💠مناسبت : میلاد #پیامبراکرم صلی الله علیه و آله
🌀موضوع سخنرانی : رحمت پیامبر راهبردی برای جهانی شدن.
🔷عنوان : #حضرت_باران
🔵پیام : وحدت جامعه مسلمین
با ما همراه باشید
✌️کانال منبر انقلابی
@enqelabee
هدایت شده از منبر انقلابی
حضرت باران.pdf
516.1K
🌀سخنرانی میلاد #پیامبراکرم صلی الله علیه و آله
💠موضوع سخنرانی : رحمت پیامبر راهبردی برای جهانی شدن.
عنوان : #حضرت_باران
💠پیام : وحدت جامعه مسلمین
با ما همراه باشید
✌کانال منبر انقلابی
@enqelabee
💠سخنرانی جذاب #میلاد_پیامبر_اکرم و #امام_صادق علیهما السلام
🌀 موضوع : #محبت_شیوه_تربیت_با_ختمی_مرتبت
🔷ماهیت :
از کجا دین را به #فرزندان خودمان آموزش دهیم؟
ما معمولا دین را از عقاید شروع می کنیم به آموزش دادن در حالی که این روش کاملا غلط و پر آسیب هست.
بله عقاید چیز خوبی هست اما این عقیده قدم اول مواجهۀ فرزندان با دین نیست.
#اولین برخورد با دین، برخورد براساس #علاقه هست.
فرمود:«أدِّبوا أولادَكُم عَلى ثَلاثِ خِصالٍ: #حُبّ_نَبِيِّكُم، و حُبِّ أهلِ بَيتِهِ، و عَلى قِراءَةِ القُرآنِ». اول فرمود با محبت پیامبر!
🔵 برای تربیت #فرزندان خود، چقدر از ظرفیت #محبت_پیامبر استفاده کردید؟
بزودی این سخنرانی #جذاب را در
✌️کانال منبر انقلابی دریافت کنید!
@enqelabee
ویژه طلاب و مبلغین انقلابی
http://eitaa.com/joinchat/3061841921C80e1911629
محبت؛ شیوه تربیت با ختمی مرتبت.pdf
672.6K
💠سخنرانی جذاب #میلاد_پیامبر_اکرم و #امام_صادق علیهما السلام
🌀 موضوع : #محبت_شیوه_تربیت_با_ختمی_مرتبت
🔷ماهیت :
از کجا دین را به #فرزندان خودمان آموزش دهیم؟
ما معمولا دین را از عقاید شروع می کنیم به آموزش دادن در حالی که این روش کاملا غلط و پر آسیب هست.
بله عقاید چیز خوبی هست اما این عقیده قدم اول مواجهۀ فرزندان با دین نیست.
#اولین برخورد با دین، برخورد براساس #علاقه هست.
فرمود:«أدِّبوا أولادَكُم عَلى ثَلاثِ خِصالٍ: #حُبّ_نَبِيِّكُم، و حُبِّ أهلِ بَيتِهِ، و عَلى قِراءَةِ القُرآنِ». اول فرمود با محبت پیامبر!
🔵 برای تربیت #فرزندان خود، چقدر از ظرفیت #محبت_پیامبر استفاده کردید؟
بزودی این سخنرانی #جذاب را در
✌️کانال منبر انقلابی دریافت کنید!
@enqelabee
ویژه طلاب و مبلغین انقلابی
http://eitaa.com/joinchat/3061841921C80e1911629
هدایت شده از فانوس قرن
🔴چرا رهبری از افزایش قیمت بنزین حمایت کردند!؟
🔹به احتمال زیاد در ذهن شما این سؤال پیش آمده است که چرا رهبری از افزایش قیمت بنزین حمایت کردند در حالیکه اکثر مردم ناراضی هستند!؟
📍اولا امام خامنه ای در طول سی سال گذشته بیش از هر فردی در سطوح بالای نظام اسلامی هم عملا ملتزم به قانون بودند و هم از فعالیت های قانونی حمایت کرده و می کنند، بنابراین قانون مداری اقتضاء میکند تا در این جایگاه از اصل تصمیم سران کشور که در چارچوب قانون اتفاق افتاده حمایت کنند ولو در برخی زمینه ها و جزئیات اشکال داشته باشد که دارد!
📍ثانیا اگر تصور کنیم که رهبری باید بصورت دستوری تصمیم سران کشور در زمینه اصلاح قیمت بنزین را ملغی کنند حداقل سه پیامد خواهد داشت:
1.همان دیکتاتوری خواهد شد که سالها شبکه های رسانه ای بیگانه آرزوی آن را به سر میبرند تا بتوانند موج سواری کرده و اثبات کنند که کشور بر اساس دموکراسی و انتخاب مردم مدیریت نمی شود، بلکه همان دیکتاتوری هست که ما سالها میگفتیم و شما نمی پذیرفتید،حتی امروز بعد از سخنان رهبری مبنی بر حمایت از اصل تصمیم، ملغی کردن طرح های دو و سه فوریتی را به سخنان رهبری منتسب کردند در حالیکه سخنان ایشان در این زمینه نبود بلکه فرمودند بنده در این زمینه تخصص ندارم ولی از تصمیمات سران کشور حمایت میکنم نه اینکه این تصمیم هیچ مشکلی ندارد و هیچ اقدامی در جهت تدبیر بهتر تصمیم نباید صورت بگیرد!
2.این اقدام بر خلاف لوازم دموکراسی و مردم سالاری است چون رهبری نباید تصمیمات مسئولینی که با رأی مردم انتخاب شده اند را ملغی کنند، بلکه قانون همین کشور راهکارهای منطقی برای رفع این مشکلات طراحی کرده مثل نظارت و دخالت مجلس در وضع قوانین بازدارنده یا اصلاحی، مگر اینکه این تصمیم جهت گیری های کلی نظام را هدف گرفته باشد که در اینجا لازم است رهبری دخالت کرده و تصمیمات را ملغی اعلام کنند!
3.موجب باب شدن بنای غلطی خواهد شد مبنی بر اینکه هرگاه مسئولین تصمیمی گرفتند و عده ای مخالف بودند با یک اغتشاش و ایجاد ناامنی اجتماعی تصمیم تغییر خواهد کرد!
📍ثالثا رهبر انقلاب نسبت به جزئیات این طرح نظری نداده اند بلکه کلیت تصمیم را تأیید کردند، اتفاقا فرمودند این طرح اشکالاتی دارد و مسئولان هرچه می توانند از مشکلات این کار کم کنند چون الان گرانی هست، بنا باشد باز اضافه بشود برای مردم خیلی مشکلات درست میکند، این سخن یعنی طرح اشکالاتی دارد که باید تدبیر شود!
📍رابعا اگر برخی تا این حد توقع دارند که رهبری در جزئیات مسائل کشور ورود و دخالت کنند چرا در ایام انتخابات به فرمایشات ایشان توجه نمیکنند و در انتخاب های خود دقت نمیکنند که طبق ملاک های ایشان باشد؟! در سال 94 چقدر توصیه کردند که به لیستی که شبکه رسانه ای انگلیس خبیث تأیید کرده رأی ندهید چرا اکثریت توجه نکردند؟! عاقلانه است که ما با انتخاب اشتباه خود برای کشور مشکل درست کنیم بعد رهبری را مسئول حل مشکلات بدانیم و توقع داشته باشیم ایشان مشکلات را حل کنند؟!
📍خامسا ایشان از افزایش قیمت بنزین حمایت نکردند، بلکه از تصمیم اصلاح قیمت سوخت حمایت کردند که افزایش قیمت سوخت یکی از این تصمیم هاست و اجزاء دیگری مانند اصلاح یارانه حاصل از درآمد این افزایش و نحوه پرداخت آن به اقشار کمتر برخوردار و... دارد که لازم است مسئولین نسبت به اجراء آن دقت بیشتری اعمال کنند تا با حداقل آسیب به سرانجام برسد!
حمیدقدیری.
@hamid_ghadiri60
🌐 فانوس قرن:
http://eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89
تبین آشوبهای اخیر در سخنرانی روشنگرانه حجتالاسلام والمسلمین عالی.mp3
7.52M
💠سخنرانی: #استاد_عالی
🌀 تحلیل استاد عالی در مورد #حوادث اخیر کشور
🔷چرا آشوبگران خبر داشتند اما بعضی وزرا و نمایندگان مجلس خبر نداشتند؟
📌ما چوب انتخاب رو می خوریم نه انقلاب
✌️کانال منبر انقلابی
@enqelabee
ویژه طلاب و مبلغین انقلابی
هدایت شده از منبر انقلابی
بهترین مخلوقات ، شرترین مخلوقات.pdf
455.1K
💠سخنرانی میلاد #امام_عسگری علیه السلام
🌀 موضوع : #بهترین_مخلوقات_و_شرترین_مخلوقات؟
🌐پیام : مقام معظم رهبری ؛ از افراد متزلزل در راه انقلاب باید پرهیز کرد.
کانال منبر انقلابی
@enqelabee
💠شرط #مشروعیت مقامات جمهوری اسلامی:
👈این روزها فهرست های #انتخاباتی برای مجلس شورای اسلامی در حال شکل گیری است و رقابتی بی محابا برای پذیرش بار سنگین مسئولیت به ویژه میان جوانان شکل گرفته است رقابتی که موجب تذکر مقام معظم رهبری هم شد ایشان ضمن انتقاد به ثبتنام بیمحابای برخی افراد در انتخابات مجلس، تأکید کردند:
(( هر مسئولیّتی، هر سِمَتی، هر تواناییای، در کنارش یک #مسئولیّتی دارد، یک تعهّدی وجود دارد. باید دید که آیا میتوانید آن تعهّد را انجام بدهید یا نه؟ این خیلی درسِ بزرگی است))
✅نکته دیگری که انتظار می رود جریانهای انقلابی به آن توجه کنند به ویژه ائتلاف ها و لیست دهندگان ودر راس آنها شورای محترم نگهبان شرطی مشروعیتی است که رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم به آن اشاره کرده اند :
((همه باید بدانند که #طهارت_اقتصادی شرط مشروعیت همه مقامات حکومت جمهوری اسلامی است)).
مدتی است سامانه ثبت اموال مسئولان راه اندازی شده و برخی از مسئولان هم از آن استقبال کرده اند اما همه می دانیم که پس از مسئول شدن پیگیری این مهم خیلی دشوار است پس بهتر است هم اکنون که صف طولانی مشتاقان مسئولیت و انشاالله خدمت شکل گرفته است در اقدامی خود جوش هر کسی می خواهد نامزد انتخابات مجلس شود فهرست اموال خود که برابر قانون باید در آینده اعلام کند الان اعلام نماید .
به نظرم این شرط صف های طولانی را کوتاه و رسیدن به فهرستی مطهر از لحاظ اقتصادی را آسان می نماید البته با توجه به اینکه کار مجلس تقنین و نظارت است این شرط مهم تر هم می شود.
👤امین توکلی زاده
هدایت شده از فانوس قرن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ انا لله و انا الیه راجعون ...!!
🌐 فانوس قرن:
http://eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89
🔹بخشهایی از تحلیل «حسینیه اندیشه» پیرامون افزایش قیمت بنزین و حواشی آن «2»🔹
📝 «بنزین، تورّم، پشتوانه کارشناسی؛ مشروطهی اقتصادی»
🔸 6. در چنین فقدانی از عقلانیت کارشناسی و محاسبات فنّیِ متناسب با جهتگیری انقلاب اسلامی، رهبری در مواجهه با ضرورتهای اجرایی که توسط دولت یا سایر قوا برای گذران روزمرهی امور کشور مطرح میشود، از آن حمایت میکند. البته نمیتوان در این میان، سهم عواملی مانند تبدیل سریع اعتراضات به مشکل امنیتی و تحرکات مسلحانه در شهرهای کوچک، حفظ ساختارهای قانونی و ثبات سیاسی از تزلزل در برابر اردوکشی خیابانی و... را در شکلگیری موضع مقام معظم رهبری نفی کرد.
🔸7. بنابراین از این بُعد در شرایطی مشابه با دوران مشروطه (اختلاف علماء پیرامون موضعگیری نسبت به موضوع کلان اجتماعی و حذف هر دو گروه توسط دشمن و انزوای طولانیمدت روحانیت و تسلط مجدد کفر) قرار داریم: بخش اعظمی از علماء و فقهاء و متدینین احساس خطر خاصی نسبت به کارشناسی اقتصادی ندارند و دسته معدود دیگر، علیرغم درک وجدانی از خطرات آن در تسلط کفر بر جامعه اسلامی، ناچارند بدون هیچ تجربه پیشینی، به آزمون و خطا بپردازند تا در طول زمان به نحوه مواجهه با آن دست پیدا کنند. روشن است که در چنین فضایی از «مشروطهی اقتصادی»، هزینههایی مشابه آنچه در مشروطه سیاسی رخ داد، انتظار ما را میکشد؛ هزینههایی چون: مصرف شدن آبروی رهبری برای رفع اضطرارهای اجرایی، تداوم ناامنی اقتصادی و کاهش اعتماد به کارآمدی نظام و خطر آسیب دیدن به پایگاه مردمی آن و... .
🔸 8. عبور از «مشروطهی اقتصادی و هزینههای سنگین آن» با پذیرش مسئولیت واقعی نسبت به «جریان قاعدهمند آرمانهای انقلاب در محاسبات کارشناسی» ممکن خواهد شد که این امر از طریق تکامل فقاهت و تحول در علوم کاربردی دانشگاه بر یک مبنای واحد (یعنی پشتیبانی علمی از ادبیات انقلاب) میسر خواهد شد. البته در مواجهه با این چالش در «کوتاهمدت»، باید با ارتقاء ظرفیت قشر جوان متدین و انقلابی و فعال کردن آنها در مهمترین اماکن اجتماع متدینین یعنی مساجد جامع و هیئات بزرگ و نمازهای جمعه، «مناظرات علمی و صریح و بیپرده» را در موضوع علل تورم پایدار در ایران راهاندازی کرد تا هم نهاد انقلابی ـ علمیِ جدیدی برای مطالبه و اعتراض نسبت به ناهنجاریها با میدانداری قشر انقلابی شکل بگیرد و هم نیازهای اجتماعیِ مغفول در میان جدلهای سیاسی، از طریق مباحثات صریح علمی، روشن و آشکار شود.
✅ حسینیه اندیشه
@HossiniehAndisheh
🗂 لینک متن مشروح تحلیل فوق 👇👇👇
🔹بخشهایی از تحلیل «حسینیه اندیشه» پیرامون افزایش قیمت بنزین و حواشی آن «1»🔹
📝 «بنزین، تورّم، پشتوانه کارشناسی؛ مشروطهی اقتصادی»
🔷 افزایش قیمت بنزین علاوه بر خشم و نارضایتیِ اقشار مختلف مردم، موجب موضعگیری شدید جامعه انقلابی و متدین شد. در چنین فضایی بود که با حمایت مقام معظم رهبری از این مصوبه، موجی از شگفتی و تحیر جامعه انقلابی و متدین را فراگرفت. زاویه بین سطح تحلیلیِ جامعه متدین و حزباللهی با سطح تحلیل مقام معظم رهبری و عملکرد ایشان مسألهای است که در صورت تداوم آن، مشکلات مهمی برای نظام اسلامی پدید خواهد آورد و لذا باید به تحلیل عمیقتر و چارهجویی جدیتر برای این تفاوت پرداخت:
🔸1. مسائل اخیر را نباید صرفاً به اعتراض در برابر افزایش قیمت بنزین فروکاست؛ بلکه با یک نگاه دقیقتر، موضوع اعتراض، موج دیگری از تورم و کاهش مجدد قدرت خرید مردم است که تداوم آن در طی چند دهه، «امنیت اقتصادی مردم» را در خطر جدی قرار داده است.
🔸 2. تعبیر مقام معظم رهبری درباره علت حمایت از این تصمیم، صرفاً به «اجماع سران قوا» باز نمیگردد بلکه به تصریح ایشان، همین اجماع نیز ریشه در «پشتوانه کارشناسی» دارد. یکی از کلیدیترین غفلتهایی که در تحلیلهای جامعه متدین و انقلابی و نخبگان آن از مسائل کشور به چشم میخورد، عدم توجه به همین واقعیت است که ماهیت اداره کشور در قرن حاضر، وابستگی تمامعیاری به «محاسبات کارشناسی» دارد که اصولگرا و اصلاحطلب نمیشناسد. بلکه با ارائه آمار و ارقام عینی هر دو جناح را به وحدت در تصمیم میرساند: از حجم یارانه پنهان و بار مالی که با فروش بنزین به قیمت غیرواقعی بر بیتالمال تحمیل میشود تا آمار سرسامآور قاچاق بنزین که بر اثر واقعینبودن قیمت بنزین شکل میگیرد؛ از حجم مصرف بنزین ارزان توسط طبقه مرفه و عدم بهرهمندی درصد بزرگی از جامعه از یارانه بنزین تا میزان کسری بودجه و کاهش شدید درآمدهای نفتی که دولت را برای انجام اموری ابتدائی مانند پرداخت حقوق کارمندان دچار چالش جدی کرده و آن را ملزم به ایجاد منابع درآمدی جدید میکند و... .
🔸 3. اگر در تحلیل ناکارآمدیها و ناهنجاریها به جای اشاره به نقش محوری محاسبات کارشناسی در تصمیمات مدیران، صرفاً بر بیلیاقتی یا عدم تدین یا حتی خیانت افراد مسئول و مدیر تأکید شود، بسیار طبیعی خواهد بود که عموم مردم نیز در برابر حمایت رهبری از مدیرانی که دائماً مقصر و لاابالی یا خائن معرفی شدهاند، شگفتزده شوند.
🔸 4. برای دقیقتر شدن تحلیل باید روشن شود که ابعاد کارشناسی موجود نسبت به مقوله تورم چیست؟ ادبیات تخصصی دانشگاه، معتقد است که اگر نظام اسلامی بر جهتگیریهای خارجیِ ضد استکباری و جهتگیریهای داخلی عدالتمحور پافشاری کند، نمیتوان مسائل اقتصاد کلان (از جمله نرخ تورم و اشتغال و ارزش پول ملی و...) را چاره کرد. از طرف دیگر ادبیات تخصصی حوزه، بررسیهای کارشناسی نسبت به مسائل پیچیده اداره کشور را امری عقلایی میداند که خارج از حیطه دین و خطابات شارع است، لذا مسئولیتی نسبت به ناهنجاریهای اقتصادی نمیپذیرد. از سوی دیگر ادبیات انقلاب و رهبران آن با فهم عمیق از ابعاد تسلط کفر بر مقدرات امت اسلام و برخلاف عرف رایج در اداره کشورها، جهتگیریهای الهی (مبنی بر کفرستیزی در خارج و عدالتمحوری در داخل) را پیگیری کردهاند اما برای جریان آن در موضوعات اقتصادی، مواجه با دو بازوی کارشناسی هستند که مسئولیتی نسبت به این آرمانها نمیپذیرند.
🔸5. مدیران کشور نیز طی چند دهه در حل چالشهایی همانند ضعف تولید ملی، نرخ تورم بالا، بیکاری گسترده موفق نبودهاند بلکه در تعیین مصداق عینی عدالتمحوری در موضوعات اداره کشور دچار اختلاف بودهاند: گروهی با تکیه بر آثار پرداخت یارانه به مردم در افزایش نقدینگی و تورم ناشی از آن و بالتبع کاهش قدرت خرید مردم، چنین پرداختهایی را در میانمدت، موجب گسترش فقر برای محرومین و ضد عدالت توصیف میکنند و گروهی دیگر با تکیه بر افزایش قیمت کالاها بر اثر افزایش قیمت بنزین، ارز و...، عدم پرداخت یارانه را به معنای رهاکردن قشر مستضعف در برابر موج جدید گرانی و مصداق بارز بیعدالتی میدانند و قسعلیهذا...
✅ حسینیه اندیشه
@HossiniehAndisheh
ghavami.pardisan.mp3
2.85M
🎙فایل صوتی [3 دقیقه]
💠انعکاس بیانیه تحلیلی «حسینیه اندیشه» پیرامون «گرانی بنزین و حواشی آن» با عنوان «گرانی بنزین، تورم پایدار، پشتوانه کارشناسی، مشروطه اقتصادی» در خطبه های نمازجمعه پردیسان.
💢آیت الله قوامی-امام جمعه پردیسان-:
تحلیلی پیرامون «گرانی بنزین» [از طرف] حسینیه اندیشه بدست من رساندند. خوشم آمد. این دوستان می خواهند به امام جمعه کمک کنند. من تشکر میکنم. دیدم قلم[بیانیه]قوی است. تحلیل نیرومند است.
🔹تاریخ: 1398/09/29
✅ @hoseiniyehandisheh
بنزین، تورّم، پشتوانه کارشناسی؛ مشروطه اقتصادی.pdf
237.3K
📖 متن مشروح تحلیل «حسینیه اندیشه» پیرامون افزایش قیمت بنزین و حواشی آن
🔷 «بنزین، تورّم، پشتوانه کارشناسی؛ مشروطهی اقتصادی»
🏴مناسبت:#فاطمیه_98
🌀عنوان: #نیاز_به_حامی (5 جلسه)
🔰پیام: نقش خانواده در تحقق محورهای #بیانیه_گام_دوم
کانال منبر انقلابی
@enqelabee