📌 مثل دانههای برف
🌅 امام حسن عسکری در آخرین ساعات زندگی، فرزند دلبند خود را در آغوش گرفتند و از روزهای تلخ و شیرین پیش رو برایش گفتند. از وصف یارانی که دنیا نمونهیشان را نداشته است. یارانی با ویژگیهای عالی و نظمی بینظیر.
📖 از جمله فرمودند: «فرزندم! گویى تو را میبينم هنگامىكه نصرت خدا بر تو نازل شده، ...دستها پياپى به عنوان بيعت به سوى تو دراز مىشود و یاران آنچنان کارها را به نظم و ترتیب درخواهند آورد که همچون دانههای دُرّ گرانبها که در رشتهای قرار گیرند، وجودت را احاطه میکنند.»*۱
🔅 امام علی نیز در وصف نظم و ترتیب یاران حضرت اینگونه سخن گفتهاند: «گویا آنان را مینگرم؛ در هیبتی یکسان، قد و قامتی برابر و در جمال و برازندگی همانند و هم لباسند.»*۲
🔰 یاران حضرت دارای نظم و تشکیلاتی مناسب با حکومت جهانیاند. با این که روابط گرمی (مانند پدر و فرزند) با مردم دارند، کارها را بر اساس اصولی محکم و روشن پیش میبرند و تشکیلاتی بر اساس معیارهای اسلامی [از جمله نظم] در میانشان برقرار است.*۳
👈 کسی که برای زندگی خود برنامهای ندارد، کسی که نمیداند از زندگی چه میخواهد، کسی که «هرچه پیش آید، خوش آید» را سرلوحهٔ زندگی خود کرده است، جایی در سپاه منظم حضرت ندارد.
📚 ۱. بحارالانوار، ج ۵۲، ص ۳۵
۲. الملاحم و الفتن، ص ۱۴۸
۳. چشم به راه مهدى (عليه السلام)؛ ص۳۸۳
#ویژگی_یاران_امام_زمان ۳۳
#سلسله_مباحث_مهدویت
┅┅❅❈❅┅┅
انقلاب ایمانے 🇮🇷 قاسم سلیمانے
🆔 @enghelabiran
📌 عاشقان بامعرفت
🔰 یکی از ویژگیهای مهم یاران امام زمان ولایتمداری و ولایتپذیری است. یاران حضرت، ایشان را به شایستگی میشناسند و به او اعتقاد دارند. امام سجاد میفرماید: «اَلْقائِلینِ بِاِمامَتِّهِ؛ آنان قائل به امامت امام مهدى هستند.»*۱ البته این معرفت، فقط شناخت شناسنامهای نیست بلکه معرفت به حق ولایت است.
👈 نمونهٔ بارز ولایتمداری را میتوان در سپاه حسین بن علی در روز عاشورا دید. وقتی حبيب بن مظاهر در لحظات آخر عمرِ مسلم بن عوسجه به کنار او آمد، مسلم به او وصیت کرد كه دست از امام برندارد تا در راه او كشته شود.*۲ ياران امام زمان نيز عاشق مولای خود هستند و به فرمودهٔ پيامبر اكرم در پيروی از مولای خود، تلاشگر و كوشایند.*۳
💠 آنان بازوان پُرتوان امام و مطیع محض او هستند. تمام تلاششان اجرای فرامین امام است. «مُجِدُّونَ فُی طاعَةِ اللّهِ وَ طاعَتِهِ؛ تلاشكننده در طاعت خدا و طاعت او هستند.»*۴ دستور و خواست امام، محور تمام حرکات آنان است؛ در مسیر کمک به اهداف او قدم بر میدارند و با انگشت اشارهٔ او حرکت میکنند.
💢 اگر به تو بگویم که یکی از خواستههای مهم امام زمان از شیعیانش، گناه نکردن است، آیا حاضری به خاطر خواست و شادی امامت گناهانی که مانع ظهور اوست را ترک کنی؟ این یکی از آزمونهای ولایت پذیریست.
📚 ۱. منتخب الاثر، ص ۲۴۴
۲. سید بن طاووس، لهوف، ص۱۳۳
۳. عیون اخبار الرضا علیه السلام، ج۱، ص ۶۳
۴. يوم الخلاص، ص ۲۱۳
#ویژگی_یاران_امام_زمان ۳۴
#سلسله_مباحث_مهدویت
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#ThePromisedSaviour
┅┅❅❈❅┅┅
انقلاب ایمانے 🇮🇷 قاسم سلیمانے
🆔
❣️ #سلام_امام_زمانم
🎋بی اذن_تو هرگز عددی صد نشود
🔅بر هر که نظر کنی دگر بد نشود
🎋زهرا تو دعا کن که بيايد مهدی
🔅زيرا تو اگر دعــا کنی رد نشود ..
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🌹تعجیل در فرج #پنج صلوات🌹
┅┅❅❈❅┅┅
انقلاب ایمانے 🇮🇷 قاسم سلیمانے
🆔 @enghelabiran
چهـ🌹ـل چـ🌷ـراغ ۳۳
❇️ ملاک انتخاب فرماندهان را شجاعت و قدرت ادارهی بحران قرار دهید...
خطاب به برادران سپاهی و ارتشی…
کلامی کوتاه خطاب به برادران سپاهی عزیز و فداکار و ارتشیهای سپاهی دارم: ملاک مسئولیتها را برای انتخاب فرماندهان، شجاعت و قدرت ادارهی بحران قرار دهید. طبیعی است به ولایت اشاره نمیکنم، چون ولایت در نیروهای مسلح جزء نیست، بلکه اساس بقای نیروهای مسلح است، این شرط خللناپذیر میباشد.
#حاج_قاسم_سلیمانی
┅┅❅❈❅┅┅
انقلاب ایمانے 🇮🇷 قاسم سلیمانے
🆔 @enghelabiran
📌 عمّارهای مهدی
🔆 دل یاران حضرت به وسعت دریاست؛ امواجِ متلاطمِ مشکلات و سختیها دلشان را نمیلرزاند. دربرابر مشکلات مقاومت میکنند و آن را رامِ خود میسازند. مانند عمّار و مالک اشتر برای امیرالمؤمنین و تفسیر آیههای قرآنند. رزمندگان مقاوم؛ «فَما وَهَنُوا» نه از درون روحيّه خود را مىبازند، «وَ ما ضَعُفُوا» نه توان رزمى خود را از دست مىدهند. «و َمَاسْتَکانُوا»: نه در اثر ناملايمات تسليم دشمن مىشوند.*۱
🔰 آری! با وجود چنین یارانی، امام، فاتح نبردهای بزرگ خواهد شد. فتحی که جهان تا به حال به خود ندیده است. برای یاری حضرت باید جسم و روحی قوی داشته باشی. پس، از همین امروز برنامهای دقیق برای زندگی خود تعیین کن. برنامهای که سلامت و قدرت جسم و روحت را تامین کند. فراموش نکن تو هم میتوانی عمّار مهدی باشی.
📚 ۱. تفسیر آیه ۱۴۶ سوره آل عمران؛ تفسیر نور، محسن قرائتی.
#ویژگی_یاران_امام_زمان ۳۵
#سلسله_مباحث_مهدویت
┅┅❅❈❅┅┅
انقلاب ایمانے 🇮🇷 قاسم سلیمانے
🆔 @enghelabiran
🔅 #پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
✍️ صلُوا اَرْحامَكُمْ فِى الدُّنْيا وَ لَوْ بِسَلامٍ؛
🔴 در دنيا صله رحم كنيد اگر چه فقط با سلام باشد.
📚 بحارالانوار، جلد ۷۱، صفحه ۱۰۴
┅┅❅❈❅┅┅
انقلاب ایمانے 🇮🇷 قاسم سلیمانے
🆔 @enghelabiran
چهـ🌹ـل چـ🌷ـراغ ۳۴
❇️ اهداف دشمن را بشناسید و بموقع علیه آن اقدام کنید...
خطاب به برادران سپاهی و ارتشی...
نکتهی دیگر، شناخت بموقع از دشمن و اهداف و سیاستهای او و اخذ تصمیم بموقع و عمل بموقع؛ هر یک از اینها اگر در غیر وقت خود صورت گیرد، بر پیروزی شما اثر جدّی دارد.
#حاج_قاسم_سلیمانی
┅┅❅❈❅┅┅
انقلاب ایمانے 🇮🇷 قاسم سلیمانے
🆔 @enghelabiran
❌ یک اشتباه بزرگ و فراگیر در ایران
🔄 لطفا این پیام #نشر_حداکثری شود
🔸 یکی از اشتباهات بزرگ و غلط بسیار نابهجا این است که مقابل نام پیامبر یا اهل بیت حروف (ص)، (ع)، (عج) یا (س) به جای (صلیالله علیه و آله)، (علیهالسلام)، (عجلالله فرجه) یا (سلاماللهعلیها) به کار برده میشود که بسیار کار خلاف و ناپسندی است و در حقیقت این بیحرمتی به پیامبر اکرم و اهل بیت علیهمالسلام است.*۱ اشتباهی که متأسفانه در همهجا به غلط مرسوم شده و حتی در کتابهای درسی و دینی ما نیز کاملا مشهود است و کمتر کسی این تذکر را به مردم میدهد.
📖 شیخ عباس قمی در کتاب سفینةالبحار نقل میکند: «اولین کسی که (ص) یا (ع) را برای به کار بردن پس از اسم اهلبیت اختراع کرد بر اثر این بیحرمتی دستش فلج شد»
📝 از طرفی دیگر بر طبق نظر مراجع، آوردن صلیالله علیه و آله یا علیهالسلام و... بعد از نام اهلبیت امری واجب نیست بلکه مستحب است.*۲
📌 #نتیجه_گیری مهم: بنا به آنچه گفته شد، ادب حکم میکند در متنی که میخواهید اسامی ائمه را بیاورید و محدودیت تعداد کاراکتر و یا دلایل دیگر دارید و نمیتوانید از عباراتی مانند صلیالله علیه و آله، علیهالسلام، عجلالله تعالی فرجه و... استفاده کنید، بهتر است اصلا پس از نام اهل بیت چیزی ننویسید و از نوشتن (ص) یا (ع) اکیدٱ خودداری کنید.
⭕️ ناگفته نماند که در روایات آمده اگر کسی پس از نام اهل بیت از عبارات کامل که پیشتر ذکر شد استفاده کند، مادامیکه آن متون بین مردم رواج داشته باشد، برای شخص نویسنده ثواب و حسنه مینویسند.*۳
👈 لطفٱ شما نیز این پیام را #نشر_حداکثری کنید و به دیگران آموزش و تذکر دهید تا این سنت غلط و بیحرمتی (که ناخواسته است)، ریشهکن شود.
📚 ۱- برگرفته از صحبتهای حجتالاسلام فرحزاد به نقل از خبرگزاری بین المللی قرآن
۲- رسالهٔ توضیح المسائل ۹ مرجع، تدوین و تطبیق: لطیف و سعید راشدی، ص۶۳۲
۳- بحارالأنوار، ج۱۹ ص ۷۱