🌸حدیث روز دوشنبه🌸
#عبرت_گرفتن
🌺عن الامام الرضاعلیه السلام:
《قیل له : و كیف اصبحت ؟ قال (علیه السلام ) : اصبحت بأجل منقوص ، و عمل محفوظ ، و الموت فی رقابنا ، و النار من ورائنا ، و لا ندری ما یفعل بنا》
به آن حضرت گفته شد : چگونه صبح كردی؟ فرمود : با عمر كاسته ، و كردار ثبت شده ،و مرگ بر گردن ماو دوزخ دنبال ما است،و ندانیم باماچه میشود🌺
تحف العقول،ص۴۷۰
🌼@yek_hadis🌼(833)
✍جانباز قطع نخاعی ناصر توبهای در سن ۲۱ سالگی فرماندهی یکی از گردانهای لشکر ۴۱ ثارالله کرمان را بر عهده داشت که در آن زمان حاج قاسم سلیمانی در سمت فرماندهی لشکر خدمت می کرد. سردار شهید حاج قاسم سلیمانی وقتی نزدیک ایام عید می خواست به کرمان و به دیدار والدین خود برود به همسر این جانباز زنگ می زد و می گفت: "من دو روز به خانه شما می آیم."
لباسی تهیه می کرد و به خانه او می رفت. جانباز را استحمام می داد، تخت او را آماده می کرد و در این دو روز به همسر جانباز می گفت کار آشپزخانه هم به عهده من است؛ دو روز خدمت گذاری این جانباز قطع نخاعی را داشت؛ بعد به سمت خانه خودش میرفت.
تا شهید نباشی، شهید نمیشوی
✨﷽✨
🌷وصیتنامه بسیار عجیب یک شهید
✍سردار حاج حسین کاجی:بعد از جنگ، در حال تفحص در منطقهی کردستان عراق بودیم که به طرز غیرعادی جنازهی شهیدی را پیدا کردیم، از جیب شهید، یک کیف پلاستیکی در آوردم، داخل کیف، وصیتنامه قرار داشت که کاملا سالم بود و این چیز عجیبی بود، در وصیتنامه نوشته بود: من سیدحسن بچهی تهران و از لشکر حضرت رسول (ص) هستم، پدر و مادر عزیزم! شهدا با اهل بیت ارتباط دارند، اهل بیت، شهدا را دعوت میکنند، من در شب حمله یعنی فردا شب به شهادت میرسم و جنازهام هشت سال و پنج ماه و 25 روز در منطقه میماند، بعد از این مدت، جنازهی من پیدا میشود و زمانی که جنازهی من پیدا میشود، امام خمینی در بین شما نیست، این اسراری است که ائمه به من گفتند و من به شما میگویم.
به مردم بگویید ما فردا شما را شفاعت میکنیم، بگویید که ما را فراموش نکنند.
بعد از خواندن وصیتنامه دربارهی عملیاتی که لشکر حضرت رسول (ص) آن شب انجام داده بود تحقیق کردیم، دیدیم درست در همان تاریخ بوده و هشت سال و پنج ماه و 25 روز از آن گذشته است.
📚 کتاب خاطرات ماندگار؛ ص192 تا 195
33.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جا مانده ایم و حوصله شرح قصه نیست...💔
حاج محمود کریمی
#الحسین_سفینه_النجاه🚩
#اللهم_عجلـــ_لولیڪ_الفرجـ 🤲🌷
🔶 ما بزرگترین و مهم ترین کاری که در عالم داریم و هیچ کاری از اَطوار و شؤون زندگی ما مهم تر از آن نیست؛ (آن است) که خودمان را درست بسازیم...
کاری مهم تر از خود سازی نداریم...
ما، ابد در پیش داریم...
هستیم که هستیم: « وَ إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی دَارٍ »
شما براي معدوم شدن و نابود گشتن آفريده نشدهايد بلكه براي بقاء و ابديّت بوجود آمديد؛
و اينست و جز اين نيست كه بواسطۀ مُردن از خانهاي به خانۀ دگري كوچ ميكنيد...
#علامه_طباطبایی_ره
🌸حدیث روزسه شنبه🌸
#همنشین_خوب
🌺 عن الامام الجوادعلیه السلام:
《كَتَبَ ابُوجَعفَر الثانى عليه السلام اِلى بَعضِ أوليائِهِ: اَمّا هذِهِ الدُّنيا فَإنّا فيها مُغْتَرِقُونَ وَلكِنْ مَنْ كانَ هَواهُ هَوى صاحِبِهِ ودانَ بِدينِهِ فَهُوَ مَعَهُ حَيْثُ كانَ، وَالاْخِرَةُ هِىَ دارُالقَرارِ.》
امام علیه السلام به يكى از دوستان خود نوشتند: ما همه در اين دنيا با هم آشناييم و با هم زندگى مى كنيم ولى هركس با دوستش همفكر باشد و از مكتب و مرام او پيروى كند، هرجا برود با اوست و خانه هميشگى، آخرت است. (يعنى اگر با ما همفكر باشى و از ما پيروى كنى هميشه با مايى حتى در آخرت)🌺
تحف العقول،ص۷۲۶
🌼@yek_hadis🌼(834)
🌼 نقش جدی «میدان» در پیوستن ایران به «سازمان شانگهای»
✍حاج قاسم چگونه برای دیپلماسی ایرانی قدرت آورد؟پذیرش ایران به عنوان عضو دائم سازمان همکاری شانگهای را میتوان از ابعاد گوناگون مورد بررسی قرار داد. اما آنچه کمتر مورد توچه قرار گرفته است نقش امنیتساز ایران در منطقه، مبارزه با تروریسم و مجاهدتهای حاج قاسم و مدافعان حرم است. رجانیوز در این گزارش به ارتباط موضوع میدان و دیپلماسی در مساله پیمان شانگهای پرداخته است.
سازمان همکاری شانگهای سازمانی منطقهای است که در سال 2001 توسط رهبران روسیه، چین، تاجیکستان، ازبکستان، قزاقستان و قرقیزستان تشکیل شد. این سازمان در ابتدا با اهداف امنیتی تشکیل شد. سه مساله محوری برای این سازمان مبارزه با تروریسم، افراطگرایی و جداییطلبی بوده است. مسالهای مهم که کشورهای عضو این سازمان هر کدام به نوعی با آن درگیر هستند. به عنوان نمونه روسیه در مساله چچن و چین در منطقه سینکیانگ همواره نگران فعال شدن جریانهای تکفیری و جنبشهای تجزیه طلبانه در کشور خود هستند.
بنابراین کشورهای عضو این سازمان و به خصوص دو کشور اصلی آن یعنی روسیه و چین با حساسیت بالایی نسبت به این مساله رفتار میکنند. با توجه به اتهامات فراوان سیاسی و رسانهای به جمهوری اسلامی ایران توسط کشورهایی که پروژه ایران هراسی را در قبال ایران طراحی میکنند همواره این مساله به عنوان مانعی برای پذیرش کشورمان در سازمانی با اهداف ضدتروریسم و امنیتی وجود داشته است.
این نگاه ابهامآلود نسبت به کشورمان اما پس از شکلگیری گروه تروریستی داعش در منطقه و حضور فعالانه نظامی و سیاسی ایران در مقابل آن توانست تغییر پیدا کند. کشورهای عضو شانگهای به وضوح این مساله را شاهد بودند که جمهوری اسلامی ایران برخلاف نگرانیها و تبلیغات فراوان و حتی در شرایط تحریم، بازیگری فعال و قابل اعتماد در منطقه بوده و تمام قد در کنار دولتهای عراق و سوریه برای مبارزه با گروه تروریستی داعش مجاهدت کرده است. حتی در مسیر مبارزه با تروریسم مورد حمایت غرب و کشورهای متحجر منطقه، ایران از همراهی کشورهای قدرتمند جهانی در ابعاد حمایت و همکاری نظامی (مثل روسیه) و حمایت سیاسی در مجامع مهم بین المللی به خصوص شورای امنیت سازمان ملل (مثل چین) استقبال کرده است.
با همین پشتوانه است که آیتالله رئیسی رئیس جمهور کشورمان نیز در اجلاس شانگهای به این مهم اشاره میکند و بار دیگر اقدامات امنیتساز جمهوری اسلامی ایران را یادآور میشود: «جمهوری اسلامی ایران با سابقه بیش از 40 سال تقابل و مبارزه بیامان با تروریسم و افراطگرایی، خدمات شایستهای برای تحقق صلح و عدالت در منطقه غرب آسیا انجام داده است. ما هم پیمان عراق و سوریه در تقابل با داعش و سایر جریانهای تروریستی بودهایم. شراکت راهبردی ایران و روسیه در مبارزه با تروریسم و افراطگرایی در سوریه، تجربهای ارزشمند و الگویی موفق برای همکاری با سایر شرکای منطقهای و فرامنطقهای در آینده است.»
اگر ذهنیت اعضای شانگهای به نسبت ایران برساخته جنگ سیاسی و رسانهای دشمنان بوده پس از موفقیتهای ایران در میدان عمل به باوری عینی در صحت هماهنگی سیاستهای اعلامی و اعمالی تبدیل شده است. به بیان بهتر حضور مجاهدانه حاج قاسم سلیمانی و نیروهای مدافع حرم در منطقه به بازویی پرقدرت در حوزه دیپلماسی تبدیل شد و راه را برای همکاریهای منطقهای با کشورهای همسو فراهم کرد.
لازم به ذکر است که مساله پذیرش ایران در سازمان شانگهای ابعاد مختلف دیگری نیز دارد که روی کار آمدن دولت سیزدهم و عبور ایران از نگرش غربگرایانه، تاکید بر همکاری با کشورهای جهان به خصوص همسایگان و دولتهای آسیایی، تحولات جهانی از جمله رویکرد ایالات متحده نسبت به منطقه و دیگر عوامل در این مساله تاثیر گذار بوده است.
🌐 منبع: رجانیوز
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
°•🌱
سینهام سرشار زِ درد و
کربلایت مرهم است
کاش درمانم دهی، کربُبَلا خاکم کنی...
#اللهم_ارزقنا_کربلا_به_حق_الحسین_ع