از چرخه مصرف کنندگان، مصرف می کنیم. ✅گئورگ زیمل در رابطه با و ویژگی هایش در مقاله ای که نوشته چنین می گوید: انسان ها در شهرهای کلان دچار و بی نامی و غربت هستند و برای خلاصی از این وضعیت، سراغ مصرف می روند تا را بازیابی کنند. ✅تورستن وبلن جامعه شناس، را بعنوان شاخصه اصلی عصرمدرن مطرح می کند و می گوید: بعد از دکارت که دغدغه عقلانیت داشت و می گفت: ، به دوره ای رسیدیم که بشر می گوید: . ✅اساسا این طرز تفکر که برای جبران گمنامی بشر و بازگشت هویت او مطرح شده، چالش های جدیدی را رقم زده و پدیده ای بنام را تحویل عصرجدید داده است که کاری جز فروشگاه گردی های بدون هدف و خریدهای غیرهوشمند و بدون حساب و کتاب ندارند. در ادامه جریان مصرف زدگی بشر، غول های رسانه ای وارد گود شده و شیب تندی را برای بشر، تحمیل نموده اند. ✅رسانه از زمان ورود به چرخه مصرف جامعه، با افزایش گزینه های انتخابی برای مصرف بشر نه تنها باعث آزادی عمل بیشتری نشده که با خود و را بهمراه آورده است. ✅بقول هربرت سیمون، برنده جایزه نوبل: "، می آورد". این تحیر و سردگمی که ناشی از سرریز اطلاعاتی بشر می باشد، باعث شده نسخه درمانی جدیدی از طریق جریان های رسانه ای تدوین و تبلیغ شود بنام " ." ✅این اندیشه که بدلیل حذف عقلانیت از دریافت(احساسات)_ ( اندیشه وعقلانیت)_کنش(اقدام و عمل) شیوع پیدا کرد، راه جبران خسارت سردرگمی و و و تنوع طلبی بشر را در ترویج و تبلیغ اندیشهء در لحظه زندگی کن می داند که فقط و فقط بدلیل ابتنای بر و بریدن از عقلانیت، جامعه بشری را در خدمت سودآوری کمپانی های اقتصادی و دولت های استعماری تعریف می کند. ✅در این میان آنچه که در شبکه های اجتماعی امروزه مشاهده می شود، ادامه همین طرز نگاه بوده که بدون توجه به یک خبر و حادثه، فقط لحظه را دیده و حوصله ای برای واکاوی و تحقیق بیشتر ندارند و برای جانماندن از قافله مصرف اطلاعات و لذت بردن از حضور در فضای مجازی، صرفا لحظه را گزارش و فوروارد می کنند. ✅فقدان سواد رسانه ای در سیستم اجتماعی و مردم، باعث شکل گیری هویت جدیدی در فضای اجتماعی شده که می توان چنین تعبیر نمود: ... ✅زبانحال جامعه امروز ما در فضای مجازی این است که چون شناسایی منبع و توجه به نتایج نفع و ضرر یک خبر، کاری زمان بر و ای است، پس فوروارد میکنم تا از گمنامی به در آیم. ✅نتیجه چنین کنش های فاقدعقلانیت، چیزی جز تشدید و و تقویت نظام سرمایه داری بعنوان عقبه رسانه های جریان اصلی جهانی نخواهد بود و نتیجه ای جز ظلم و بی عدالتی مهارنشده نخواهد داشت. علیرضامحمدلو 🌷
⭕️شاخصهای انقلابی بودن - پایبندی به مبانی اسلام 🔹[در بیان شاخصهای انقلابی بودن - عرض کردیم که شاخص اوّل، پایبندی به ارزشهای مبنائی و اساسی اسلام است؛ مبانی اساسی ما اینها است]. یکی دیگر از مبانی، است که وقتی ما مردمی بودن را و محور بودن مردم را با همراه میکنیم، ترکیب آن میشود ؛ جمهوری اسلامی یعنی این؛ مردم محورند، برای مردم است، متعلّق به مردم است، منافع مال و مِلک مردم است، اختیار در دست مردم است؛ اینها مردمی بودن است: رأی مردم، خواست مردم، حرکت مردم، عمل مردم، حضور مردم و شرافت مردم در نظام جمهوری اسلامی. این یکی از آن مبانی است و به‌ معنای واقعی کلمه باید به این معتقد بود. 🔷یکی از آن مبانی اساسی و ارزشهای اساسی عبارت است از اعتقاد به ‌پیشرفت، اعتقاد به تحوّل، به تکامل، و تعامل با محیط، البتّه با پرهیز از انحرافها و خطاهایی که در این راه ممکن است وجود داشته باشد. ؛ هم فقه ما، هم جامعه‌شناسی ما، هم علوم انسانی ما، هم سیاست ما، هم روشهای گوناگون ما باید روزبه‌روز بهتر بشود، منتها به دست آدمهای خبره، به دست آدمهای وارد، به دست انسانهای اهل تعمّق و کسانی که اهلیّت ایجاد راه‌های نو را دارند؛ نیمه‌سوادها و آدمهای ناوارد و مدّعی نمیتوانند کاری انجام بدهند. به این باید توجّه داشت؛ اینها همه یک صراطی است که چپ و راست دارد؛ از وسط جادّه باید حرکت کرد. بیانات‌رهبر‌انقلاب۹۵/۳/۱۴ منبع: وبسایت‌دفترحفظ‌ونشرآثار مقام‌معظم‌رهبری
⭕️سواد رسانه ای و خانواده (بخش اول) 🔶یکی از عواملی که امروزه باعث تحکیم ارتباط خانوادگی و پایداری کانون خانواده می شود است و از طرفی همین رسانه ها می توانند عاملی برای سست کردن بنیان خانواده ها باشند. 🔷افراد خانواده می توانند با از رسانه ها، آگاهی های خود را افزايش دهند، پیرامون مسائلی که شاید در فضای حقیقی یا غیر رسانه ای قابل تجربه نباشند، تجربه کنند و نیازی به پرداخت هزینه در قبال تجربه کردن نيز نداشته باشند. به عنوان مثال سفر به اعماق دریاها و اقیانوس ها برای همه افراد ممکن نیست اما از طریق این تجربه ممکن می شود. 🔷همچنین خانواده ها با استفاده درست از رسانه ها می توانند مهارت های خود در زندگی را افزايش دهند. به عنوان مثال حضور در اینترنت و استفاده از مطالب قرار داده شده در این شبکه، می تواند باعث افزایش اطلاعات، آگاهی ها و مهارت های شما در زندگی اجتماعی و خانوادگی تان شود. اما از طرف دیگر استفاده نادرست از رسانه ها نه تنها كمكي به ارتقاء سطح فکری، فرهنگی و مهارتی خانواده ها نمیكند، بلکه باعث به وجود آمدن معضلات و مشکلات عدیده ای میشود که شاید خیلی از آنها قابل جبران نباشد. 🔷در اطراف خود با افراد و خانواده هایی برخورد می کنیم که از افت تحصیلی کودک خود ابراز نارضایتی میکنند، یا خانواده هایی را می بینیم که مدت زمان بسیاری را صرف استفاده افراطی از رسانه ها می کنند، اما مدت زمان کوتاهی را به برقراری ارتباط با خانواده خود اختصاص می دهند و کمتر با اهل خانه خود هم کلام می شوند. این اختلاف و تفاوت در استفاده صحیح و استفاده نادرست از رسانه ها، ضرورت یادگیری فن و مهارت استفاده بهینه از رسانه ها یا رابسیار ضروری و حیاتی می کند. 🔷در رابطه با تعاریف بسیاری مطرح شده؛ به عنوان مثال آمیزه‌ای از تكنیك های بهره‌وری مؤثر از رسانه‌ها و كسب بینش و درك برای تشخیص رسانه‌ها از یكدیگر است. یا قدرت درك نحوه كاركرد رسانه‌ها و معنی سازی در آنهاست؛ و نیز را می‌توان دسترسی، تجزیه و تحلیل و تولید ارتباط، در شكل های گوناگون رسانه‌ای و مصرف انتقادی محتوا دانست. 🔷در دنیای امروز یکی از اجزای اساسی جوامع بشری هستند، لذا شامل تحقیق، تحلیل، آموزش و آگاهی از (رادیو، تلویزیون، فیلم، موسیقی، روزنامه، مجله، کتاب و اینترنت) بر روی افراد و جوامع می باشد. در این میان تلویزیون گوی سبقت را از رسانه های دیگر ربوده، بطوریکه اکثر مردم ترجیح ميدهند که تماشا کنند تا اینکه مطالعه کنند. نویسنده: عدالتی منبع: ماهنامه خانواده به نقل از ماهنامه خانواده
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼فرازی از وصیت‌نامه شهید: لحظه ای از ولایت و خط رهبری جدا نشوید؛ زیرا دشمن امروزه همین را می خواهد و تلاش به این دارد. به واجبات توجه بیشتری داشته باشید و لحظه ای از وجود خداوند و الطاف او غافل نشوید. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼شهید: علی آقا عبداللهی 🌼ولادت: 1369/7/10 🌼شهادت: 1394/10/23 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️تبریک میگم تو یک سرکوبگری! 🔺یکی از کمپانی‌های بازی‌سازی آمریکا یک بازی طراحی کرده که گیمر مردم معترض رو سرکوب میکنه! 🔺جالبه توضیح می‌ده که مردم بیکارند و حق دارند ولی خب وظیفه‌ی منم اینه کنترل کنم. 🔻اینبار امپراطوری رسانه در آمریکا قصد داره قتل عام مردمش رو عادی سازی کنه ✖️به همین زیبایی با رسانه مردم رو مجاب کردن جنگ‌ خارج از قاره‌شون حقشونه! ✖️از سربازهای ترسوشون که در برابر دشمن خوشون رو خیس میکنن ابَر قهرمان ساختن ✖️جای حق و باطل و جای شهید و جلاد رو عوض کردن ✖️به همین نحو مغزهای عده‌ای از ایرانیان رو شستشو دادن و ناآگاهی رو به توهم روشنفکری تبدیل کردن اینه هنر رسانه و اینه قدرت هالیوود
🔴مؤمن ناصیه اش در دست خداست اگر به مشیت الهی تن بدهی، زندگی بر تو شیرین می شود. اما اگر به آن تن ندهی و خلاف آن را بخواهی، یعنی تقلاّ کنی که از قبضه ي خدا بیرون بیایی، چون ممکن نیست، زندگی بر تو تلخ می شود. همه در قبضه ي خدا هستند. 🔻هر کس از صاحب خانه خوشش بیاید، براي او هیچ جا لذّت بخش تر از آن نیست و اگر هم ، راه بود که از قبضه ي خدا خارج شود، به هیچ قیمتی آن را ترك نمی کرد. هر کس از صاحبخانه خوشش نیاید و نسبت به او عداوت و کینه و حسد داشته باشد، هیچ جا سخت تر و عذاب آورتر از آنجا براي او نیست و هر چه تقلاّ کند، راهی براي بیرون رفتن از قبضه ي خدا وجود ندارد، لذا بسیار عذاب می کشد. لایُمکِنُ الفِرار مِن حُکومَتِکَ: 🔵خدایا از حکومت تو فرارکردن امکان پذیر نیست. جلوي پیشانی اسب چند تار موست که اگر آنها را بگیرید، اسب با همه ي قدرتی که دارد، تسلیم و مطیع شما می شود. اسم این موها ناصیه است. مؤمن ناصیه اش را به دست خدا می بیند و عرض می کند: یا مَن بِیَدِهِ ناصِیَتی: اي خدایی که ناصیه ام در دست اوست. [ حاج اسماعیل دولابی ، مصباح الهدی ، ص32 ] 🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
✅ چه کنیم نفس، ما را به آسانی به گناه نکشاند؟ 🔸اگر انسان خیال را در اختیار خودش نگیرد یکی از چیزهایی است که انسان را فاسد می‌کند؛ یعنی انسان نیاز به تمرکز قوّه خیال دارد. اگر قوّه خیال آزاد باشد، منشأ فساد اخلاق انسان می‌‌شود. 🔹امیرالمؤمنین علیه السلام می فرمایند: النَّفْسُ انْ لَمْ تَشْغَلْهُ شَغَلَک؛ یعنی اگر تو نفس را به کاری مشغول نکنی، او تو را به خودش مشغول می‌‌کند. 🔸یک چیزهایی است که اگر انسان آنها را به کاری نگمارد طوری نمی ‌شود، مثل یک جماد است. این انگشتر را که من به انگشتم می‌ کنم، اگر روی طاقچه‌ ای یا در جعبه‌ ای بگذارم طوری نمی‌ شود. 🔹ولی نفس انسان جور دیگری است، همیشه باید او را مشغول داشت؛ یعنی همیشه باید یک کاری داشته باشد که او را متمرکز کند و وادار به آن کار نماید و الّا اگر شما به او کار نداشته باشید، او شما را به آنچه که دلش می ‌خواهد وادار می‌ کند و آن وقت است که دریچه خیال به روی انسان باز می‌ شود؛ در رختخواب فکر می‌ کند، در بازار فکر می‌ کند، همین‌ طور خیال خیال خیال، و همین خیالات است که انسان را به هزاران نوع گناه می ‌کشاند. اما برعکس، وقتی که انسان یک کار و یک شغل دارد، آن کار و شغل، او را به سوی خود می ‌کشد و جذب می ‌کند. 📙 استاد شهید مطهری (ره)، تعلیم و تربیت در اسلام، ص278 🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
ادب دعا.mp3
1.37M
🔊 كليپ صوتی 🎙🌸 آيت الله آملی (حفظه الله) ⭕️ موضوع : ادب دعا 🤲 🔍 🔴 بسیار عالی حتما گوش کنید و ارسال به دیگران فراموش نشود🙏 🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 | تفسیر آیه ۶۹ سوره نساء: آنانی که در همه حال از خدا و پیامبر اطاعت کنند، هم‌مسیر با افرادی‌اند که خدا به آنان نعمت ویژه داده است؛ یعنی با پیامبران و آدم‌های باصداقت و شاهدان اعمال و شایستگان. آنان رفقای خوبی در مسیر رشد هستند
🔴 کاربر سواد رسانه‌ای 🔷شخصی که دارای سواد بهره گیری از رسانه هاست، در نحوه‌ی استفاده از رسانه ها به برنامه ریزی می‌کند و فعالانه به انتخاب و تماشای برنامه می پردازد. 🔹جیره‌بندی در مصرف از رسانه 🔷به تجزیه و تحلیل و پرسش درباره‌ی چارچوب ساخت پیام و جنبه های جا افتاده در آن می پردازد. ✅✅مخاطب با داشتن سوادرسانه‌ای در مواجهه با پیام‌های مختلف از رسانه‌ها و برای دریافت معنای حقیقی آنها، دو مرحله‌ی گزینش‌گری و پردازش‌گری را پشت سر می‌گذارد. 💯💯بدین ترتیب، سواد رسانه‌ای همانند فیلتری عمل خواهدکرد تا، جهان متراکم از پیام، از لایه‌های فیلتر سواد رسانه‌ای عبور کرده و شکل مواجهه با پیام معنادار شود. 🔮کانال مرجع گفتمان
اهداف احیا برجام در روزهای پایانی دولت/ دست های پشت پرده به دنبال چه چیزی در وین هستند؟ 👇👇👇 https://sahebnews.ir/1045236/
💢 و های از هر جزء قرآن کریم ✅ روز پنجم : جزء (قسمت اول) جزء پنجم قران آیات ۲۴ تا ۱۴۷ سوره را شامل میشود که عمده آیات ان بر احکام خانوادگی و اجتماعی و نیز نکوهش رفتار منافقان تمرکز دارد. ✅ ۱- آداب و احکام اجتماعی و اى كسانى كه ايمان آورده ‏ايد اموال همديگر را به ناروا مخوريد مگر آنكه داد و ستدى با تراضى يكديگر از شما [انجام گرفته] باشد و خودتان را مكشيد زيرا خدا همواره با شما مهربان است {۲۹} و خدا را بپرستيد و چيزى را با او شريك مگردانيد و به پدر و مادر احسان كنيد و در باره خويشاوندان و يتيمان و مستمندان و همسايه نزدیک و همسايه دور و دوست همنشين (همراه،همکار..) و در راه‏مانده و بردگان خود [نيكى كنيد] كه خدا كسى را كه متكبر و فخرفروش است دوست نمى‏دارد {۳۶} خدا به شما فرمان مى ‏دهد كه سپرده‌ها (امانت) را به صاحبان آنها رد كنيد و چون ميان مردم داورى مى‏كنيد به عدالت داورى كنيد در حقيقت نيكو چيزى است كه خدا شما را به آن پند مى‏ دهد خدا شنواى بيناست {۵۸} هرکه سبب کار نیکویی شود (در آن مشاركت كند) هم او نصیبی کامل از آن بَرَد، و هرکه وسیله کار قبیحی گردد از آن سهمی بسزا خواهد یافت، و خدا بر همه چیز مراقبی تواناست. {85} و چون به شما درود گفته شد (تحیتی داده شد) شما به [صورتى] بهتر از آن درود گوييد يا همان را [در پاسخ] برگردانيد كه خدا همواره به هر چيزى حسابرس است {۸۶} و هيچ مؤمنى را نسزد كه مؤمنى را جز به اشتباه بكشد و هر كس مؤمنى را به اشتباه كشت بايد بنده مؤمنى را آزاد و به خانواده او خونبها پرداخت كند مگر اينكه آنان گذشت كنند ۹۲ اى كسانى كه ايمان آورده ‏ايد پيوسته به عدالت قيام كنيد و براى خدا گواهى دهيد هر چند به زيان خودتان يا [به زيان] پدر و مادر و خويشاوندان [شما] باشد اگر [يكى از دو طرف دعوا] توانگر يا نيازمند باشد باز خدا به آن دو [از شما] سزاوارتر است پس از پى هوس نرويد كه [درنتيجه از حق] عدول كنيد و اگر به انحراف گراييد يا اعراض نماييد قطعا خدا به آنچه انجام مى‏دهيد آگاه است {۱۳۵}
💢 و های از هر جزء قرآن کریم ✅ روز پنجم : جزء (قسمت دوم) در قرآن، ی همگانی «أَفَلاَ يَتَدَبَّرُونَ الْقرآن وَلَوْ كَانَ مِنْ عِندِ غَيْرِ اللّهِ لَوَجَدُواْ فِيهِ اخْتِلاَفًا كَثِيرًا ۸۴ "پس آيا دربارۀ (معارف) اين قرآن انديشه و پى‏گيرى فكرى نمى‏كنند؟! و اگر از جانب غير خدا بود مسلماً در آن اختلاف بسيارى مى ‏يافتند." ۱- « تقلید باطل است و در باره اصول دین نباید طوق تقلید را بگردن افکند زیرا این آیه مردم را تشویق به تفکر و تدبر می کند. ۲- از این آیه می فهمیم که قول «حشویه» که گمان می کنند قرآن را جز به تفسیر پیامبر نمی توان فهمید، اشتباه است زیرا دعوت به تفکر و تدبر در باره قرآن، مستلزم این است که شخص بتواند مستقلا معنای آن را درک کند.» تفسیر مجمع البیان ۳- «قرآن کریم، کتابی است که فهم عادی به درک آن، دسترسی دارد.» «مسئله تدبّر در قرآن به مقتضاي آيات كثيره يك وظيفۀ است.» علامه طباطبایی "1-.اندیشه نکردن در قرآن، مورد توبیخ و سرزنش خداوند است. 2-راه گرایش به اسلام و قرآن، اندیشه و تدبر است نه تقلید. 3.قرآن همه را به تدبّر فراخوانده است و فهم انسان به درک معارف آن می‌رسد."تفسیر نور ✅ توصیف رفتار و عملکرد افراد و : از میان شماکسانی هستند که 1-در رفتن به جنگ (و صحنه های سخت)سستی میکند 2- چون مصيبتى به شما رسد مى‏گويد خدا به من رحم كرد كه همراه آنان حاضر نبودم‏.و 3- اگر غنيمتى باذن خدا به شما برسد خواهد گفت كاش من با آنان بودم و به نواى بزرگى مى ‏رسيدم 4-همين كه كارزار بر آنان مقرر شد گروهى از آنان از مردم [=دشمن] ترسيدند مانند ترس از خدا يا ترسى سخت‏ تر 5-و گفتند پروردگارا چرا بر ما جنگ مقرر داشتى چرا ما را تا مدتى كوتاه مهلت ندادى!!. بگو برخوردارى [از اين] دنيا اندك و براى كسى كه تقوا پيشه كرده آخرت بهتر است 6-آنها در حضور تو مي‏گويند فرمانبرداريم اما هنگامي كه از نزد تو بيرون مي‏روند جمعي از آنها جلسات سري شبانه بر ضد گفته‏ هاي تو تشكيل مي‏دهند، خداوند آنچه را در اين جلسات مي‏گويند مي‏نويسد، 7-و چون خبرى [حاكى] از ايمنى يا وحشت به آنان برسد انتشارش دهند و اگر آن را به پيامبر و اولياى امر خود ارجاع كنند قطعا از ميان آنان كسانى‏ هستند كه [مى‏ توانند درست و نادرست] آن را دريابند و اگر فضل خدا و رحمت او بر شما نبود مسلما جز [شمار] اندكى از شيطان پيروى میکرديد. https://v.ht/joze5
🔴 : جلوی گرسنه‌های بیچاره در طول سال هرچه قدر غذا بخوری مشکلی نیست، اما جلوی روزه‌دارانی که خودشان انتخاب کردند چیزی نخورند، نباید غذا بخوری! ؛ در کشورهای اسلامی، دنبال روزه‌خوار می‌گردند تا مجازاتش کنند، اما دنبال گرسنه نمی‌گردند تا سیرش کنند 🔴 1⃣ اولا طراحان شبهه بایست بفرمایند که کدام روزه دار و کجای دین آمده است که جلوی گرسنه غذا خوردن مشکلی ندارد؟! ثانیاً همان پیامبر عزیزی که دستور روزه را ابلاغ کرده است، فرموده که: «سیر بودن در کنار گرسنه مسلمانی نیست.» و در روایتی میفرماید «هر كه در حال خوردن غذا باشد و جاندارى او را بنگرد و وى او را شريك غذاى خود نكند، به دردى بى‌درمان گرفتار مى‌آيد.» 🔹رهبر عزیز انقلاب : ماه رمضان فرصت کمک به فقرا است. ۱۳۹۸/۰۲/۱۰ 2⃣ طراح شبهه به گونه ای وانمود کرده که فقط غیرمتدینین درد گرسنگان میفهمند!! بدون آنکه پاسخ دهد که چه کسی دنبال گرسنه نمی‌گردد؟ 🔹اتفاقاً اهل روزه هستند که برای فطریه دادن، برای صدقه، برای زکات، برای افطار دادن و... دنبال فقرا می‌گردند. 🔹 آیا حماسه سازان رزمایش کمک مومنانه برای کمک به فقرا، روزه داران بودند یا روزه خواران؟ 3⃣ چه کسی گفته مسلمانان دنبال روزه‌خوار می‌گردند تا مجازاتش کنند؟ آن‌چه مستحق مجازات است تظاهر به روزه‌خواری است نه خود روزه‌خواری .. 🔹 تظاهر یعنی عملی که با قصد آشکار کردن صورت بگیرد و طرف عمد داشته باشد که بگوید من روزه‌خوارم. 4⃣ سوال آخر از وجدان های با انصاف!: 🔹آیا حقیقتا کسی که ساعت‌ها گرسنگی می‌کشد، حال گرسنه‌ها را بیشتر می‌فهمد یا کسی که پیوسته می‌خورد و می‌آشامد؟ کدام‌یک حق دارد دم از فقرا بزند: روزه‌دار یا روزه‌‌خوار؟ آن‌که از شکم دست می‌کشد یا آن‌که به شکم‌چرانی خود می‌بالد؟ التماس انصاف! 🔹گرچه نگاه مطلق به روزه خواران و ادعای اینکه روزه خواران هیچ گاه گرسنه ای را درک نمیکنند خود یک گزاره خطاست 5⃣ فارغ از دوستان محترمی که صرفاً جهت دریافت پاسخ این شبهات را بازنشر میکنند خطاب به طراحان معاند شبهات که بغض شان نسبت به اسلام پشت واژه های زیبا و اشک تمساح ریختن های دروغین برای فقرا پنهان میکنند عرضه میدارم که : ☘ای جماعت نه اگر بیش کمی عار کنید ☘کی شما روزه گرفتید که افطار کنید!! 🖌
🔴 اطلاعیه روابط عمومی کل سپاه به مناسبت عروج سردار مرحوم حجازی جانشین فرمانده سپاه قدس: بسم الله الرحمن الرحیم 🔻 انا لله و انا الیه راجعون  در کمال تاثر و تالم به استحضار ملت عظیم‌الشأن ایران می رساند: 🔹 سردار سرتیپ پاسدار سید محمد حسین زاده حجازی جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پس از سال‌ها مجاهدت و تلاش های خستگی ناپذیر و مخلصانه در عرصه‌های مختلف پاسداری از انقلاب و خدمت به نظام و میهن اسلامی در اثر عارضه قلبی به ملکوت اعلی پیوست. 🔹 آن سردار مومن، انقلابی و ولایت‌مدار در زمره فرماندهان و مجاهدان شاخص هشت سال دفاع مقدس بود که به ویژه نقش سترگ  و ماندگاری در حوزه جذب ، سازماندهی و اعزام رزمندگان اسلام به جبهه های نبرد حق علیه باطل و مصاف با ارتش بعثی صدام و مزدوران استکبار جهانی در جنگ تحمیلی ایفا کرد. 🔹 مرحوم سردار حجازی  پس از دفاع مقدس در سپاه و بسیج و نیز ستاد کل نیروهای مسلح مسئولیت‌های خطیر و مهمی عهده‌دار شد که از جمله آنها می‌توان به فرماندهی نیروی مقاومت بسیج به مدت ۱۰ سال ، ریاست ستاد مشترک سپاه ، جانشین فرمانده کل سپاه و معاونت آماد ، پشتیبانی و تحقیقات صنعتی ستادکل نیروهای مسلح اشاره کرد. 🔹 سردار حجازی که در کارنامه خود مدتی مسئولیت سپاه در لبنان را داشت در سال‌های اخیر تجارب ارزنده خود را برای یاری بخشی به مدافعین حرم و کمک به جبهه مقاومت اسلامی در عرصه مقابله با داعش و تروریسم تکفیری به کار گرفت و پس از شهادت سردار دلها سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی به پیشنهاد سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه ، با حکم سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه، به سمت جانشینی فرماندهی این نوع منصوب و از  خدمات ارزنده ای به یادگار گذارد. 🔹 روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تسلیت فقدان آن سردار عالیقدر ، وارسته و مخلص محضر مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) ، ملت ایران ، خانواده مکرم و آحاد فرماندهان ، مسئولین و همرزمان وی درسپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج مستضعفین و نیز رزمندگان جبهه مقاومت ؛ به  آگاهی مردم شریف قدرشناس می رساند ؛ آیین های تشییع و تدفین پیکر پاک وی در چارچوب تدابیر و دستورالعمل‌های ستاد مقابله با کرونا انجام خواهد پذیرفت. 🔻 روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🇮🇷ماجرای جالب یک انتخابات مهم در زمان مولا‌ علی (علیه السلام) 🇮🇷 ✅همانطور که میدانید انتخاب خلیفه سوم در شورایی ۶نفره بود و در واقع رأی گیری شد وبنا براین بود که اگر آرا مساوی شد ، ختم کلام و نقش تعیین‌ کننده برعهده عبدالرحمان بن عوف باشد یعنی او حق «وتو» داشت وبه هرکسی رای داد، همون شخص خلیفه میشد... ✅عبدالرحمن ابتدا نزد مولا امیرالمومنین آمد و گفت به شرط ((عمل به قرآن)) و ((سنت پیامبر)) و ((سیره شیخین)) به تو رای می دهم و تو خلیفه خواهی شد امیرالمومنین فقط عمل به قرآن و سنت پیامبر(ص) را قبول کرد اما هرگز عمل به سیره شیخین (ابابکر وعمر) را نپذیرفت پس عبدالرحمن به سراغ عثمان رفت و او هر ۳شرط را بی درنگ پذیرفت ✅بعد از آنکه عثمان خلیفه شد فورا بنی امیه را بر امور مسلمانان مسلط کرد به گونه ای که حضرت امیر در تعبیری می فرمایند: «بنی امیه چونان شتران گرسنه که به علفهای بهاری رو می آورند بر بیت المال مسلمین چیره گشتند...» در نتیجه در زمان خلافت عثمان خیلی مشکلات و بلاها به سر جامعه پهناور اسلام آمد تا جایی که مردم علیه او شورش کردند و به رغم مخالفت وحتی مقابله امیرالمومنین، عثمان در آن شورش کشته شد. ⭕نکته:👇🏻 ❌قبل ازشورش عده ای از اصحاب رفتند که عثمان را نصیحت کنند مثل ابوذر، عبدالله بن مسعود و خود عبدالرحمن بن عوف، که خلیفه باهر کدام به نحوی برخورد ناشایست کرد مثلاً ابوذر را تبعید کرد، عبدالرحمن ابن عوف را کتک زد و بیرون کرد و... بعداً عثمان برای دلجویی به عیادت عبدالرحمن رفت که عبد الرحمن از او روی برگرداند و گفت: «مابه تو رای ندادیم که با جامعه مسلمین این کارها را بکنی، قرار ما این نبود...» 👌در ادامه امیرالمومنین به عیادت عبدالرحمن رفته وانتخاب غلط او را یادآور شده و فرمودند: ((همه این اتفاقات نتیجه رای تو بود)) عبدالرحمن گفت: من پشیمانم و از از رأی خود به خلیفه روی گردانم و راضی به هیچیک از اقدامات وی نیستم 👌مولاعلی(ع) دربیان اینکه پشیمانی دیگر فایده ندارد، فرمودند: «تو در تمام اقدامات او شریکی! چه بخواهی! چه نخواهی!» عزیزان... انتخابات مهمی پیش رو داریم ✅ فراموش نکنیم که: 🔸رأی ما مسئولیت آور است.
⚡️☄⚡️☄⚡️☄⚡️☄⚡️ ☄ ⭕️سواد رسانه ای و خانواده (بخش سوم) 🔶یکی از عواملی که امروزه باعث تحکیم ارتباط خانوادگی و پایداری کانون خانواده می شود است و از طرفی همین رسانه ها می توانند عاملی برای سست کردن بنیان خانواده ها باشند. 💠اهمیت آموزش رسانه ای به کودکان و نوجوانان 🔷درجه در جوامع و تاثيرات آنها به حدي است که را به امري اجتناب ناپذير تبديل کرده است. بايد تاکيد کرد که و ، که رسانه در جامعه پذير کردن آنها نقش به سزايی دارد، از نظر نحوه استفاده از رسانه و اکتساب آن، با والدين خود تفاوت کامل دارند. آنان بين «جهان» و «جهان رسانه اي» فرق نميگذارند و در به کارگيری رسانه بسيار راحت تر از والدين خود عمل ميکنند. 🔷هدف اصلي آموزش رسانه، هشيار کردن و اختيار بخشي در مواجهه با رسانه و برنامه ها و محتواي آن است. به افراد مي آموزد پيام را تفسير و توليد کنند، را انتخاب کنند و نقش بيشتری در تاثيرپذيری از آنها به عهده گيرند. 🔷بطور کلی عبارتند از: ۱- ارتقاي آگاهي نسبت به رژيم مصرف رسانه اي و يا به عبارت بهتر، تعيين ميزان و نحوه مصرف غذاي رسانه اي از منابع رسانه اي گوناگون؛ ۲- آموزش مهارت هاي مطالعه يا تماشاي انتقادي؛ ۳- تجزيه و تحليل اجتماعي، سياسي و اقتصادی رسانه ها که در نگاه اول قابل مشاهده نيست. 🔷 می‌تواند چهار نقش را در زندگی كودكان و نوجوانان بازی كند. 🔸اولين نقش آن، كار وقت كشی است؛ اين عمل پاداشي آرامش‌بخش و يا جذاب است كه باعث ميشود بخشی از زمان لازم براي تكاليف مدرسه، كارهاي خانه و يا بازي در خارج از خانه را به خود معطوف كند. 🔸دومين نقش تلويزيون تلقی آن همچون رويدادي اجتماعي (يا غير اجتماعي) است. يعني فرصتي است براي بودن در كنار والدين و يا بلعکس فرار از خواهران و برادران لجوج. 🔸سومين نقش آن كار پردازش اطلاعات است. 🔸نقش چهارم و نهايي آن تجزيه فراهم سازي اطلاعات است، يعني اين وسيله منبعي است براي شناخت و يا پيش‌داوري و معلمي است براي آموختن اينكه چه بخريم، چگونه بازي كنيم، مبارزه كنيم و يا عشق بورزيم نویسنده: عدالتی منبع: وبسایت راسخون به نقل از ماهنامه خانواده
⭕️شاخصهای انقلابی بودن - پایبندی به استقلال کشور - در زمین دشمن بازی نکردن 🔹شاخص سوّم عرض کردیم پایبندی به است. این استقلال خیلی مهم است؛ استقلال داخلی، استقلال منطقه‌ای، استقلال جهانی و  بین‌المللی؛ در همه‌ی این مسائل استقلال کشور و استقلال نظام را حفظ کردن. معنایش این است که ما در زمینه‌ی سیاسی نخوریم؛ که هدفش این است که دولتها و  ملّتها را به‌ دنبال خود بکشاند، به شیوه‌های مختلفی توسّل میجویَد. این‌جور نیست که همیشه با تهدید حرف بزنند؛ نه، 🔹گاهی هم با تملّق حرف میزنند؛ گاهی به انسان نامه مینویسند که شما بیایید -با ما که آمریکا هستیم- مسائل جهانی را با مشارکت یکدیگر حل کنیم؛ در این قالب با انسان حرف میزنند؛ انسان در اینجا ممکن است دچار وسوسه بشود که برویم با یک ابرقدرتی در حلّ مسائل بین‌المللی همکاری کنیم؛ در ادبیّات نامه‌نگاری رسمی دیپلماتیک، این‌جوری حرف‌زده میشود امّا باطن قضیّه این نیست؛ این است که او یک ؛ 🔹میگوید شما بیا در نقشه‌ی من، بیا در آن میدانی که من ترسیم کرده‌ام بازی کن؛ نوع بازی را هم او معیّن میکند. شما بیا این کار را انجام بده تا آن هدفی که برای آن نقشه کشیده شده است، تحقّق پیدا بکند. بیانات‌رهبر‌انقلاب۹۵/۳/۱۴ منبع: وبسایت‌دفترحفظ‌ونشرآثار مقام‌معظم‌رهبری
شماره9.pdf
287.8K
نشریه سیاسی
فایل ظریف.mp3
9.31M
تحلیل دکتر سید جلال حسینی درباره مصاحبه آقای دکتر ظریف درباره سرداردلها حاج قاسم سلیمانی