مهدی حامدی دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب استان:
🔴مسئولیت تغییر مدیران بر عهده کیست و با چه رویکردی انجام می شود؟
🔻 تغییر مدیران با رویکرد:
🔹️شناخت و برنامهریزی سازنده
🔹️کاهش هزینه ها
🔹️افزایش بهروری
🔹️بالارفتن نشاط سازمانی
🔹️امید آفرینی در جامعه
باید همراه باشد.
#راه_امام
#انقلاب_پابرهنگان
#مدیریت_کارآمد
#فرصت_سوزی_ممنوع
#جنگ_اراده_ها
#به_مردم_بپیوندید
به "و اما بعد" بپیوندید👇
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo
"آغاز دوران ریاست دومین رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در دولت سیزدهم "
الف- رئوس وظایف ماموریت "حمید رضا منتظری" رئیس سازمانمدیریت برنامه ریزی استان در حکم "داود منظور" معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور :
۱- هماهنگی و راهبری نظام برنامهریزی استان در چارچوب نظام برنامهریزی کشور
۲- برنامهریزی به منظور تحقق قدرالسهم استان ازتولید ناخالص داخلی کشور و تعیین ارزش افزوده هر بخش و استفاده از جداول داده ستاده استانی ( حساب منطقه ای ) به عنوان نقشه راه رشد اقتصادی استان متناسب با اهداف رشد اقتصادی سالانه کشور
۳- برنامهریزی به منظور کاهش نرخ بیکاری، جذب سرمایهگذاری( داخلی و خارجی) و توسعه صادرات غیر نفتی استان
۴- پیادهسازی و نظارت بر اجرای طرح آمایش سرزمینی استان در چارچوب ضوابط ملی آمایش سرزمین
۵- هماهنگی با تغییر ساختار بودجه مبتنی بر رشد اقتصادی و باز مهندسی شاخصهای توزیع اعتبارات و منابع براساس ضرایب برخورداری تا سطح شهرستانها در جذب منابع
۶- مدیریت بهینه بر مصارف و اثر بخش کردن بودجه، تهیه و تدوین برنامههای توسعهای استان و شهرستانها
۷- تهیه و تنظیم، توزیع، ابلاغ، مبادله موافقتنامه و تخصیص اعتبارات استان در چارچوب ضوابط، بخشنامهها و دستورالعملهای بودجه سنواتی
۸- نظارت بر اجرای طرحهای تملک داراییهای سرمایهای استانی و ملی
۹- بررسی و تعیین صلاحیت و رتبهبندی و ارزشیابی پیمانکاران، مشاوران و کارشناسان
۱۰-نظارت براجرای نظام فنی و اجرایی، راهبری و اجرای فعالیتهای آماری در چارچوب نظام آماری کشور
۱۱- ایجاد تمهیدات لازم برای تهیه نقشه و اطلاعات مکانی استان
۱۲- انجام وظایف مصرح در ماده ۴۴ قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت(۲) و دبیری شورای برنامه ریزی و توسعه و شورای فنی استان
۱۳- ظرفیت سازی جهت استفاده از ساز و کارهای مشارکت عمومی-غیر دولتی در اجرای پروژه های استان
۱۴- راهبری امور پژوهشی و آموزشی دستگاه های اجرایی استان
ب- همچنین در حکم "منظور" در اهتمام به «عدالت محوری»، «انقلابی گری»، «مردم داری»، «پاکدستی و فساد ستیزی»، «قانون مداری» و مفاد «عهدنامه مدیران» در دولت مردمی، با اتخاذ تدابیر مناسب در حل مشکلات استان تاکید شده است.
ج: خوب است آقای منتظری آخرین وضعیت شاخصهای مورد تاکید رییس سازمان برنامه و بودجه کشور در حکم خود را و ایضا شاخص های اقتصادی استان را در ابتدای ماموریت خود اعلام تا بتوان در پایان کار ، ارزیابی درستی از میزان موفقیت او بعمل آورد.
به "و اما بعد" بپیوندید👇
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo
9.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر جعفری، نماینده مردم بروجن در #مجلس:
۱- طرح آب شرب بن - بروجن تمامی مجوزات قانونی را دارد.
۲- در طرح جامع آب استان باید تمامی حقآبه ها دیده شود.
به "و اما بعد" بپیوندید👇
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo
شهادت دو پاسدار در سوریه توسط رژیم صهیونیستی
🔹روابط عمومی کل سپاه در اطلاعیهای از شهادت پاسداران رشید اسلام "محمدعلی عطایی شورچه" و "پناه تقی زاده" حین انجام ماموریت مستشاری در جبهه مقاومت اسلامی سوریه، توسط رژیم منحوس صهیونیستی خبر داد.
به "و اما بعد" بپیوندید👇
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo
هدایت شده از و اما بعد... ✅
و سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مَنقَلَبٍ ینقَلِبونَ...
کانال تبیینی در راستای فرامین رهبر فرزانه ی انقلاب
دوستان خود را به کانال "و اما بعد" دعوت کنید👇
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وداع با پیکرهای مطهر ۸ شهید تازه تفحص شده مدافع حرم در تهران
دوستان خود را به کانال "و اما بعد" دعوت کنید👇
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo
از http://KHAMENEI.IR
طوفان آمریکازدایی، نتیجه پیروزی مقاومت بر تسلیم
👈🏼دوگانه جدید حاکم بر جغرافیای سیاسی منطقه غرب آسیا چیست و چه فرجامی دارد؟
🔹"خاورمیانه جدید"؛ خواب آشفته آمریکا برای غرب آسیا
🔶"خاورمیانه جدید"، خواب جدیدی بود که آمریکاییها در سال ۲۰۰۶ برای منطقه غرب آسیا دیدند. تجاوز نظامی اسرائیل به جنوب لبنان، یکی از مهمترین برنامههای آمریکا و رژیم صهیونیستی برای ساخت "خاورمیانه جدید" و تغییر مرزهای جغرافیایی غرب آسیا بود؛ کاندولیزا رایس، وزیر وقت امور خارجه آمریکا در همان روزها برای حمایت از اقدامات اسرائیل در تلآویو حاضر شد و حرف از ضرورت تحمل "درد زایمان تولّد خاورمیانه جدید" به میان آورد، رایس در همان جلسه میگفت: ما هر کاری میکنیم باید مطمئن باشیم که فشاری به سمت یک خاورمیانه جدید باشد نه بازگشت به خاورمیانه قدیم؛ پیش از او هم رالف پیترز (سرهنگ بازنشستهٔ آکادمی ملّی جنگ آمریکا) در مقالهای با عنوان "مرزهای خونین" که در سال ۲۰۰۶ در مجلهٔ نیروهای مسلّح این کشور منتشر شد، نقشه جدیدی از مرزها در غرب آسیا را با عنوان "خاورمیانه جدید" ارائه کرد و تغییرات سخت در این منطقه را دردهای ضروری مردم برای رسیدن به صلح و آرامش عنوان کرد!
🔹حزبالله و ضربه کاری به طرح آمریکایی «خاورمیانه جدید»
🔶اما خواب شیرینی که آمریکاییها برای منطقه غرب آسیا دیده بودند، هیچگاه تحقق پیدا نکرد؛ "طرح خاورمیانه آمریکایی" در همان گام اول یک ضربه کاری از هستههای مقاومت دریافت کرد. در جنگ سی و سهروزه بر خلاف انتظار آمریکایی، حزبالله با استقامت و مجاهدت پیروز میدان شد؛ «آنها خواستند «حزباللّه» را نابود کنند؛ در نقشهٔ جدیدی که داشتند، یکی از اهدافشان این بود: نابودی «حزباللّه». بعد از جنگ سیوسهروزه، «حزباللّه» ده برابر قویتر شد. حالا من که میگویم «ده برابر»، چون احتیاط میکنم؛ ولی بیش از اینها قویتر شد.» ۱۴۰۲/۹/۸
🔹شکستهای دومینووار آمریکا در عراق و سوریه
🔶یکی دیگر از قطعات جورچین "طرح خاورمیانه آمریکایی"دستاندازی و تصرف عراق بود که در قالب دیگری پیگیری میشد؛ اما تنها شکستهای دومینووار و پیدرپی را برای آمریکاییها به ارمغان آورد؛ مقاومت و مردم عراق هیچکدام از گماشتههای آمریکاییها را در عراق تحمل نکردند، جی گارنر، ژنرال بازنشسته آمریکا و مسئول بازسازی عراق، پل برمر دیپلمات آمریکایی و غازی مشعل عجیل الیاور، سیاستمدار وابسته عراقی هیچکدام نتوانستند نقشه آمریکا را در عراق اجرایی کنند تا جایی که امروز، هستههای مقاومت عراقی به یکی از کلیدیترین نقشآفرینان محور مقاومت تبدیل شدهاند. آمریکاییها پس از شکست در لبنان و عراق، این بار شانس خود را در سوریه امتحان کردند؛ «آنها میخواستند سوریه را قبضه کنند، عوامل نیابتی خودشان را به اسم «داعش» و «جبهه النّصره» و از این حرفها انداختند به جان دولت سوریه، حدود ده سال هم مدام تزریق کردند، پشتیبانی کردند، پول دادند، امکانات دادند، نشد.» ۱۴۰۲/۹/۸
و سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مَنقَلَبٍ ینقَلِبونَ...
کانال تبیینی در راستای فرامین رهبر فرزانه ی انقلاب
دوستان خود را به کانال "و اما بعد" دعوت کنید👇
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo
🔴رؤسای قوا روز دانشجو به کدام دانشگاهها میروند؟
🔹رئیسی چهارشنبه میهمان دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی خواهد بود.
🔹قالیباف هم در همان روز به دانشگاه علوم و تحقیقات خواهد رفت.
🔹رئیس قوه قضائیه هم در جمع دانشجویان ارومیهای حاضر خواهد شد.
پ.ن: آیا مسئول ارشد استان در میان دانشجویان دانشگاه شهرکرد یا آزاد اسلامی شهرکرد یا علوم پزشکی شهرکرد حضور خواهد یافت؟؟
و سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مَنقَلَبٍ ینقَلِبونَ...
کانال تبیینی در راستای فرامین رهبر فرزانه ی انقلاب
دوستان خود را به کانال "و اما بعد" دعوت کنید👇
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای گروگانگیری امروز در شیراز چه بود؟
🔹رئیس پلیس فارس: صبح امروز ماموران پلیس مطلع شدند یک سواری سمند با ۳ سرنشین با تهدید اسلحه دختر و پسری جوان که در خیابان درحال تردد بودهاند را ربوده و به محل نامعلومی متواری شده است.
🔹ماموران مطلع شدند که خودروی آدمربایان در جادۀ شیراز-کازرون درحال تردد است. تیمهای عملیاتی پلیس سریع خودروی فوق را شناسایی کرده و دستور ایست دادند که راننده با تیراندازی بهسمت ماموران فرار کرد.
🔹آدمربایان پسری که گروگان گرفته بودند را به قتل رساندند. در تعقیبوگریز پلیس یکی از گروگانگیران مجروح و دیگر همدستش به هلاکت رسید و یک مامور پلیس بهصورت سطحی زخمی شد.
🔹در نهایت دختر ربودهشده صحیح و سالم آزاد شد و گروگانگیر سوم بهسمت کوههای اطراف فرار کرد که تلاشها برای دستگیری او ادامه دارد. علت گروگانگیری اختلافات خانوادگی بوده است.
دوستان خود را به کانال "و اما بعد" دعوت کنید👇
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo
🔴 در میبد چه گذشت؟!
معاون سیاسی امنیتی استانداری در پی درگیری در خیابان خرمشهر میبد که پنجشنبه شب به قتل(با ضربات چاقو) یک جوان ۱۷ ساله انجامید،اعلام کرد که قاتل بازداشت شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،علی اکبر عزیزی، معاون سیاسی امنیتی استاندار یزد، گفته «قاتل از اتباع خارجی» است و «در آزادشهر یزد دستگیر شده است.»
عدهای از مردم تجمعات اعتراضی، خواهان دستگیری و مجازات قاتل شدند. و تعدادی از خانههای شهرک افغانها را آتش زده و تعدادی از اتباع به سمت بیابان (دشت یزد اردکان) رفتند.
پس از اعتراضات گسترده و حمله به محل سکونت مهاجران افغان در میبد، مجید بهارستانی، شهردار این شهر گفته که براساس مصوبه شورای تامین شهرستان، قرار است مسیر جداگانهای برای مهمانشهر اتباع باز شود. او مدعی شده «مطالبه مردم اخراج اتباع از این شهرستان است.»
به گفته او ۱۲ هزار اتباع خارجی رسمی در میبد زندگی میکنند که در مهمانشهر(اردوگاه) سکونت دارند. او افزوده که شاید همین تعداد نیز «غیرمجاز» در این استان ساکن هستند.
او افزوده که تصمیم گرفته شد تا درب شمالی مهمانشهر مسدود و درب جنوبی به طرف بلوار یحیی زاده باز باشد.
و سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مَنقَلَبٍ ینقَلِبونَ...
کانال تبیینی در راستای فرامین رهبر فرزانه ی انقلاب
دوستان خود را به کانال "و اما بعد" دعوت کنید👇
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo
مصداق تعارض منافع در قوه مقننه(برای رئیس محترم قوه مقننه)
قسمت اول:
با پایان انتخابات ریاست جمهوری ، تکاپو برای جایگزینی مدیران اجرائی و اجزای آنها در نقطه اوج قرار میگیرد . رئیس جمهور منتخب بدنبال انتخاب وزیران و آنها برای انتخاب مدیران کل ، استانداران ، فرمانداران ، بخشداران ، مدیران شهرستانی و بخش ها میباشند اگر انتخابات در شرایط قطبی برگزار شده باشد و دعوای جناح و حزب هم چاشنی آن باشد تا رده آبدارچی ادارات هم باید منتظر تغییر و تحول باشند . از دخالتها و شراکتها در این گونه انتصابات انتخاباتی که توسط ستادهای انتخاباتی صورت می پذیرد بگذریم بخش دیگری از این شراکتها و دخالتها توسط برخی نمایندگان محترم مجلس صورت می پذیرد و نکات این گفتار متوجه این بخش از کار است :
اول: در اصل شصت و هفتم قانون اساسی با موضوع قسم نامه نمایندگان مجلس آمده است : " من در برابر قرآن مجید به خدای قادر متعال سوگند یاد میکنم و با تکیه بر شرف انسانی خود تعهد می نمایم ..... درانجام وظائف وکالت امانت و تقوی را رعایت نمایم ." قسم به خدای متعال ، قرآن مجید و تکیه بر شرف انسانی در قبال انجام وظائف وکالت ، امانت و تقوی راهی برای خروج نماینده مجلس از حوزه وظایف نمایندگی باقی نمیگذارد .
دوم: همیشه رفتارهای خلاف قاعده و قانون در هر مجموعه ای توسط برخی افراد صورت میپذیرد ولی دامنه اثر اینگونه رفتارها همه مجموعه را در برمیگیرد و برای ما روشن است اکثریت نمایندگان مجلس مراقبت و انضباط لازم در رفتارهای نمایندگی را رعایت مینمایند و اقلیتی هم بدون توجه به اثرات سوء رفتارهای خلاف قانون اقداماتی را انجام میدهند و آن رفتار بدعت گونه برای مدتهای طولانی در روابط اداری کشور جا خوش می نماید و همگان را آزار میدهد و سلامت نظام اداری و رسمی کشور را به چالش می کشد.
سوم: وظائف نمایندگی و حدود اختیارات نمایندگان مجلس در اصول قانون اساسی ، قانون و آئین نامه های مربوطه به خوبی روشن گردیده است . در حد اصل هفتاد و یک تا اصل نودم قانون اساسی که مربوط به حدود وظائف آنها میشود هیچگونه اشاره ای مبنی بر مداخله در تعیین مدیران اجرائی کشور نشده است . مباحثی نظیر رای اعتماد / استیضاح/ سئوال و یا هربندی ازقانون که به مشترکات کاری قوه مجریه و مقننه برمیگردد دارای حدود تعریف شده و مشخص میباشد.
چهارم: اگر بخواهیم حدود و صغور وظایف نمایندگی و تداخل آن در امور اجرائی را دقیق تر بگوییم لازم است به نظریه تفسیری شماره ۴۴۳۹ شورای نگهبان پیرامون اختیارت نمایندگان اشاره نماییم :"به هر حال از این اصول و سایر اصول قانون اساسی استفاده نمی شود که نماینده مجلس شورای اسلامی بتواند در امور اجرائی مربوط به انتخاب کنندگان خود دخالت کند و برای انجام آنها با ارگان های دولتی قرارداد یا موافقتنامه ای ...." همانطورکه دیده میشود راههای بهانه برای ورود به ترتیبات اجرایی توسط نمایندگان اصولا بسته است و نمایندگان فاقد اختیار قانونی برای دخالت در امور اجرائی هستند طبیعی است هنگامی که این منع متوجه شخص نماینده میباشد ، اشارتهای او و یا معرفی پیمانکار و مجری و مدیر با هیچ شاخص قانونی همخوانی ندارد.
پنجم: رهبر معظم انقلاب، در دیدار سال جاری به نمایندگان مجلس گفتند که «یکی از آسیبها ورود نمایندگان در مسائل اجرایی است؛ فرض بفرمایید وارد شدن در اینکه مدیرکل فلان تشکیلات در شهر ما یا در استان ما مثلاً فرض کنید که چه کسی باشد، چه کسی نباشد؛ استاندار، فرماندار و از این قبیل. حالا یک وقت در مواردی یک حالت اضطراری ممکن است رخ بدهد که آن موارد استثنایی را من کاری ندارم، امّا به طور معمول نمایندگان محترم از این مسائل اجرایی باید کناره بگیرند، وارد شدن در این مسائل و با مسئول اجرایی در این زمینه گفتگو کردن و توافق کردن و امثال اینها خطراتی دارد؛ از این بایستی اجتناب بشود.(۶/۳/۱۴۰۰ دیدار تصویری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی)
ششم: شورایعالی اداری کشور درهشتادمین جلسه خود بنا به پیشنهاد سازمان امور اداری و استخدامی کشور و وزارت کشور بمنظور متناسب کردن اختیارات استانداران و فرمانداران با مسئولیتهای محوله دراستان و تعیین نحوه ارتباط آنها با مقامات مرکزی و نحوه نظارت برعملکرد مدیران محلی و چگونگی عزل ونصب آنان وهمچنین تعیین وظایف استانداران و فرمانداران و نحوه عزل و نصب آنها و چگونگی ارتباط آنها با مسئولین دستگاههای اجرائی ، شرح دقیقی از نحوه انجام اینگونه تصب و انتصابات را مشخص نموده است .بر همین اساس انتصاب فرمانداران و بخشداران ، مدیران استانی، روسای سازمانها و ادارات یک استان، از وظایف ذاتی قوه مجریه و دولتی است. و ورود نمایندگان مجلس شورای اسلامی به این گونه انتصابات، خلاف اصل "تفکیک قوا" و خلاف آشکار قانون و تجاوز به حدود صلاحیت قوه مجریه است.
ادامه دارد...
https://eitaa.com/engineer_majid_nikkhoo