13920320_5806_128k.mp3
1.8M
انتخاب اصلح بر اساس حجت شرعی
ببینید در بین صالح ها کدام صالح تر است؟
#رهبر_معظم_انقلاب
#انتخاب_اصلح
#انتخابات
@saeid_jalili_havadar
🔰 نگاهی به سوابق و عملکرد کاندیداهای احتمالی جریان انقلابی | سعید جلیلی
🔹نام سعید جلیلی این روزها بسیار پرتکرار شده است. دعوتها و نامههای مطالبه از وی برای حضور در انتخابات از آخرین روزهای سال ۹۹ آغاز شده و همچنان ادامه دارد. او متولد سال ۱۳۴۴ در مشهد مقدس و دانشآموخته دانشگاه امام صادق(ع) در رشته علوم سیاسی است.
🔹در دفاع مقدس دیدبان لشکر نصر خراسان بود و در عملیات کربلای ۵ از ناحیه پای راست مجروح و جانباز شد. دو دوره به عنوان رئیس اداره بازرسی وزارت خارجه مشغول فعالیت بوده است. عملکرد جهادی و ضدفساد او در این مدت باعث شد تا بدون انجام سفرهای رایج خارج از کشور و با طراحی پروژههای نظارتی از راه دور، اولا هزینههای نظارت در این وزارتخانه را به طور ملموسی کاهش دهد و ثانیا در مدت چهار سال ۱۷ سفیر متخلف یا ناکارآمد را عزل و برکنار کند.
🔹با آغاز دهه ۸۰ جلیلی به دفتر رهبر معظم انقلاب رفته و مسئولیت مدیرکل بررسیهای جاری دفتر رهبری را بر عهده میگیرد. او در این مدت نقش پایش و گزارش و پیشنهاد راهبردهای کلان درکشور در حوزههای مختلف به رهبر انقلاب را برعهده داشته است. با روی کار آمدن دولت نهم، معاون اروپا و آمریکای وزارت خارجه شد و پس از آن در سال ۸۶ به دبیری شورای عالی امنیت ملی منصوب شد.
🔹تا پیش از آغاز تحریمها، عمده مسئولیت جلیلی بر پیشبرد مذاکرات متمرکز بود. در این مدت شش مساله باقیمانده میان ایران و آژانس به طور جامع حل و فصل شد. در همین مدت صنعت هستهای شتاب بالایی به خود گرفت و تا مرزهای دانش از جمله پیلهای اتمی، سوخت ۲۰٪ و کاربردهای پزشکی، کشاورزی و زیست محیطی دانش هستهای گسترش یافت.
🔹غالب افراد جلیلی را با مسئولیت مذاکرات هستهای میشناسند اما این تمام کارنامه مدیریتی جلیلی در شورای عالی امنیت ملی نیست. نقش هماهنگ کننده این شورا در مدیریت بحرانهای مهم امنیتی از جمله شکافهای قومیتی و مذهبی در برخی مناطق، ناآرامی مرزها، تروریسم، جنگ ۲۲ روزه و ۸ روزه غزه با اسرائیل، مبارزه محور مقاومت با داعش و مواردی از این دست از وجوه مغفول حوزه مدیریتی جلیلی است. او همچنین در جنگ لبنان و درگیریهای سوریه حضور میدانی داشته است.
🚨«کمیته مبارزه با مفاسد اقتصادی» مستقر در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی نیز دیگر عرصه فعالیت جلیلی بود. مفاسد کلان دارای ابعاد امنیت ملی زیر ذرهبین این کمیته و تحت نظر دبیر شورا بررسی میشد که پرونده کرسنت و فساد ۳۰۰۰ میلیاردی از جمله مهمترین پروژههای بررسی شده در این کمیته بود.
🔹همزمان با شنیده شدن زمزمه دور جدید تحریمها علیه ایران در سال ۸۸، «ستاد تدابیر ویژه اقتصادی» در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی تشکیل شد. عملکرد موفق این ستاد باعث شد تا با مصوبه شورای عالی امنیت ملی در سال ۹۰ «کمیته مبارزه با تحریم» به ریاست سعید جلیلی و عضویت مقامات ارشد کشور در حوزه قضائی، پارلمانی و اجرایی شکل بگیرد.
🔻در شرایط سخت تحریم خارجی و حواشی داخلی و رهاسازی امور کشور از سوی محمود احمدینژاد، بسیاری از تدابیر اقتصادی در این کمیته طراحی و عملیاتی شد که برخی از آنها عبارتند از:
برخورد با موسسات مالی غیرمجاز
پیگیری معوقات کلان بانکی
تنوع بخشی به منابع ارزی کشور
راهاندازی سامانههای نظارت و شفافیت بازار ارز از قبیل سامانه سنا و پرتال ارزی
حذف ارز واسط
ایجاد بانک اطلاعات اقتصادی
طرح رصد الکترونیکی کالا از مبدا تا مقصد
ساماندهی کارتهای بازرگانی
مبارزه با قاچاق سوخت
مدیریت و تنظیم بازار
ذخیرهسازی و توزیع کالاهای اساسی
مبارزه با گران فروشی
بیمه داخلی کشتیرانی
🚨همچنین راههای دور زدن تحریم در حوزه فروش نفت و بانک نیز به طور جدی در دستور کار این کمیته قرار داشت که زیرساخت اصلی روشهای مبارزه با تحریم در سالهای بعد تا کنون را تشکیل میداد.
🔹مجموعه این تجارب به همراه نیاز کشور برای پاسخگویی به مشکلات جدید، باعث شد تا جلیلی پس از انتخابات ۹۲ به طور جدی بر روی تدوین برنامه برای اداره کشور متمرکز شده و در سال ۹۶ نیز با حضور آیتالله رئیسی در صحنه انتخابات، ضمن انصراف از کاندیداتوری و حمایت تمام قد از او، تمام برنامههای خود را در اختیار وی قرار داد. پس از انتخابات ۹۶ نیز جلیلی فعالیت خود در حوزه مسائل کشور را ادامه داد و اکنون شناخت کاملی از صحنه اداره کشور به همراه راه حلهای مشخص دارد.
🔹جلیلی همچنین طی این سالها با احکامی از سوی رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی به عنوان نماینده رهبری، مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان عضو حقیقی و شورای راهبردی روابط خارجی عضویت دارد.
17.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 چند نکته درباره نامزدی #قالیباف، رضایی، #سعید_محمد و غیره
🇮🇷 به کانال سعید جلیلی بپیوندید👇
@saeid_jalili_havadar
37.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویدئو های کم حجم گفتگو دیشب با داود مدرسیان
به دلیل محدودیت حجمی ایتا حجم کاهش پیدا کرده و سه بخش شده فایل های اصلی در لینک زیر
https://instagram.com/dolateenghlabi
🇮🇷 به کانال سعید جلیلی بپیوندید👇
@saeid_jalili_havadar
19.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اهمیت مشارکت حداکثری
آیا تعدد کاندیدا به نفع جریان انقلاب است؟
🇮🇷 به کانال سعید جلیلی بپیوندید👇
@saeid_jalili_havadar
لایو استاد مدرسیان با کانال حامیان دکتر جلیلی
تحلیل دقیق انتخابات و بیان مواضع دکتر جلیلی
حتما و حتما نگاه کنید👆👆👆👆
گفتمان عدالت
✅ @saeid_jalili_havadar
🔻دنیا به سمت صنعت تجدیدپذیر رفته است/ گفتگوی «راه و چاره» درباره لزوم تغییر در راهبرد بلندمدت صنعت برق کشور
دکتر ذبیحی، رئیس کارگروه نیروی دولت سایه:
🔹ظرفیت بالقوه فعلی تولید برق در کشور، ۸۳ هزارمگاوات است که تنها ۲ درصد آن به انرژی های تجدید پذیر اختصاص دارد.
🔹یکی از راهبرد های مهمی که کشور ما در آینده صنعت برق به آن نیاز دارد، تنوع بخشیدن به سبد تولید برق از راههایی به غیر از استفاده از سوختهای فسیلی است.
🔹سبد استفاده از نیروگاههای بادی، خورشید و اتمی و همچنین استفاده از انرژی زمین گرمایی به نسبت استفاده از سوخت فسیلی در ایران مطلوب نیست؛ در حالیکه راهبرد صنعت برق در دنیا به سمت استفاده از انرژی های تجدید پذیر رفته است.
🔹در حال حاضر برنامه استفاده از انرژیهای تجدید پذیر در دستورکار بلندمدت کلیه کشورهای توسعه یافته صنعتی وجود دارد
🔹به طور میانگین بیش از ۳۰ درصد برق مصرفی در کشور های اتحادیه اروپا از انرژیهای تجدید پذیر تولید میشود و برنامه ۲۰۲۵ کشور ژاپن، افزایش این میزان مصرف از انرژی های تجدیدپذیر به بالای ۵۰ درصد است.
🔹هم اکنون میزان تولید انرژی های تجدید پذیر از تولید انرژی های تجدید ناپذیر در کشور آلمان پیشی گرفته است. این اتفاق در حالی رخ میدهد که میزان تابش نور خورشید و وجود تونل های بادی در این کشور، به مراتب کمتر از کشور ماست.
🔹عوارض توسعه نیروگاههای تجدید پذیر بر روی قبض برق توسط مشتریان پرداخت میشود اما زمانیکه قرار است آن را در اختیار نیروگاهها قرار بدهند، این درآمد در بخشهای دیگر صنعت برق هزینه میگردد.
🔹کشورهای اسکاندیناوی، کانادا و .. به سمت استفاده از نیروگاههای بزرگ تولید برق از انرژی زمین گرمایی رفتهاند. این شرایط در کشور ما نیز وجود دارد.
🔹قوانین ساختمان سازی در این کشور ها نیز به دنبال تامین حدود ۵۰ درصد انرژی ساختمانها از طریق انرژی زمین گرمایی تنظیم شده است.
🔹قوانین مشوق در این حوزه مورد غفلت واقع شده و اصلا این فرصت به مردم معرفی نشده است. در حالیکه بسیاری از هزینههای تامین انرژی خانوار از این طریق کاهش خواهد یافت.
🔹بیش از ۸۰ درصد مواد اولیه پنل های خورشیدی در کشور قابلیت تولید دارد اما تکیه صنعت برق به نیروگاههای فسیلی، فرصت سرمایه گذاری در این زمینه را تقلیل میدهد.
🔹اگرچه بخش خصوصی در این حوزه وارد شده است اما به طور حتم باید سیاستهای تشویقی در این زمینه فعال گردد.
✅ @saeid_jalili_havadar
هدایت شده از علی آذر
15.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⏳#انتخابات1400
🔴 برای پیروزی در انتخابات باید جامعه را اقناع کرده باشیم.
💬 #سعید_جلیلی
✅ بعضی افراد در برابر شبهات مردم و جوانان، به جای ارائه استدلال میگویند چون رهبری اینطور فرمودند!
🇮🇷 به کانال سعید جلیلی بپیوندید👇
@saeid_jalili_havadar