📷شهدای سلامت
🔹 کادر بهداشتی درمانی که هنگام مراقبت و درمان بیماران مبتلا به کرونا، جان خود را از دست دادهاند
🌺✅ @emoqavem
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رونمایی از چهار دستاورد ضدعفونی کننده در نیروی زمینی سپاه
🌺✅ @emoqavem
🔹در برنامه شاخه های طلایی بشنوید:
انواع گلخانه از نظر بستر تولید
🔹رادیو اقتصاد در برنامه "شاخه های طلایی" جمعه ۲۳ اسفند ماه؛ انواع گلخانه از نظر بستر تولید را عنوان می کند.
⬅️ مشروح کامل این خبر را در سایت رادیو اقتصاد بخوانید
📎 http://radioeghtesad.irib.ir/NewsDetails/?m=097101&n=601614
🌺✅ @emoqavem
🔹حسین در در گفتگو با رادیو اقتصاد خبرداد:
افزایش ۳ برابری تولید در تعاونی های تولیدی
🔹مدیرعامل اتحادیه تعاونی های تامین نیاز صنایع پائین دست پتروشیمی از افزایش سه برابری تولید با شیوع ویروس کرونا در تعاونی های تولیدی کشور خبر داد.
⬅️ مشروح کامل این خبر را در سایت رادیو اقتصاد بخوانید
📎 http://radioeghtesad.irib.ir/NewsDetails/?m=094102&n=603311
🌺✅ @emoqavem
تدابیر بهداشتی فروشگاه شهروند برای مقابله با کرونا
http://iktvn.ir/1hez
🌺✅ @emoqavem
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥|تولید ماسک و گان پزشکی در بنیاد برکت
🔸روزانه 50 هزار ماسک به این طریق تولید می شود
🌺✅ @emoqavem
#مصاحبه
#خبرگزاری_رسمی_حوزه
#اقتصاد_ایران
#پیامدهای_اقتصادی_کرونا
🔴 دکتر ساجد صمدی قربانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه اظهار داشت:
🔵 ما با فعال تر کردن ظرفیت تولید اقلام مقابله با کرونا می توانیم تهدید را به فرصت تبدیل نموده و به این وسیله زمینه رونق اقتصادی کشور را فراهم کنیم.
🔻در وضعیت کنونی مشخص است که تولید ناخالص داخلی ما به واسطه شیوع ویروس کرونا کاهش یافته و طبعاً وقتی تولید ناخالص داخلی کاهش یابد، درآمدهای مالیاتی دولت نیز کاهش پیدا می کند، ضمن آن که به این طریق هزینه های دولت به جهت مقابله با کرونا افزایش می یابد و در این وضعیت قطعاً با کسری بودجه مشهودی روبرو می شویم.
🔻در این بین، خوشبختانه در حال حاضر ظرفیت های بسیار خوبی در سراسر کشور و از جمله در بخش مردمی در زمینه تولید اقلام و لوازم مقابله با کرونا همچون ماسک، دستکش های بهداشتی و نیز مواد بهداشتی و ضدعفونی کننده فعال شده به طوری که اخیراً حتی اعلام شد که با رقم پانصد میلیون تومان توانسته اند خط تولید صنعتی ماسک را در کشور راه اندازی کنند و این جدای از کارگاه های خانگی در این باره است.
🔻در چنین وضعیتی، طی ماه های آینده با تسهیلات دولت می بایست زمینه ای فراهم شود که ملزومات مقابله با کرونا در کشور با شتاب بیشتری تولید شود که به این وسیله، پس از اشباع بازارهای داخلی و برطرف نیاز مردم خودمان، با دیپلماسی موفق به سمت بازارهای جهانی حرکت می کنیم و هم کشورهای همسایه و هم کشورهای دورتر که به ظاهر با ما مراوده تجاری هم ندارند را مورد توجه قرار می دهیم.
👉 https://b2n.ir/991334
🌺✅ @emoqavem
📸رونمایی از خودروهای جدید رفع آلودگی نیروی زمینی ارتش
🔹این خودروها که در مرکز بهینهسازی و نوسازی شهید زرهرن نیروی زمینی ارتش ساخته شده است، طی روزهای آینده معابر و خیابان های شهرها را ضدعفونی خواهد کرد.
🌺✅ @emoqavem
🔹مهدی پور در گفتگو با رادیو اقتصاد خبرداد:
وجود ۲۷ تولید کننده الکل در ایران
🔹مدیرکل نظارت برمحصولات بهداشتی، دارویی و تجهیزات پزشکی سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان از وجود ۲۷ واحد تولید کننده الکل در کشور خبر داد.
⬅️ مشروح کامل این خبر را در سایت رادیو اقتصاد بخوانید
📎 http://radioeghtesad.irib.ir/NewsDetails/?m=094102&n=601829
🌺✅ @emoqavem
✅بررسی یکی از ریشههای مهم #غائله #مهاجمان_حرم در قم و مشهد
👈به دوستم که در ستاد مردمی رسانهای مبارزه با کرونا بود، پیشنهاد دادم الان بهترین فرصت اثبات عینی برای کارایی رو به تزاید طب اسلامی در مبارزه با عفونتهاست و میتوان این مطلب را در رسانه برجستهسازی کرد؛ چند مصاحبه بگیرید. خیلی ساده و طبیعی بود که چیزی نگوید و کار را طبق صحبتها و بحثهای جدی قبلیمان به نتیجه برساند؛ ولی در کمال تعجب به من گفت: برخی پزشکان که از مدیران ارشد نظام بهداشتی هستند، چنان فضا را پیچیده کردهاند که پزشکان طب سنتی میترسند که مصاحبه بدهند!!😳
👇👇👇
👈دیشب، خلاصه تیتر رسانههای امنیتی انگلیس و آمریکای جنایتکار این بود: «درگیری شیعیان با نیروهای امنیتی شیعیان در اعتراض به بسته شدن حرم امام شیعیان بدستور حکومت شیعیان» 😳
😎 یعنی این شیاطن رسانهای آمریکا و انگلیس و صهیونیسم، میخواهند شیعه را جلوی حکومت شیعه قرار دهند!! به هوش باشیم. البته مشخص است که مردم هوشیارند و #دیگر_فریب_نمی_خورند!
💥تیترهای عجیب وسست و هیجانی و غیرحرفهای که رسانههای ضدانقلاب برای حوادث امروز قم و مشهد انتخاب کردند، نباید ما را به فکر فرو ببرد؟ آیا بخشی از دکترین #آنفولانزای_نیویورکی در حال پیادهسازی نیست؟ آیا ستاد عالی مبارزه با کرونا نمیتوانست تصمیم بهتری را نسبت به سه حرم نورانی قم و مشهد و شیراز بگیرد؟ (پیشنهادات متعددی از مجامع مختلف مردمی و نخبگانی و تصمیمساز، در حال بررسی است.) چرا باید تصمیمسازی برای حرمهای شریف و تدین و مساجد را پزشکان پوزیتو و برخی منفعلین از شبهلیبرالها در دست داشته باشند؟ این چه منطقی است و کی اصلاح میشود؟
💥👈گذشته از اینکه هر عاقلی میفهمد که به دلیل ادله محکمه اصل ولایت فقیه و حفظ نظم در جامعه مسلمین و جلوگیری از اختلال نظام و جلوگیری از جافتادن شبهه سست جدایی دین و علم، باید تابع تصمیمات ستاد عالی در عمل باشیم و دلسوز انها در پیشنهاد و انتقاد. قطعا از نظر نگارنده این متن، طبق فرمایش رهبر حکیم انقلاب، دستورات ستاد عالی، حجیت شرعی دارد و ما نیز قطعاً تابعیم؛ ولی به فرموده همیشان، نقد دلسوزانه و اصلاحگرانه نیز رهگشاست و ستاد باید در بازسازی و ترمیم ضعفهای عجیب خود اقدام کند... رهبری قطعا از ترمیم دلسوزانه ستاد که منجر به تغییر برخی تصمیمات ضعیف ستاد شود، ناراحت نمیشوند.
🔰فکر کنم، بعد از توهین به حرم مطهر قم و مشهد، اکنون، طرح یک سوال، بسیار ضروری باشد:
👈آیا وزارت بهداشت و مسئولین دولت،حالا دیگر، قانع نشدهاند که در ستاد عالی مبارزه با اپیدمی #کرونا، باید چندین روحانی و روانشناس و جامعهشناس و فیلسوف و کارشناس امنیتی و اقتصادی و رسانهای و... هم باشند و اصالت با پزشکان پوزیتویست نباید باشد؟
❌♦️این اصالت پزشکی غربی، داخل وزارت بهداشت را نابود کرده و ظاهراً این بوی گند، به مشام جامعه نیز رسید... آیا باز هم باید بازیچه انگلیس و آمریکا و #جریان_لندنی شویم تا مسئولین، کمی از اصالت پزشکان پوزیتویست در چنین امر صعبی کوتاه بیایند و بفهمند که پزشکی غربی، هرگز مکفی از طب هم نیست و ضعفهای بنیادین دارد، چه رسد به اداره ستاد عالی کرونا؟ چقدر باید هزینه دهیم تا برخی مدعیان دانش، کمی هم به سمت فهم اجتماعی و دینی و مردمی هم حرکت کنند و دانستههای خود را اصیل و مکفی نشمارند؟
👌راستی! پیاده نظام داخلی سیا و وزارت خارجه آمریکا و اینتلجنس سرویس در ایران و نفوذیها چه کسانی هستند که نمیگذارند همه چیز در جای خود و مرتب باشد؟ غائله سازان چهکسانی هستند؟
👈پ.ن:
👌البته این نوشته، باید در کنار نظرداشت این نکته خوانده شود که #اسلام_رحمانی و #تشیع_لندنی، نقش مهمی در واقعه سوزناک دیشب قم و مشهد داشت. قطعا اگر بنده قم بودم و در کنار حرم، طبق دستور رسمی ستاد مورد تأئید رهبری حرکت میکردم؛ ولی ای کاش ستاد هم در ساختار خود تجدیدنظر کند تا تصمیمات پختهتری از درون ستاد عالی مبارزه با کرونا بیرون آید. کاش طب جدید از تبختر عجیب خود میکاست و در مباحث #سلامت_روحی و #سلامتی_ذهنی و #سلامت_معنوی و #سلامت_دینی و #سلامت_فکری جامعه که قطعاً در تخصصش نیست، دخالت نمیکرد و این مطالب را در فرهنگستان پزشکی و در ستاد عالی به اهلش میسپرد.
👈همچنین این نوشته، هرگز نافی تلاش کادر شجاع درمانی در مبارزه با کرونا نیست و قدرشناس زحمات عزیزان پزشک و پرستار و کارمند و خدمات و آزمایشگاه و سایر بخشهای بهداشتی میباشد و در مقام نقد یک رفتار زشت از برخی پزشکان است که شامل همه نمیشود ولی ضربات سختی به نظام جامع سلامت همه جانبه کشور زده است. به امید شفاعت ما توسط شهدای جامعه پزشکی کشور.
💥 مدرسه اقتصاد
🌺✅ @emoqavem
🖊بلایی که IMF بر سر اکوادور آورد
🔹اواخر دهه ۱۹۹۰ که اقتصاد اکوادور در نتیجه بلایای طبیعی دچار بحران شد، آمریکا و صندوق بینالمللی پول در مقام ناجی ظاهر شده و این کشور نفتی را برای دستیابی به هدف ادعایی مقابله با تورم و ایجاد رشد و ثبات اقتصادی، مجبور به انجام اصلاحات نئولیبرالی کردند. نتیجه این اصلاحات، ویران شدن اقتصاد این کشور آمریکای لاتین بود. سال ۲۰۰۷ وقتی رافائل کورآ روی کار آمد، همه سعی خود را کرد که فجایعی که نیولیبرالیسم در کشورش به بار اورده بود، جبران کند. اما پاسخ این شورش کورآ علیه نئولیبرالیسم، کودتای ناکام سپتامبر ۲۰۱۰ با هدایت سازمان سیا بود. نهایتا سال ۲۰۱۷ کورآ از قدرت کنار رفت و لنین مورنو، از طرفداران اصلاحات نئولیبرالی با کمک آمریکا در انتخابات به پیروزی رسید و اکوادور را به آغوش نئولیبرالیسم بازگرداند.
🔹وقتی کورآ دولت را تحویل داد، بدهی اکوادور به اندازه ۴۰ درصد تولید ناخلص داخلی این کشور بود(بدهی آمریکا هم اینک ۱۰۵ درصد تولید ناخالص داخلی است). در دوره کورآ اکوادور میانگین رشد سالانه ۱.۵ درصد را تجربه کرد. نرخ فقر ۳۸ درصد و فقر مطلق ۴۷ درصد کاهش یافت. ضریب جینی، شاخص سنجش شکاف طبقاتی از ۰.۵۵ به ۰.۴۷ کاهش یافت.
🔹با این وجود، مورنو دست به دامن صندوق برای اخذ وام و انجام اصلاحات اقتصادی شد. مارس ۲۰۱۹ هیئت اجرایی صندوق بینالمللی پول اعطای یک وام ۴.۲ میلیارد دلاری به اکوادور را تصویب کرد. مانند همه تسهیلات صندوق، این وام ۴.۲ دلاری نیز مشروط به انجام یک سری اصلاحات اقتصادی بود. در بیانیه صندوق برای تصویب اعطای وام به اکوادور آمده بود: "برنامه مقامات اکوادور این است که اقتصادی پویاتر و پایدارتر ایجاد کنند که منافع آن شامل همه مردم این کشور شود. این برنامه چهار اولویت دارد: تقویت رقابتپذیری و ایجاد شغل، تقویت ثبات مالی، حمایت از فقرا و اقشار آسیب پذیر، و بهبود شفافیت و مبارزه با فساد."
🔹کریستین لاگارد رئیس وقت صندوق بینالمللی پول نیز پس از تصویب اعطای وام به اکوادور گفت: "مقامات اکوادور در حال اجرای یک برنامه جامع اصلاحات هستند که اقتصاد این کشور را مدرن کرده و راه را برای رشدی قوی، پایدار و عادلانه هموار نماید".
🔹پشت این الفاظ شیک اما یک برنامه ریاضت اقتصادی در راه بود. ترجیع بند اصلاحات نئولیبرالی صندوق، کاهش هزینههای عمومی دولت، حذف یارانهها، آزادسازی تجاری و مالی، خصوصیسازی (از نوع رهاسازی داراییهای ملی برای چپاول جریان سرمایهداری) و... است و اکوادور البته از این "اصلاحات" استثنا نبود.
🔹چند ماه بیشتر نگذشت که مشخص شد "لنین مورنو" تحت فشار صندوق، باید یارانه حاملهای انرژی را حذف نماید تا بلکه سالانه ۱.۳ میلیارد دلار ذخیره کند.
اکتبر ۲۰۱۹ مورنو شبانه شوک نئولیبرالی صندوق را به اقتصاد وارد کرد: یارانه سوخت حذف شد و قیمت افرایش یافت.
واکنش مردم رنج دیده البته قابل پیشبینی بود. شورش اجتماعی درگرفت. دهها نفر کشته و هزاران نفر زخمی شدند. دولت وضعیت اضطراری اعلام کرد و کابینه از پایتخت به مکان دیگری منتقل شد. پس از دو سال حاکمیت نئولیبرالیسم، اقتصاد اکوادور بیمارتر و وضعیت مردم این کشور نفتی وخیمتر شد.
@syjebraily