✅ #امام_سجاد علیه السلام:
🔷مردمانی که در زمانِ #غیبتِ_مهدی (عج) به سر می برند و معتقد به امامت او و #منتظر_ظهور وی هستند، از مردمان همه زمانها برترند، زیرا خدای عز و جل به آنان خرد، فهم و شناختی ارزانی داشته است که غیبت امام برای آنان مانند حضور امام است.
📕بحار الانوار، ج ۵۲، ص ۱۲۲
⚡️🌸⚡️🌸⚡️🌸⚡️🌸⚡️
🌸
⭕️ #حکومت_جهانی #امام_زمان (عج) در قرآن
🔶خداوند در قرآن وعده داده است تا مومنان را وارثان زمین قرار دهد. با توجه به برخی از آیات نورانی قرآن کریم و استفاده از تفاسیر شیعیان و اهل سنت معلوم میشود که دوران #آخرالزمان و #ظهور_امام_مهدی(عج) همان زمانی است که اسلام فراگیر میشود و این #وعده_الهی محقق میگردد.
🔷خداوند متعال در #قرآن از #جهانی_شدن_اسلام خبر میدهد و میفرماید: «وَ لَقَدْ کَتَبْنا فِی الزَّبُورِ مِنْ بَعْدِ الذِّکْرِ أَنَّ الْأَرْضَ یَرِثُها عِبادِیَ الصَّالِحُونَ [انبیاء، ۱۰۵] در «زبور» بعد از ذکر (تورات) نوشتیم: بندگان شایستهام وارث (حکومت) زمین خواهند شد.» در این حکومت جهانی، #اسلام در تمامی شئونات جامعه سایه میافکند و #احکام_متعالی_آن در جامعه اجرا میشود. در این حکومت، دشمنان دین و عدالت، ذلیل و #مسلمانان_عدالتخواه عزیز میشوند.[۱] با توجه به سیر تاریخ اسلام، میتوان گفت که تاکنون این وعده پروردگار محقق نشده است و چنین شرایطی بر جهان حاکم نگردیده است و از طرفی خداوند عالم و قادر، هرگز خلف وعده نمیکند؛ در نتیجه این وعده در #آخرالزمان و به دست توانمند #امام_مهدی(عج) به وقوع خواهد پیوست.
💠همچنین در قرآن کریم آیات متعددی وجود دارد که با مراجعه به کلام معصومین علیهم السلام در مییابیم که منظور از آن آیات عصر ظهور است که ما در اینجا دو مورد را از باب نمونه ذکر میکنیم:
🔷خداوند رحمان در قرآن میفرماید: «هُوَ الَّذی أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدی وَ دینِ الْحَقِّ لِیُظْهِرَهُ عَلَی الدِّینِ کُلِّهِ وَ لَوْ کَرِهَ الْمُشْرِکُون [توبه، ۳۳] او کسی است که رسولش را با هدایت و آیین حق فرستاد، تا آن را بر همه آیینها غالب گرداند، هر چند مشرکان کراهت داشته باشند.» در این آیه خداوند وعده داده است که #اسلام را علیرغم ناراحتی کفار و مشرکان بر همه شرایع گذشته و افکار و عقاید بشری #پیروز و مسلط کند و این #وعده_الهی تا زمان حال محقق نشده است و با توجه به اینکه وعده خداوند تخلف ناپذیر است، پس در آخرالزمان این وعده الهی محقق میشود.[۲]
🔺درباره تفسیر این آیه از پیامبر اکرم(ص) سؤال شد و حضرت فرمود: «این وعده الهی است که در #آخرالزمان، اسلام را بر همه ادیان برتری میدهد و بر جهان حاکم خواهد کرد.»[۳] قرطبی یکی از مفسران اهل سنت نقل میکند: «این وعده الهی #در_هنگام_ظهور #حضرت_مهدی(عج) محقق میشود.»[۴] رشید رضا یکی از مفسران معاصر اهل سنت هم به نقل عدهای از علمای اهل سنت مینویسد: «این وعده الهی در عصر ظهور #حضرت_مهدی(عج) به وقوع میپیوندد.»[۵]
🔷خداوند متعال در آیه دیگری میفرماید: «أَ فَغَیْرَ دینِ اللَّهِ یَبْغُونَ وَ لَهُ أَسْلَمَ مَنْ فِی السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ طَوْعاً وَ کَرْهاً وَ إِلَیْهِ یُرْجَعُون [آلعمران، ۸۳] آیا آنها غیر از آیین خدا میطلبند؟! (آیین او همین اسلام است) و تمام کسانی که در آسمانها و زمین هستند، از روی اختیار یا از روی اجبار، در برابرِ (فرمان) او تسلیم اند، و همه به سوی او بازگردانده میشوند.» عیاشی، مفسر بزرگ شیعه از امام کاظم(ع) درباره تفسیر این آیه نقل میکند که آن حضرت فرمود: «این آیه #در_عصر #حضرت_مهدی(عج) محقق میشود، زمانی که او ظهور کند، #اسلام را بر یهودیها، مسیحیان، ستاره پرستان، زنادقه، اهل رده و کفار در شرق و غرب عالم عرضه میکند؛ پس هر کس با رغبت اسلام را بپذیرد، او را به نماز، زکات و همه احکام اسلام امر میکند و کسی که با عناد و لجاجت، تسلیم نشود، گردن او را میزند و در شرق و غرب عالم احدی باقی نمیماند، مگر اینکه موحد میشود خداوند را خالصانه پرستش میکند.»[۶]
💢در نتیجه: با مرور تاریخ اسلام به این نتیجه میرسیم که وعده خداوند در مورد جهانی شدن اسلام، تاکنون محقق نشده و چنین شرایطی بر جهان حاکم نگردیده است. ما برای یافتن زمان این رخداد مهم که عاقبت دین اسلام را نشان میدهد ناگزیر به قرآن مراجعه میکنیم و با تامل در آیات آن و استفاده از تفاسیر شیعیان و اهل سنت به این نتیجه میرسیم که #دوران_آخرالزمان و #ظهور_حضرت_مهدی(عج) همان زمانی است که #اسلام فراگیر میشود و #وعده_خداوند محقق میگردد.
پینوشت
[۱]. برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به: تفسير نمونه، دار الكتب الاسلاميه، تهران، ۱۳۷۱، ج۷، ص۳۷۳
[۲]. تفسیر المیزان، جامعه مدرسین، ج۹، ص۲۵۵-۲۳۷
[۳]. التفسیر الکبیر، فخر رازی، ج۸، ص۴۲
[۴]. الجامع الاحکام القرآن، قرطبی، ج۸، ص۴۲
[۵]. تفسیر المنار، رشید رضا، ج۱۰، ذیل آیه ۳۳ سوره توبه.
[۶]. تفسیر العیاشی، ج۱، ص۱۸۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سید محمد خادمی:
⚠️ سپاه آب را به بیستون رساند و دولت به نام خودش زد!
⭕️در مظلومیت سپاه همین بس که در شرایط تحریم و تنگنای مالی دولت، قرارگاه سازندگی سپاه با پیمانکاران داخلی پروژههای عمرانی دولت را به سرانجام میرساند اما رئیس جمهور در جلسه امروز کابینه، همه زحمات را به نام خودش میزند و هیچ اسمی از سپاه و فرمانده جوان قرارگاه خاتم #دکترسعیدمحمد به میان نمیآورد.
✅✅✅✅✅
🌻اصل نظام و رهبری🌻
تمثیل_حجت_الاسلام_استادقرائتی:
🔆 شما سوار یه اتوبوسی میشی،
میشینی کنار یکی، بو سیگارش اذیتت میکنه!
میری اونور تر کنار یکی دیگه میشینی ،دهنش بو سیر میده!
💠میری اونورتر میشینی میبینی یکی بچش خرابکاری کرده!
🔹درسته تحمل این وضع سخته...
اما شما نمیتونی از اتوبوس بری بیرون چون اصل اتوبوس سالمه!
🔰چون راننده اتوبوس سالمه!
شما برای رسیدن به مقصد نیاز به اتوبوس سالم و راننده سالم داری. درسته؟
🌸جمهوری اسلامی و رهبری این نظام مصداق اتوبوس سالم و راننده سالم هست.
🔹 اگه این اتوبوس رو ترک کنید اتوبوسهای دیگه شما رو به مقصد نمیرسونن.
اتوبوس آمریکارو ببینید.
اتوبوس اروپارو ببینید.
⛔️ هم اصل اتوبوسش ناسالمه هم رانندش مسته!
حالا اینجا بعضی مسؤلین خطایی میکنن!
این دلیل بر ناسالم بودن اصل نظام و راهبرد اون نیست.
🔴پس نباید از اتوبوسی که چون مسافرانش خلاف دارن ولی اصلش سالمه و رانندش سالمه بیرون اومد...
چون اتوبوس و راننده ی سالم دیگه ای وجود نداره.
✅ پس باید بود و خلاف هر مسافری رو هشدار داد و جلوگیری کرد...
✅ باید خلاف هر مسئولی رو هشدار داد و جلو گیری کرد...
🌼ولی از اصل نظام و رهبری نباید روی گردان بشیم.
#ضرورت_حضوروحمایت_ازانقلاب_وولایت_فقیه
#دهه_ولایت
#یاعلی_بگیم_خداهوامونوداره
#استادقرائتی
#درباره_مباهله 12
✳️ واقعه مباهله با همه خصوصیات و لوازم و آثارش نظر محققان شیعه و سنى و حتى پاره اى از مستشرقین را به خود جلب کرده است.
شاید بتوان از مهم ترین جهات اهمیت این واقعه را چنین دانست:
3️⃣ جهت سوم: دلالت آیه مباهله بر امامت على علیه السلام
کلمه «انفسنا» در آیه مذکور شاهد بر وجود مقام و منزلتى براى خصوص على علیه السلام نزد رسول خداست که هیچکس بدان نرسیده و نخواهد رسید و هموست که در لسان وحى نفس پیغمبر شمرده شده است و از اینجاست که مى توان گفت على علیه السلام افضل صحابه بلکه افضل خلق بعد از رسول خدا است و طبعا همه کمالاتى که براى رسول خدا ثابت است، براى او نیز ثابت مى گردد مگر اصل نبوت.
#درباره_مباهله 11
✳️ واقعه مباهله با همه خصوصیات و لوازم و آثارش، نظر محققان شیعه و سنى و حتى پاره اى از مستشرقین را به خود جلب کرده است.
شاید بتوان از مهم ترین جهات اهمیت این واقعه را چنین دانست:
2️⃣ جهت دوم: اثبات فضیلتى عظیم براى على علیه السلام و زهرا علیها السلام و حسنین علیهما السلام
این بزرگواران تنها همراهان رسول خدا در این ماجرا بودند و اختیار نمودن پیغمبر اینان را از میان فرزندان و زنان و اصحاب خود، بهترین دلیل بر علو مرتبه و منزلت آنها نزد خدا و رسول خداست.
ادامه دارد...
#درباره_مباهله 10
✳️ واقعه مباهله با همه خصوصیات و لوازم و آثارش نظر محققان شیعه و سنى و حتى پاره اى از مستشرقین را به خود جلب کرده است.
شاید بتوان از مهم ترین جهات اهمیت این واقعه را چنین دانست:
1️⃣ جهت اول: ظهور حقانیت اسلام در برابر مسیحیت:
‼️جالب توجه آن است که تا به امروز نیز هیچ عالم و عابد مسیحى نخواسته است که بار دیگر به میدان مباهله با مسلمانان درآید تا بدین وسیله از اعتقاد راسخ خود به صحت ادعایش و یقین به حقانیت دینش خبر دهد؛ بلکه در پیرامون واقعه مباهله حوادثى به ثبت رسید که عکس این مطلب را ثابت کرد و به خوبى آشکار شد که مسیحیان علائم پیغمبر خاتم را که در کتب آسمانى موجود در نزد خود خوانده بودند، بر پیامبر اسلام منطبق دیدند و او را در ادعاى نبوت بر حق مى دانستند و به تعبیر قرآن در آیه 146 سوره بقره:
«الَّذِينَ آتَيْنَاهُمُ الْكِتَابَ يَعْرِفُونَهُ كَمَا يَعْرِفُونَ أَبْنَاءَهُمْ ۖ وَإِنَّ فَرِيقًا مِّنْهُمْ لَيَكْتُمُونَ الْحَقَّ وَهُمْ يَعْلَمُونَ»
«کسانی که کتاب آسمانی به آنان دادهایم، او را همچون فرزندان خود میشناسند؛جمعی از آنان، حق را آگاهانه کتمان میکنند!»
ولى با این حال نمى خواستند از دین خود و موقعیت ویژه اى که نزد مردم خود پیدا کرده اند دست بکشند.
ادامه دارد...
#درباره_مباهله 13
🖌بررسی آیه ی مباهله:
فَمَنْ حَاجَّكَ فِيهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَأَبْنَاءَكُمْ وَنِسَاءَنَا وَنِسَاءَكُمْ وَأَنفُسَنَا وَأَنفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَل لَّعْنَتَ اللَّـهِ عَلَى الْكَاذِبِينَ (آل عمران/61)
هرگاه بعد از علم و دانشی که به تو رسیده، کسانی با تو به محاجّه و ستیز برخیزند، به آنها بگو:«بیایید ما فرزندان خود را دعوت کنیم، شما هم فرزندان خود را؛ ما زنان خویش را دعوت نماییم، شما هم زنان خود را؛ ما از نفوس خود دعوت کنیم، شما هم از نفوس خود؛ آنگاه مباهله کنیم؛ و لعنت خدا را بر دروغگویان قرار دهیم.(آل عمران/61)
📋خداوند در آیه ی مورد بحث به پیامبر خود دستور میدهد که هر گاه پس از این همه استدلال بر حقانیت اسلام و رد باورهای نادرست مسیحیان، باز کسی دربارهی حضرت عیسی (علیه السلام) با تو به محاجه پرداخت، به او پیشنهاد مباهله کن؛ به این صورت که شما و طرف مقابل هر دو، پسران، زنان و خودتان را حاضر سازید و نفرین کنید که خداوند طرف دروغگو را رسوا سازد.
✅ مسأله ی مباهله به این شکل که تا آن زمان در بین عرب سابقه نداشت راه حل نهایی برای تشخیص حق از ناحق است و حکایت از ایمان و صداقت پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) در دعوت خود می کند؛ زیرا امکان ندارد کسی به تمام معنا به ارتباط خویش با پروردگار ایمان نداشته باشد و وارد چنین میدانی گردد و از مخالفان خود دعوت کند که بیایید با هم از درگاه خدا بخواهیم تا دروغگو را رسوا سازد؟! مسلماً ورود در چنین میدانی بسیار خطرناک است؛ زیرا اگر دعا به اجابت نرسد و اثری از مجازات مخالفان آشکار نشود، نتیجهای جز رسوایی برای دعوت کننده عابد نخواهد شد. و امکان ندارد و آدم عاقل و فهمیده بدون اطمینان به نتیجه، در چنین مرحلهای گام بگذارد.
👌🏼از این جا است که گفته اند دعوت پیامبر به مباهله، یکی از نشانه های صدق دعوت و ایمان قاطع او است، قطع نظر از نتایجی که بعدا از مباهله به دست آمد.
#درباره_مباهله شماره 1
✅درميان حوادث و رخدادهای گوناگون تاريخ اسلام واقعه عظيم و باشكوه «مباهله» بى شك ويژگى های خاص و منحصر به فردى دارد.
✅مباهله تجلی حقانيت اسلام و نمايان گر عظمت و برتری پيامبراكرم (صلى الله عليه وآله ) است. مباهله روز فرو ريختن صليبهاى طلايی و روز پيروزی علم و فرهنگ بر شمشير و جنگ می باشد.
❗️و پر واضح است كه در اين وا نفسای غربت اسلام رجوع به اين گنجينه پر افتخار چقدر مى تواند به حال پيروان راستين نبوی و شيعيان غيور علوی مفيد فايده باشد و چهره ی زيبا و پرمهر و متقن اسلام را بر همگان هويدا سازد.
با ترويج و تبليغ داستان مباهله می توان از مظلوميت پيامبر اسلام(صلی الله علیه و آله) دفاع كرد...
مى توان اين سند محكم و برترين فضيلت قرآنى اميرالمؤمنين(صلوات الله علیه) را در برابر مخالفين تشيع علم كرد...
داستان مباهله چیست؟
با کانال خدمتگزاران در راه تبلیغ و ترویج عظمت مباهله همراه باشید...
#درباره_مباهله شماره 2
✳️ معنای لغوی و اصطلاحی مباهله:
💠 مباهله آن است که دو نفر يا دو گروه پس از مناظره و استدلال در برابر يکديگر، چنانچه به نتيجه ای که مقبول طرفين باشد، نرسند، و هريک ادعای کتمان عمدی حق از سوی ديگری را داشته باشد، در اين مرحله دو طرف برای اثبات ادعای خود مسئله را به خدا واگذار می کنند و هريک از خدا می خواهد که اگر ديگری در ادعای خود عمداً دروغ می گويد و حق را دانسته، کتمان می کند، فوراً عذاب را بر او نازل کند تا حق روشن شود و چنان چه اشاره شد، اين آيين در پيش از اسلام نيز در ميان اعراب و ساير اقوام رايج و شايع بوده است.
در چنين برنامه ای که يک دستورالهی است خداوند فوراً پاسخ می دهد تا حجّت را بر مردم تمام نمايد. چنان که در روزگار پيامبران پيشين نيز اين مسئله بارها اتفاق افتاده بود. امّا در تاريخ 23 ساله رسالت پيامبرخاتم (صلی الله علیه و آله) تنها يک باراتفاق افتاد و آن با مسيحيان نجران و درسال دهم هجری بود.
#درباره_مباهله شماره 4
✳️ حاضر شدن افراد و گفتگوها
🌅 بامداد روز مباهله، حضرت رسول(صلی الله علیه وآله) به خانه حضرت امیرالمؤمنین(علیه السلام) آمد. دست امام حسن(علیه السلام) را گرفته و امام حسین(علیه السلام)را در آغوش گرفت، و به همراه حضرت علی(علیه السلام) و حضرت فاطمه(سلام الله علیها) برای مباهله، از مدینه بیرون آمد. چون نصارا آنان را دیدند، ابوحارثه پرسید که اینها کیستند که با او همراهند؟ پاسخ شنید:
آن که پیش روی اوست، پسر عموی او و شوهر دخترش و محبوبترین خلق نزد اوست؛ آن دو طفل، فرزندان اویند از دخترش؛ و آن زن، فاطمه دختر اوست که عزیزترین خلق، نزد اوست.
پیامبر(صلی الله علیه و آله) برای مباهله، به دو زانو نشست. سید و عاقب، پسران خود را برای مباهله برداشتند. ابوحارثه گفت: به خدا سوگند چنان نشسته است که پیغمبران برای مباهله مینشستند، و سپس برگشت. سید گفت: کجا میروی؟ گفت: اگر محمد بر حق نبود چنین بر مباهله جرأت نمیکرد و اگر با ما مباهله کند پیش از آنکه سال بر ما بگذرد، یک نصرانی بر روی زمین نخواهد ماند.
✅ در روایتی دیگر آمده است که وی گفت: من صورتهایی را میبینم که اگر از خدا درخواست کنند کوهی را از جای خود بركَنَد، هر آینه کنده خواهد شد. پس مباهله مکنید که هلاک میشوید و یک نصرانی بر روی زمین نخواهد ماند.
ادامه دارد...
#درباره_مباهله شماره 7
❇سپاهی بی سلاح!
💠رسول الله به راه افتاد، در حالیکه حسین علیه السلام را در آغوش گرفته و دست کوچک حسن علیه السلام را در میان دست مهربانش میفشرد یعنی تنها اینانند« ابناءنا».
فاطمه سلام الله علیها در سمت چپ او حرکت می کرد یعنی مصداق تام و تمام «نساءنا» و علی صلوات الله علیه در جانب راست راه می رفت، یعنی فقط علی است نفس پیغمبر صلی الله علیه و آله
پیامبر صلی الله علیه و آله با آن ظاهر ساده می آمد!
🌅اما به راستی این جمع کم شماره یعنی همه هستی...
🌅یعنی عصاره خلقت...
🌅یعنی دنیایی از قدرت یعنی هیمنه و هیبت...
پیامبر خدا به جنگی تمام عیار اما بی سپاه می آمد.
در این جنگ سپاه و سلاح مرسوم به کار نمی رود.
❗پایی در رکاب نمی آید.
❗کسی نیزه ای نمی اندازد و تیری نمی افکند و جنگجویی شمشیری از نیام نمی کشد.
خونی به زمین ریخته نخواهد شد، کسی هم کشته نمی شود.
💠 این حماسه ی جدید جنگ اندیشه است پیکار آبروست، نبرد حیثیت و شرافت است.
در این جنگ سردار سپاه خود اوست، جانب راست سپاه را علی صلوات الله علیه دارد در سمت چپ سپاه زهرا سلام الله علیهاست فرمانده حسن علیه السلام است و قلب سپاه را حسین علیه السلام می پاید...
#درباره_مباهله شماره 5
✳️ عقب نشستن نجرانیان
سپس ابو حارثه نزد پیامبر آمد و گفت: ای ابوالقاسم! از مباهله با ما درگذر و با ما مصالحه کن بر چیزی که قدرت ادای آن را داشته باشیم. پس، حضرت با ایشان مصالحه نمود که هر سال، دو هزار حلّه بدهند که قیمت هر حلّه چهل درهم باشد، و نیز اگر جنگی با یمن روی دهد، سی زره، سی نیزه و سی اسب را به مسلمانان، عاریه دهند، و پیامبر صلی الله علیه و آله ضامن برگرداندن این ابزار خواهد بود. پس از نوشته شدن صلح نامه آنان برگشتند.
پیامبر صلی الله علیه و آله بعدها فرمود: سوگند به آن خداوندی که جانم در قبضه قدرت اوست،که هلاکت اهل نجران نزدیک شده بود و اگر با من مباهله میکردند هر آینه همگی به میمون و خوک مسخ میشدند و هر آینه تمام این وادی برایشان آتش میشد و میسوختند و حق تعالی جمیع اهل نجران را نابود میکرد و حتی پرنده بر سر درختان ایشان نمیماند و همه نصاری پیش از سال میمردند.1
پس از برگشتن نصارا به نجران طولی نکشید که سید و عاقب، با آوردن هدایایی، نزد پیامبر صلی الله علیه و آله آمده، مسلمان شدند.2
📕1) قمی، منتهی الآمال، ۱۳۷۴ش، ج۱، ص۱۸۲-۱۸۴؛ مفید، الارشاد، ۱۴۱۳ق، ج۱، ص۱۶۶-۱۷۱
📕2) الطبرسی، مجمع البیان فی تفسیر القرآن، ۱۴۱۵، ج۲، ص۳۱۰
#درباره_مباهله شماره 8
💠 روز عید بزرگ مباهله
✳️ سالروز بخشش انگشتر در رکوع و نزول آیه ولایت (آیه 55 سوره مائده):
«إِنَّمَا وَلِيُّكُمُ اللَّهُ وَ رَسُولُهُ وَ الَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَ يُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَ هُمْ رَاكِعُونَ »
«سرپرست و ولیّ شما، تنها خداست و پیامبر او و آنها که ایمان آوردهاند؛ همانها که نماز را برپا می دارند، و در حال رکوع، زکات می دهند.»
✳️ سالروز نزول آیه تطهیر و صدور حدیث شریف کساء
✳️ سالروز نزول سوره مبارکه انسان (هل اتی) در شأن پنج تن آل عبا علیهم السلام میباشد.
#درباره_مباهله شماره 9
💠 نماز برآورده شدن حاجات در روز مباهله
✳️ از حضرت صادق علیه السلام روایت شده است که:
هرکس در روز بیست و چهارم ذی الحجّه، به جهت شکر خداوند از نعمتی که به امیرالمؤمنین علیه السلام ارزانی داشته و به او اختصاص داده است، نیم ساعت قبل از ظهر، 2 رکعت نماز بخواند؛ در هر رکعت یک بار سوره حمد، 10 بار سوره توحید، 10 بار آیه الکرسی تا «هُمْ فِيها خالِدُونَ»، و 10 بار سوره قدر؛ عمل او نزد خداوند معادل صد هزار حجّ و صد هزار عمره می باشد. چنین فردی حاجتی از حوائج دنیا و آخرت را از خداوند درخواست نمی کند، هر حاجتی که باشد، مگر آن که خداوند، اگر بخواهد، آن را برآورده می سازد.
مفاتیح الجنان/اعمال ماه ذی الحجه/فضیلت و اعمال روز مباهله
#درباره_مباهله شماره 6
✳️ مباهله؛ جلوه ای از حضور حضرت زهرا سلام الله علیها
⚫️ عربستان پیش از اسلام، زن جایگاهی نداشت. او در مسائل اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و غیره حق دخالت و اظهارنظر نداشت. در چنین شرایطی بود كه اسلام ظهور نمود، دیگر به جنس انسان اهمیتی نمی داد بلكه انسانیت وی حائز اهمیت بود.
زنان صاحب حق و حقوقی شدند و دیگر كمتر مورد ظلم قرار می گرفتند. در چنین شرایطی كه دختران زنده به گور می شدند و برای زنان در جامعه هیچ شخصیتی قائل نبودند، حضرت زهرا علیهاالسلام پا به عرصه هستی نهادند و همگان از كارهای پیامبر صلی الله علیه وآله نسبت به ایشان تعجب می نمودند.
📜 با بررسی تاریخ روز مباهله پی می بریم كه حضرت زهرا سلام الله علیها از مقام والای معنوی برخوردار بودند كه به همراه پیامبر صلی الله عليه وآله به مباهله می روند. چرا كه در درگاه الهی قرب داشته و دعا یا نفرین ایشان به استجابت می رسید.
#درباره_مباهله شماره3
✳️آیه مباهله
آیه مباهله، آیه ۶۱ سوره آل عمران است که اشاره به واقعه مباهله دارد:
فَمَنْ حَاجَّكَ فِیهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَ أَبْنَاءَكُمْ وَ نِسَاءَنَا وَ نِسَاءَكُمْ وَ أَنفُسَنَا وَ أَنفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَللَّعْنَتَ اللَّـهِ عَلَی الْكَاذِبِینَ ﴿۶۱﴾
بنابراین، پس از فرارسیدن علم [وحی] به تو، هر کس درباره او [حضرت عیسی(علیه السلام)]، با تو به چالش برخیزد، به او بگو: بیایید تا فرزندانمان و فرزندانتان، و زنانمان و زنانتان، و جانهایمان و جانهایتان را فراخوانیم، آنگاه (به درگاه خداوند) زاری [تضرّع] کنیم تا لعنت خداوند را بر دروغگویان نهیم.
✳️شرح واقعه
واقعه مباهله با نامه پیامبر(صلی الله علیه وآله) به مسیحیان نجران و دعوت آنان به اسلام شروع شد و در نهایت با عقبنشستن نجرانیان و ایمانآوردن عدهای از آنان پایان یافت.
✳️نامه پیامبر(صلی الله علیه و آله) و دعوت به اسلام
پیامبر اسلام(صلی الله علیه وآله) همزمان با مکاتبه با سران حکومتهای جهان و مراکز مذهبی، نامهای به اسقف نجران نوشت و در آن نامه از ساکنان نجران خواست که اسلام را بپذیرند. مسیحیان تصمیم گرفتند که گروهی را به نمایندگی از خود به مدینه بفرستند تا با پیامبر سخن بگویند و سخنان او را بررسی کنند.
هیئت نجران که شامل بیش از ده نفر از بزرگان آنان بود، به ریاست و سرپرستی سه نفر به نامهای عاقب، سید و ابوحارثه به مدینه آمدند. هیأت نمایندگان در مسجد مدینه با پیامبر اسلام گفتگو کردند. پس از اصرار دو طرف بر حقانیت عقاید خود، تصمیم بر این شد که مسئله از راه مباهله خاتمه یابد، از این رو قرار شد که فردای آن روز، همگی خارج از شهر مدینه، در دامنۀ صحرا برای مباهله آماده شوند.
خودکشی امارات، اسرائیل را نجات نمی دهد
🔸شیخ نشین امارات، روابط پنهانی خود با رژیم اشغالگر قدس را تحت فشار دولت آمریکا علنی کرد. نشریه صهیونیستی اسرائیل هیوم خبر داده که نتانیاهو در دو سال گذشته، دوبار به امارات رفته است.
🔸برخی رژیم های مرتجع که ترامپ از بزرگ آنها به عنوان "گاو شیرده" یاد کرد، طی سال های اخیر، خیانت به آرمان فلسطین و ملت های مسلمان و عرب منطقه را شدت بخشیده و به بیگاری برای رژیم صهیونیستی تن داده اند.
🔸اما همکاری با اسرائیل که مصداق شرّ مطلق است، آورده ای جز خسارت راهبردی برای طرف شراکت و همکاری نداشته است. سند روشن، آمریکا که با فشار و فریب صهیونیست ها، وارد چاه ویل جنگ در افغانستان و عراق شد.
🔸نتیجه این تحریک و تحمیق، هفت هزار میلیارد دلار خسارت، سرشکستگی سیاسی- نظامی، و جا ماندن آمریکا از رقابت اقتصادی با چین بلکه ورشکستگی بود. واقعیت خسارت دو جنگ مذکور، مورد اتفاق ترامپ و اوباماست؛ هر چند که مجبور به حمایت از اسرائیل بوده اند.
🔸سند قابل تامل، افشای مکالمه خصوصی سارکوزی و اوباما (روسای جمهور فرانسه و آمریکا) در حاشیه نشست سران گروه ۲۰ است. آن دو فکر می کردند میکروفون خاموش است؛ اما میکروفون روشن بود و خبرنگاران میشنیدند.
🔸سارکوزی در این مکالمه که مربوط به۱۷ آبان ۱۳۹۰ است، می گوید "من دیگر نمیتوانم نتانیاهو را ببینم و تحملش را ندارم؛ او یک دروغگو است". اوباما هم پاسخ می دهد "از دستش خسته شدهای؟ من چی بگم که هر روز باید با او سر و کار داشته باشم؟".
🔸تردیدی نیست خیانت روابط با اسرائیل، دیر یا زود دامن ابوظبی و ریاض را خواهد گرفت؛ همچنان که صهیونیست ها نقش مهمی در تحمیق و ترغیب این دو رژیم برای جنایت علیه ملت مظلوم یمن و گرفتاری در باتلاق داشتند.
🔸امام خمینی خرداد سال 61 نکته مهمی را درباره اسرائیل مورد تاکید قرار دادند: "همه اینها (حامیان اسرائیل) و خود اسرائیل هم این مطلب را احراز کرده که اگر اسرائیل انگشتش را به بحر محیط بزند، نجس میشود، اسرائیل می داند موافقت او، موجب بدنام کردن است".
🔸جمهوری اسلامی ایران همواره اصرار داشته میان دولت های بد عمل منطقه و رژیم صهیونیستی تفاوت قائل شود. هنوز هم معتقدیم دشمن شماره یک همه ملت های منطقه، آمریکا و اسرائیل هستند و باید بر همان ها متمرکز شد
🔸در عین حال، روشن است هر کس سرنوشت خود را با رژیم نامشروع اسرائیل پیوند بزند، خود را در معرض بی ثباتی و تهدید قرار داده است. این آتش، از گور اسرائیل بلند می شود که بر لبه پرتگاه ایستاده و با یافتن سپر بلا می خواهد سقوط خویش را به تاخیر اندازد.
#محمدایمانی