📚 #داستان_های_کوتاه_و_آموزنده
👈 اشكی بر سيدالشهدا عليه السلام
سيد علی حسينی كه از اصحاب امام رضا عليه السلام است می گويد: من همسايه امام علی بن موسی الرضا عليه السلام بودم. چون روز عاشورا می شد از ميان برادران دينی ما يك نفر مقتل امام حسين عليه السلام را می خواند و به اين روايت رسيد كه حضرت باقر عليه السلام فرمود:
«هر كس از ديده های او ولو به قدر بال پشه ای اشك بيرون بيايد. خداوند گناهانش را می آمرزد. اگر چه مانند كف درياها باشد.»
در آن مجلس شخص نادانی كه ادعای علم می كرد. حضور داشت و بر آن بود كه اين حديث نبايد صحيح باشد. چگونه گريستن به آن اندكی بر حضرت حسين عليه السلام اين قدر ثواب می تواند داشته باشد؟ با ايشان مباحثه بسيار كرديم و در آخر هم از گمراهی خود برنگشت و برخاست و رفت.
آن شب گذشت. چون روز شد، نزد ما آمد و از گفته هايش معذرت خواست، اظهار ندامت كرد و گفت: شب گذشته در خواب ديدم قيامت برپا شده است و پل صراط بر روی جهنم كشيده اند و پرونده های اعمال را گشوده اند و آتش جهنم را افروخته اند و بهشت را زينت كرده اند.
در آن وقت گرما شديد شد و عطش سنگين بر من غلبه كرد. چون به جانب راست خود نگاه كردم حوض كوثر را ديدم و بر لب آن دو مرد و يك زن را مشاهده كردم كه ايستاده اند و نور جمال ايشان صحرای محشر را روشن كرده است. در حاليكه لباس سياه پوشيده اند و می گريند. از كسی پرسيدم: اينها كيستند كه بر كنار كوثر ايستاده اند؟
پاسخ داد: يكی محمد مصطفی صلی الله عليه و آله و ديگری علی مرتضی و آن زن فاطمه زهرا عليهاالسلام است. گفتم: چرا سياه به تن دارند، غمگين هستند و می گريند؟ گفت: مگر نمی دانی كه امروز عاشوراست؟ گفتم: روز شهادت شهيد كربلا امام حسين عليه السلام است. آنان به اين جهت غمناك اند.
سپس نزديك حضرت فاطمه عليهاالسلام رفتم و گفتم: ای دختر رسول خدا! تشنه ام. آن حضرت از روی غضب به من نظر كرد و گفت: تو مگر همان شخص نيستی كه فضيلت گريستن بر ميوه قلبم، نور چشمم، فرزندم حسين را انكار می كردی؟ با اينكه با ظلم و ستم او را شهيد كردند. لعنت خدا بر قاتلين و ظالمين و كسانی كه ايشان را از آشاميدن آب منع كردند.
در اين حال از خواب وحشتناك بيدار شدم و از گفته خود پشيمان گشتم. اكنون از شما معذرت می خواهم و باشد كه از تقصير من درگذريد.
📗 #بحارالانوار، 44، ص 293
✍ مرحوم علامه محمد باقر مجلسى
♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️
@emam_zamaniha
✨﷽✨
نامه امام زمان (عج)
☀️امام زمان (عج) درنامه ای به شیخ مفید میفرمایند :
👌سعی کنید اعمال شما (شیعیان) طوری باشد که شما را به ما نزدیک سازد و از گناهانی که موجب نارضایتی ما را فراهم نماید بترسید و دوری کنید.
🌟امرقیام ما با اجازه خداوند به طور ناگهانی انجام خواهد شد و دیگر در آن هنگام توبه فایدهای ندارد و سودی نبخشد.
✅عدم التزام به دستورات ما ، موجب میشود که بدون توبه از دنیا بروند و دیگر ندامت و پشیمانی نفعی نخواهد داشت.
📚احتجاج ، ج2 ، ص597 -
📚بحارالانوار ، ج3 ، ص175
【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⏰ @emam_zamaniha
002-Rang-e-Khazoon.mp3
11.91M
رنگ خزونی نرو...😭
#حاج_حسین_سیب_سرخی
جدمو میزدن گوشه قتلگاه...😭😭
💠💠💠
#سلسله_احادیث_پزشکی
🌸فواید نوشیدن آب باران از دیدگاه احادیث پزشکی
💫 در روایت آمده است :
🌧 و کسی که از آب آسمان بنوشد
❇️ مبتلا به بواسیر و شقاق نمی شود.
❇️ به بیماری خارش در بدن و آبله مبتلا نمی شود.
📚 منبع: مستدرک الوسایل، میرزا حسین نوری طبرسی، ج ۱۷، ص ۳۴
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
@emam_zamaniha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنان صریح رهبر انقلاب درباره خائنان به کشور:
🔺کسانی میگویند راهی جز پناه بردن به دشمن نداریم ، این بزرگترین خیانت است؛ من تا جان و توان دارم نخواهم گذاشت این اتفاق بیفتد.
🔥🔥
✅ @emam_zamaniha
▫️ ﷽
بوق
می گویند مسجد شاه تعداد قابل توجهی توالت داشت که نه تنها مورد استفادۀ مسجد بروها و نمازگزاران قرار می گرفت بلکه به داد عابرین هم می رسید و حداقل باعث می شد این دسته نیز گذارشان به مسجد بیفتد.
حکایت می کنند که آفتابه داری آنجا بود که آفتابهها را پس از مصرف یکی یکی پر می کرد و در اختیار مراجعین قرار می داد.
اگر شما می خواستید که آفتابۀ قرمز رنگ را بردارید به شما می گفت آن آبی را بردار.!
اگر می خواستید آفتابۀ آبی را بر دارید می گفت آن مسی را بردار.!
اگر دستتان به سمت مسی می رفت می گفت آن سبز را بردار ....!
یک نفر از او پرسید که چه فرقی می کند که من کدام آفتابه را بردارم؟
گفت: اگر من تعیین نکنم که کدام را برداری، پس من اینجا بوق هستم؟!
ــــــــــــــــــ
☑️@emam_zamaniha
▫️ ﷽
🔹داستانی از برخورد امام خمینی با ناسزاگویی
🆔 @dastanak_ir
همسر امام راحل تعریف می کند:
یک بار بنایی که در خانه ما
آجر قزاقیهای پلهها را تعمیر میکرد،
رو به کارگر وردست خود گفت:
این آجر قزاقیها هم مثل همان قزاق
حرامزاده بد قلقاند.
.
آقا که از پنجره صدای او را شنیده بود، با عجله بیرون آمد و با عصبانیت تیشه را از دست آن بنا گرفت و گفت:
وقتی از این گفتارت توبه کردی،
بیا و کارت را ادامه بده. آن بنا پرسید:
آقا مگر رضاخان حرامزاده نبود
که مدرس را کشت؟
آقا گفت: فرعون، نمرود،... هم حرامزاده نبودند. به هیچ کافری هم نمیشود گفت حرامزاده. هر کس به دین و آیین خود ازدواج کرده باشد، بچههایش حلالزادهاند.
آقا در ادامه به آن بنا گفته بود:
اگر حاکم شرع بودم، بابت چنین افترایی به شما حد میزدم.
ما باید رفتار بد آنها را به مردم بگوییم، اما حق نداریم به آنها افترا ببندیم. / سیره خوبان
ــــــــــــــــــ
☑️@emam_zamaniha
▫️ ﷽
ازخواستگار پرسیدن: دستت کج نیست؟ گفت هرگز. معتاد نیستی؟ خدا اون روز رو نیاره. چشمت دنبال ناموس مردم نیست؟ بمیرم ولی دزد ناموس نشم. دست بِزن نداری؟ بشکنه دستم اگه همچین کاری بکنم … هر چی از رذایل اخلاقی پرسیدن، تکذیب کرد. آخرش پرسیدن تو هیچخصلت بدی نداری؟
گفت: فقط دروغ زیاد میگم!
ــــــــــــــــــ
☑️@amam_zamaniha
✨🌹✨
چرا در عبادتهايمان سستي به خرج مي دهيم؟
اين سستي را از چند جهت مي توان بررسي کرد . يکي سستي والدين است . در قرآن داريم : خودتان و خانواده تان و يا درقرآن داريم : حضرت اسماعيل خانواده اش را به نماز دعوت مي کرد . سستي والدين به اين معنا نيست که صبح بالاي سر بچه هايشان بيايند و با فرياد بچه هايشان را براي نماز بيدار کنند . منش و رفتار مهم است . مي گويند : خود شهيد بهشتي نماز شب مي خواند و کسي را هم بلند نمي کرد و هنگام اذان در حياط اذان مي گفت تا بچه ها از خواب بيدار بشوند و نماز بخوانند . عملکرد پدر مهم است . وقتي يک پدر در خانه رعايت عملکرد ديني را نميکند ، مادري لااُبالي گري مي کند ، حالا نماز هم بخواند ، خوب بچه مي گويد : تو که دروغ مي گويي و با مادر هم بدرفتار ميکني ، خودبخود يک انفکاکي بين آموزه هاي ديني پيدا مي شود . دچار تضاد مي شوند . داريم کسانيکه دعا ماه رجب را هم مي خواند ولي در خانه بداخلاقي و بددهاني ميکند . رفتار والدين ، تعامل و برخوردشان باعث سستي بشود . صاحب بن عُباد از وزراء آل بويه بوده و تاليفاتي هم دارد . ايشان خيلي مهمان نواز بودند . گاهي در ماه رمضان هزار نفر را افطاري مي داد . از او پرسيدند : از کجا اين قدر سخي بار آمدي ؟ گفت : من از بچگي مادرم يک دينار به من مي داد و مي گفت : اين را زير رخت خوابت بگذار . صبح که به مسجد ، يعني محل درس آن زمان ، مي روي سر راهت ، اولين فقير را که ديدي ، اين را به او بده . و اين براي من عادت شد .حتي وزير هم که شده بود ، همين کار را مي کرد . ما بايد عبادت فرزندانمان را روشمند ونهادينه بکنيم . اين به خانواده ها برميگردد .
ادامه دارد ...
#عوامل_سستی_در_عبادت ۱
〖از بیانات حجت الاسلام رفیعی〗
@emam_zamaniha
✨🌹✨
چرا در عبادتهايمان سستي به خرج مي دهيم؟
عامل دوم بحث جهل و عدم اطلاع است . خيلي چيزها را اگر ما بدانيم ، به دنبال آن مي رويم . اگر انسان بداند در اين نماز چقدر ثواب است ، بداند يک سوم فشار قبر براي غيبت است ، بداند ذکر لااله الااله اين قدر ثواب دارد و ترک نماز چقدر محروميت دارد و ضربه مي خورد ، اين کار ها را نمي کند . ميگويند : پادشاهي در يک شب تاريک ، لشکريانش را از بيابان عبور مي داد ، به يک جاي رسيدند که زير پايشان شن مانند بود . پادشاه گفت : اين ها را جمع کنيد . اين افراد سه دسته شدند . يک عده گفتند : چَشم و تمام کوزه هايي را که داشتند ، از اين مواد شن مانند جمع کردند . يک عده گفتند : مگر ما بيکار هستيم . خودمان در اين شب تاريک به زور راه مي رويم حالا اينها را هم جمع کنيم ؟ و چيزي بر نداشتند . عده اي هم گفتند : حالا يک مشت برمي داريم . اگر به درد خورد که هيچي و اگر به درد نخورد ، دور مي ريزيم . خيلي زياد نيست . صبح که به روشنايي رسيدند ديدند آنها دُر و طلا بوده است . همه غصه مي خوردند . آنها که برنداشته بود مي گفت : کاشکي برمي داشتيم و آنها که کمتر برداشته بود هم مي گفت : کاشکي بيشتر بر مي داشتم . و کسي که برنداشته بود ميگفت : من که بدبخت هستم . قيامت هم همينطوري است . قرآن ميفرمايد : در قيامت باطن ها آشکار مي شود و پرده ها کنار مي رود و حسرت ها مي آيد . من نگاه مي کنم ، مي بينم يک نافله شب اين قدر نورانيت درقبر مي گذاشته ، يک لااله الا الله اين قدر باعث سهولت عبور از صراط مي شده ، حسرت مي خورم که چرا اين کارها را کم کردم . علم به ارزش ها ، مهم است . يک بچه ارزش سند خانه را نمي داند ولي کسي که يک زنداني دارد ارزش آن را خوب مي داند زيرا مشکلش با آن حل مي شود . ارزش ها را مطالعه کنيد و آگاهي بدست بياوريد . آگاهي به عظمت خالق ، بداند خالق چقدر بزرگ است و او ضعيف است . آگاهي به طولاني بودن مسير ، بداند که عقبه هاي قيامت چقدر سخت است . به اين آگاهي ها توجه کنيد . اين آگاهي ها به ما مسئوليت هم مي دهد . من اگر بدانم تک تک حرفهايي که مي زنم ، بصورت املا نوشته ميشود ، ديگر حرفهاي زشت نمي زنم . پس خدا حرفهاي ما را مي نويسد . در املا حرفهاي زشت نمي زنيم . چون بعداً خودمان خجالت مي کشيم . خدا از همه زندگي من فيلم مي گيرد . اگر انسان بداند در موقع مرگ و احتضار يکبار سريع اين فيلم جلوي چشمش به نمايش در مي آيد ، حواسش را جمع ميکند .
ادامه دارد ...
#عوامل_سستی_در_عبادت ۲
〖از بیانات حجت الاسلام رفیعی〗
★➻ @emam_zamaniha
#شبهه
#طول_عمر_۲
پیروان ادیان آسمانی
الف) مسلمانان
مسلمانان اعم از شیعه و سنی در باره طول عمر، مباحث قرآنی و روایی و تاریخی را بیان کرده اند.
قرآن: در قرآن کریم آیاتی هست که عمر طولانی در امت های پیشین را خبر می دهد؛ مانند آیه ای که می فرماید: «ما آنها و پدرانشان را از متاع دنیوی برخوردار ساختیم تا از عمر طولانی بهره مند شدند».[۱۳]
در جای دیگر، قرآن نه تنها از عمر طولانی بلکه از امکان عمر جاویدان خبر می دهد؛ آنجا که می فرماید:
«اگر او (یونس) در شکم ماهی تسبیح نمی گفت، تا روز رستاخیز در شکم ماهی باقی می ماند».[۱۴]
همچنین درباره حضرت نوح می فرماید: «او را به سوی قومش فرستادیم. پس ۹۵۰ سال در میان آنها درنگ کرد».[۱۵]
البته بر اساس روایات، عمر ایشان ۲۵۰۰ سال بوده است که ۹۵۰سال آن را برای تبلیغ امت خویش صرف کرده است.
روایات: امام حسن(علیه السلام) در پاسخ به گروهی که به صلح آن حضرت اعتراض داشتند، به داستان حضرت خضر و موسی اشاره می کند، سپس در ذیل حدیث درباره ولایت و غیبت و طول عمر حضرت مهدی(علیه السلام) سخن می گوید:
«آن حضرت، نهمین فرزند برادرم حسین(علیه السلام) و فرزند بهترین کنیزان است. خداوند عمر او را در غیبت طولانی قرار داده است».[۱۶]
احادیثی وجود دارد که بر اساس عقیده برادران اهل سنت، حضرت ادریس نیز زنده و در آسمان هاست. علاوه بر احادیث به آیه شریفه: )وَ رَفَعْناهُ مَکانًا عَلِیّا (؛ «ما او را به جایگاه بس بلند بالا بردیم» نیز استناد می کنند.[۱۷]
احادیث فراوان دیگری از طریق شیعه و سنی دلالت می کنند بر اینکه دجّال در عصر رسول اکرم(صلی الله علیه و آله) زنده بود و تا ظهور حضرت ولیّ عصر(علیه السلام) زنده خواهد ماند و به دست حضرت کشته خواهد شد.[۱۸]
ب) تاریخ بشریّت: در طول تاریخ، افراد بسیاری بوده اند که عمر های طولانی کرده اند که نمونه هایی را بیان می کنیم: لقمان حکیم ۳۵۰۰سال؛ ضحّاک دوم هزار سال؛ ریان پدر عزیز مصر ۱۷۰۰سال.[۱۹]
کسانی هم در عصر کنونی بوده اند که عمرهای طولانی داشته اند: سید علی کوتاهی ۱۸۵ سال؛ شیخ علی بن عبدالله، حکمران سابق قطر 150 سال؛ عباس طاهری ۱۳۱ سال.[۲۰]
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
۱۳ . انبیا/۴۴.
۱۴ . صافات/۱۴۴.
۱۵ . عنکبوت/۱۴.
۱۶ . کمال الدین، ج۱، ص۳۱۵، باب ۲۹، ح۲؛ بحارالانوار، ج۵۲، ص۲۷۹، باب ۲۴، ص۱۲.
۱۷ . قاموس قرآن، ج۱، ص۱۰۶.
۱۸ . صحیح مسلم، ج۴، ص۲۲۶۷، ص۲۲۴۰؛ عقدالدرر، ص۲۹۱، ۲۸۱؛ طول عمر امام زمان از دیدگاه علوم و ادیان، سید محمد کاظم قزوینی، ص۱۰۰.
۱۹ .روزگار رهایی، ترجمه علی اکبر مهدی پور، ص۲۵۸
۲۰ . طول عمر امام زمان از دیدگاه علوم و ادیان، ص۳۳
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
☆ @emam_zamaniha