7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خاطره جالب «آقاتهرانی» از یک استاد بیدین در آمریکا
🔹در این ویدئو حجت الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی دانشآموخته دانشگاههای آمریکا، خاطره گفتوگوی خود با یکی از اساتیدش در آمریکا درباره امام علی(ع) را بیان میکند
@ensan_kamel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چقدر خوبه که مسائلی مانند حجاب رو اینطور تبلیغ کنیم، نه سطحی و مقایسه کردن بانوان با آبنبات و ماشین!
#حجاب
@ensan_kamel
_*👁️🗨️ تقصیر شماست ؟!؟!*_
در زمان دانشآموزی معلمی داشتیم به نام آقای *سید مهدی موسوی* كه در آمریكا تحصیل كرده و تازه به وطن بازگشته بود و از همین روی گاهوبیگاه خاطرات و تجربههایی از سالهای زندگی در ایالت اوهایو نقل میكرد و این گفتهها به اقتضای دوره نوجوانی به دقت در ذهن ما ثبت و ضبط میشد.
🔹ایشان میگفت:
"یك روز در دانشگاه اعلام شد كه در ترم آینده مشاور اقتصادی رییسجمهوری سابق آمریكا -گمان میكنم *ریچارد نیكسون*- قرار است درسی را در این دانشگاه ارائه كند و حضور آن شخصیت نامدار و مشهور چنان اهمیتی داشت كه همه دانشجویان برای شركت در كلاس او صف بستند و ثبت نام كردند و اولین بار بود كه من دیدم برای چیزی صف تشكیل شده است.
🔸به دلیل كثرت دانشجویان كلاسها در آمفیتئاتر برگزار میشد و استاد كه هر هفته با هواپیما از واشنگتن میآمد، دیگر فرصت آشنایی با یكایك دانشجویان را نداشت؛ اما گاهی به طور اتفاقی و بر حسب مورد نام و مشخصات برخی را میپرسید.
🔸در یكی از همان جلسات نخست به من خیره شد و چون از رنگ و روی من پیدا بود كه شرقی هستم، از نام و زادگاهم پرسید و بعد برای این كه معلومات خود را به رخ دانشجویان بكشد قدری در باره شیعیان سخن گفت و البته در آن روزگار كه كمتر كسی با اسلام علوی آشنا بود، همین اندازه هم اهمیت داشت، ولی در سخن خود قدری از علی علیهالسلام با لحن نامهربانانه و نادرستی یاد كرد.
🔹این موضوع بر من گران آمد و برای آگاه كردن او ترجمه انگلیسی نهجالبلاغه را تهیه كردم و هفتههای بعد به منشی دفتر اساتید سپردم، تا هدیه مرا او برساند.
🔹در جلسات بعد دیگر فرصت گفتوگویی پیش نیامد و من هم تصور میكردم كه یا كتاب به دست او نرسیده و یا از كار من ناراحت شده و به همین دلیل تقریبا موضوع را فراموش كردم.
🔸روزی از روزهای آخر ترم در كافه دانشگاه مشغول گفتگو با دوستانم بودم كه نام من برای مراجعه به دفتر اساتید و ملاقات با همان شخصیت مهم و مشهور از بلندگو اعلام شد، با دلهره و نگرانی به دفتر اساتید رفتم و هنگامی كه وارد اتاقش شدم با دیدن ناراحتی و چهره درهم رفتهاش بیشتر ترسیدم.
با دیدن من روزنامهای كه در دست داشت، به طرف من گرفت و گفت میبینی؟ نگاه كن! وقتی به تیتر درشت روزنامه نگاه كردم خبر و تصویر دردناك خودسوزی یك جوان را در وسط خیابان دیدم.
🔸او در حالی كه با عصبانیت قدم میزد گفت: میدانی علت درماندگی و بیچارگی این جوانان آمریكایی چیست؟ بعد به جریانات اجتماعی رایج و فعال آن روزها مانند هیپیگری و موسیقیهای اعتراضی و آسیبهای اخلاقی اشاره كرد و سپس ادامه داد: همه اینها به خاطر تقصیر و كوتاهی شماست!
من با اضطراب سخن او را میشنیدم و با خود میگفتم: خدایا! چه چیزی در این كتاب دیده و خوانده كه چنین برافروخته و آشفته است؟
او سپس از نهجالبلاغه یاد كرد و گفت: از وقتی هدیه تو به دستم رسیده در حال مطالعه آن هستم و مخصوصا فرمان علیبنابیطالب به مالك اشتر را كپی گرفتهام و هر روز میخوانم و عبارات آن را هنگام نوشیدن قهوه صبحانه مرور می كنم، تا جایی كه همسرم كنجكاو شده و میپرسد این چه چیزی است كه این قدر تو را به خود مشغول كرده است؟
🔹بعد هم شگفتی و اعجاب خود را بیان كرد و گفت: من معتقدم اگر امروز همه نخبگان سیاسی و حقوقدانان و مدیران جمع شوند تا نظام نامهای برای اداره حكومت بنویسند، نمیتوانند چنین منشوری را تدوین كنند كه قرنها پیش نگاشته شده است!
دوباره به روزنامه روی میز اشاره كرد و گفت: میدانی درد امثال این جوان كه زندگیشان به نابودی میرسد چیست؟ آنها نهجالبلاغه را نمیشناسند!
🔸آری! *تقصیر شماست كه علی را برای خود نگهداشتهاید و پیام علی را به این جوانان نرساندهاید!*
دلیل آشوب و پریشانی در خیابانهای آمریكا، محرومیت این مردم از پیام جهانساز و انسان پرور نهجالبلاغه است.”
✔️ این داستان را در سن دوازده سالگی از معلم خود شنیدم؛ اما سالهای بعد از آن وقتی كه برای جشنواره “باران غدیر” در تهران میزبان مرحوم *پروفسور دهرمندرنات؛ نویسنده و شاعر برجسته هندی* بودیم، چیزی گفت كه حاضران در جلسه را به گریه آورد و مرا به آن خاطره دوران نوجوانی برد.
🔹پیرمرد هندو در حالی كه بغض كرده بود و قطرات اشك در چشمانش حلقهزده بود از مظلومیت علیبنابیطالب یاد كرد و با اشاره به مشكلات گوناگون اجتماعی در كشورهای مختلف جهان گفت:
“شما در معرفی امام علی و نهجالبلاغه موفق نبودهاید!
*باید پیامهای امام علی را چون سیمكشی برق و لولهكشی آب به دسترس یكایك انسانها در كشورها و جوامع مختلف رساند !*
@ensan_kamel
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌏اظهارات جالب و تأمل برانگیز آقای فیلیپ بازیگر ایرانی مقیم آمریکا در باره حجاب اجباری که مورد توجه ویژه کاربران در دنیای مجازی قرار گرفته است.
🔹آقای فلیپ به سیاست یک بام و دو هوای برخی زنان درباره حجاب نقد جدی وارد کرده و در عین حال موضوع حجاب را یک امر دینی میداند نه یک امر دموکراتیک
@ensan_kamel
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حرف حساب👌👍
کوتاه، منطقی، مفید
#نشرحداکثری
@ensan_kamel
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
⚖️🤔 قانون برای حجاب منطقیه؟
👕🚫 نحوه لباس پوشیدن شخص در عرصه عمومی مسئله خصوصی نیست
رحیم پور ازغدی
@ensan_kamel
12.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️ کولاک دوباره دهه نودی ها ، عاشقانه ی کودکانه «حسین جانم»
🔹همین ساعت همین لحظه
🔹اگه دنیا به کامم بود، الان باید حرم بودم
🔹حسین جانم، حسین جانم 💔
با اجرای گروه سرود نجم الثاقب تهران
@ensan_kamel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرکت جالب پهبادها در آسمان زرینشهراصفهان ،. در زمان دفاع مقدس ما سیم خار دارهم بما نمیدادند ولی الان تکنولوژی بالای پهبادی در اختیار ایران است 🚩انتشار به مناسبت تاسوعای حسینی
@ensan_kamel
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عزاداری امام حسین علیه السلام در مقابل کاخ سفید
@ensan_kamel
14.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻میرحسین موسوی در نوشته اخیرش از روز ۲۵ بهمن ۸۹ به عنوان یک روز پرافتخار یاد کرد.
در این روز چه اتفاقی افتاد و چه شعارهایی در خیابان داده شد؟
موضع روحانی و هاشمی نسبت به آن اتفاقات چه بود؟
چرا میرحسین موسوی که قبل از انقلاب یک چک هم از ساواک نخورده بود، از مدافعان حرم و شهید همدانی کینه دارد؟
پاسخ به این سوالات در قسمت ۳۲ برنامه حافظه تاریخی ایرانی
+ معرفی سه کتاب خواندنی
@hafezeh_tarikhi_irani
@ensan_kamel