حالا اون خانومهایی که با کمپین سفارتساختهٔ «محجبهام اما مخالف گشت ارشاد» آتش تهیهٔ این اغتشاشات را ریختند و تنور را داغ کردند، چه پشیمان شده باشند چه نه، در ریخته شدن خون اینهمه برادرانشان شریکند.
پ. ن:
سفارت المان
بسم الله الرحمن الرحیم
«وَالَّذِينَ جَاهَدُوا فِينَا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنَا وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِين»
مقام معظم رهبری و دیدبانان فرهنگی کشور بارها از اینترنت ملی و بومی سازی فضای مجازی سخن گفتند؛ اما این متولیان مقصرند که توجهی به حکمرانی فضای مجازی نداشتند و تنها به یک رکن حکمرانی یعنی سیاستگذاری بسنده کردند و از تنظیم گری یعنی مقررات گذاری، ساختارسازی، گفتمان سازی، تحقق مقررات، نظارت و رصد و ارزیابی، اصلاح قوانین و سیاستها غفلت نمودند یا توجه ناقصی داشتند؛ به همین دلیل، خدمات عمومی فضای مجازی به جبهه دشمن در جنگشناختی تبدیل شد.
ناتوی فرهنگی در بستر فضای مجازی، هزاران کودک و نوجوان و جوان را مدیریت کرد و نگاه برخی از آنها را به نظام اسلامی تغییر داد و نظام استکبار سکولار بشر ستیز را در ذهن پاره ای از آنها، مثبت جلوه داد. گویا آمریکا و غرب جنایتکار، هیچ استعمار و جنایتی در شرق و غرب، آسیا و آفریقا و ایران اسلامی نداشته است.
این همان جنگ شناختی است که در سه سال کرونایی، مضاعف شد و با سریالهای خانگی رها شده تقویت گردید.
این مدل جنگ شناختی به جوانان این سرزمین، عملیات نقطه ای را آموزش داد تا با کمترین بهانه اجتماعی، عملیات طراحی شده را اجرا کنند.
شایان ذکر است فرماندهان جنگ شناختی دشمن، امیدی به سلطنت طلبها و منافقان و ضد انقلابهای گذشته و حال ندارند؛ چون مقبولیت و محبوبیت مردمی ندارند لذا طراحی آنها برای درگیر کردن دانشگاهیان و مدارس و ورزشکاران و هنرمندان است تا تخریب و رفتارهای خشن از سوی نخبگان این صنوف صورت گیرد.
هدف دشمنان جنگ شناختی، انتقال خشونت و قتل و تخریب و تحریف به دانشگاه ها و ادامه آن تا ۱۶ آذر است پس باید هوشیار بود و با رویکرد حکمرانی فرهنگی بدان نگریست.
اما راه مقابله با این جنگ شناختی چیست؟
راه مقابله، جهاد فرهنگی است از طریق تسریع در سامان دهی اینترنت بومی و فضای مجازی ایرانی اسلامی و ساخت نرم افزارهای کاربردی در حوزه های فرهنگی، اقتصادی، آموزشی، سیاسی و ... که اگر این سامانه هوشمند ملی به سرعت شکل نگیرد و نرمافزارهای کاربردی موجود قطع گردد، باعث نارضایتی جدید فعالان اقتصادی و اجتماعی خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خلاصه جریان اینه
26.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فتنه لمپنیسم با کیفیت بالا
توصیه میکنم هم ببینید هم منتشر بفرمایید
@emswar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قصاص قبل از جنایت
بازنشر حداکثری
@emswar
امروز مطمئن شدم که پدر ِ شروین حاجی پور از تروریستهای مجاهدین خلق در هادیشهر(کله بست سابق) بابلسر بوده و 12 سال سابقه حبس دارد و عموی شروین در دهه شصت به جرم ترور ، اعدام شده.
نسل بعدی تروریستهای مجاهدین در پوششهای هنری و ... به راحتی از امکانات حکومت برای تبلیغ اسنفاده میکنند.
پ. ن: شروین خواننده ی اهنگ اعتراضی این روزها
@emswar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎋#سید_حسن_نصرالله
به تمام دوستان و عاشقان جمهوری اسلامی در سرتاسر جهان اعلام میکنم.....
آقا در مورد همسویی تعدادی ازچهرههای ورزشی و هنری با دشمنان مردم فرمودند:
«از نظر من این موضعگیریها هیچ اهمیتی ندارد»
واقعهای تاریخی یادم آمد:
روزی معاویه همپیالههایش را جمع کرد تا در حضور او به امام حسن علیهالسلام اهانت کنند،یکی از آنان پسر عثمانبنعفان بود که شخصیت مهمی در تاریخ اسلام نیست. اهانتهای او به امام حسن که تمام شد، امام فرمود:
مَثل تو مانند آن پشهای است که به درخت خرما گفت: مراقب باش که میخواهم از بالای تو پایین بیایم.درخت خرما جواب داد: من اصلاً متوجه بالا آمدن تو نشدم، تا چه رسد به اینکه پیاده شدن تو برای من مشقتی داشته باشد
@emswar
حقیقت مسئله این است که زنِ باشرف و بااستعداد ایرانی یکی از بزرگترین ضربهها را به تمدّن غرب زده. اینها دلشان پُر است؛ [این کار را] زنها کردند. غیر از مجموع حرکت جمهوری اسلامی، بخصوص زن ایرانی یکی از مهمترین ضربهها را به داعیههای غربی و دروغهای غربی وارد کرده. چطور؟ اینها سالها است ــ دویست سال است ــ که میگویند زن اگر چنانچه از قیود اخلاقی و شرعی و مانند این چیزها رها نشود نمیتواند پیشرفت کند، نمیتواند به مقامات عالی علمی و سیاسی و اجتماعی و غیره برسد؛ این جوری دارند میگویند. شرط رسیدن زن به رتبههای بالای اجتماعی و سیاسی و غیره این است که این قیود اخلاقی را رها کند.
5 مرداد 1401 - امام خامنه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این رو همه میتونن خودشون برن تست کنن
برام سوال شد که چرا اقبال به اکانت علی کریمی این همه بالاست؟
اکانت @alikarimi_ak8 رو با ابزار @Botometer که در دانشگاه ایندیانا آمریکا توسعه پیدا کرده، چک کردم.نتیجه برام جالب بود:
از بین 200 فالوور تصادفی این اکانت، فقط 13 اکانت رفتار طبیعی دارند و حدود 95% باقیمانده فیک و ربات هستند!😁
از جنبشی که علی کریمی لیدرش باشه نتیجهای بهتر از این در نمیاد 😂
@emswar
امام صادق (علیه السلام) فرمودند:
به زودی شُبهه ای برای شما رخ میدهد
و بدون نشانه ی هدایت و بدون امامی که دیده شود می مانید. در این زمان کسی نجات پیدا نمیکند مگر اینکه دعای غریق را بخواند و فرمودند بگویید:
” یا اللهُ یا رحمانُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلوبِ ثَبِّت قَلبی عَلی دینِکَ “
شهادت امام حسن عسکری علیه السلام تسلیت باد
🗣
@emswar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سند ۲۰۳۰ به روایت تصویر
دوستان عزیز که از من نظرمو در خصوص ورود به فضای مجازی میپرسند، این نظر من به تاسی از فرمایش رهبر عزیز:
🔹رهبر حکیم انقلاب:
بعضیها چسبیدن به فضای مجازی و به #توییتر و چه و چه... این #فایده_نداره. #تخاطب_واقعی لازمه ، میزگرد، سخنرانی، نشریه، بحثهای دونفره و سه نفره، جلسه تحلیل، اینها لازم است. با مخاطبین بنشینید.
پ. ن:
ورود ما به فضای مجازی اگر از بابت اعمال حاکمیت، ساختار سازی، نظارت و هدایت راهبردی، شناخت عرصه و محل نبرد، شناخت جنگ افزارهای رسانه ای، تولید مبنا و تئوریزه کردن مبانی اسلامی برای تقابل و امثال اینها باشه، لازم و بلکه به نظرم واجب کفایی هست.
اما صِرف یک توییت و پاسخ به خزعبلات غیر منطقی و غیر مدلل دشمن، چندان مفید فایده نبوده و وقت هدر کردن هست.
@emswar