#حدیث_روز
💠 *«سیره سیاسی حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها»۵*
🔷 تاریخ منتظر قهرمانی است که معرکۀ مردانفریب را بر هم زند و گرچه بر آنان پیروز نشود، لااقل رسوایشان کند.
تاریخ چشم به درِ خانهای گلین دوخته است و به سراغ قهرمانی می.رود تا از این خانهای که از همۀ جهان بزرگتر است، سر برون کند. خانهای که مرد آن علی علیهالسلام؛ زن آن فاطمه سلام اللهعلیها؛ پسرانش حسن و حسین؛ و دخترش زینب است.
🔷 اما برخلاف تصور همیشۀ تاریخ، این بار نوبت یک «زن» (فاطمه) است تا نه با شمشیر، که با سلاح «کلمه» بر تمامی شرک و نفاقی که در پشت «ایمان» پنهان شده است، بشورد؛ زنی که همۀ هستیاش را به پای مردی ریخته است که «امامت» را از نبوت پدرش به ارث برده است.
‼️ تاریخ نبردی نابرابر را مینگرد. کارزاری که یک زن، سپهدار مردی است که بهاجبار، خانهنشینش کردهاند؛ علی که پیش از این، پهلوانان عرب را به خون غلتانده است، اینک باید قهرمان میدان گوشهنشینیها و خموشیها باشد!
‼️ فاطمه در چنین هنگامهای در مدینه و پس از پدر، فریاد بر میآورَد که ای مردم! سفارش پدرم را وامگذارید و اختیارتان را به کتاب خدا و خاندان نبی بسپارید و به کژراهه نروید!
🟩 این ندای فاطمه است که تن و جان خویش را برای پژواک آن ندا هزینه کرده است تا همواره در گوش همۀ نسلها و در تمامی عصرها بپیچد و «صراط» را نشانشان دهد.
📚 «حوزه نت»
🌐 موسسه علمیه السلطان علیبنموسیالرضا علیهالسلام در فضای مجازی:
سایت
| بله | ایتا | تلگرام
#درخواستها_در_صحیفه_سجادیه۱۰
🔆 *«وَ لَا تَشْغَلْنِی بِالِاهْتِمَامِ عَنْ تَعَاهُدِ فُرُوضِک، وَ اسْتِعْمَالِ سُنّتِک»*
🔆 *«خدایا! مرا از واجبات و انجام دادن مستحبات بهواسطه وجود غصهها منع نکن.»*
📙 صحیفه سجادیه، دعای هفتم
🔷 تعاهد بهمعنای محافظت است. همانطور که باید بر عهدمان محافظت داشته باشیم، بر فروض و واجباتمان هم باید محافظت داشته باشیم. اگر حزنی بر من وارد میشود، نباید موجب آسیب به واجبات و مستحبات شود.
💢 گاهی غصهها در زندگی ما زیاد است و این زیادی غصهها موجب میشود واجبات را آنچنان که تعهد دادهایم، انجام ندهیم و به مستحبات طبق سیرۀ پیغمبر عمل نكنیم؛ در حالیکه *میتوانیم علیرغم مصیبتهای سنگین به تعهدی که دادهایم عمل کنیم.*
🔷🔹 *تعهد، گاه واجب است و گاه مستحب، مهم این است كه اسیر غصه نشویم و از عمل به واجبات و مستحبات غافل نشویم.*
📚 «از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 موسسه علمیه السلطان علیبنموسیالرضا علیهالسلام در فضای مجازی:
سایت
| بله | ایتا | تلگرام
فاطمیه
#از_وهم_تا_حقیقت۱۴
🔆 *«وَ جَعَلُوا لِلَّهِ شُرَكاءَ الْجِنَّ وَ خَلَقَهُمْ وَ خَرَقُوا لَهُ بَنينَ وَ بَناتٍ بِغَيْرِ عِلْمٍ سُبْحانَهُ وَ تَعالى عَمَّا يَصِفُون»*
🔆 *«و آنان براى خدا شريكانى از جنّ قرار دادند، در حالى كه آنان را نيز خدا آفريده است و از روى نادانى براى خداوند، پسران و دخترانى ساخته و پرداختند. خداوند برتر و منزّه است از آنچه آنان دربارهى او وصف مىكنند.»*
📗 سوره انعام، آیه ۱۰۰
🔷🔹 یاد گرفتیم آیههای قرآن را که میخوانیم مخاطب را خودمان بدانیم. حضرت امام(ره) به ما آموزش میدهد هرچه قرآن میخوانی، خود را مخاطب بدان.
❇️ خدای سبحان از گروهی سخن میگوید که پنهانی و قلبی برای خدا شریک قرار دادند، نه رسمی و ظاهری.
⁉️ میخواهیم ببینیم اعتقاداتمان حقیقی است یا نه؟ نکند توهم داریم؟ لایههای باطنی خودمان را بررسی کنیم، در دلمان روی چه کسانی و اموری حساب باز میکنیم! هیچکس هم نمیداند روی پزشک، مال، مقام، مدرک، تجربه و سابقهام حساب باز کردهام! اگر اینگونهام، توهم توحید را دارم. توحیدم واقعی نیست.
✅ تنها یکی در عالم همهکاره است. آنچه را روی آن حساب باز میکردم، کاری از دستش بر نمیآید.
⬅️ در محضر قرآن که قرار میگیریم متوجه میشویم در لایههای پنهانی ما شرک است و چوب همان شرکها را میخوریم.
💢 متأسفانه هنگام مرگ هم به همین دلیل موحد نمیمیریم. *هنگام مرگ به جای این که خلوتگاهم با خدا باشد با شرکا درگیرم! و با نزاع با این شرکا از دنیا میروم.*
📚 «از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 موسسه علمیه السلطان علیبنموسیالرضا علیهالسلام در فضای مجازی:
سایت
| بله | ایتا | تلگرام
#اشتباهات_زندگی_از_نگاه_نهجالبلاغه۲۶
💢 *«غفلت از تأثیر فاعل عمل»*
🔆 *«فَاعِلُ الْخَيْرِ خَيْرٌ مِنْهُ وَ فَاعِلُ الشَّرِّ شَرٌّ مِنْه»*
🔆 *«نيكوكار، از كار نيك بهتر و بدكار از كار بد بدتر است.»*
📙 نهج البلاغه، حکمت ۳۲
💢 یکی از اشتباهات این است که تصور میکنیم فعل خیر و یا شر مؤثرتر از فاعل آنهاست. برای افراد نیکوکار ارزش فوقالعاده قائل نیست و افراد شرّ را مضرتر از شرّ آنها نمیداند.
🌀 به طور مثال در نظر انسان، عمل خالصانۀ انفاق، صدقه، نظم و ... چشمگیر و ارزشمند است؛ ولی معمولاً افراد باور ندارند که فاعل این صفات خیر ارزشمندتر است.
❇️ و وجود او بسیار مؤثرتر، نورانیتر و پربرکتتر از فعل اوست. اشتباه انسان این است که برای فعل خیر ارزش قائل است و برای فاعل خیر ارزش ویژه درنظر نمیگیرد. این اشتباه در افعال ناشایست خیلی جدی میشود.
🌀 برای مثال از دروغ، نیرنگ، و... متنفریم و این صفات را مذموم میدانیم؛ اما فاعل این صفات را شرّ نمیدانیم! در نتیجه علیرغم این که معتقدیم این صفات شرّ هستند، با فاعل آنها، ارتباط دوستانه، مراوده و همکاری داریم؛ در نتیجه آسیبی که از فاعل این صفات به ما میرسد به مراتب بیش از آسیبی است که از فعل آنها به ما میرسد؛ زیرا وقتی فعل به فاعل ضمیمه شد، روح مثبت و یا منفی آن فاعل هم در کنار فعل قرار میگیرد و تأثیر بیشتری خواهد داشت.
✅ روح مثبت دارای اثر نورانی و مبدأ برکات است؛ اما روح منفی ظلمت و شرّ زیادی را جلب میکند.
◀️ اگر انسان از فردی که مرتکب فعل خلاف شده است، نفرت نداشته باشد، در نهایت در گذر زمان فعلی که در نظر او مذموم بود، فراموش میشود و عادی جلوه میکند.
💢 اشتباه این است که برای فاعل عمل یا به اندازۀ فعل یا کمتر از فعل، اثر قائل هستیم. درحالیکه چه در امور مثبت و چه در امور منفی اثر فاعل به مراتب بیش از اثر فعل است.
📚 «از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 موسسه علمیه السلطان علیبنموسیالرضا علیهالسلام در فضای مجازی:
سایت
| بله | ایتا | تلگرام
هدایت شده از امام رئوف (استاد زهره بروجردی)
🟥🟥🟥🟥🟥🟥
* باسلام واحترام
جهت اطلاع:
روز جمعه ۹/آذر ماه موسسه تعطيل است و مراسم سوگواري حضوری ومجازی برگزار نميشود.*
💠واحد برگزاري مراسم
#شرح_دعای_کمیل۵۴
🔆 *«اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِعَظَمَتِكَ الَّتِي مَلَأْتَ أَرْكَانَ كُلِّ شَيْءٍ»*
🔆 *«خدایا! به عظمت خودت قسم، به عظمتی که ستونهای هر چیز را پُر کرده و همه جا را گرفته است، عظمت وجود میخواهم.»*
🟩 ستون تمام هستی بر عظمت خدای سبحان قائم شده است و هر قیامی از عظمت او حکایت می کند؛ در نتیجه بیاختیار همۀ موجودات در مقابل او خاضعاند.
✳️ خدایا! خضوع درمقابل عظمت خودت را میخواهم.
⁉️ اما ادراک عظمت خداوند چه اثری در زندگی انسان دارد؟
⬅️ در جواب بیان میشود:
بهمیزانی که انسان نظارهگر عظمت خداوند شود، در غیرِ او عظمتی نمیبیند.
⬅️ اگر حضرت موسی در مقابل فرعونِ قدرتمند، بهراحتی سخن میگوید؛ چون عظمت خداوند چشم و وجود او را پُر کرده است و غیر خداوند اصلاً قدرتی ندارد.
🔷 در حقیقت نظارۀ عظمت خداوند، انسان را به خضوع و تعظیم و کرنش در مقابل او سوق میدهد و اصلاً دیگری به نظر او عظیم نیست که در مقابل او تعظیمی داشته باشد.
مال و قدرت و شهرت و ... دارد؛ اما اصلا به چشم او نمیآید.
🔷 *کل نظام عالم باشعور است و اگر انسان دراین نظام باشعور، ادراک خداوند و ولیّ او را نداشته باشد، بیشعوری او بارز و نمایان میشود.*
📚 «از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 موسسه علمیه السلطان علیبنموسیالرضا علیهالسلام در فضای مجازی:
سایت
| بله | ایتا | تلگرام
پرس لاین دوشنبه ٥/آذر
https://survey.porsline.ir/s/ryfL5XR
کلاس دستاوردهای ماندگار👆
-------------------------------------------
https://survey.porsline.ir/s/TFQh7UN
کلاس راهکارها👆
------------------------------------
🔶پرس لاین سه شنبه ٦/آذر
https://survey.porsline.ir/s/U1jtb6q
کلاس مثنوی👆
هدایت شده از امام رئوف (استاد زهره بروجردی)
#دعای_صبحگاهی
🔆 *دعای صبحگاهی روز چهارشنبه* را میتوانید در لینک زیر قرائت فرمایید:
🌐 https://emamraoof.com/?p=34995
#حدیث_روز
💠 *«روز نوآوری و فنآوری»*
🔷 فنآوری از عوامل اساسی پیشرفت اقتصاد طی چند قرن اخیر است که نقشی انکارناپذیر در بهبود و رشد تولید جهان داشته است. تغییرات فنآوری موجب بهبود فرآیند تولید کالاها و خدمات و افزایش کارآیی فرآیند تولید میشود.
🔷 در واقع، مطابق نظریههای رشد اقتصادی جدید، تغییر فنآوری جزء لاینفک حرکت، رشد و پیشرفت اقتصادی و به تعبیری، موتور رشد اقتصادی است.
🔷 بکارگیری انواع فنآوری، بهویژه فنآوری اطلاعات و ارتباطات در بخشها و بنگاههای کشورهای مختلف، از طریق تعمیق سرمایه و بهبود کیفیت نیروی کار و بهبود رشد تولید، به افزایش بهرهوری نیروی کار منتهی میشود.
📚 «حوزه.نت»
🌐 موسسه علمیه السلطان علیبنموسیالرضا علیهالسلام در فضای مجازی:
سایت
| بله | ایتا | تلگرام
#ضیافت_سلطان۵۸
🔰 در دعای وداع حضرت عرض میکنیم:
🔆 *«وَ شَرَّفَنِی بِطَاعَتِکمْ»*
🔆 *«و به طاعت شما مفتخر نماید.»*
🍃 زائر واسطۀ شرافت و افتخار خویش را طاعت و خدمت در محضر حضرات معصومین علیهمالسلام میداند.
✨ *حافظ از پادشهان پایه به خدمت طلبد
سعی نابرده چه امید عطا میداری؟*
✅ زیارت چنان قوّتی به انسان بخشیده است که خواهان قرار گرفتن در خدمت خاندان کرم شده است. تابش انوار وجودی امام بر انسان، او را از ناتوانی و عجز میرهاند و اکنون میخواهد در عرصۀ طاعت عرض ارادتی داشته باشد تا از شرافت خاص برخوردار شود.
✨ *طفیل هستی عشقاند آدمی و پری
ارادتی بنما تا عنایتی ببری*
🔆 *«وَ أَعَزَّنِی بِهُدَاکمْ»*
🔆 *«و به هدایت شما عزیزم کند.»*
🔰 انسان در این فراز عنایت و نگاه کریمانۀ امام را طلب می کند تا برای همیشه از ذلت رها و به زینت حسنات و کمالات آراسته شود.
❇️ *حضرت شمس الشموس!*
🍃 تابش انوار وجودی شما بر من، طریق هدایت را برایم روشن کرده است. در این زیارت افق تازهای برایم گشوده میشود و مرا از ذلت ضلالت و گمراهی میرهاند و در عزّت هدایت مستقر میکند.
📚 «گزیدهای از کتاب ضیافت سلطان، اثر استاد زهره بروجردی»
🌐 موسسه علمیه السلطان علیبنموسیالرضا علیهالسلام در فضای مجازی:
سایت
| بله | ایتا | تلگرام
#فاطمیه
#از_وهم_تا_حقیقت۱۵
🔆 *«وَ أَقْسَمُوا بِاللَّهِ جَهْدَ أَيْمانِهِمْ لَئِنْ جاءَتْهُمْ آيَةٌ لَيُؤْمِنُنَّ بِها قُلْ إِنَّمَا الْآياتُ عِنْدَ اللَّهِ وَ ما يُشْعِرُكُمْ أَنَّها إِذا جاءَتْ لا يُؤْمِنُون»*
🔆 *«و با سختترين سوگندهايشان به خدا قسم ياد كردند كه اگر معجزه و نشانهاى برايشان بيايد، قطعاً به آن ايمان خواهند آورد. بگو: معجزات، تنها نزد خداست (و به دست اوست) و چه مىدانيد (بلكه ما مىدانيم) كه اگر معجزهاى هم بيايد، (باز هم) آنان ايمان نخواهند آورد.»*
📗 سوره انعام، آیه ۱۰۹
‼️ گاهی اوقات افراد قسم میخورند که فلان حقیقت را قبول داریم، خدا برای من فلان کار را بکند، فلان کرامت را از فلان معصوم ببینم، فلان اعجاز در زندگیام اتفاق بیافتد، قطعاً مؤمن میشوم و باورهایم را اصلاح میکنم؛ اما باز هم سرجای اولشان هستند!
‼️ خیلی وقتها به خودمان دروغ میگوییم، با خودمان روراست نیستیم!
💢 مشرکین به خدا قسم میخورند، قسمهای شدید و غلیط که اگر پیامبر معجزهای برای ما بیاورد، حتماً ایمان میآوریم و حق را قبول میکنیم. پیامبر شق القمر کرد، قبول نکردند.
⬅️ در واقع شناخت ما از خودمان صادقانه و شفاف نیست، گویا خود را فریب میدهیم! مثلاً فکر میکنیم وفاداریم، فکر میکنیم جوادیم، فکر میکنیم قصد قربت داریم! اما حقیقتاً هچیک از این صفات را نداریم.
📚 «از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 موسسه علمیه السلطان علیبنموسیالرضا علیهالسلام در فضای مجازی:
سایت
| بله | ایتا | تلگرام
#بشارتها_قرآنی ۹
💠 *«بشارت به پرهیزگاران»*
🔆 *«وَ اعْلَمُواْ أَنَّ اللَّهَ مَعَ الْمُتَّقِین»*
🔆 *«و بدانید که خداوند همراه پرهیزگاران است.»*
📗 سوره بقره، آیه ۱۹۴
🔷 موضوع اصلی آیه در ارتباط با رعایت انصاف در قصاص است و با توجه به انتهای آیه دانسته میشود فرد پرهیزگار در همۀ امور عبادی، مالی، شخصی و اجتماعی از تجاوز به حدود الهی پرهیز دارد. همچنین فاعلیت خود را در انجام طاعات و ترک محرمات نادیده میگیرد و حقیقتاً معتقد است، توفیق فقط به لطف خداست.
✅ خداوندی که جامع کمالات وجودی است، معیت خاص رحیمانه با پرهیزکاران دارد و این معیت آنان را پُرتوان و قدرتمند میکند.
🔷 این جمله به ایشان بشارت میدهد که تنها نیستند و در هر حال خداوند یاورشان است؛ در نتیجه بیتقوایی موجب جدایی از حق، تنهایی و ناتوانی فرد است.
✅ خداوند مبدأ خیرات و فضائل است و همراهی او با بنده موجب میشود که فرد برای رفع رذائل اخلاقی گرفتار عجز و غفلت نشود و توانایی کسب فضائل اخلاقی را بیابد.
🔷 خداوند با متقین «مَعیّت قَیّومی» دارد. در معیت قیومی، خداوند فرد متقی را از جهل، غفلت و معصیت جدا و توفیق توبه را نصیب او میکند.
🔷 معیت قیومی خداوند، چشمانداز خروج از معصیت، جهل و ظلمات عالم ماده را برای فرد به نمایش میگذارد.
انسان تحت ولایت و قیومیت خداوند در عرصۀ بندگی کمتوان و ناتوان نیست؛ بلکه با نشاط و سرور در کسب فضائل و خیرات با ندای «هذا مِن فَضلِ رَبّی» شاکر الطاف الهی است و از منیت و انانیت پرهیز میکند.
📚 «از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 موسسه علمیه السلطان علیبنموسیالرضا علیهالسلام در فضای مجازی:
سایت
| بله | ایتا | تلگرام
🔶پرس لاین چهارشنبه ۷/آذر
https://survey.porsline.ir/s/PW1puZs
امام زمان شناسی👆
--------------------------------------
https://survey.porsline.ir/s/FtVYEh1
🔸شرح دعاي جوشن👆
هدایت شده از امام رئوف (استاد زهره بروجردی)
🟥🟥🟥🟥🟥🟥
* باسلام واحترام
جهت اطلاع:
روز جمعه ۹/آذر ماه موسسه تعطيل است و مراسم سوگواري حضوری ومجازی برگزار نميشود.*
💠واحد برگزاري مراسم
#شرح_دعای_یستشیر۷۳
🔆 *«أَحْكَمُ الْحَاكِمِینَ»*
🔆 *«داورترین داوران»*
🔷 عبارت «أَحْكَمُ الْحَاكِمِینَ» در عین اینکه به نظر جلالی است؛ اما جمال حضرت حق را نیز به نمایش میگذارد . چرا؟ زیرا من از خودم به خدا شکایت میکنم!
💢 خیلی وقتها نفسم بر من حکمرانی میکند. شیطان بر من مسلط است؛ اما خدا حاکمترین است. ممکن است شیطان حاکم باشد، نفس حاکم باشد؛ اما خدا حاکمتر است.
🔷 به حاکم، حاکم میگویند چون کار را یکطرفه میکند و میبُرد، حق و باطل را سردرگم و بلاتکلیف نمیگذارد.
❇️ خدایا! تو بیشترین میزان حکومت را بر بندگانت داری.
🔷 خیلی چیزها ممکن است ما را از بلاتکلیفی در بیاورد؛ اما هیچکس به اندازۀ خدا حرف آخر را نمیزند.
❇️ خدایا! تو حاکمی هستی که ما را از غیرِ خودت به یکباره جدا میکنی. شیطان ما را از تو جدا میکند؛ اما تو ما را از شیطان جدا میسازی!
📚 «از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 موسسه علمیه السلطان علیبنموسیالرضا علیهالسلام در فضای مجازی:
سایت
| بله | ایتا | تلگرام