هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻 آیتاللهالعظمی صافی گلپایگانی:
➖ تصوف در مقابل ولایت اهل بیت(ع) قرار دارد
✳️ حضرت آیت الله صافی گلپایگانی در دیدار با دست اندرکاران همایش ملی «تصوف؛ شاخصه ها و نقدها» :
🔹 برگزاری چنین همایشی اقدامی ضروری و مهم است که برای آگاهی بخشی به جامعه بسیار مؤثر میباشد.
🔹 در پژوهش ها باید مبانی اسلام و ولایت اهل بیت(ع) به صورت دقیق و صحیح مطرح شود و انحراف این گروهها از اصول مکتب بیان گردد، زیرا این ها در مقابل ولایت اهل بیت(ع) هستند و آرای دیگران را به نام اسلام در مقابل مکتب اهل بیت(ع) قراردادهاند.
🔹 اگر ما مکتب اهل بیت(ع) را دنبال کنیم همه چیز در آن وجود دارد و هیچ کم و کاستی در قرآن و سنت و روایات اهل بیت(ع) نیست؛ این کار بسیار بزرگی است که شروع کردید و دیگران هم استفاده خواهند کرد، زیرا در زمان کنونی باید مرز میان مکتب اهل بیت(ع) و فرقههای انحرافی روشن شود تا دیگران به اشتباه نیفتند و شیعه خیلی بالاتر از مکاتبی است که در آن موارد انحرافی در قالب شعر و نثر و رقص به مردم القا می شود.
🔹 اندیشه تصوف از زمان اهل بیت(ع) تا امروز همواره طرفدارانی داشته و خاستگاه های تصوف بیرون از اسلام است؛ در اوایل انقلاب هم ما درگیری هایی را با این ها داشته ایم و با فرقههای تصوف مبارزه می کردیم و امیدوارم با اهتمام شما مکتب اهل بیت(ع) روز به روز گسترش پیدا کند.
🔹 اولین همایش ملی تصوف، شاخصه ها و نقدها روز پنج شنبه 19 مهرماه در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در مرکز همایش های غدیر قم برگزار خواهد شد.
متن کامل: http://yon.ir/OATE3
🔷🔷
آخرین رویدادهای دینی و فرهنگی را در خبرگزاری رسمی حوزه دنبال کنید:
eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔻 حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز (دوشنبه) در دیدار جمعی از مسئولان و دستاندرکاران حج، فرمان خداوند متعال برای تجمع مسلمانان در یک زمان و مکان خاص برای انجام فریضه حج را حامل جنبهها و پیامهای سیاسی مهمی همچون «لزوم ارتباط و همافزایی مسلمانان» و «نشان دادن اقتدار امت اسلامی» دانستند و خاطرنشان کردند: علاوه بر جنبه معنوی حج که بسیار مهم است، باید این حقایق و اهداف اسلامی نیز برجسته و برای آنها برنامهریزی و اقدام شود.
🔸️ حضرت آیتالله خامنهای «ارتباط با آحاد امت اسلامی در حج»، «رساندن پیام انقلاب اسلامی به زائران و زدون شبهات و ابهامات آنها»، «زمینهسازی برای ایجاد یا تقویت ارتباطات جمهوری اسلامی ایران با سایر کشورهای اسلامی» و «همزیستی برادرانه با فرقههای اسلامی» را از جمله پیامهای سیاسی و لازم برای جهان اسلام در ایام حج خواندند و تأکید کردند: حج باید برای جمهوری اسلامی آبروآفرینی کند، بنابراین نباید جنبههای سیاسی حج فراموش شود و حج ابراهیمی یعنی حجِ پس از انقلاب اسلامی با حجِ قبل از آن و حجِ کشورهایی که بویی از مبانی اسلام و انقلاب اسلامی نبردهاند، متفاوت است.
ایشان با اشاره به مانعتراشیهای دولت سعودی در برگزاری مراسم دعای کمیل افزودند: باید با تلاش و ابتکار از این موانع و خسارتها عبور کرد.
🔹️ رهبر انقلاب اسلامی همچنین از تخریب گسترده آثار اسلامی مانند آثار منسوب به پیغمبر اکرم(ص)، امیرالمؤمنین(ع)، خلفا و مجاهدان صدر اسلام به بهانه توسعه حج بشدت انتقاد کردند و گفتند: در حالی که کشورهای مختلف از آثار تاریخی خود با دقت محافظت و حتی گاهی برای پُر بار نشان دادن تاریخ و گذشتهشان، آثاری را جعل میکنند، تاکنون آثار اسلامی زیادی در مکه و مدینه تخریب شده است.
🔸️ ایشان سازمان حج و زیارت و دستگاههای ذیربط را به انجام کار و ابتکار و تماس با مسئولان حج در دیگر کشورهای اسلامی برای جلوگیری از تخریب بقایای آثار اسلامی موظف کردند.
🔺️ رهبر انقلاب اسلامی همچنین مسئولان حج را به استفاده از ابزارهای نو بویژه فضای مجازی برای ارتباط با زائران دیگر کشورها در ایام حج و نیز همافزایی و همکاریِ بیش از پیش با یکدیگر، توصیه و از زحمات یکایک دستاندرکاران حج امسال تشکر کردند. ۹۷/۷/۹
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻ماموستا محمدامین راستی:
☑️ وضعیت کردستان قبل و بعد از انقلاب اصلاً قابل مقایسه نیست
امام جمعه موقت سنندج در جمع تعدادی از طلاب اهل سنت سنندج خدمات جمهوری اسلامی به استان کردستان را تحسین برانگیز عنوان کرد و گفت: اگر مقایسه ای از وضعیت کردستان اوایل انقلاب و امروز داشته باشیم، شاهد تحولات عظیم و توسعه این بخش از کشور خواهیم بود که اینها همه از برکات وجود جمهوری اسلامی ایران است.
http://hawzahnews.com/detail/News/463792
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
هدایت شده از در محضر علامه مصباح یزدی
⬅️ علامه مصباح در جمع اساتيد معارف دانشگاه هاي استان مركزي:
🔷 تعليم و تعلم معارف دين، بدون تقوا، بي فايده است
🔹در رژيم پهلوي مخصوصا پهلوي اول، نه تنها روحانيت جايگاهي نداشت، بلكه روحاني شدن، مايه شرمساري بود. اما خداوند ورق را به گونه اي برگرداند كه شما امروز استاد و مربي كساني هستيد كه قرار است بالاترين مسئوليت هاي كشور را بر عهده بگيرند.
🔸 پيشرفت هاي فكري و ذهني افراد ، تدريجي است؛ حتي جامعه اسلامي نيز به تدريج تشكيل شد؛ كساني هم كه در ابتدا به پيامبر (ص) ايمان آوردند، از ضعيف ترين اقشار جامعه بودند، اما هنوز چند دهه نگذشته بود كه اسلام، چند امپراتوري مهم دنيا را در مقابل خود، خاضع كرد.
🔹 پديده هاي الهي نيز تدريجي هستند؛ لذا اگر قرار شد در دانشگاه هاي ما، معارف اسلامي تدريس شود، به اين معنا نيست كه به يك مرتبه، همه معارف به طور كامل و صحيح و دسته بندي شده، به دانشجويان منتقل شده و زمينه اجراي آن فراهم شود؛ طبيعتا نقص ها، ضعف ها و مشكلاتي خواهد داشت؛ بايد به مرور كساني با پشتكار، كمبودها را شناسايي و رفع كنند و آن را كامل تر كنند تا درخت باوري تبديل شود كه ثمرات آن در هر زماني در جامعه ظاهر شود.
🔸 مراقب باشيد در اين زمينه كوتاهي نشود؛ مخصوصا اين كه كوتاهي در اين زمينه به حساب فرد گذاشته نمي شود، بلكه به حساب نهاد منتسب به دين و امام زمان (عج) گذاشته مي شود. لذا كوتاهي در اين زمينه، نوعي جفا به امام عصر (عج) است.
.
🔹 امروز قدرت هاي استكباري صريحا گفته اند كه قصد تغيير نظام اسلامي را دارند؛ طبيعتا كساني كه در صف اول مقابله با هجمات عليه دين و نظام قرار دارند، روحانيت است؛ بايد ببينيم تا چه حد براي پاسخگويي به نيازهاي جامعه خودمان آمادگي داريم تا جوانان مسلمان خودمان را از دست ندهيم و آنان جواب شبهاتي كه عقائد آن ها را نشانه گرفته است، را ياد بگيرند. لذا ابتدا بايد كمبود علمي خود را رفع كنيم.
🔸 براي اين كه دين، زنده بماند و به ما برسد، زحمات بسيار زيادي كشيده شده است؛ آيا درست است كه حالا ما تا جنسي گران شود، فرياد برآوريم كه ديگر نمي شود زندگي كرد و فكر مي كنيم كه تكليف شرعي نداريم.
🔹 بايد فرهنگ، زبان و آداب مخاطبين را شناخت و به گونه اي سخن گفت كه مخاطب، محتوا را متوجه شود؛
🔸 بايد اخلاق، رفتار و مشي مان نيز به گونه اي باشد كه جوان امروز با شرايط فعلي و با اين همه شبهاتي كه درگير آن شده، رغبت پيدا كند كه با روحاني ارتباط برقرار كند و سئوالات خود را مطرح نمايد.
🔹 شيطان از همه ما عالم تر است؛ صرف يادگرفتن مفاهيم ديني، هنر نيست، بلكه بايد بر اساس آموخته هاي ديني، رفقتارش نيز ديني باشد؛ اگر ضعف اخلاقي در رفتار، بنش و منش مان باشد، قطعا موفق نخواهد بود.
5 مهرماه 97
@mesbahbasir_com
هدایت شده از در محضر علامه مصباح یزدی
🔆 وظیفه امروز حوزه، پاسخ به شبهات بنیادین، انتقاد و نهی از منکر مسئولین همراه با رعایت ادب و شناخت اولویت های مقطعی است
🔻علامه مصباح در جمع اساتید کانون طلوع (1):
🔹 مهمترین ریشههای کفر و انحراف ، سه امر هستند: حرص، حسد، و تکبر؛ این سه عامل می تواند انسان را از دایره دین خارج کنند. همه حوادث تلخ در دوره های اخیر نیز ناشی از این سه عامل بوده است.
🔸 هر چند باید نسبت به اشخاص حسن ظن داشته و کار آنها را حمل بر صحت کنیم؛ اما در مورد کسی که مسئولیت اجتماعی دارد و در صورت اشتباه، مسیر جامعه ای را عوض میکند، آیا آنجا هم میتوانیم چشم خود را ببندیم و حمل بر صحت کنیم؟لذا یکی از ابهامها نیز در همین مورد است که چگونه میتوانیم هم به افرادی که مسئولیت دارند، حسن ظن داشته باشیم و هم وظیفهمان را نسبت به حفظ مصالح جامعه و دین انجام دهیم.
🔹 تکالیف به ظاهر متضاد در مسائل اجتماعی، کم نیستاز طرفی باید مراقب بود تا آبروی کسی ریخته نشود و مورد تهمت و تخریب قرار نگیرد و از طرفی مراقب بود تا خطری از جانب او اسلام و انقلاب و مصالح جامعه را تهدید نکند.
🔸 امروز ضعفها و مشکلات اقتصادی فراوان در کنار مفاسد و انحرافات اخلاقی را در جامعه میبینیم؛ بسیاری از علاقمندان به انقلاب با خود میاندیشند اگر اوضاع این طور پیش برود، کار انقلاب به کجا میرسد؟ طبیعی است که هر کس اهل درد باشد، در گفتار و رفتارش میتوان این نگرانی و دغدغه را مشاهده کرد؛ اما تکلیف ما چیست؟ آیا باید نگران باشیم؟ بی خیال باشیم؟ یا تکلیف دیگری داریم؟
🔹برخی بیخیال هستند؛ برخی دیگر، وظیفه خود را افشاگری و بیان صریح انتقادات، مشکلات و ضعفهای مدیریتی میدانند؛ برخی تبیین کارآمدی نظام اسلامی را وظیفه خود قرار میدهند که صدالبته مطلوب است، اما از سوی دیگر دفاع مطلق نیز گاهی منجر به خوشبینی بیجا، و سبب اغراء به جهل میشود. بالاخره چه باید کرد؟ باید ببینیم چه وظیفهای بر عهده داریم؟
🔸 هم عقل و هم شرع و هم تجربه به ما می گوید اسوه و الگوی ما در چنین مسائلی، باید مقام معظم رهبری باشند؛ ایشان از طرفی تأکید میکنند که وحدت باید حفظ شود و از طرف دیگر میگویند باید مسئولین را نهی از منکر کرد و از آنها انتقاد نمود.
🔹 همین دو کلمه نیز رمز حل این مسأله است؛ امر به معروف و نهی از منکر و تذکر اشتباهات مسئولین، امری لازم است، اما نباید کاری کنیم که سوژه به دست دشمنان بدهیم.
🔸 این بدان معنا نیست که همگان باید در عمل، به یک شیوه عمل کنند،ازمه رعایت این اصل، رفتارهای متعدد افراد مختلف، با توجه به جایگاه و شرایطشان است.در برخی جاها مانند جلسه غیر علنی مجلس، باید به صریحترین وضع انتقاد کرد و حتی احتمالات قضیه را هم بررسی کرد؛ گاهی نیز از تریبون عمومی باید به گونه دیگری حرف زد، و در جمعهای خصوصیتر، به شکل دیگری.
@mesbahbasir_com
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔔 اجلاسیه اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم برگزار میشود
اجلاسیه اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم با عنوان رسالت اساتید در هدایت تربیتی و علمی در تاریخ 12 مهرماه در سالن همایش مدرسه امام کاظم (ع) برگزار خواهد.
گفتنی است: سخنرانان این مراسم به ترتیب آیتاللهالعظمی مکارم شیرازی، آیتالله علیرضا اعرافی و حجتالاسلاموالمسلمین حسن ربانی هستند.
http://hawzahnews.com/detail/News/463903
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻در درس خارج فقه مطرح شد؛
🔳 انتقاد آیت الله العظمی مکارم از حبس جوانان به خاطر مهریه / برخی احکام صادره درباره مهریه خندهدار است
❓چرا زندان ها را پر و ما را بدنام می کنید؟
⁉️ دستگاه قضایی باید مطابق احکام اسلامی باشد؛ چرا عده ای بر خلاف احکام اسلامی زندانی می شوند؟
➖ در حال حاضر عده ای از جوانان بی گناه به واسطه مسئله #مهریه در زندان به سر می برند که اشکالاتی در این موضوع وجود دارد. تفاوتی میان «عندالمطالبه» و «عندالاستطاعه» وجود ندارد، اگر طرف مقابل، مطالبه هم کند؛ ولی قدرت و استطاعت وجود نداشته باشد، این مطالبه اثر نمی کند؛ قدرت، شرط عامه همه تکالیف است؛ فرقی میان این دو لفظ نیست که اصرار دارند این دو را از هم جدا کنند.
➖ اشکال دوم آن است که در دستورات اسلامی آمده شخصی که #توانیمالی داشته و بدهی خود را نمی دهد را زندانی کنیم؛ اما کسی که توانایی ندارد را نمی توان زندانی کرد؛ اگر شک بر توانایی مالی داریم، اصل بر نداشتن اوست.
✖️اصل بر #اعسار است؛ اما اگر عده ای هم ثابت کردند که این شخص توانایی مالی ندارد، سراغ تقسیط می روند و میبینیم که این اقساط 40 تا 50 سال طول می کشد و می گویند که تا تمام قسط ها را نداد، زن تمکین نباید بکند؛ بارها گفته ایم که چرا حکمی می دهید که هرشخصی می شنود، بخندد؟ آیا باید حکمی داد که مردم بخندند؟ ما می گوییم که بدهی اول را که داد، بدهی امروز او تمام شده و بدهی بعدی برای ماه بعد است؛ این شخص تا امروز بدهی خود را داده و زن باید تمکین کند؛ این مسئله مطابق آداب اسلامی است؛ عیب ماست که حوزه ما از دستگاه قضائی و دستگاه قضایی از حوزه جدا شود.
➖ نکته سوم اینکه مهریه را 110 سکه بهارآزادی قرار دادند و آن روز قیمت هر سکه، یک میلیون بود، اما امروز قریب به 5 میلیون است؛ آیا باید همین قیمت امروز را داد؟ که ما می گوییم خیر؛ باید به صورت #متعارف پرداخت کرد؛ تفاوتهای غیرمتعارف باید #تعدیل شود؛ نه اینکه 5 برابر قیمت آن روز پرداخت کنند.
⛔️ #احتکار، #کمفروشی، تقلب، #توسلبهدشمنان و ... نوعی شرک است که برخی از افراد گرفتار به این افعال شده اند.
جالب است که عداوت و دشمنی مردم نسبت به یکدیگر در کنار شرک گذاشته شده است که باید تلنگری برای ما باشد تا مراقب باشیم.
اسلام دین دوستی و برادری است؛ آیا سزاوار است که بین برادران این همه عداوت و دشمنی باشد؟ در گذشته بزرگترها مشکلات را حل می کنند؛ اما برخی امروز سریع به سراغ دادگاه و پرونده سازی می روند؛ باید به همان روزها برگشته و بزرگان مشکلات میان خانواده را حل کنند.
http://hawzahnews.com/detail/News/463895
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
هدایت شده از شبکه خبری سفیر
🚩جزئیاتی از تخلف فائزه هاشمی رفسنجانی به عنوان هیئت علمی دانشگاه آزاد واحد پردیس
🔹واکاوی پرونده علمی فائزه هاشمی دختر مرحوم هاشمی رفسنجانی که در دوره تصدی پدرش در هیئت موسس و امنا به عضویت هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس در آمده است و در این دوره علی رغم قراردادی بودن رئیس گروه شده و حتی در مقطعی معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس شده است، حاوی تخلفات محرزی است که باعث اخراج وی از دانشگاه آزاد اسلامی شده است.
🔹 هیچ مدرکی مبنی بر مصاحبه عمومی در پرونده وی وجود نداشته، در حالی که یکی از الزامات پذیرش افراد به عنوان هیئت علمی دانشگاه دولتی و غیر دولتی مصاحبه عمومی است
🔹اساسا موضوع جذب فائزه هاشمی در شورای جذب مطرح نشده و مسئولین وقت واحد، سرخود اقدام به جذب نامبرده با سفارشهای رسمی و غیر رسمی میکنند.
🔹نتیجه ارزشیابی فائزه هاشمی بهرمانی از 165 برابر 82/03 یعنی زیر 50 درصد است و در پرونده وی مدرکی دال بر قبولی در مصاحبه علمی موجود نیست.
🔹این ارزشیابی مشتمل بر شاخصهایی نظیر چاپ مقالات در مجلههای معتبر علمی، چاپ و تالیف کتاب، شرکت در پروژههای پژوهشی و ... است که متاسفانه فائزه هاشمی نتوانسته نمره لازم را کسب نموده ولی با این حال در یک تخلف آشکار علمی و قانونی در زمان تصدی پدر مرحومش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس جذب شده است
🔹شرکت فائزه هاشمی در فراخوان 921 جذب هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی نیز خالی از اشکال نبوده زیرا حداکثر سن در فراخوان باید 40 سال باشد در حالی که وی متولد سال 1341 است و در زمان ثبت نام در فراخوان 51 ساله بوده است. در حالی که در پرونده ایشان در همان فراخوان، شرایط سنی او مورد تایید قرار گرفته است.
🔹روز گذشته نیز خبری مبنی بر پشت پرده مدرک فاطمه هاشمی دختر دیگر مرحوم هاشمی رفسنجانی منتشر شد که حکایت از تقلب و غیرمعتبر بودن مدرک وی داشت که منجر به اخراج وی از دانشگاه آزاد اسلامی شد.
✅ @safir_channel
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📣 رهبر انقلاب در همایش دهها هزارنفری «خدمت بسیجیان» حضور خواهند یافت
🔸️ رهبر معظم انقلاب روز پنجشنبه ۱۲ مهر در جمع شرکتکنندگان در همایش دهها هزارنفری بسیجیان استان تهران در ورزشگاه آزادی حضور خواهند یافت.
🔹️ حاضران در این همایش، گروههای جهادی بسیجیای هستند که شهریورماه امسال در رزمایش خدمت بسیجیان شرکت کرده و به ارائه خدمات مختلف به اقشار محروم در عرصههای عمرانی، بهداشتی، فرهنگی و آموزشی پرداخته بودند.
🔺️ سردار غیبپرور، رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه حدود ۱۵۰ هزار نفر در موضوع خدمترسانی در سراسر کشور در محلات شهری و حاشیه شهرها به ارائه خدمات مختلف در عرصههای فرهنگی و اجتماعی، آموزشی، اشتغالزایی، عمرانی و بهداشت و سلامت حاضر شدند و از ۹ شهریور تا ۲۹ شهریور این رزمایش برگزار شد، خاطرنشان کرد: این رزمایش برای سنجش آمادگی بسیجیان برای خدمترسانی به اقشار محروم انجام شد و حلقه پایانی رزمایش یک تجمع ۷۰۰ هزارنفری در مراکز استانها است که دهها هزار نفر آنها در تهران در روز پنجشنبه تجمع خواهند کرد.
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
⛔️ با قرارداد FATF مخالفیم و نمی گذاریم امضا شود/ حوزه علمیه باید بیدار باشد
🔻آیتاللهالعظمی نوری همدانی پیش از ظهر امروز در درس خارج فقه در مسجد اعظم قم:
http://hawzahnews.com/detail/News/463916
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
هدایت شده از مباحثه
آخرین خبر : آیتالله نوری همدانی: حوزه علمیه با تمام قوا مخالف FATF است
تاریخ انتشار: 97/07/11 12:51
فارس/ یکی از مراجع تقلید با تاکید بر اینکه مبادا FATF مانند برجام شود و وکلای مردم باید در خانه ملت مراقب باشند گفت: در این میان حوزه علمیه نیز وظیفه دارد که بیدار بوده و با تمام قوا با این قرارداد مخالفت کند.
آیت الله حسین نوری همدانی پیش از ظهر امروز در درس خارج فقه خود در مسجد اعظم قم با اشاره به اینکه حوزه علمیه باید همیشه نسبت به مسائل سیاسی و اجتماعی جامعه توجه داشته باشد، بیان کرد: نظام ما یک نظام اسلامی است و نمی توانیم نسبت به مسائل این نظام بی توجه باشیم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه وجود مسائلی در سکه، دلار، خودرو و... در جامعه اضطراب ایجاد کرده است، افزود: مردم می گویند نظام را شما به وجود آوردید و باید نسبت به مسائل آن نظارت داشته باشید.
این مرجع تقلید در بخش دیگری از سخنان خود به در دستور کار بودن بررسی قراردادFATF از سوی مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: این قرارداد که بررسی آن در دستور کار مجلس قرار گرفته یکی از قراردادهای عبری، عربی و غربی است.
وی با اشاره به مفاد این قرارداد یادآور شد: از طریق این قرارداد می خواهند برای مقابله با تروریسم قواعدی وضع کنند و همه در این خصوص هم پیمان شوند ولی اختیار را به دست تحریم کنندگان ما و حامیان صهیونیست ها می دهند.
آیت الله نوری همدانی بیان کرد: هم پیمانان در این قرارداد اسرائیل کودک کش و عربستان سعودی را تروریست ندانسته ولی حزب الله لبنان را تروریست قلمداد میکنند؛ چنین قراردادهایی با هدف جلوگیری از پیشرفت نظام اسلامی پیگیری می شود.
این مرجع تقلید تصریح کرد: مبادا FATF مانند برجام شود ، وکلای مردم باید در خانه ملت مراقب باشند؛ در این میان حوزه علمیه نیز وظیفه دارد که بیدار بوده و با تمام قوا با این قرارداد مخالفت کند.
ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید
akharinkhabar.ir/politics/4635582
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
👌 نمودار مباحث الگوی جدید نگهبانی از نظام برای مواجهه با هجوم اسناد بین المللی به هویت شیعی
#توسعه_محرومیت_زاست
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#فقه_نفی_سبیل
#هجوم_اسناد
https://eitaa.com/olgou4