🌼از امام صادق(ع) نقل است که فرمودند «لَوْ أَدْرَكْتُهُ لَخَدَمْتُهُ أَيَّامَ حَيَاتِي» اگر من میتوانستم مهدی اهلبيت را درك كنم، تمام عمر به او خدمت میكردم. امام صادق علامه عالم وجود است. ایشان وقتی میگويد: اگر مهدی را درك میكردم، تا آخر عمر خادمش بودم، ديگر ما چه بايد بگوييم؟
🌼اشتياق داشتن لازمه مؤمن بودن است. هر مؤمنی درجه ايمانش بالاتر برود، شوقش به ديدار حضرت زياد می شود. اين شوق خيلی خوب است. حتی در دعاها به ما ياد دادند كه اين اشتياق را داشته باشيد. مثلا در دعای عهد میگوئیم: «اللَّهُمَّ أَرِنِي الطَّلْعَةَ الرَّشِيدَةَ وَ الْغُرَّةَ الْحَمِيدَة» خدايا آن ماه رخسار را به من نشان بده. اين شوق و اشتياق از لوازم يك منتظر است.
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
┄┅┅═❅❅🌸❅❅═┅┅┄
هدایت شده از کوی جانان ویژه کودک و نوجوانان
تقدیم به بهترین 🌺🌺🌺معلم عالم 🌺🌺🌺مهدی فاطمه🌺🌺🌺 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
هدایت شده از کوی جانان ویژه کودک و نوجوانان
سئوال :من در روز ماه رمضان به علّت اغوای شيطان تصميم گرفتم روزه ام را باطل کنم لکن قبل از اينکه عملی که روزه را باطل می کند انجام دهم، از تصميم خود منصرف شدم حکم روزه ام چيست؟ و اگر اين امر در روزه غير ماه رمضان پيش آيد چه حکمی دارد؟
جواب: در روزه ماه رمضان اگر در اثنای روز از نيّت روزه گرفتن بر گردد بهطوری که قصد ادامه روزه نداشته باشد، روزه اش باطل می شود و قصد دوباره او برای ادامه روزه فايده ندارد، البته تا اذان مغرب بايد از کاری که روزه را باطل میکند خودداری کند. امّا اگر دچار ترديد شود به اين معنی که هنوز تصميم نگرفته است روزه را باطل کند، يا تصميم بگيرد کاری را که موجب باطل شدن روزه است صورت دهد و هنوز آن را انجام نداده در اين دو صورت صحّت روزه او محل اشکال است و احتياط واجب آن است که روزه را تمام کند و بعداً هم آن را قضا نمايد. هر روزه واجب معيّن ديگر ـ مانند نذر معيّن و امثال آن ـ نيز دارای همين حکم است. امام خامنه ای دام عزه