هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
🔴 حمایت خواهر شهید آیتالله بهشتی از دکتر #سعید_جلیلی
💐متن این بیانیه به شرح زیر است:
إِنَّ اللَّهَ یَأْمُرُکُمْ أَنْ تُؤَدُّوا الْأَمَانَاتِ إِلَی أَهْلِهَا…؛
بسم الله الرحمن الرحیم
⭕️مردم شریف ایران؛
اکنون که در آستانه تصمیم سرنوشت ساز قرار گرفتهایم از همه شما ملت عزیز #مشارکت_حداکثری در انتخابات ریاست جمهوری را خواستارم زیرا که هرگونه تغییر و اصلاح از طریق انتخاب فرد اصلح میسر است.
👌اینجانب #زینت_السادات_حسینی_بهشتی، خواهر شهید مظلوم و گرانقدر دکتر سید محمد حسینی بهشتی بر اساس شاخصههای مهم و حیاتی که رهبر حکیم و فرزانه انقلاب بارها تاکید فرمودهاند و بر اساس #بررسیهای_کارشناسانه متخصصین و نخبگان آقای #دکتر_سعید_جلیلی را فرد اصلح میدانم و به ایشان رای خواهم داد.
از عموم مردم دعوت میکنم تا برای ادامه پیدا کردن راه خدمت که شهید عزیزمان آیت الله #رئیسی به آن معنی دوباره بخشید به جناب آقای دکتر سعید جلیلی رای دهند.
إِنَّ اللَّهَ لَا یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّی یُغَیِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ
والسلام علیکم
✍#زینت_السادات_حسینی_بهشتی
#رأی_ما_یک_کلام_جلیلی_والسلام
https://mehrnews.com/x35kKq
📱در این شرایط حساس که جریان انقلابی با بیخوابی و زحمت شبانهروزی از آخرین فرصت برای تبلیغ نامزد اصلح استفاده میکند برخی عناصر مرموز با بهانههای واهی تلاش میکنند چهرههای رسانهای شاخص حامی دکتر جلیلی را طرد و حذف کنند.الغرض؛حواسمان به اینها هم هست و بعد از انتخابات بهتفصیل در خدمتشان هستیم.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
📱حجتالاسلام راجی:
مشارکت کم در انتخابات سیلیای بود که واسطه ۱۰۰۰روز زمین گذاشتن فرمان #جهاد_تبیین نائب امام عصر خوردیم
امشب از #استغفار فراموش نکنیم، تا سیلی دوم را به واسطه ۳سال ندانستن قدر #شهید_رئیسی نخوریم
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
❌️توجه ویژه❌️
📣 راهکاری از حضرت زهرا سلاماللهعلیها❕
#لحظه_غروب_آفتاب_جمعه، لحظه طلایی استجابت دعا...
حضرت فاطمه علیهاالسلام به نقل از پیامبر اکرم صلّى اللّه علیه و آله میفرمایند:
در روز جمعه ساعتى است که هرکس آن را مراقبت کند و در آن لحظه دعا کند دعایش مستجاب شود، و آن زمانى است که نیمى از خورشید غروب کرده باشد.
حضرت فاطمه علیهاالسلام براى درک آن ساعت به خدمتکارش میفرمود:
بر فراز بلندى برو و هرگاه دیدى نیمه خورشید غروب نمود مرا باخبر کن تا دعا کنم.
در لحظه غروب آفتاب امروز (حدود ۲۰دقیقه قبل اذان مغرب) به نیت سلامتی و فرج حضرت حجت ارواحنا فداه
عزت و سربلندی انقلاب اسلامی
پیروزی جبهه انقلاب
همه با هم دست به دعا برمیداریم و دعای فرج (إِلَهِي عَظُمَ اَلْبَلاَءُ) را زمزمه میکنیم ...
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
نکاتی پیرامون انتخابات 1403-برگ نخست
انتخابات 1403 با فراز و نشیبش به پایان رسید. میزان مشارکت در دور اول انتخابات قلوب مؤمنین و دوستداران نظام اسلامی را به درد آورد و بحمدالله آن خسارت در دور دوم تا حدی جبران شد. هرچند مشارکت مطلوب برای نظام اسلامی، مشارکت حداکثری است و رسیدن به آن نقطه عملی جهادی میخواهد.
این انتخابات همچون سایر ابتلائات دنیوی برای ما درسآموز بود و تلخی شکست در انتخاب نامزد مورد نظرمان را باید با شیرینی «عبرت» جبران کنیم و الا شکست تکرار خواهد شد.
نکات خود را در عناوین ذیل تقدیم میکنیم:
1. مردمداری انقلابی:
جبهه انقلاب اسلامی از دل مردم شکل گرفت و با «خدمت مستقیم و مستمر به مردم» زنده است. جبهه انقلاب اسلامی حزب یا محفل سیاسی نیست که چهار سال در پستوهای جناحی به گفتگو با خواص بنشیند و در آستانه انتخابات به مردم رو بیاورد. جبهه انقلاب اسلامی تحلیل نوشتن در شبکه اجتماعی «ایکس» یا گفتگوی زنده در «یوتیوب» یا ویراستی نوشتن و ایتا به روز کردن نیست که البته تمام این فعالیتها در جای خود مأجور و مقدس است.
جبهه انقلاب اسلامی یعنی «اردوی جهادی»، یعنی «توزیع کالا میان نیازمندان»، یعنی «رسیدگی مؤثر و قانونی و اخلاقی به مطالبات محرومین، حاشیهنشینان و کارگران»، یعنی «خدمت به بیماران در اوج کرونا»، یعنی «سینه سپر کردن در برابر خطرات امنیتی و حفاظت از جان مردم» یعنی حرف مردم را شنیدن و به زبان آنان سخن گفتن و برای آنان شب را از روز نشناختن. جبهه انقلاب اسلامی باید مردمی باشد و مردمی بماند.
2. اخلاق انقلابی:
منبع انقلابیگری و سیاستورزی مؤمنانه؛ قرآن کریم و روایات اهل بیت علیهمالسلام است. ما به جز منابع اسلامی با روش فقاهتی به هیچ اندیشه و مکتب دیگری مؤمن نیستیم.
در هر جامعهای بداخلاقی و اتهامزنی وجود دارد. وظیفه یک مؤمن انقلابی در برابر تهمتی که به برادر ایمانیاش میزنند چیست؟ بگذارید مصداقیتر سخن بگوییم و از فضای نظری دور شویم. وظیفه مؤمن انقلابی در برابر تهمتها و حواشیای که برای برادر ایمانیاش به اسم «محمدباقر قالیباف» که 45 سال برای اعتلای این نظام و راه افتادن کار این مردم زندگی شخصیاش را ترک کرده چیست؟ وظیفه مؤمن انقلابی در برابر تهمتها و حواشیای که برای برادر ایمانیاش به اسم «سعید جلیلی» که جانباز مخلص دفاع مقدس است و آگاهانه و قاطعانه برای این کشور قدم برداشته و زحمت کشیده چیست؟
برخی عزیزان انقلابی داشتیم پیش از برگزاری دور اول انتخابات میگفتند:«به فلانی رأی نمیدهیم چون اطرافش حاشیه وجود دارد.» وظیفهای که قرآن کریم و اهل بیت علیهمالسلام برای ما در هنگام شنیدن اتهام ناروا علیه یک مؤمن تعیین کردهاند چیست؟ آیا ما باید به آن اتهام ناروا پاسخ بدهیم و از عِرض و آبروی مؤمن دفاع کنیم یا به همان حواشی اعتبار بدهیم و به خاطر آن برادر مؤمنمان را طرد کنیم؟ آیا این آیه قرآن کریم را نخواندیم :«لَّوْلَا إِذْ سَمِعْتُمُوهُ ظَنَّ الْمُؤْمِنُونَ وَالْمُؤْمِنَاتُ بِأَنفُسِهِمْ خَیرًا وَقَالُوا هَٰذَا إِفْک مُّبِینٌ»(نور/12) اگر به هر حاشیهای اعتبار بدهیم در جبهه انقلاب و غیرانقلاب کسی باقی میماند؟! یقینا خیر.
هماکنون این سطور را مینویسیم همچنان برخی برادران مشغول دعوای «قالیباف-جلیلی» هستند و با این وضع آینده جریان انقلابی غبارآلود است. البته این رشته سر دراز دارد. نابود کردن سرمایههای جبهه انقلاب اسلامی تقریبا از سال 1392 آغاز شد و تا امروز ادامه دارد. در آن سال بخشی از بچههای انقلابی آیتالله مصباح را به دلیل مقصرپنداری حذف و طرد کردند. علیرضا پناهیان را سر خانهای که خریده بود زدند و بعضا انقلابیها هم همراهی کردند یا لااقل سکوت کردند. حداد عادل را در دعوای چنار و پاچنار زدیم. قالیباف و جلیلی را در دعوای «کارنامه-برنامه»، «سیسمونی-بیسیسمونی» زدیم یا لااقل با سکوتمان همراهی کردیم. صدیقی را هم زدند و بعضا زدیم، شهید آیتالله رئیسی را هم غیر از جریان ضدانقلاب و غربزده بعضی از خود ما نواختیم جلیلی را هم با عناوین بیمعنایی همچون وحدتشکن کوبیدیم و کنار گذاشتیم.
این را نگفتیم که دعوای دیگری راه بیندازیم و تکتک گسلهایی که در ماجرای هریک از افراد نامبرده وجود داشت فعال کنیم اما میخواهیم این را بگوییم که نسبت به «پروژه سرمایهسوزی» که از سال 1392 در جبهه انقلاب اسلامی آغاز شد و 11 سال است که ادامه دارد مشکوک باشیم و بالاتر از آن برای رفعش فکری کنیم.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
نکاتی پیرامون انتخابات 1403-برگ دوم
🔺برگ نخست
3. سازماندهی انقلابی:
بین صف و ستاد در جبهه انقلاب اسلامی فاصله افتاده است و بخشی از دعواهای طرفداران قالیباف و جلیلی روبنایی از آن فاصله است. بخشی از بچههای انقلابی کف میدان که در هر اغتشاش و فتنهای در خط مقدم مبارزه تبیینی یا امنیتی هستند این احساس را پیدا کردهاند که برای برادران «ستادی جبهه انقلاب» شهروند درجه دو محسوب میشوند و کسانی که با انقلاب زاویه دارند، به اسم جذب حداکثری و...، برای رؤوس جبهه انقلاب شهروند درجه یک هستند. نمیشود چهار سال یا بیشتر انقلابیهای کف میدان را با کلیدواژههایی نظیر «سوپرانقلابی»، «تندرو»، «افراطی» و... از خود برانیم و در مقابل با تخریبکنندگانِ این بچهها فالوده بخوریم و در مواقع نیاز از آنان انتظار کمک و همدلی داشته باشیم.
از طرف دیگر ما انقلابیهای کف میدان نیز باید سوء ظن و بدگمانی را که نسبت به بزرگان جبهه انقلاب اسلامی پیدا کردهایم مورد بازخوانی قرار دهیم که «إنّ بعض الظنّ إثم...»(حجرات/12)
4. اندیشه انقلابی:
اندیشه انقلابی ژرف و دارای لایههای پیدا و پنهان است. فهم انقلابی تخصص میخواهد. اندیشه انقلابی با پیگیری کردن فلان کانال و مطالعه توییت و ویراستی فلان آقا به دست نمیآید. اندیشه انقلابی عمق میخواهد و راه عمق یافتن دور شدن از فضاهای زرد و روزمره است.
حالا که کار به اینجا رسید و جریان اصلاحات پس از 15 سال دوباره زنده شد بگذارید صریحتر بگویم. بسیاری از دعواهای ما در این دو-سه هفته گفتمانی نبود. فارغ از هیاهویی که در آن هستم آیا دعوای «کارنامه-برنامه» گفتمانی بود؟ دعوای «سیسمونی-بیسیسمونی» گفتمانی بود؟ دعوای «کشورداری باتعارف-کشورداری بیتعارف» گفتمانی بود؟ دعوای «فرزندِ با لهجه تهرانی-فرزندِ بیلهجه تهرانی» گفتمانی بود؟ تحریف سخنان شهید رئیسی به نفع نامزد مورد نظر گفتمانی بود؟ کدپرانیهای خلاف واقع گفتمانی بود؟ پاسخ تمام این سؤالات منفی است اما ما در دو-سه هفته گذشته برای راضی کردن وجدان خود به تمام آن دعواها رنگ گفتمانی زدیم که راحتتر همدیگر را بزنیم.
اندیشه انقلابی را بشناسیم و بشناسانیم. مرزهای هویتی و حیثیتی آن را بدانیم و دعواهای هویتی را از دعواهای غیرهویتی تمیز دهیم.
5. جدی گرفتن جهاد تبیین:
جهاد تبیین را باید جدی میگرفتیم که نگرفتیم. 8 سال دولت غربزده حسن روحانی کشور را به فلاکت کشاند آنقدر نگفتیم و تبیین نکردیم که فرد دیگری از همان مسلک با کپی کردن همان شعارها آمد و همان رأی را گرفت. جریان تحریف در جریان تبلیغات انتخاباتی ضربههایی خورد اما این «ضربههای شب امتحانی» در برابر این جریانِ پرثروت و پرحیله کارساز نیست. البته در این زمینه صدا و سیما نیز مقصر است. وقتی در حوادث واقعه، از شهادت حاج قاسم سلیمانی تا اغتشاشات 1401 و شهادت آیتالله رئیسی و... صدا و سیما را به تریبون کسانی تبدیل میکند که جز فتنهآفرینی و آشوب و تحریف هدف دیگری ندارند نتیجهاش میشود: «زنده ماندن جریان تحریف». بگذارید مصداقیتر صحبت کنیم: محمد قوچانی، غلامحسین کرباسچی، محسن هاشمی رفسنجانی، محمدجواد ظریف و... سران جریان تحریف و آشوباند و تریبون دادن به اینها مصداق اصل مقدس جذب حداکثری نبود بلکه مصداق دفع حداکثری مردم از نظام و دور کردن آنان از حقیقت و صداقت بود.
فارغ از عملکرد صدا و سیما همین حوزه خودمان هم کم مقصر نبود. فرمان تشکیل «کانونهای عظیم تبلیغی» که تقریبا یکسال قبل در تاریخ 1402.4.21 صادر شد به کجا رسید؟ تقریبا هیچجا.
هرچه بود گذشت و امروز جریان تحریف قدرتمندتر از دیروز پا به عرصه گذاشته است و جریان انقلاب اسلامی با سختی بیشتری میبایست جهاد تبیین را جدی بگیرد.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 پیام رهبر معظم انقلاب به نشست اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا:
👈 اثرگذاری در مسائل بزرگ، بر انگیزه و ایمان و اعتمادبهنفس متّکی است
👈 برجستهترین مسئله امروز جهان، شکست اخلاقی و سیاسی و اجتماعی تمدّن غربی است
👈 مسائل مهم جهان زمینههای اندیشه و کار و ابتکار برای مجموعه مبارک شماست
🔹️حضرت آیتالله خامنهای در پیامی به پنجاه و هشتمین نشست اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا، با اشاره به مسائل پیچیدهی کنونی جهان، بر نقشآفرینی و اثرگذاری این دانشجویان در مسائل بزرگ با تکیه بر انگیزه، ایمان و اعتمادبهنفس تأکید کردند.
🖼 متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
✏️ بسم الله الرّحمن الرّحیم
دانشجویان عزیز! اتّحادیّهی ریشهدار و خوشنام شما و استمرار فعّالیّتهای آن پدیدهای مژدهبخش است. این حضور جمعی میتواند ــ در اندازهی خود ــ در مسائل پیچیدهی کنونی جهان نقشآفرین باشد. اثرگذاری در مسائل بزرگ، بیش از هر عِدّه وعُدّهای، بر انگیزه و ایمان و اعتمادبهنفسِ فعّالان متّکی است؛ و این سرمایهی ارزشمند بحمداللّه در شما جوانانِ ایرانیِ مؤمن و انقلابی موجود و مشهود است.
✏️ مسائل مهم و زخمهای تازه و کهنهی جهان را میشناسید. تازهترین آنها فاجعهی بینظیر غزّه است. برجستهترین آنها شکست اخلاقی و سیاسی و اجتماعی غرب و سیاستمداران غربی و تمدّن غربی است. عبرتآمیزترین آنها ناتوانیِ لیبرالدموکراسیِ مدّعیانِ آن در استقرار آزادی بیان و غفلت مرگبار آنان از موضوع عدالت اقتصادی و اجتماعی است. بارقهی کمسو ولی امیدبخشِ اعتراضاتِ مردمی و بخصوص دانشجویی در آمریکا و اروپا نیز از مسائل مهمّ کنونی است. منطقهی غرب آسیا و کشور عزیز ما نیز با مسائل کوچک و بزرگ متعدّد روبهرویند. همهی اینها زمینههای اندیشه و کار و ابتکار برای مجموعهی مبارکی همچون اتّحادیّهی شما است.
✏️ توفیقات شما را از خداوند عزیز حکیم مسئلت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۳/۴/۱۵
💻 farsi.khamenei.ir
«وَلَقَدْ صَدَقَكُمُ اللّهُ وَعْدَهُ إِذْ تَحُسُّونَهُم بِإِذْنِهِ حَتَّى إِذَا فَشِلْتُمْ وَتَنَازَعْتُمْ فِي الأَمْرِ وَعَصَيْتُم مِّن بَعْدِ مَا أَرَاكُم مَّا تُحِبُّونَ مِنكُم مَّن يُرِيدُ الدُّنْيَا وَمِنكُم مَّن يُرِيدُ الآخِرَةَ ...»(آلعمران/152)
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
هدایت شده از أخٌفيالله
جناب سیدحسن نصرالله روز چهارشنبه در مراسم یادبود فرمانده شهید حاج ابونعمه سخنرانی خواهند کرد
ساعت ۱۶:۳۰ به وقت ایران
هدایت شده از روزنه
روحانیت و تجربه جدید انقلابیگری بعد از انتخابات ۱۵ تیرماه ۱۴۰۳_ بخش نخست
#اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
انتخابات ۱۵ تیرماه ۱۴۰۳ برای جامعه مؤمنین و امت حزبالله و حوزویان از جهات متعدد یک نقطه عطف است، چگونه؟ یادداشت پیشرو و سلسله مطالب آتی را پی بگیرید.
۱. نحوه ورود یکپارچه روحانیان در امر انتخابات ۱۴۰۳ کاملا بیسابقه بود؛ هم از حیث کمیت، هم از این نظر که بدون ساماندهی ستادی و کاملا #خودجوش و #جهادی انجام گرفت.
و از قضا با تحلیل نتایج شمارش آرا و مقایسه با دور نخست، تاثیر تکاپوی انتخاباتی طلاب کاملا محسوس و مشخص است.
این #فعالیت_دهه_شصتی_طلاب است که جیغ بنفش حلقههای بسته قدرت در جریان غربگرا را به آسمان بلند کرده است!
۲. طلاب تمرکز شان را بر مشارکت حداکثری قرار داده بودند. این شاخصه موجب شده بود با #تبلیغات_ستادی فاصلهگذاری طبیعی شکل بگیرد. انگیزه و اولویت اقدامات قاطبه طلاب، لبیک به مطالبه رهبر عزیز بود.
همچنین مردم هم وقتی این روحیه و رویه را میدیدند، پذیرش شان صد چندان میشد. چون ملاحظه میکردند روحانیت در رتبه اول برای اعتلای نظام اسلامی و منافع ملت ایران، اینگونه به خط زده است نه آنکه بخواهد آبرویش را ابزار فعالیت سیاسی شخصی و جناحی کند.
با آنکه در دور دوم اغلب افت مشارکت داریم و امری طبیعی است اما افزایش محسوس مشارکت در دور دوم انتخابات، عجیب و جالب بود و حتما بخش قابل توجهی از این نتیجه عجیب محصول مجاهدتهای طلاب و روحانیون گمنام و خالص است.
۳. ترویج کاندیدای اصلح، خصوصا در دور دوم تبلیغ یکپارچه آقای جلیلی، نیز کاملا منطق داشت و کاملا مؤثر بود.
طلاب آقای جلیلی را از روی انگیزههای جناحی و شخصی یا بلکه دلیل وابستگی و قرابت حداکثری به شریعت و مبانی انقلاب اسلامی و نیز برخورداری از برنامه و رویکرد مدیریتی و راهبردی برای ترقی و تعالی سیاسی ایران اسلامی، اصلح یافته بودند لذا در مقام گفتگوی سیاسی دست شان پر بود و مردم در اغلب موارد وجود این نکات مثبت را در کاندیدای جریان انقلابی تصديق میکردند.
نتیجه هم آن شد که مردم به او اقبال نشان دهند و فرد منتخب با فاصله حداقلی نسبت به آقای جلیلی بتواند برنده شود.
طلاب در دفاع از کاندیدای اصلح، منطق و استدلال داشتند. برخلاف جریان غربگرا که هیچ چیزی در چنته نداشت و از همین رو به ابزارهای پوپولیستی رأیآوری روی آورده بود و در فرایند انتخابات لسان گویایی برای دفاع از داراییهای بالفعل کاندیدای خود برای تعالی ایران اسلامی نداشت. تحریک گسلهای قومیتی و مذهبی که در نتیجه انتخابات نمود بارز و تعیینکننده داشت؛ نشانهای از همین تحرکات پوپولیستی و البته رویکرد ناجوانمردانه و برخلاف چارجوبهای رقابت سیاسی اصولی بود.
مهم این است که طلاب بر قاطبه مردم ایران، #حجت را تمام کردند.
۴. از فردای انتخابات با اتفاقی در نتایج افتاده، روحانیان و طلاب با حفظ همدلی و #همگرایی و کمک به دولت، در مقام #مطالبهگری و #نقد_ناصحانه قرار گرفتهاند.
این موقعیت موجب میشود در ۴ سال آتی بدون هر گونه لکنت یا تعارف درد مردم را در منابر مطالبه کنند و حتما این مطالبه متشکل سرتاسری [که بر اساس آموزههای دینی جتما از روی #نصح و #انصاف و با ملاحظه جهات مثبت دولت است] حتما منشأ تحول خواهد شد. انشالله.
۵. در چهارسال آینده روحانیت برای کنشگری سیاسی، راهش را پیدا کرده است؛ بازسازی شبکه سراسری سازمان روحانیت؛ که از مهد کودک تا مدرسه و مسجد و دانشگاه و پایگاه و هيئت و حسینیه و مهدیه و اداره و محله و مجالس خانگی و... امتداد مییابد.
یک هفته طلایی فعالیت سیاسی روحانیان به واقع یک #رزمایش_سیاسی_تمام_عیار برای احیای سرمایه اجتماعی روحانیت بود که عمق راهبردی نفوذ روحانیت در کف جامعه متدین و نجیب مان را در مقابل دوست و دشمن به رخ کشید.
حالا ما در مقابل ۴ سال فرصت طلایی قرار داریم که بتوانیم نهاد روحانیت را به کارکردهای هویتی و کارآیی و کارآمدی تاریخیاش بازگردانیم.
خدمات اجتماعی روحانیت در کنار پایبندی حداکثری به تکالیف صنفی و تبلیغی و تربیتی، همواره برگ برنده ما در جهتدهی به توده مردم بوده است. امروز هم راه همان است.
انشالله همه همت خواهیم کرد که حتی یک لحظه از این فرصت هم از دست نرود.
از نخستین ساعات پس از اعلام نتایج، نگارنده با حجم انبوهی از پیامها و اظهارنظرها و اعلان آمادگی آحاد طلاب و روحانیان ارجمند مواجه بودم که به این معنا التفات کامل داشتند و هماکنون ما در مرحله گفتگوهای همهگیر روحانیان برای تحقق هر چه بهتر این مهم قرار داریم.
به مدد عنایت ویژه امام عصر علیهالسلام اگر این شبکه با بنیادهای اصیل طلبگی [و منهای دخالت هر دست بیرونی از حوزه] شکل بگیرد، آنوقت دیگر #شعبدهبازی_سیاسی جریان غربگرا به طول کامل ناکارآ خواهد بود.
بیایید دوباره به #منشور_روحانیت برگردیم.
بسمالله الرحمن الرحیم...
@rozaneebefarda
📱خط عملیات روانی کانال بینش راهبردی جالب است.
قبل انتخاب پزشکیان مینوشت که برویم با او تعامل کنیم ولی از همان زمان مشغول کوبیدن بخشی از نیروهای انقلابی بود.
نقد درون گفتمانی منطقی است ولی اینکه کمین ببندی برای پیدا کردن اشتباهات انقلابیون و همزمان کمر ببندی برای بستن با غربزدگان منطقی نیست.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
«نحن النجبا و أفراطُنا أفراطُ الانبیا و حزبُنا حزب الله و الفئة الباغیة حزب الشیطان و من سوّی بیننا و بین عدوّنا فلیس منّا»(تمام نهجالبلاغه، ج۱،ص۳۲۷)
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️