🌹امام خامنه ای
♦️بدون تردید نقش حضرت معصومه (سلام اللَّه علیها) در قم شدن قم و عظمت یافتن این شهر عریقِ مذهبىِ تاریخی، یک نقش ما لا کلام فیه است. این بانوی بزرگوار، این دختر جوانِ تربیتشدهی دامان اهلبیت پیغمبر، با حرکت خود در جمع یاران و اصحاب و دوستان ائمه (علیهمالسّلام) و عبور از شهرهای مختلف و پاشیدن بذر معرفت و ولایت در طول مسیر در میان مردم و بعد رسیدن به این منطقه و فرود آمدن در قم، موجب شده است که این شهر به عنوان پایگاه اصلی معارف اهلبیت (علیهمالسّلام) در آن دورهی ظلمانی و تاریکِ حکومت جباران بدرخشد و پایگاهی بشود که انوار علم و انوار معارف اهلبیت را به سراسر دنیای اسلام از شرق و غرب منتقل کند
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🌹شناختی كوتاه پيرامون حضرت معصومه سلام الله عليها
♦️ حضرت معصومه ـ سلام الله علیها ـ یكی از بانوان با فضیلت و با شخصیت خاندان اهل بیت ـ علیهم السّلام ـ میباشد. پدر بزرگوار او حضرت «موسی بن جعفر» امام هفتم شیعیان میباشد. مادر گرامی حضرت معصومه «نجمه» مادر بزرگوار امام رضا ـ علیه السّلام ـ میباشد. نجمه از بانوان با فضیلت و از اسوههای تقوا و شرافت و از مخدرات كم نظیر تاریخ بشریت است.
♦️ درباره زمان تولد و شهادت فاطمه معصومه ـ سلام الله علیها ـ آن چه مسلم است این است كه زمان تولد آن حضرت پیش از سال یكصد و هفتاد و نه هجری بوده است زیرا بنابر نقل شیخ كلینی در شوال 179 هارون الرشید امام موسی بن جعفر ـ علیه السّلام ـ پدر حضرت معصومه ـ علیه السّلام ـ را از مدینه به بغداد برد و در آن جا در ماه رجب 183 از دنیا رحلت فرمود.
♦️ و بنابر مدت عمر حضرت معصومه كه از 23 سال كمتر است، نمیتواند بعد از سال 179 باشد چون در آن سالها پدرش در زندان بود. پس تاریخ ولادت آن حضرت به طور دقیق مشخص نیست ولی طبق اسناد به دست آمده ولادت آن حضرت را در مدینه در سال 173 نقل میكنند.
♦️ درباره تعداد فرزندان حضرت موسی بن جعفر ـ علیه السّلام ـ و این كه چند تن از آنها فاطمه نام داشتهاند اختلاف است. شیخ مفید تعداد آنان را سی و هفت تن ذكر كرده است؛ نوزده پسر و هجده دختر كه دو تن از دختران، فاطمه نام داشتند. فاطمةالكبری و فاطمة الصغری.
♦️حضرت فاطمه معصومه بعد از امام رضا ـ علیه السّلام ـ از دیگر فرزندان حضرت موسی بن جعفر ـ علیه السّلام ـ فاضلتر و دارای مقامی شامخ تر میباشد.
♦️با گذشت ایام، حضرت معصومه ـ سلام الله علیها ـ هم دوران خردسالی را پشت سر گذاشت. و در این سالها محل رشد آن حضرت خاندانی بود كه او را با دریایی از علم و معرفت رو به رو ساخت. ولی بیش از ده بهار از عمر شریفش نگذشته بود كه پدر بزرگوارش با زهر جفا در زندان هارون به شهادت رسید و دریایی از غم و اندوه بر قلب شریفش فرو ریخت كه در این ایام غم و تنهایی، تنها مایه تسلی او، برادرش امام رضا ـ علیه السّلام ـ بود كه ناگهان «مأمون» وجود اقدس امام هشتم را از كانون خانواده جدا نمود و به اجبار به خراسان جلب كرد و به اقامت اجباری در خراسان وادار نموده. حضرت معصومه ـ سلام الله علیها ـ دوری یك ساله فراق برادر را تحمل كرد.
📚 پی نوشت ها:
1️⃣ صدوق، عیون الاخبار، ج 1، ص 14؛ طبرسی، اعلام الوری، ص 302؛ طبری، امامی، دلائل الامامت، ص 309؛ اثباة الهداة، ج 3، ص 233؛ مناقب آل ابی طالب، ج 4، ص 396.
2️⃣ اصول كافی، محمد بن یعقوب كلینی، ج 2، كتاب الحجة.
3️⃣ مستدرك سفینه، شیخ علی نمازی، ج 8، ص 257.
4️⃣ الاِرشاد، محمد بن نعمان (مفید)، ج 2، ص 242.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🌺 یادداشت رهبرمعظم انقلاب در دفتر یادبود حرم مطهر حضرت معصومه (سلام الله عليها)
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🎤 سخن هفته | چند خط از بیانات علامه مصباح یزدی(قدس سره) درباره حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها)
✅️ خاک اطراف حرم تمام می شد اگر...
🔹️این تعبیر را مکرر از مرحوم آیت الله بهجت رضوان الله علیه شنیدم. ایشان می فرمودند سؤال شد که حضرت معصومه سلام الله عليها فقط برای مردم قم شفاعت می کنند یا برای همه مسلمان ها؟ جواب دادند میرزای قمی برای مردم قم کافی است، حضرت معصومه سلام الله عليها برای همه شفاعت می کنند!
🔹️و گوینده ای می گفت اگر شیعیان، برکات این قبر مطهر و این مزار شریف را می دانستند و درست درک میکردند، از بس خاک این اطراف را برای تبرک برمی داشتند شاید الآن اطراف صحن حضرت معصومه سلام الله عليها یک خندق شده بود! منتها ما آن طور که بایدوشاید معرفت نداریم که در کجا زندگی می کنیم و چه برکاتی «آناً فآناً»(لحظه به لحظه) نازل می شود.
۱۳۹۷/۰۴/۲۵
✅️ انوارِ او، عالم را تغذیه می کند
🔸️ما، به خصوص ما طلبه ها، تقریباً هر چه داريم از صدقه سر حضرت معصومه سلام الله عليها است. اگر کمی بيشتر دقت بکنيم اصل اين انقلاب و دستاوردهای انقلاب و عزتی که نصيب ملت ايران شد مديون حضرت معصومه سلام الله عليها است. اگر قبر حضرت اين جا نبود حوزه علميه اين جا تشکيل میشد؟! امامی در اين جا تربيت میشد؟! مراجع ديگر تربيت میشدند؟! یا اگر امام نبود آیا اين جريانات اتفاق میافتاد؟! اين پيروزی ها نصيب ما میشد؟! اين عزت نصيب جامعه اسلامی میشد؟!
🔸️اين علومی که از قم به همه دنيا منتشر میشود که متأسفانه خود ما ارزش اين کار را نمیدانيم درحالی که مثل منبع درخشان و نورافشانی است که با اين انوار علوم و معارف دارد عالم را تغذيه می کند، همه اين ها به برکت همين بارگاه حضرت معصومه سلام الله عليها است.
🔸️حالا اضافه کنيد که از آن وقتی که اين بارگاه به وجود آمده تا به حال، چه قدر مريض ها شفا پيدا کردند؟ چه قدر مشکلات حل شده؟ چه بلاهايی دفع شده؟ چه زلزله هايی بنا بوده واقع بشود و دفع شده؟ چه وباهايی بنا بوده بيايد و نيامده و چه و چه، چيزهايی که ما نمی دانيم. در روايات داريم که بلاهایی که به برکت اوليای خدا از جامعه اسلامی دفع میشود خيلی بيش از نعمت های ايجابی است که نصيب شان می شود.
🔸️همه اين ها به برکت اين بانو است که دختری از اين خاندان هست، يک دختر جوان مجرد که سن ايشان هم زير بيست سال بوده و ازدواج هم نکرده بودند. الآن هم با اراده و دعا و توجه و عنايت ايشان مشکلات عظيمی در عالم حل می شود که ما خبر نداريم.
۱۳۹۲/۰۲/۱۰
✅️ جا ندارد گدایی کنیم؟!
🔹️عنایات حضرت معصومه سلام الله عليها اختصاص به اهل قم ندارد. چنين گوهری اين جا هست با اين فضائلی که همه ما کمابيش اعتقاد داريم، حالا بعضی چيزها را شما می دانيد و من نمیدانم و چيزهايی را من شنيدم و شما نمی دانيد، ولی همه معتقديم که اينجا جايی است که حاجات مردم روا میشود، به برکت توسل به ایشان گناهانشان آمرزيده مي شود و بلاها دفع می شود.
🔹️چه کساني بيشتر مرهون و مديون اين بارگاه هستند؟ ما طلبه ها،که مجموع زندگی مان را مديون شان هستيم؛ چقدر ياد حضرت معصومه سلام الله عليها هستيم؟ چه قدر برای رفع حاجات مان میرويم به ایشان متوسل مي شويم؟ بله، وقتی که حاجتی، سرطانی یا يک بيماری لاعلاجی پيدا می شود آن وقت به ایشان متوسل مي شويم، آن هم حالا با يقين باشد يا نه چه عرض کنم، مراتب معرفت مختلف است اما برای حل مشکلات اجتماعی، دينی ، فرهنگی و خانوادگی مان و برای رفع مشکلاتی که برای بچه ها و جوان هايمان پيش بيني مي کنيم و نگرانش هستيم، جا ندارد که اين جا به حضرت معصومه سلام الله عليها متوسل بشويم و از ايشان بخواهيم که براي ما دعا کنند؟! آيا اين کار را مي کنيم؟!
🔹️این مسائل سرنوشت سازی که برای کشور ما و بلکه برای جامعه اسلامی اتفاق می افتد و موجش در کشورهای ديگر هم می تواند اثر بگذارد، این ها را به اندازه يک بيماری هم حساب نمی کنيم که خدمت حضرت معصومه سلام الله عليها برويم و از ايشان بخواهيم که بی بی جان! شما عنايت کنيد آن چه مرضی خدا هست اتفاق بيفتد، آن چه به نفع اسلام و مسلمين هست اتفاق بيفتد، هوس ها و دلخواه های ما کارها را خراب نکند. آیا اين کار را میکنيم؟! چه قدر میکنيم؟!
۱۳۹۲/۰۲/۱۰
#حضرت_معصومه
#دهه_کرامت
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
انصراف کاراتهکای ایرانی از رویارویی با حریف اسرائیلی
🔹بهاره امینی بانوی کاراتهکای ایرانی، شانس کسب مدال طلا در مسابقات حرفهای تورنومنت جهانی جوجیتسو در کشور گرجستان را داشت.
🔹اما در دو بازی پیاپی راضی به حضور در میدان مسابقه با حریفان اسرائیلی نشد و عنوان سوم این دوره از رقابتها که دیروز در گرجستان برگزار شد را به خود اختصاص داد.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
﷽
💠 جشن ولادت با سعادت کریمه اهلبیت حضرت #فاطمه_معصومه (سلاماللهعلیها)
🔊 سخنران :
حجتالاسلام سید حبیب الله حسینی
🔊 مداحان :
دکتر مصطفی منتظری
کربلایی محمدرضا علیزاده
🔸 دوشنبه ۱ خرداد ماه | ساعت ۲۰
🔹 نمازخانه امام علی (ع) دانشگاه گلستان
🔸 بـرادران و خواهـران
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔴 سوالی مهم از دولت رئیسی
حضرت آقا اخیرا با انتقاد از بعضی از شرکتهای بزرگ و پُر درآمد دولتی که از مواد اولیه داخلی برای تولید استفاده میکنن اما قیمت محصولاتشونو با دلار تلگرامی و قیمتهای جعلی هدایتشده از طرف دشمن تطبیق میدن، فرمودند: چرا باید این کار که حاکمیت دادن به دلار و تقویت رقیب ریال است، انجام بگیرد.
میشه سخنگوی محترم دولت بگه در این زمینه چه اقدام موثری انجام دادن؟
تکلیف دولت لیبرال قبل که مشخص بود
خیلی از اوقات دستور را معکوس اجرا میکرد، اما از دولت انقلابی انتظارها بیشتره..
👤 حاج مهدی سلحشور
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
آیتاللهمیرباقری.mp3
1.7M
دعوای حجاب و بیحجاب دعوای پیشرفت و توسعه هست
آیتالله میرباقری: اگر مالهای بزرگ درست کردید میوه اخلاقیاش را هم میچینید؛ وقتی به جای شهر افقی، شهر عمودی و متراکم ساختید اقتضائات فرهنگیاش را هم باید بپذیرید.
پیشنهاد میکنم این صوت ۴دقیقهای را با دقت گوش دهید و بعد از آن قضاوت بفرمایید که در خصوص مسئله عفاف و حجاب، چه کسانی بیشتر مستحق امر به معروف هستند؟ بانوان بدحجاب و بیحجاب و یا مدیرانی که با سیاستهای اشتباهشان شهرهای ما را برای چنین اقتضائات و میوههای فرهنگی آماده کردهاند؟
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
✅ افول یک قرن تسلط آمریکا بر خاورمیانه آغاز شده است.
نیوزویک
تام اوکانر
🔸 اکنون مدتهاست که تحولات جهانی به سمت دنیایی چندقطبی حرکت میکند که آمریکا دیگر قدرت بلامنازع آن نیست. این واقعیت خودش را بیش از هر جایی در خاورمیانه نشان داده است. آمریکا در قرن بیستویکم هزینههای زیادی در این منطقه کرده است اما کمکم در حال ازدستدادن نفوذ و تأثیر خود در آن است.
🔹 چاس فریمن، دیپلمات کهنهکار آمریکایی، معتقد است که: «ما غرغر میکنیم، تهدید میکنیم، تشر میزنیم، تحریم میکنیم، تفنگداران دریاییمان را میفرستیم، بمباران میکنیم، اما هرگز از هنر متقاعدسازی استفاده نمیکنیم». «شکوه و عظمت دیپلماتیک واشنگتن مدتهاست که سرآمده است. آنچه اتفاق افتاده این است که توانایی آمریکا برای اجبار دیگران کم شده است اما ما همچنان خیال میکنیم در دنیای پس از اتمام جنگ سرد هستیم که اقتدار بدون چالشی داشتیم»
🔸واقعیت این است که امروز مدتهاست که اغلب کشورهای دنیا خودمختاری استراتژیک را مبنای عملکرد خود و تعیین مسیرشان در سیاست خارجی خود قرار دادهاند. برای مثال، هند سیاست خارجی خود را همینگونه پیش میبرد و درعینحال که روابط خود را با آمریکا بهبود و ارتقا میدهد، از سایر کشورها نیز غافل نیست. همچنین این خودمختاری استراتژیک در سخنان امانوئل مکرون، رئیسجمهور فرانسه، در سفیر اخیرش به چین نیز نمود داشت.
🔹 به گفتۀ فریمن، که زمانی هم سفیر آمریکا در عربستان بوده است، جهان در حال تغییر است اما ما همچنان میخواهیم همه چیز را در همان موقعیتهای قبلیشان نگه داریم. هدف اساسی سیاست خارجی ما همچنان این است که خودمان را در جایگاه برتر قرار دهیم، درحالیکه این غیرممکن است چراکه هیچ چیزی ابدی نیست و هیچ قدرتی نمیتواند برای ابد قدرت برتر باقی بماند. بحث این نیست که فقط برتری 50 سالۀ آمریکا به پایان رسیده باشد، بلکه اساساً برتری 500 سالۀ جهان یورو-آتلانتیک رو به افول است.
🔸 چین مدتهاست که این تغییر شرایط را درک کرده و برای آن تلاش میکند و سعی دارد بیشترین بهره را از آن ببرد. هونگدا فن، کارشناس برجستۀ چینی و استاد دانشگاه مطالعات بینالمللی شانگهای، باور دارد که: «از زمان اجرای سیاست اصلاحات در اواخر دهه 1970، چین در حال تعمیق و توسعۀ روابط خودش با سایر کشورها بر اساس منافع مشترک و احترام متقابل بوده و دهههاست که هیچ درگیریای را با هیچ کشوری شروع و حتی تحریک نکرده است. همین امر سبب شده که چین دشمنان کمی در جهان داشته باشد و محیط مناسبی را توسعۀ روابط خارجی خود به دست آورد».
منبع
https://www.newsweek.com/2023/05/12/end-american-century-begins-middle-east-1797669.html
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
حوزهٔ علمیهٔ امام صادق (ع) گرگان ✅
✅ افول یک قرن تسلط آمریکا بر خاورمیانه آغاز شده است. نیوزویک تام اوکانر 🔸 اکنون مدتهاست که تحولات
🔺 افول یک قرن تسلط آمریکا بر خاورمیانه آغاز شده است. (۲)
نیوزویک
تام اوکانر
🔹 چین در صدر کشورهای واردکنندۀ نفت در جهان قرار دارد و بنابراین برای خاورمیانه و روابطش با کشورهای نفتی آن اهمیت زیادی قائل است. ایران و عربستان نیز به عنوان دو قدرت اصلی این منطقه علاقۀ زیادی به حضور در بلوکهای تجاری و امنیتی بریکسپلاس و سازمان همکاری شانگهای دارند. عضویت آنها میتواند به پکن این توانایی را بدهد که در برابر سیاستهای تحریمی احتمالی آمریکا که ممکن است در آینده گریبان چین را بگیرند، مانند تحریمهایی که علیه روسیه به دلیل جنگ در اوکراین وضع شده است، مقاومت کند.
🔸 مشکل مهم آمریکا در منطقه این بوده که همیشه نیاز شدید و فوری کشورهای خاورمیانه به توسعه را نادیده یا دستکم گرفته و برای آن تلاشی نکرده و به آنها کمک ننموده است. نتیجۀ این امر هم این بوده که اکنون کشورهای این منطقه چنین کمکهایی را از چین میخواهند و به دنبال روابطی حداکثری با این کشور هستند.
🔹 آمریکا قصد دارد که تمرکز اصلی خود را بر شرق آسیا و کنترل چین بگذارد و چین را به عنوان تهدید اصلی خود تشخیص داده است. در نتیجه میخواهد خاورمیانه را از اولویتهای خود خارج کند. این درحالی است که خاورمیانه اکنون یک منطقۀ بههمریخته و تقسیمشده میان قدرتهای کوچک و بزرگ مختلف محلی است، بنابراین همچنان به دنبال کمک قدرتهای جهانی میگردد. در چنین شرایطی، طبیعی است که نگاه این کشورها به سوی چین باشد.
🔸 آمریکا باید این مسئله را درک کند که این فقط چین نیست که دنبال رقمزدن سرنوشت خود توسط خویش است بلکه سایر کشورها نیز چنین رؤیایی دارند و امیدوارند جهانی چندقطبی را ببینند که به آنها امکان عمل بیشتر و گستردهتری میدهد.
منبع
https://www.newsweek.com/2023/05/12/end-american-century-begins-middle-east-1797669.html
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
حوزهٔ علمیهٔ امام صادق (ع) گرگان ✅
🔺 افول یک قرن تسلط آمریکا بر خاورمیانه آغاز شده است. (۲) نیوزویک تام اوکانر 🔹 چین در صدر کشورهای و
🔺افول یک قرن تسلط آمریکا بر خاورمیانه آغاز شده است. (۳)
نیوزویک
تام اوکانر
🔸 عربستان در حال تبدیل نفت به یک ابزار استراتژیک است و میخواهد نفوذی را که به خاطر نفت دارد، تبدیل به یک سرمایۀ ژئوپلیتیکی کند. آمریکا نیز این مسئله را درک و سعی کرده با آن محتاطانه و هشیارانه برخورد کند. برای مثال، وقتی عربستان درخواستهای آمریکا برای افزایش تولید نفت و کاهش قیمت آن را رد کرد و به همراه سایر کشورهای اوپکپلاس مانند روسیه و آمریکا، تولید نفت را کاهش داد، آمریکا به این کشور هشدار و آن را به عواقب این سیاست توجه داد. این یعنی عربستان بر اساس منافع اقتصادی و سیاسی خودش تصمیم میگیرد و عمل میکند و به تلاش دیگران برای تحمیل نظرات خودشان بر این کشور اهمیتی نمیدهد.
🔹 این فقط نفت نیست که سبب نفوذ عربستان در منطقه و حتی جهان شده است. علاوه بر نفت، عربستان میزبان و حافظ مقدسترین اماکن اسلامی است و به همین دلیل، جایگاه منحصربهفردی دارد. همچنین این کشور اکنون در میان اقتصادهای بزرگ دنیا، دارای سریعترین رشد اقتصادی است و همچنین عضو پیشرو و اصلی اتحادیۀ عرب و سازمان همکاری اسلامی محسوب میشود.
🔸 امروزه روابط ایالات متحده با رقبا و مخالفان و دشمنانش به پایینترین حد خود رسیده است. اما در مقابل، چین فهرست روبهرشدی از اهداف ژئوپلیتیکی را دنبال میکند، روسیه جنگی را در اوکراین به راه انداخته است که پایانی برای آن متصور نیست، ایران روابط خود را با رقبایش بازسازی میکند، و کره شمالی توسعۀ سلاحهای هستهای را سرعت میبخشد.
🔹 همۀ اینها در حالی است که تحریمها ستون اصلی اقدامات دیپلماتیک ایالات متحده در برابر این چالشها بوده و تاکنون کمک چندانی هم به بهبود شرایط و منصرفکردن دشمنان آمریکا از سیاستهای خصمانهشان نکرده است.
🔸 به اعتقاد برخی از دیپلماتها و کارشناسان، آمریکا با وجود تمام قدرت نظامی، مالی و فرهنگیاش، دیگر آن جذابیتی را که پس از فروپاشی شوروی در سال 1991 داشت ندارد و در حال ازدستدادن نفوذ خویش است. جک متلاک، آخرین سفیر ایالات متحده در اتحاد جماهیر شوروی، معتقد است الگویی که آمریکا امروز به جهان ارائه میدهد، به اندازه سال 1991 جذاب نیست.
منبع
https://www.newsweek.com/2023/05/12/end-american-century-begins-middle-east-1797669.html
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥در سفر 8 ماهه نیروی دریایی ارتش به دور دنیا چه گذشت؟!
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 جوانان بوشهر دستگاهی اختراع کرده اند که می تواند از یک تن زباله، 45 درصد بنزین و گازوئیل، 45 درصد دوده صنعتی و 7 درصد گاز و 3درصد مقطر اب تولید می کند.
🔸این دستگاه شگفت انگیز توجه قدرتهای بزرگ را برانگیخته است .نامه هایی از کشورهای دیگر دارند که خواستار این فناوری جدید هستند.
🔸حمایت کامل دولت در سطح کسترده لازم است تا سر از جایی دیگر در نیاورد .
🔸جوانان ایرانی دنیا را با انقلابشان تکان داده اند و خواهند توانست قله های علم را فتح کنند مسئولین نا کارامد کنار روند تا این پیشرفت سریعتر از وقت مقرر جلو برود ...
#افتخار_ملی
#ایران_اسلامی
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔴فرمانده مشهور طالبان که ایران را تهدید کرد، برکنار شد
♦️عبدالحمید خراسانی، یکی از فرماندهان طالبان به علت اظهاراتش علیه ایران که به منافع ملی افغانستان آسیب میزد برکنار شد.
♦️همچنین گزارش رسانه های افغانستان، مقامات ارشد این کشور تاکنون از موضع گیری وتنشزایی منع شده اند.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
💢 نهمین عضو شورای اسلامی شهر گرگان معارفه شد
مراسم تحلیف «ابوالفضل تجری»، عضو جانشین شورای اسلامی شهر گرگان طی یکصد و سی و دومین جلسه رسمی و علنی با حضور معاون عمرانی فرماندار، اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار گرگان در سالن جلسات شورای شهر برگزار شد.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔴چرا مجازاتهای تعیینشده در لایحه حجاب، سبک و نازل هستند؟!چون رهبر انقلاب، کشف حجاب را «حرام سیاسی» میداند که فراتر از «حرام شرعی» است، اما لایحه حجاب، کشف حجاب را از «جرم» به «تخلف» تقلیل میدهد.حقیقت این است که روح حاکم بر این دو منطق فهم مسأله، «معکوس یکدیگر» هستند.
✍️ مهدی جمشیدی
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتقاد تند مجری برنامه پاورقی از قوهٔ قضائیه برای کوتاهی در برخورد با سلبریتیهای حامی اغتشاشگران تروریست
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
💬 نورنیوز، رسانه نزدیک به شورای عالی امنیت ملی: کنارهگیری علی شمخانی پس از ده سال از دبیری شعام قطعی است
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔴 افشاگری تکاندهنده و صریح حسین شریعتمداری از یک لایحهٔ عجیب و فاجعهبار
⏪لایحهٔ عفاف یا گسترش بیحجابی؟!
▪️حاج حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان با اشاره به بندهایی از لایحه عجیب و غریب قوه قضائیه برای مقابله با بیحجابی نوشت:
در این لایحه اولاً؛ وظیفه تصریح شده مقابله با جرم مشهود بیحجابی از ماموران سلب شده است!
ثانیاً؛ مجازات کشف حجاب، از دايره جرایم کیفری حذف شده و به جرایمی از نوع «تخلف»! آنهم با مجازات نقدی تقریباً ناچیز تبدیل شده است!
ثالثاً؛ امکان برخورد با این پدیده عفتسوز از سایر نهادهای ضابط قضایی مانند بسیج و سپاه گرفته شده و حال آنکه برخورد آنان با جرایم مشهود یک ماموریت قانونی و مصوب مجلس و فرماندهی کل قواست!
رابعاً مردم از انجام تکلیف دینی و قانونی امر به معروف و نهی از منکر نه فقط منع شدهاند، بلکه اقدام آنها در این زمینه بهگونهای یک اقدام مجرمانه نیز تلقی شده است! و مثلاً حق ندارند از تردد کشفحجابکنندگان در معابر عمومی و انظار عامه جلوگیری کنند!
▪️و اما، حالا به شاه بیت! ماده یک این لایحه نظری بیندازید! چه میبینید؟! مطابق این ماده، نیروی انتظامی در صورت مشاهده جرم مشهود کشف حجاب، حق کمترین برخورد و ممانعتی ندارد! خُب، باید چه کند؟ باید برای کشفحجابکننده پیامک بفرستد و به او تذکر بدهد! اگر مراعات نکرد چه؟ پیامک دوم! اگر بازهم... پیامک سوم! و...
▪️خودتان قضاوت کنید. آیا این فرمول پیشنهادی در لایحه یادشده غیر از رها کردن پدیدهٔ خانمانبرانداز و عفتسوز کشف حجاب و تشویق دشمن به بهرهگیری از زنان فریبخورده برای ادامه این راه پلشت، مفهوم و معنای دیگری دارد؟! آیا این ماده خندهدار نیست؟! البته که خندهدار نیست، بلکه بر احوال ملت و خون شهدا و شهید و شهادت و مجاهدتهای ۴۴ ساله ملت و... بایدگریست!
⭕️متن کامل در زیر
https://kayhan.ir/fa/news/265494
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
عباس آخوندی در واکنش به مناظره علیزاده و غنینژاد این عکس خود را توییت کرده است و بر لیبرالیسم درود فرستاده است.
حاصل لیبرالیسم دقیقا تفکر امثال آخوندی است که در حادثه قطار گفته بود «نگران نیستیم؛ مسافران همگی بیمه بودند!» یا در توجیه عدم ساخت مسکن گفته بود «مسکن مهر طرح مزخرفی است».
بیجهت نیست که علیزاده در مناظره بیان کرد که غنینژاد کتاب «هایک» را ترجمه کرده است و مانند انجیلی در بین مسئولانی این چنین توزیع کرده است.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
📸🟠 عبدالناصر همتی سلطان بالاترین جهش ارزی در ۴ دهه اخیر
🔻بررسی وضعیت نرخ ارز بازار طی ۴۳ سال اخیر نشان میدهد طی این مدت؛ بالاترین جهش سالانه نرخ ارز بازار مربوط به سال ۱۳۹۷ با ۱۶۳ درصد است.
🔻دومین جهش ارزی کشور مربوط به سال ۱۳۹۱ با ۷۳ درصد و سومین جهش نیز مرتبط به سالهای ۱۳۷۴ و ۱۳۹۹ با بیش از ۵۰ درصد طی یکسال بوده است. همچنین جهش ارزی سالهای ۱۴۰۱ و ۱۳۶۱ نیز در رتبههای بعدی قرار دارند.
🔻بهعبارتی در دوره مدیریت عبدالناصر همتی (اوایل مردادماه ۹۷ تا اوایل خردادماه ۱۴۰۰) دو رکورد ۱۶۳ و ۵۰ درصدی برای نرخ ارز بازار ثبت شده است.
🔻قابل ذکر است نرخ ارز درج شده در نمودار این گزارش نرخ میانگین سالانه دلار در بازار آزاد بوده و ممکن است نرخ میانه یا یکماه از سال بالاتر یا پایینتر از ارقام مذکور باشد.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ گزارش یک شهروند ایرانی از برلین آلمان
🔸حدس بزنید این صف طولانی مال چیه؟ صف گوشت یا مرغ یا صف ثبت نام برای خرید ماشین؟ هیچ کدام صف خرید....
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
اعجوبهای در جهانِ معارف اسلام
🔸️وجود این [اندیشمندان متقدم] بزرگترین نعمت برای امثال ماست. کسانی این زحمتها را کشیدند، از این استعدادهای خدادادی بهره بردند و افکاری را تنظیم کردند. حالا گیرم در بعضی جاهایش اشتباهاتی هم باشد، هر غیرمعصومی ممکن است اشتباه کند؛ اما زمینه تحقیق و تفکر در این مسائل را برای نسلهای آینده، فراهم کردند که بسیار خدمت بزرگی است.
🔸️ولی از زمان شیخالرئیس، علیرغم نوسانات مختلفی که بوده، کمتر کسی مانند مرحوم ملاصدرا (رضوان الله علیه)، طلوع کرد. او یک نقطه عطفی در فلسفه اسلامی ترسیم کرد.
🔸️اندیشههای او از سرچشمههای مختلفی بهره میبرد و بدون شک از مباحث عرفانی بسیار متاثر بوده است. افکار و نوشتههای ایشان، در بعضی موارد، صبغه غالبش، عرفانی بود و در بسیاری موارد صبغه عرفانی هم چاشنی مسائل فلسفی بود.
🔸️...انسی که با منابع دینی داشت، ریاضتهای عملی، عبادتها و سفرهای پیاده به حج که معروف است هشت سفر پیاده رفته -بعضی در تعدادش تشکیک کرده اند اما با همه اینها- ایشان مسلما در این جهات امتیازی داشته؛ یعنی هم از لحاظ عبادت، هم از لحاظ خلوت، هم از لحاظ توسل به اهل بیت(علیهم السلام)، هم از لحاظ استفاده از منابع فلسفی مختلف مشائی-اشراقی و هم از لحاظ استفاده از منابع عرفانی [ویژه بودند].
🔸️او یک اعجوبهای بود که با چنین ویژگیهایی در عالم معارف اسلامی پیدا شد، زحمات زیادی کشید تا آثار متنوع فراوانی عرضه کرد.
🔺️ بیانات آیت الله مصباح یزدی ۱۳۹۲/۰۲/۱۹
🗓 به مناسبت ۱ خرداد، روز بزرگداشت مرحوم ملاصدرا (ره)
#ملاصدرا
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🚨نگاهی به سوابق دبیرِ جدید شورای عالی امنیت ملی
🔹دريادار علی اكبر احمديان در سال ۱۳۴۰ در شهرستان «شهر بابک» استان كرمان متولد شد.
🔹احمدیان در سال ۱۳۶۴ و با صدور حكم تاريخی امام(ره) مبنی بر تشكيل نیروهای سه گانه سپاه به رياست ستاد نيروی دريايی سپاه منصوب شد. وی از جمله كسانی بود كه در ايده ايجاد يک نيروی دريايی جديد و «عمليات دريايی مقابله به مثل» نقش اساسی ايفا کرد.
🔹احمديان پس از پايان جنگ تحميلی به سمت جانشين فرماندهی نيروی دريايی سپاه منصوب شد و به تئوريزه كردن تجارب بزرگ دريايی دفاع مقدس خصوصاً مقابله با ناوگان متجاوز آمريكا همت گماشت. او از جمله معماران اصلی نيروی دريايی جديد و بديع سپاه كه بر مبنای ايدههای انقلاب شكل گرفته و از اولين نظريهپردازان ايده دفاع نامتقارن بود.
🔹چندی بعد باتوجه به سوابق ارزندهی احمدیان، وی از سوی فرماندهی كل قوا به سمت فرمانده نيروی دريايی سپاه منصوب شد. احمدیان در اين مسئوليت فرصت يافت تا ايده دفاع نامتقارن كه در نيروی دريايی آغاز شده بود را به اوج رسانده و ظرفيتهای اساسیای را برای مقابله با تهديدات قدرتهای بزرگ در نيروی دريايی سپاه پايهگذاری كند.
🔹حضور مستمر احمديان در نيروی دريايی سپاه از پايينترين سطح تا عالیترين مدارج و نقش محوری در طراحي شكلگيری، گسترش، تجهيز و انتظام آموزشی و تخصصی اين نيرو در كنار تبحر وی در موضوعات تخصصی اين نيرو و اشرافاش در موضوعاتی همچون شناوری و موشكی، بهينه سازی سيستم دفاعی نيروهای مسلح در عرصه دريا، نقش ماندگاری از وی در تاريخ دريايی كشور به يادگار گذاشته است.
🔹احمديان از سال ۱۳۷۹ به عنوان رئيس ستاد مشترک سپاه از سوی حضرت آيت الله خامنهای منصوب شد. حضور وی در اين مقطع تحول عظيمی در ساختار اداری و توانايی سازمانی سپاه در ابعاد مختلف به وجود آورد؛ به گونهای كه بارها از سوی رهبر انقلاب مورد تشويق قرار گرفت. احمديان در مسئوليت ستاد مشترک سپاه علاوه بر تلاش برای تعميم رويكرد نامتقارن تجربه شده در نيروی دريايی به كل سپاه، طرح عظيم تحول سازمانی سپاه را تهيه و پس از تصويب فرمانده كل قوا، زمينه اجرايی كردن آن را فراهم كرد. او در اجرای اين طرح، اهتمام فراوانی نمود به طوری كه پس از گذشت ۵ سال از مسئوليتاش، سپاه ورود به مرحلهای جديد را تجربه كرد.
🔹همچنين در ادامه تحول بنيادين سپاه به منظور استمرار اين پيشرفت و نهادينهسازی آن در بخش آموزش سپاه، سردار احمديان به مدت نزديك به دو سال با حفظ سمت، مسئوليت فرماندهی دانشگاه امام حسين(ع) را برعهده گرفت و تحول بنیادين در اين دانشگاه را پايهگذاری كرد كه در اين خصوص نيز مورد تشويق فرماندهی كل قوا قرار گرفت.
🔹احمدیان در ۹ شهریور ۱۳۸۶ توسط رهبر انقلاب به ریاست مرکز راهبردی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب شد.
🔹وی از ۲۹ شهریور ۱۴۰۱ با حکم رهبر معظم انقلاب به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام درآمد.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir