eitaa logo
فرزندان انقلاب✌️
89 دنبال‌کننده
968 عکس
512 ویدیو
16 فایل
اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان آیدی جهت تبادل👇کانال غیر اخلاقی ممنوع❌❌❌❌ @hoojaajiii
مشاهده در ایتا
دانلود
با محوریت شهید مدافع حرم همراه با بیان خاطره از شهید بزرگوار توسط مادر محترم شهید سخنران: حجت‌الاسلام‌والمسلمین‌علیرضامستشاری مداح: کربلایی مجید آزادی زمان:پنجشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۱/۱۹ ساعت:۲۰ ________________ @shahid_dehghan
جهت شرکت در مراسم زیر به لینک زیر مراجعه نمایید لینک گروه مهدویت، شهداء، ولایت2 👇 https://chat.whatsapp.com/CipfsFqnkHJ1QWTOkZOXnH
🥀بسم الله الرحمن الرحیم🥀
هر روز با 🦋
12.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علامت شیعه بودن 😍 +ارسالی از اعضا ایم 🆔@enghelabbii
چرا بامیه هسته دارد(داخل ب امیه شربت نمیخورد و خشک میشود)؟ 🔸شعله ی گاز بیش از اندازه زیاد است و روی بامیه ها زود رنگ میگیرد و داخل آن خمیر میشود. 🔸شربت داخل خمیر بیش از حد مجاز است و باعث میشود بامیه ها با شعله ی کم هم، زود رنگ بگیرد و درونشان خام بماند. 🔸خمیر خوب پخته نشده باشد یا داغ نخورده باشد. 🔸بامیه را داخل روغن داغ قیف زده باشید. 🔸فاصله انداختن از زمان سرخ شدن تا وارد شربت کردن. 🔸بیشتر از حد ظرفیت تابه خمیر بریزید یا روغن برای سرخ کردن کم بریزید که باعث بشه بامیه ها بیرون از روغن هوا بکشه. خط ماسوره بامیه(عاج) چرا از بین میرود؟ 🔸مقدار تخم مرغ زیاد است. 🔸مقدار آب داخل خمیر زیاد است. 🔸ماسوره مناسب بامیه نیست. چرا بامیه خرد میشود؟ 🔸مقدار بامیه داخل تابه زیاد است. 🔸تخم مرغ خوب مخلوط نشده است. 🔸مقدار تخم مرغ کم باشد. 🔸خمیر خوب پخته نشده باشد. 🔸آب به صورت کامل جوش نیامده باشد چرا بامیه نرم میشود؟ 🔸شربت بیش از اندازه داغ است. 🔸شربت بیش از اندازه رقیق است. 🔸تخم مرغ خمیر زیاد است. 🔸شعله ی گازبرای پخت زیاد است. 🔸مقدار شربت داخل خمیر زیاد است. 🔸زمان ماندن بامیه در شهد زیاد است. 🔸علت دیگر نرم شدن بامیه زندگی در شهرهای رطوبتی است. گلوکز یا بادکا در شربت بامیه باعث میشه، هم از شیرینی شهد کم بشه، هم بامیه رو براق میکنه و هم از نرم شدن بیش از حد در هوای مرطوب جلوگیری میکنه. ‍ ✅نکات مهمی که در هنگام درست کردن زولبیا باید بدانید👇 📝اگر رشته های زولبیا نازک باشند، نشانه نرسیدن زولبیا است. 📝اگر رشته های زولبیا دارای پف مناسب نبود می‌توانید از یک پینچ جوش شیرین استفاده نمایید. 📝اگر شربت زولبیا داغ باشد باعث خمیر شدن آن می‌شود.اگر رشته های زولبیا از هم جدا شوند، نشانه زیاد ماندن خمیر و یا شل بودن بیش از حد آن است. 🆔@enghelabbii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هر روز با 🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا