مسئله کاندید بومی و غیر بومی نیست... مسئله ایجاد دو قطبی بومی و غیر بومی برای کمرنگ نمودن خصوصیات منجر به شناخت اصلح است... ویل آتشین ایجاد این فضای دو قطبی با تعبیراتی مانند بومی و غیر بومی و سابقا با شعار نه به انحصار ، اهانت و دروغ و توهین و تمسخر نسبت به بعضی از کاندیداهای خبرگان رهبری حتی تمسخر الفاظ و لهجه ی کاندیداها در فضای مجازی یا وعده و عیدهای خارج از وظایف تقنینی ، وعده به سپردن پستهای خاص به این و آن از سوی هر کس باشد تقابل آشکار است با فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر احتراز از دخالت در امور اجرایی و انتصابات توسط نماینده ی مجلس شورای اسلامی...
براستی این تقابل بر اساس کدامین موازین شرعی و قانونی صورت میپذیرد؟!!
مقاله ی زیر برگرفته از فارس با استناد به سخنان مقام معظم رهبری به عنوان یک چراغ راه باید دست فرمان کلیه کاندیداها و فعالان سیاسی قرار گیرد...دقت کنید :👇👇👇
به "و اما بعد" بپیوندید👇
@engineer_majid_nikkhoo
قسمت اول
رهبر انقلاب در سخنرانی اخیر خود فرموده بودند: اینکه در فضای مجازی به هم بد بگویند، فحاشی و اهانت کنند، تهمت بزنند، این کارها انتخابات را بیبرکت میکند.
رهبر انقلاب در دیدار با مردم آذربایجان فرمود: «آن کسانی که در میدان انتخابات وارد میشوند، از بددهنی، توهین و اهانت به دیگران اجتناب کنند. اینها کارهای لازمی است که ما در زمینه انتخابات باید انجام دهیم. آن که وارد میشود، بداخلاقی نکند. اینکه در فضای مجازی به هم بد بگویند، فحاشی و اهانت کنند، تهمت بزنند، این کارها انتخابات را بیبرکت میکند. از سیاهنمایی اجتناب کنند؛ اینجور نباشد که بعضی برای اینکه توجه مردم را به خودشان جلب کنند، سیاهنمایی کنند. سیاهنمایی غلط، خلاف واقع و دروغ است.»ایشان همچنین در آذرماه ۱۴۰۲ فرمود: «از دوقطبیهای کاذب بپرهیزید. در کشور مدام دوقطبی درست میکنند. آن کسانی که مبانی، اصول، دین، انقلاب، ولایت فقیه و این چیزها را قبول دارند، برادر شما هستند، حالا گیرم یک اختلاف سلیقهای هم با شما داشته باشند. یکی از چیزهایی که انسان واقعاً باید از آن شِکوه و گله کند، بعضی از اظهارات در فضای مجازی است؛ سر یک چیز بیخود، این به آن میپرد، آن به این میپرد! پرهیز کنید؛ شما که بسیجی هستید [این کار را] نکنید.»
رهبر انقلاب در دیدار با مردم کرمان و خوزستان فرموده بود: «بعضیها مردم را از انتخابات دلسرد میکنند. این کار غلطی است. این به ضرر کشور است. به ضرر فلان شخص و فلان آدم نیست؛ به ضرر کشور است.» در روزهای اخیر، اقدامات برخی از چهرهها و جریانها که خود را حزب اللهی و انقلابی معرفی میکنند، برخلاف فرمایشات رهبر انقلاب، توهین و تهمت علیه یک دیگر است و میتوان گفت به جای دغدغه خدمت به مردم، بیشتر دغدغه سهمخواهی دارند.کسی که در موضوع انتخابات مجلس وارد میشود، باید در باب قانون گذاری، فهم و ایده داشته باشد و برنامههای خود را ارائه دهد؛ نه آنکه با تخریب جریان مقابل یا اتهام زنی، بخواهد برای خود رای بخرد. برخی از چهرهها را میتوان دچار جوزدگی در فضای شبکههای اجتماعی به خصوص توییتر دانست؛ به گونهای که به جای ارائه ایده، به جدل با چهرههای دیگر میپردازند. به عبارتی دیگر، بیایده بودن خود را به وسیله تقابل با دیگران میپوشاند.
ادامه دارد...
به "و اما بعد" بپیوندید👇
@engineer_majid_nikkhoo