♦️دستور رییسی به دبیر جدید شورای عالی مجازی: تلاش برای تحقق کامل سند راهبردی جمهوری اسلامی ایران در فضای مجازی
انتظارات رییسی از سید محمد آقامیری:
🔹۱- تحقق دولت هوشمند و حکمرانی فناورانه و مبتنی بر «داده» به منظور بسط عدالت و شفافیت
🔹۲- ارتقای مشارکت اجتماعی و تسهیل زندگی مردم از طریق توسعه خدمات هوشمند دیجیتال
🔹۳- تکمیل و توسعه شبکه ملی اطلاعات
🔹۴- تقویت سیاستهای صیانت از حریم خصوصی کاربران و امنیت سایبری
🔹۵- تلاش برای حضور خدمات، محصولات و سکوهای ایرانی در سطح جهانی با تأکید بر کشورهای منطقه و جوامع دارای ارزشهای مشترک فرهنگی – اجتماعی
🔹۶- حمایت حداکثری از مراکز علمی تحقیقاتی دانشگاهی و نیز شرکتهای دانشبنیان فعال در عرصه مجازی با سیاستگذاری هوشمندانه و روزآمد با تأکید بر توسعه هوش مصنوعی
🔹۷- گسترش صنایع هوشمند و رشد کارآفرینی و نوآوری بخش خصوصی و مردمی
🔹۸- توجه ویژه به اقتصاد دیجیتال و رشد سهم آن در اقتصاد و تولید ملی
🔹۹- دیپلماسی و تعامل فعال بینالمللی برای پیشبرد اهداف مصوبه
🔹۱۰- مواجهه هوشمندانه با فرصتها و تهدیدهای فضای مجازی با رویکرد بسط فرهنگ ایرانی - اسلامی بالاخص در زمینه سبک زندگی و مقابله مؤثر با تهاجم فکری - فرهنگی دشمن
🔹۱۱- بازنگری در سیاستهای مسدودسازی فضای مجازی با تأکید بر ارزشهای دینی و انقلابی و توجه به اقتضائات نوین فضای مجازی
🔹۱۲- تحول در دبیرخانه و مرکز ملی با استفاده از ظرفیت نیروهای جوان، نخبه، مؤمن و انقلابی
🔹۱۳- تلاش برای تحقق کامل سند راهبردی جمهوری اسلامی ایران در فضای مجازی
🆔@emamsadegh_ir
راهکارِ مغرور نشدن در عبادت
آیت الله مصباح یزدی (قدس سره):
🔸️به امام سجاد علیهالسلام عرض کردند: آقا! چه قدر عبادت میکنید؟ خدا شما را معصوم قرار داده است؛ این همه عبادت و اشک برای چیست؟ حضرت فرمودند: اگر عبادت جدم علی علیهالسلام را میدیدید چه میگفتید؟
🔹️...برای اینکه عبادات خودمان را کم ببینیم، باید مقایسهای با عبادات بندگان خوب و خالص خدا کنیم و ببینیم ایشان از لحاظ کمیت و کیفیت چه عبادتهایی میکردند؛ آن وقت شرمنده میشویم.
۱۳۹۰/۰۵/۱۷
#امام_سجاد
🆔@emamsadegh_ir
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴واقعیت هایی از پاریس پایتخت فرانسه که هیچ وقت دوربینهای غربی به مردم جهان نشان نمیدهند!!
🆔 @emamsadegh_ir
به امامتان کمک کنید !
... عن ابیعبد الله عليه السلام : قالَ خَرَجْتُ انَا وَ ابى حَتّى اذا كُنّا بَيْنَ الْقَبْرِ وَ الْمِنْبَرِ اذا هُوَ بِاناسٍ مِنَ الشِّيعَة فَسَلَّمَ عَلَيْهمْ ثُمَّ قالَ: انّى وَ اللهِ لَاحِبُّ رِياحَكُمْ وَ ارْواحَكُمْ فَاعينونى عَلى ذلِكَ بِوَرَعٍ وَ اجْتِهادٍ، وَ اعْلَمُوا انَّ وِلايَتَنا لا تُنالُ الّا بِالْوَرَعِ وَ الْاجْتِهادِ... ( بحار الانوار، كتاب الايمان ، ص 123. )
🌹از امام صادق علیه السلام نقل شده که حضرت فرمودند: من و پدرم در حرم پیغمبر صلی الله علیه و آله وارد شدیم ، یک جماعتی از شیعیان ما آن جا مجتمع بودند ، حالا یا این که این ها را می شناختند ، یا این که با علم امامت فهمیدند، یا این که از رفتارشان و عملشان این ها را شناختند ،
🔵👈 پدر من به آنها سلام کرد و فرمود ، به خدا سوگند ما بوی شما را و ارواح شما را دوست داریم. من را با پرهیز کاری و تلاش و کوشش و محبت ( یاری)کنید. - کمک کنید به امامتان تا محبّت آنها نسبت به ما باقی بماند. اولاً باید ورع داشته باشیم
🔵👈و ثانیاً تلاش و کوشش کنیم. امروز هم ، جامعه اسلامی به کار و تلاش نیاز دارد .هرجا که مشکل داریم ، عمده ترین مشکل بیکاری و تنبلی است. بدانید که به ولایت و دوستی و محبت نمی رسید مگر با عمل و تلاش.
[شرح حدیث از حضرت امام خامنه ای مدظله العالی در مقدمه درس خارج 1396]
❤️ #مقام_معظم_رهبری (حفظه الله)❤️
#درس_اخلاق
═══✼🍃💖🍃✼══
🌹 درس اخلاق🌹
🆔 @emamsadegh_ir
حوزه علمیه امام صادق علیهالسلام
و فرمود : " سرزمین پاک گیاهش به فرمان پروردگار می روید ؛ اما سرزمین های بد طینت جز گیاه ناچیز و
امشب با دسته گلی از جنس نور به استقبال انسان کاملی میروی که کانون همه کمالات انسانی و همه ارزشهای والای معنوی ست .
بر سجاده صحیفه اش می نشینی و راه و رمز دل بردن از خدا را یاد می گیری .
مهندسی کلماتش را می نگری که چگونه تو را به اوج آرامش و امنیت می رساند.
باید آماده بشوی و با اعجاب کلماتش هفت آسمان را به سیر و سلوک بپردازی.
آنهنگام که به وقت پناه بردن به خدا نجوا میکند :
" اَللّهُمَّ اِنّٖی اَخْلَصْتُ بِانْقِطٰاعٖی ِالَیْكَ ، وَ اَقْبَلْتُ بِکُلّٖی عَلَیْكَ ، وَصَرَفْتُ وَجْهٖی عَمَّنْ یَحْتٰاجُ اِلیٰ رِفْدِكَ ، وَ..."
خداوندا برای اینکه به تو بپیوندم خودم را از غیر از تو و از هر شائبه ای خالص میکنم و با تمام وجود به تو روی می آورم ....
قطعا خداوند دعاهای پر مغز امام سجاد علیه السلام را برای عصر ما و برای حال ما نسخه کرده است؛ این روزها که از دست خودت، از دست دیگران سخت دلگیر می شوی. و گاهی چنان سخت بی پناهی که خود را در کوره راهها روزگار گم می کنی و گاهی چنان تنها می شوی که می ترسی؛ می خواهی حرف بزنی اما نمیدانی چه بگویی ، اصلا چگونه بگویی ؟
گویی دچار خودفراموشی شده ای،
حتی کلمات را هم فراموش کرده ای .
می مانی با کدام بال پرواز کنی در حالی که هیچ نداری.
با تمام روسیاهی ات به دامان سجاده صحیفه اش پناه میبری در حالی که زینت دهنده نجوایت حضرت زین العابدین ست .
✍ ط .قادری
#میلادسیدالساجدین
#مدرسه_علمیه_امام_صادق_علیه_السلام
🆔 @emamsadegh_ir
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 کلیپ تصویری: «سجده آفتاب»
🔸 معرّفی امام سجّاد (علیه السلام) از ولادت تا شهادت
#ولایت
#امامت
🆔 @emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقوله "اتحاد" اپوزیسیون همچنان قربانی میدهد؛ دعوا و اختلاف در تجمعها روز به روز آشکارتر میشود!!
بعد از تشکیل ائتلاف سلطنتطلبها و برگزاری تجمع در کشورهای مختلف، اختلافات بین اپوزیسیون نمایان تر شده و گویی کلمه اتحاد این روزها به معنی اختلاف ترجمه شده است.
#جهاد_تبیین
🆔 @emamsadegh_ir
#حدیث_روز
❤️حضرت امام سجّاد عليه السلام:
أمّا حَقُّ ذِي المَعروفِ علَيكَ فأن تَشكُرَهُ و تَذكُرَ مَعروفَهُ، و تُكسِبَهُ المَقالَةَ الحَسَنَةَ، و تُخلِصَ لَهُ الدعاءَ فيما بينَكَ و بينَ اللّهِ عَزَّ و جلَّ، فإذا فَعَلتَ ذلكَ كنتَ قد شَكَرتَهُ سِرّا و عَلانِيَةً، ثُمّ إن قَدَرْتَ على مُكافَأتِهِ يَوما كافَيتَهُ
حقّ كسى كه به تو نيكى مى كند اين است كه از او تشكر كنى و نيكی اش را به زبان آورى و از وى به خوبى ياد كنى و ميان خود و خداوند عزّوجلّ برايش خالصانه دعا كنى. اگر چنين كنى بیگمان پنهانى و آشكارا از او تشكر كرده باشى. وانگهى اگر روزى توانستى نيكى او را جبران كنى، جبران كن.
ميزان الحكمه جلد۶ صفحهٔ ۲۳
🆔 @emamsadegh_ir
✅ اعلام آمادگی ۲۵۰ موکب برای پذیرایی از زائران نیمه شعبان در قم
معاون امور زائران استانداری قم گفت: تاکنون بیش از ۲۵۰ موکب از ۱۸ شهر برای پذیرایی از زائران، ثبت نام و اعلام آمادگی کرده اند که این موکب ها از روز شنبه هفته آینده مستقر خواهند شد.
🆔@emamsadegh_ir
♨️ پروژه سیاسی امنیتی دلار
⛔️ ریزوم های اقتصادی و اندونزیزه کردن ایران۱۴۰۲ / براندازی دولت مردمی آیت الله رئیسی در دستور کار شیطان بزرگ و ایادی آن
✍دکتر حسن بیارجمندی
آشوب های ریزومی پاییز ۱۴۰۱ که تحت "عملیات مهندسی دهه۶۰" (۱۳۵۷الی ۱۳۶۳) از پاییز ۱۳۹۴ تا تابستان ۱۴۰۰ بازطراحی ترکیبی و شناختی و در یک فضای نبرد پنج بعدی بین پاییز ۱۳۹۶ الی ۱۴۰۰ بطور آزمایشی عملیاتی و تست و ترکیب نهایی شدند؛ همچنان مرحله به مرحله بصورت افقی در حال حرکت خزنده و تولید آشوب هستند.
نگارنده در دی ماه سال ۱۳۹۶ در ادامه تحلیل آشوب های فریب پاییز سال یاد شده طی یادداشتی بعنوان "اندونزیزه کردن اقتصاد ایران برای گذار به دموکراسی !"بخشی اصلی این پروژه عملیات مهندسی را تحلیل نمودم.
اشاره داشتیم که روزنامه اعتماد به شماره ۳۹۰۰ مورخه ۱۶/۶/۹۶ در صفحه ۸ خود در قالب گفتگویی مکتوب و سفارشی ! با دکتر میثاق پارسا( مغز متفکر طراحی پروژه سیاسی امنیتی دلار) با تیتر «مذاكره» نرم ترين راه گذار به دموكراسي؛ یک براندازی نرم مبتنی بر جنگ اقتصادی_معیشتی پیچیده علیه نظام جمهوری اسلامی بر اساس دو مدل تاریخی در کره جنوبی و اندونزی آن را نسخه و جریان سازی نموده است.
موضوعی که رهبر معظم انقلاب در فراز بسیار مهمی از بیانات شان در دیدار مورخه ۶ دی ماه ۱۳۹۶ اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور نسبت بدان هشدار دادند : « بعضیها از اسم جنگ بدشان میآید ؛ تا گفته می شود جنگ اقتصادی یا ... ، اینها بدشان میآید ، [میگویند] « آقا چرا اینقدر از جنگ صحبت میکنید ؟ از صلح صحبت کنید ! خب جنگ هست. » و در ادامه نیز وظیفه و رسالت مهم تمام نیروهای انقلاب اسلامی را در مقابل دشمن اینگونه ترسیم می کنند : « مهم این است که در هر دورهای از دورهها ما بفهمیم دشمنیِ دشمن چگونه است و چهکار دارد با ما می کند ؛ نقشهی دشمن را بفهمیم ؛ درست مثل جنگ نظامی . در جنگ نظامی اگر شما توانستی حدس بزنی که نقشهی دشمن چیست ، پیشگیری میکنی ، خودت را آماده میکنی ؛ یا دفاعِ خوب میکنی یا حملهی پیشدستانه میکنی ؛ ... در جنگ اقتصادی.... در جنگ امنیّتی ، در جنگ نفوذ در همهی اینها قضیّه این است : باید حدس بزنید دشمن چهکار میخواهد بکند. »
موضوعی که بیش از ۲ سال پیش در دیدار فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامى مورخه ۱۳۹۴/۰۶/۲۵ مطرح نموده بودند که : « عرض کردهایم ، امروز نفوذ دشمن یکی از تهدیدهای بزرگ است برای این کشور ؛ دنبال نفوذند . نفوذ یعنی چه ؟ نفوذ اقتصادی ممکن است... در زمینههای اقتصادی ، چشمهای بینای مسئولین اقتصادی بایستی باز باشد و مواظب باشند که [دشمنان] نفوذ اقتصادی پیدا نکنند ؛ چون نفوذ دشمن پایهی اقتصادِ محکم را متزلزل میکند . آنجاهایی که نفوذ اقتصادی کردند ، آنجاهایی که توانستند خودشان را بر اقتصاد کشورها و ملّتها مثل یک بختک سوار بکنند ، پدر آن کشورها درآمد. اینجا ده پانزده سال قبل از این ، رئیس یکی از همین کشورهایی که جزو کشورهای پیشرفتهی منطقهی ما بود ، در سفری که به تهران داشت و پیش ما آمد به من گفت آقا ما به خاطر نفوذ اقتصادی در ظرف یک شب تبدیل شدیم به فقیر ، به گدا ؛ راست میگفت »
حالا بعد از ۲ سال و اندی از بیانات یاد شده نیز هاله اسفندیاری مدیر بخش مطالعات خاورمیانه در اندیشکده وودرو ویلسون در یادداشتی در مجله فارن افرز در خصوص کتاب جدید دکتر میثاق پارسا ( استاد جامعه شناسی دانشگاه دورتمس در ایالت نیوهمشایر آمریکا و دارای آثاری چون « ريشه هاي اجتماعي انقلاب ايران» . ) با عنوان « کدام راه ، دموکراتیزه شدن ایران را رقم می زند : رفورم یا انقلاب» به بررسی نحوه دموکراتیزه شدن کره جنوبی و اندونزی پرداخته و تاکید می کند که « مدل اندونزی بهترین راه حل » است.
مدل اندونزی به بحران مالی(دلار) در شرق آسیا که بطور خاص سه کشور مالزی ،اندونزی و کره جنوبی را عملاً فلج کرد و باعث نفوذ آمریکا و آغازی برای تحولات جدید در صحنه جهانی تلقی شد؛ اشاره دارد. این پروژه علاوه بر رشد دادن طیف گسترده ای از ریزوم های اجتماعی و سیاسی زمینه ساز و بسترساز آشوب ها، از نقش آفرینی عوامل نفوذی و شبکه داخلی آنان در دامن زدن به براندازی دولت های حاکم پرده بر می دارد.
اکنون نیز دولت مردمی و انقلابی آیت الله رئیسی و تیم اقتصادی اش با همین پروژه که در اواخر سال۱۳۹۶ تا تابستان۱۳۹۷ و بطور خاص بعد از آشوب های پاییز ۱۳۹۶ به کمک عوامل نفوذی حاکم و علیه نظام اسلامی بطور آزمایشی عملیاتی شد؛ مواجه است که اولا در ادامه آشوب های ریزومی پاییز ۱۴۰۱ و اهداف سیاسی و امنیتی آن است ثانیا امید و اراده مقاوم مردم را هدف قرار داده است ثالثا اخلال در برنامه های خارجی و داخلی دولت و شکست آن را دنبال می کند و در یک کلام شیطان بزرگ و ایادی نفوذی و رسانه ای داخلی آن تحت این عملیات بطور خاص بدنبال براندازی دولت مردمی آیت الله رئیسی هستند.