وقتی از اینترنشنال تا #ند_پرایس عاشق یک خبرنگار و نگران بازداشت او میشوند، یعنی باید شک کرد که برایشان جاسوسی میکرده و یا در بهترین حالت، خط آنها را در ایران پیش میبرده است
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کشوری که مواد رادیواکتیو را بر روی زنان باردار آزمایش میکرد
🔺 آمریکا زمانی برای ساخت داروی سفلیس و سوزاک ناشی از رابطه جنسی سربازان آمریکایی با زنان تن فروش، این بیماری را بر روی مردم گواتمالا آزمایش کرد. همچنین در دهه چهل میلادی، مواد رادیواکتیو را بر روی زنان باردار آزمایش میکرد.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
✖️قابل توجه کسانی که میگویند:
وای اگر خامنهای حکم جهادم دهد...!!!!
🔴 تاکنون امام خامنهای امر به چه #جهاد هایی فرموده اند:
1️⃣ جهاد علمی؛
🔺من عقیدهام این است كه كار علمی در دانشگاه و در كشور باید جهادی باشد؛ كار علمیِ جهادی انجام بگیرد. ۹۲/۵/۶
🔺یکی از انواع جهاد با نفس هم این است که شما شب تا صبح را روی یک پروژهی تحقیقاتی صرف کنید و گذر ساعات را نفهمید. ۸۹/۴/۲
2️⃣ جهاد اقتصادی؛
🔺امروز هر کسی بتواند به اقتصاد کشور کمک بکند، یک حرکت جهادی انجام داده است. ۹۴/۱/۱
🔺تعصب در مصرف #کالای_داخلی؛
محصولات داخلی را مردم مصرف کنند؛ نروند دنبال این نشانهها. حالا مُد شده است بگویند «بِرَند» است، بِرَند فلان؛ بِرَند چیست! بروید سراغ مصرف تولیدات داخلی. آن چیزهایی که مشابه داخلی دارد، متعصّبانه و با تعصّبِ تمام، ملّت ایران، خارجیِ آن را مصرف نکنند. ۹۳/۱۱/۲۹
3️⃣ جهاد فرهنگی؛
🔺واقع قضیّه این است كه كارزار فرهنگی از كارزار نظامی اگر مهمتر نباشد و اگر خطرناكتر نباشد، كمتر نیست؛ این را بدانید؛ واقعاً یك میدان كارزار است اینجا. ۹۲/۹/۱۹
4️⃣ جهاد سیاسی؛
🔺یک جهاد بزرگ در مقابل ملت مسلمان است. این جهاد لزوماً جهاد نظامی نیست؛ جهاد سیاسی است. ۸۷/۷/۱۰
🔺باید احساس وظیفه را فراموش نکنیم؛ مجاهدت را فراموش نکنیم؛ جهاد در صحنه های مختلف وظیفه ی ماست و ضامن پیشرفت و پیروزی ماست. در صحنه ی سیاسی هم جهاد هست. ۸۶/۵/۲۸
5️⃣ جهاد تشکیل خانواده و فرزند آوری؛
🔺مسئلهی جمعیّت یكی از خطراتی كه وقتی انسان درست به عمق آن فكر میكند، تن او میلرزد، این مسئلهی جمعیّت است. یعنی مسئلهی جمعیّت از آن مسائلی نیست كه بگوییم حالا ده سال دیگر فكر میكنیم؛ نه، اگر چند سال بگذرد، وقتی نسلها پیر شدند، دیگر قابل علاج نیست. ۹۲/۹/۱۹
🔺 #فرزندآوری یكی از مهمترین مجاهدتهای زنان و وظائف زنان است؛ چون فرزندآوری در حقیقت هنر زن است؛ اوست كه زحماتش را تحمل میكند، اوست كه رنجهایش را میبرد، اوست كه خدای متعال ابزار پرورش فرزند را به او داده است.۹۲/۲/۱۱
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
⭕️ باز هم بوی توطئه و آشوب از حزب کارگزاران به مشام می رسد!
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
1. راهبرد هاشمی مذاکره به هر قیمتی بود،حتی دادن موشک ها و قدرت دفاعی کشور.
2. برای هاشمی غرب و امریکا مهم بود نه روسیه و چین،برای همین جهت بود که حتی خاطرات دروغین منتشر می کرد که امام گفته اند رابطه با آمریکا باید حل شود!!
3. راهبرد هاشمی مذاکره از موضع ضعف بود نه موضع قوت، به همین دلیل برای بدست آوردن دل عربستان حاضر بود اصول دیپلماسی را نیز فداکند مثلا او که رییس جمهور بود به ملاقات ولیعهد عربستان می رفت!
4.چرا نمی خواهید باور کنید که دیگرانی غیر از هاشمی و دوستانش نیز از سیاست و آیین کشورداری سر در می آورند؟!
5. خوب بود تیتر فوق را برای دلار 60 هزار تومانی انتخاب می کردید شاید مناسب تر بود.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
امیرالمؤمنین علی علیهالسلام:
رَوِّ تَحْزِمْ، فاذا اسْتَوْضَحْتَ فاجْزِمْ.
فکر کن، تا دور اندیش شوی و چون همهٔ جوانب کار برایت روشن شد، آنگاه تصمیم قطعی بگیر.
میزان الحکمه، ج۳، ص۵۴
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مستند «جنایت دست ساز»؛ دستگیری تیم سازمان یافته گروهک منافقین
🔹برای نخستین بار اعترافات دانشجویان دانشگاه شریف که قصد عملیات تروریستی داشتند.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🟠 سنّت همیشگی !
فی الکافی عن الصادق(ع): اِنَّ اللهَ بَعثَّ نَبِيّاً مِنَ أنبيائه ألي قومهِ وَ أوحى أليه أن قُل لِقَومكَ اِنَّه لَيس من أهل قريةٍ وَ لا ناسٍ كانُوا عَلي طاعتي فأصابهم فِيها سَراءٌ فَتَحَوَّلوا عَمّا اُحبُّ ألي ما إكراه ألا تَحَوّلتُ لهم عَمّا يُحبونَ ألي ما يَكرهونَ و انَّهُ لّيسَ مِن أهل قريةٍ وَ لا أهل بيتٍ كانوا علي مَعصيتي فأصابهم فيها ضَرّاءٌ فَتَحوّلوا عَمّا اُكرهُ ألي ما احب ألا تَحَوّلتُ لَهم عمّا يَكرهونَ ألي ما يُحبّونَ. (الشافی صفحه 600 )
هیچ قریه ای، مردمی، جماعتی، ملتی نیستند که از ما احب الله برگردند بما کَرِه الله، الا اینکه خدای متعال هم آنها را متحول می کند عمّا یحّبون الی ما یکرهون. تا ملتی متدین اند، اهل اطاعت خدایند، اهل امر به معروف و نهی از منکرند، اهل مجاهدتند، خدای متعال خیراتی را به طرف آنها سرازیر می کند. بعد بر اثر عوامل مختلف، این صفات و سجیات خوب را از دست می دهند،میل به گناه پیدا می کنند، میل به اختلاف پیدا می کنند.
⚡️🍃 این طور که شد خدای متعال هم آن حالت نیکو را به جالت بد برمی گرداند. عکسش هم همین طور است. نقطه مقابل سَراء، سختی ها و تنگی ها و مشکلات است. سنت الهی در آفرینش انسانها این است. همیشه هم همین طور بود است. نقض نشود، به بعضی از ملتهایی که اهل گناهند، اما زندگی های علی الظاهر در رفاه و پیشرفته ای دارند، این نقض وارد نیست.
⚡️🍃 اولا: آنها بر اساس صفات نیکو مثل پشتکار و نظم در زندگی به آن پیشرفت ها رسیدند. معنای این روایت این نیست که ملتها باید از همه جهات خوب باشند تا خدای متعال به آن ها رفاه و پیشرفت بدهد. نه ، هر صفت خوبی، هر سجیّه خوب ملی و عمومی، یک تاثیر نیکویی دارد. ملتی که به دنبال علم است اهل تلاش است، وقت شناس است، بلند همت است، باگذشت است، به یک نتایج درخشانی می رسد. این کمالات راکه از دست داد، آن نتایج از دستش خواهد رفت.
⚡️🍃 ثانیا: همان ملتهایی که انسان از دور نگاه می کند و خیال می کند مشکلاتی ندارند، اینها به خاطر فساد اخلاقشان غرق در مشکلاتند و تاثیرات گناهانشان گریبان آنها را می گیرد. بنابراین، سنت الهی در مورد همه ملتها و در همه زمانها لا یتغَیر است. این ، برای همه ما درس است.
[ شرح حدیث از حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای ( مدظلّه العالی ) در مقدمه درس خارج مورخ 11/11/88 ]
#درس_اخلاق
═══✼🍃💖🍃✼══
🌹 درس اخلاق🌹
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
♦️سازمان برنامه و بودجه هیچ اعتباری برای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تخصیص نداد!
امیرحسین بانکی پوررئیس کمیسیون قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت:
🔹دولت و وزارتخانهها کم و بیش پای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت آمدند و رئیس جمهور هم به صورت مرتب روی اهمیت این قضیه تاکید کرده است، اما متأسفانه سازمان برنامه و بودجه هیچ اعتباری برای اجرای این قانون به وزارتخانه و دستگاههای ذیربط تخصیص نداده است.
🔹مقام معظم رهبری در سیاستهای برنامه هفتم توسعه نیز بر موضوع جوانی جمعیت تاکید فرمودند اما حتی بر این موضوع تصریح کردند که بودجه مصوب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را تخصیص نمیدهند.
🔹سازمان برنامه و بودجه ادعا میکند که شش هزار میلیارد تومان از بودجه بخش جمعیت را صرف پرداخت حقوق و دستمزد کرده که این یک تخلف است و بازرسی کل کشور هم روی این موضوع حساس شده و در حال پیگیری است.
🆔@emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥فعالیّتهای انجمن حجّتیه؛ از تطهیر اقدامات قبل انقلاب تا نفوذ و انحراف در جریان انقلاب
❇️محمود بازرگانی، عضو جدا شده از انجمن حجّتیه و زندانی سیاسی قبل انقلاب،
👈از فعالیّتهای امروز انجمن حجّتیه پرده برمیدارد.
#جهاد_تبیین
#فرق_انحرافی
#انجمن_حجتیه
•┈┈••••✾•🌿🌺🌺🌿•✾•••┈┈•
🆔@emamsadegh_ir
فردا ۲۲ اسفندماه سالروز بزرگداشت شهدا گرامی
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت عبدالملکی از اتفاقات سفارت عربستان!/ چه کسی پشت پرده حمله به سفارت عربستان بود؟
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چگونه روایتهای خبری جهتدار، ناقص و جعلی میتوانند روی نظرات و احساسات ما اثر بگذارند؟
#سواد_رسانهای
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺فلسفه تقلید از مراجع
▫️در کلیپ فوق به شبهه ذیل پاسخ گفته ایم :
"چرا باید از مراجع تقلید کنیم و چشم و گوش بسته هر چه گفتند عمل کنیم چرا با وجود داشتن عقل برده فکری دیگران باشیم "
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
تلاش استعمار بر علیه #مهدویت
«من سندى را دیدم که مربوط به دهها سال قبل، یعنى آن اوایلى است که استعمار وارد شمال آفریقا شده بود؛ چون کشورهاى شمال آفریقا، خیلى گرایش به اهل بیت دارند. حالا مذهبشان هر مذهبى از مذاهب اسلامى که هست؛ اما محب اهل بیتاند - این کشورهاى سودان و مغرب و اینها - عقیده به مهدویت در آنجاها خیلى پر رنگ است. آن زمانى که استعمار وارد آن مناطق شد - که ورود استعمار به آن مناطق در قرن گذشته است - یکى از چیزهایى که مزاحم استعمار بود، عقیده به #مهدویت بود!
بنده سندى را دیدم که آن بزرگان استعمار و فرماندهان استعمارى توصیه مى کنند که ما باید کارى بکنیم که این عقیده به مهدویت، به تدریج از بین مردم زایل بشود! آن روز استعمارگرهاى فرانسوى و استعمارگرهاى انگلیسى در بعضى جاهاى آن مناطق بودند - فرقى نمى کند که استعمار از کجا باشد - استعمارگرهاى خارجى، قضاوتشان این بود که تا وقتى عقیده به مهدویت در بین این مردم رایج است، ما نمى توانیم اینها را درست در اختیار بگیریم! ببینید، عقیده به مهدویت چه قدر مهم است! چه قدر خطا مى کنند کسانى که به اسم روشنفکرى و به اسم تجدد طلبى مى آیند و عقاید اسلامى را بدون مطالعه، بدون اطلاع، بدون اینکه بدانند دارند چه کار مى کنند، مورد تردید و تشکیک و اینها قرار مى دهند! اینها همان کارى را که دشمن مى خواهد، راحت انجام مى دهند.»
بیانات رهبر انقلاب در دیدار اقشار مختلف مردم ۱۳۷۶/۰۹/۲۵
در دانشنامه انگلیسی بریتانیکا، که حدود ۲۵۰ سال قدمت دارد، در مدخل واژه های «مهدى و اسلام و زرتشت» آمده است: «اسلام، دینى نیست که در آن، ظهورى انتظار برود و جایى براى مسیح نجات بخش در آن وجود ندارد و این همه، به طور تدریجى و شاید تحت تاثیر مسیحیت مطرح گردیده است، قرآن، اشاره اى به آن ندارد.
در نمونه دیگر «مارگلى یوت»، اسلامشناس بزرگ اروپایى در سال ۱۹۱۵ در دانشنامه دین و اخلاق، در مقالهای درباره مهدى(ع) این تفکر را وارداتى و برگرفته از یهود و مسیحیت تلقى مىکند. عقیدهای که پیشتر توسط شرقشناس دیگری به نام «جیمز دارمستتر» نیز بیان شده بود. «به هیچ حدیث قابل اعتمادى نیز در مورد مهدى نمى توان استناد کرد.»
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🇰🇷هیسطوری ساخت #کرهجنوبی!
⛅️یک صبح زود در فوریۀ سال ۱۹۶۸، زمانی که جنگهای دیوانهوار #ویتنام مرکزی به اوج خود رسیده بود، گروهی از سربازان کره جنوبی به روستای «هامی» وارد شدند.
روستایی با شالیزارها و کلبههایی از چوب بامبو که در یک ساعتی شهر دانانگ واقع شده بود. این گروه به یگانی تعلق داشت که اژدهای آبی (Blue Dragon) نام داشت و به همراه آمریکاییان میجنگیدند تا قیامهای کمونیستی را سرکوب کنند.
👨🚀سربازان برای هفتهها مشغول جمعآوری کشاورزان و خانوادههایشان بودند تا همه را در محوطۀ پرجمعیتی که آمریکاییها آن را «دهکدۀ استراتژیک» مینامیدند گردهم بیاورند.
آنها میخواستند با بیرون راندن کشاورزان از روستاها دسترسی مبارزان کمونیست به غذا و پناهگاه را محدود کنند.
هفتهها بود که کشاورزان که از اسارت در دهکدۀ استراتژیک خسته شده بودند فرار میکردند تا به «هامی» بازگردند و به کشت و کار خود ادامه بدهند...
💣دیگر صبر سربازان اژدهای آبی سر آمد...
سربازان کرهای یک ساعت پس از ورود، روستاییان را دور هم جمع کردند و به سوی آنها آتش گشودند. بعد از یک ساعت، ۱۳۵ نفر از روستاییان کشته شده بودند. سربازان اجساد و خانهها را آتش زدند و سپس همه جا را با خاک یکسان کردند. این حقیقت سالها در گور جمعی مدفون ماند.
🔻 پس از ۳۰ سال بنای یادبود این قتلعام در روستا ساخته شد که هزینه آن را کهنهسربازان اژدهای آبی پرداخت کردند.
🤔اما هنوز یک مشکل وجود دارد. این بنا به بزرگی یک ساختمان با سقفی مزین و آراسته، دو گور جمعی و یک سنگ قبر بزرگ را با اسامی بزرگسالان و کودکان کشته شده در خود جای داده است، اما هیچ توضیحی دربارۀ علت مرگ آنها موجود نیست.
❗️روستاییان میگویند زمانی که این بنا ساخته شد، توضیح دقیق واقعه بر روی سنگ قبر حک شده بود. اما پیش از مراسم افتتاحیۀ رسمی، یک دیپلمات کرۀ جنوبی از بنا بازدید کرد و بابت نوشتۀ یادبود شاکی شد؛ مقامات ویتنامی به جای آنکه در برابر این اعتراض مقاومت به خرج دهند دستور دادند تا روی این نوشته با تابلویی از گل نیلوفر پوشانده شود.
❓ چرا ویتنامیها کوتاه آمدهاند؟
چرا مردمی که در جنگ پیروز شدهاند اجازه میدهند تا داستان جنگ توسط بازندگان آن بازگو شود؟
🤷♂️روستاییان میگویند که پاسخ به این پرسشها بسیار آسان است: کره جنوبی یکی از بزرگترین سرمایهگذاران خارجی در اقتصاد ویتنام است. آنها پیشنهاد کردند که اگر شعر یادبود این کشتار پاک شود هزینۀ ساخت بیمارستان محلی را تقبل خواهند کرد. مقامات ویتنامی این پیشنهاد را پذیرفتند؛ آنها نمیتوانستند مقاومت کنند.
آن سالها، آغاز پیشرفت کرهجنوبی بود که به خاطر خوشخدمتی به آمریکا، وامها و امتیازات زیادی را از آنها دریافت میکردند.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعری مهدوی از شاعر بزرگ ایرانی، حکیم نظامی که در قرن ششم هجری زندگی میکرد:
ای مدنی برقع و مکی نقاب
سایهنشین چند بود آفتاب
منتظران را به لب آمد نفس
ای ز تو فریاد به فریادرس
🗓 ۲۱ اسفند، سالروز بزرگداشت نظامی گنجوی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
حوزهٔ علمیهٔ امام صادق (ع) گرگان ✅
⭕️ باز هم بوی توطئه و آشوب از حزب کارگزاران به مشام می رسد! 🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔸با فعالیت آزادانه این رسانه ها، دیگر چه نیازیست به اینترنشنال؟!
https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔴آمار جالب توجه از کاربران خارجی یک سکوی ایرانی
🔰[مهدی انجیدنی] مدیرعامل توسعۀ سامان در پاسخ به این سوال خبرنگار فناوری برنا که برنامهای هم برای جذب کاربران خارجی دارید، تأکید کرد:
"« ویراستی » در حال حاضر تعداد کاربران خارجی قابل توجهی هم دارد 👌(حدود هشت درصد کاربران ویراستی از خارج کشور هستند) اما طبیعتاً هدف اول ما برآورده کردن نیاز داخل کشور است، در مراحل بعد به حضور بینالمللی توجه بیشتری انجام خواهیم داد همانطور که گفتم لازمۀ رشد متوازن یک شبکۀ اجتماعی، رشد تدریجی آن است، در حال حاضر ویراستی با سه زبان "فارسی، انگلیسی و عربی" در دسترس کاربران قرار دارد" borna.news/fa/tiny/news-1447252
✍️پ.ن:
1️⃣ شبکه اجتماعی #ویراستی (نمونه ایرانی توییتر)، در ماه های اخیر و در مدت کوتاهی که از شروع به کار آن می گذرد، مورد توجه مردم، چهره های مطرح سیاسی، فرهنگی و رسانه ای قرار گرفته است. در کنار آن، حدود هشت درصد کاربر از خارج کشور، آمار قابل توجهی برای این شبکه اجتماعی تازه کار محسوب می شود.
2️⃣ حال که چنین زیرساختی آماده شده و برخی مسئولین هم از آن استقبال کرده اند، شایسته است که برخی دیگر از مسئولین در توییتر آمریکایی، با مردم خود سخن نگویند و امیدواریم که با حضور فعال در این سکوی ایرانی، هم به صورت عملی از محصول ایرانی حمایت کنند و هم مردم را به سمت استفاده از جنگ افزارآمریکایی و به تبع آن، استفاده از فیلترشکن نکشانند.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خامنه ای:
تعویق در #فرزندآوری ناشکری است.
اولا بچه دار بشید
دوما درس بخوانید
سوما تا میتونید زندگیتون رو شیرین کنید
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
⭕️ برای زندگی!
🔸پيشنهاد مي شود این پست را برای روزنامه کارگزاران سازندگی ارسال کنید تا پاسخی باشد به تصویری که امروز از مهسا امینی طراحی کرده است.
🔹برای این جماعت زن بودن مهم نیست مهم جریان سیاسی خودشان است اگر محمد علی نجفی 100 تا زن را هم می کشت باز هم از او حمایت می کردند!!
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔴 خطر برداشت های غلط از توافق
🔹در اینکه #توافق ایران و سعودی را بایستی به فال نیک بگیریم شکی نیست. اساسا سیاست راهبردی جمهوری اسلامی تنش زدایی و حسن همجواری با همسایگان است اما احتمال برداشت های غلط و بسیار خطرناکی از این توافق وجود دارد:
▪《مذاکره و توافق و یا اساسا شرایط برون مرزی مهم ترین عامل تاثیرگذار بر اقتصاد مملکت است.》 این دقیقا همان انشایی است که جماعت اصلاح طلب و تدبیری سازشکار سال هاست با آن مملکت را با مشکلات جدی روبه رو کرده اند.
▪《توافق با سعودی دلیل اصلی سقوط قیمت دلار است.》در حالی که دلیل اصلی، سیاست های جدید ارزی دولت در دلار زدایی و به راه آوردن شرکت های بزرگ خصولتی است. با آن تفسیر غلط، مخاطب به این نتیجه می رسد که وقتی توافق با نوچه آمریکا و غرب این قدر تاثیر گذار است پس توافق با خود غربی ها چه معجون معجزه گری است! و مسئولین هم به جای استمرار سیاست های درست ارزی، راه غلط تکراری را برمی گزینند.
▪《دستاورد بسیار خوب برای تیم فعلی شورای عالی امنیت ملی و شخص آقای شمخانی.》 در صورتی که این تیم باقیمانده از دولت قبل است و سیاست جدید نگاه به شرق دولت رئیسی سبب اصلی این گونه توافقات است. اما با برداشت اشتباه، تغییر این تیم که مطالبه بسیاری از دلسوزان است، منتفی خواهد شد.
🔺اما خطرناک ترین احتمال، شرطی شدن جامعه است. از این به بعد هرجا با سعودی ها به مشکل بخوریم (که صدالبته با حاکمان فعلی سعودی بسیاری از تعارضات ریشه ای، باقی خواهد ماند) با بالا کشیدن فتیله دلار و ملتهب کردن بازار توسط دشمن و مزدورانش، یک مطالبه غلط در جامعه برای کنار گذاشتن بسیاری از اصول اسلامی و انقلابی منطقه ای جمهوری اسلامی، ایجاد خواهد شد.
اگر با هوشیاری مردم و مسئولین این برداشت های غلط صورت نگیرد، صدالبته توافق اخیر به نفع اسلام و مسلمین خواهد بود. ان شاالله
#مردم_هوشیار_باشید
#مطالبه
✍ "قاسم اکبری"
🆔@emamsadegh_ir
💢 نرخ ارز ریخت اما
بدون آمریکا و خلاف نقشه او
🔹قیمت دلار طی یک هفته اخیر به شکل محسوس ریزشی شد. این ریزش، دو علت داشت: یکی تدابیر تازه بانک مرکزی و دیگری تحرکات گسترده دیپلماتیک چند هفته اخیر که یک نمونه آن توافق با ریاض در متن راهبرد فراگیر دیپلماسی ایران در منطقه، بدون آمریکا و غرب بود.
♦️برخی محافل غربگرا اصرار دارند ریزش نرخ ارز را هم به موضوع مذاکره حوالت دهند و خرج گزاره ایدئولوژیک خود درباره ضرورت مذاکره و توافق با آمریکا کنند؛
🔹این در حالی است که ریزش اخیر ارز، همزمان با جا گذاشتن آمریکا در روند تعاملات آسیایی اتفاق افتاده؛ و نه رفتن به سمت مذاکره و توافق با آمریکای عهد شکن. نیویورک تایمز درباره توافق ایران و عربستان به صراحت نوشت: "آمریکا بیرون از اتاق مذاکره ماند".
♦️بله دیپلماسی هم می تواند در کاهش التهابات ارزی موثر باشد، اما نه با رفتن زیر سایه و فشار و مدیریت آمریکا، بلکه روند مثبت اخیر با جا گذاشتن آمریکایی رخ داده که از اواخر شهریور ماه به واسطه کلید زدن اغتشاشات و فشار به کشورهایی مانند عراق، سعی داشت بی ثباتی روانی و بحران ارزی- اقتصادی تولید کند.
🔹ضمنا مذاکرات هستهای (برجامی) وین، قریب یک سال است که تعطیل شده، اما بحران اخیر ارزی، از اوایل پاییز امسال، مقارن با اوج گیری اغتشاشات پدید آمد.
♦️اجمالا این که می توان با دیپلماسی منطقه ای در ابعاد سیاسی و اقتصادی و ارزی هم بر ابعاد خارجی چالش ارزی فائق آمد و نباید سراغ آدرس انحرافی "بستن به هر قیمت با آمریکا" رفت.
گفتنی است صادرات نفت ایران هم به تازگی به بالاترین سطح ظرف چهار سال گذشته رسیده است.
🔹این روند، درست خلاف روند شرطی سازی و وابسته سازی در برجام است و تعمیق و گسترش آن، میتواند نقش مهمی در تنوع بخشی و با ثبات سازی اقتصاد کشور ایفا کند.
✍ محمد ایمانی
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir