فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵از جواد خیابانی یاد بگیریم!
🔸چندسال پیش، جواد خیابانی در حال گزارش بازی پرسپولیس و نفت تهران بود که پیام تسلیت فوت مادرش در میانه بازی در اسکوربورد ورزشگاه آزادی و پخش مستقیم از صداوسیما مورد تعجب همگان شد.
🔸خیابانی به گریه افتاد و گفت قرار نبود عزیزان خبر را منتشر کنند. ظاهراً دقایقی قبل از بازی خبر فوت مادر را به او میدهند اما چون کسی نبود جایگزین وی شود و در قبال مردم و سازمان #احساس_مسئولیت میکرد، راهی ورزشگاه شد و بازی را گزارش کرد.
🔸حالا با خبر لغو جلسه مهم مجلس درباره بررسی علل افزایش نرخ ارز بعلت فوت مادر همسر آقای فرزین رئیس کل بانک مرکزی، یاد آن گزارش آقای خیابانی افتادم.
🔸به آقای فرزین و خانواده وی تسلیت عرض میکنم و برای مادر همسرش آرزوی رحمت و مغفرت الهی دارم، اما احساس مسئولیت در قبال ۸۸ میلیون ایرانی گوهری است که فرد باید در درون خود پرورش دهد. میانه جنگ اقتصادی و بیعرضهگی دولتمردان و سیاستهای غلط، این اتفاقات را باید به نفع ملت مدیریت کرد. دلار طی همین دوسه روز، ۴،۵ تومن گرانتر شد!
✍🏻داود مدرسی یان
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
💠مولا علی (ع):
خدا رحمت کند مردی را که اندیشید و عبرت اندوخت و از عبرت اندوخته بینایی یافت.
(نهج البلاغه، خطبه 103)
📁این نوشتار، نگاهی نقادانه است به نامهء اخیر دفتر آقای رییسی در خصوص وضعیت اینترنت کشور (اینجا)
🔹خیرخواهی و نقد درست، از آنجایی نشأت میگیرد که مجموعهی عملکردها در کنار هم دیده شود. نه بناست کارهای خوب دولت سیزدهم، نادیده گرفته شود، و نه قرار است که به بهانهء عناوینی چون دولت انقلابی یا تعریف و تمجید مقام ولایت از دولت -که مشی همیشگی رهبری انقلاب به لحاظ جایگاه ولایت و پدری، در تمامی دولتها بوده است و نمونههای تعاریف ایشان از سید محمد خاتمی (اینجا) و یا تیم مذاکره کننده و جواد ظریف (اینجا) و نیز جناب هاشمی فقید (اینجا) وجود دارد- اشتباهات دولت را نادیده بگیریم، بهخصوص در مواردی که اثر تصمیمات نادرست دولت، نه فقط امروز، بلکه آیندگان را دچار خسران میسازد.
🔺آیتالله خامنهای، بارها و بارها در توصیف وضعیت نابههنجار اینترنت داخل کشور، با گلهمندی صحبت نمودهاند. معروفترین تعبیر ایشان از وضیعت آشفته و نابسامان اینترنت داخلی، "فضای مجازی ول" است که در سخنرانی نوروزی سال 1400 بیان شد (اینجا):
🔺«خب متأسّفانه در فضای مجازیِ کشور ما هم که آن رعایتهای لازم با وجود این همه تأکیدی که من کردم صورت نمیگیرد و در یک جهاتی واقعاً ول است، که بایستی آن کسانی که مسئول هستند حواسشان باشد. همهی کشورهای دنیا روی فضای مجازیِ خودشان دارند اِعمال مدیریّت میکنند، ما افتخار میکنیم به اینکه ما فضای مجازی را ول کردهایم! این افتخار ندارد؛ این به هیچ وجه افتخار ندارد. فضای مجازی را بایستی مدیریّت کرد.»
🔸اثرات این فضای ول نیز دستکم در برهههای مختلف آشوب و بلوا در کشور، به خوبی دیده شده است.
🔹اکنون مروری بر نامهء دفتر رییس جمهوری به وزیر ارتباطات (مورخ 27 بهمن 1401) در خصوص وضعیت اینترنت و بازگرداندن آن به شرایط سابق داریم.
💢در متن نامه چنین تعبیری آمده است: «لزوم بازگرداندن اینترنت به شرایط عادی و دسترسی به اینترنت آزاد»
❗️صبر کنید!
❓یک سؤال مهم در این میان وجود دارد: آیا شرایطی که از آن با عنوان "عادی" تعبیر میشود، همان چیزی نیست که در نظر ولی جامعه، فضای مجازی ول و فاقد مدیریت است؟
🔸فقط کمی به عقب برگردیم و نگاهی به گذشته داشته باشیم، این اینترنت عادی، چه ثمراتی را برای کشور داشته است؟
🔴به گزارش کیهان، برآوردها از رقم خسارات مالی اغتشاشات سال 1401 (تا پایان آذرماه) بالغ بر 14 هزار و 500 میلیارد تومان بوده است (اینجا). و این سوای خونهای پاکی است که در راه حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی و در میانهء جنگهای خیابانی و اغتشاشات، بر زمین ریخته شد.
🔺اینکه دفتر رییس جمهور، اکنون پیگیر آن است که شرایط دوباره به همان وضع به قول خوشان "عادی" برگردد، آیا معنایی جز تکرار آشوبها، خسارتهای مالی و جانی در مقیاس وسیعتر، در آیندهء نزدیک دارد؟
🔺تا زمانی که عزمی برای قانونمند کردن فضای اینترنت داخل کشور وجود نداشته باشد، هرگونه حمایت از این قبیل دستورهای احساسی و نمایشی، خیانت به ملک و مملکت و منویات امام جامعه است.
💢لذا فراموش نکنیم که نقد درست و منصفانه، هرگز قرابتی با حمایت کورکورانه و بی قید و شرط از تمامی عملکردهای دولت، و علیالخصوص اعمال و دستوراتی که در تضاد کامل با منویات امام جامعه هست، ندارد. نه خود راه اشتباه برویم، نه راه را اشتباهی به مردم نشان دهیم!
💎مولا علی علیهالسلام میفرمایند:
چه بسا کسانى که با ستایش دیگران فریفته و دچار فتنه شدند (نهج البلاعه، حکمت 471).
❌کسانی که متأسفانه با روکش انقلابی، در تمامی برههها، به هر ترتیبی و بدون در نظر گرفتن جوانب منطق و تعقل، صرفاً به تعریف و تمجید بیهوده از دولت میپردازند و اینبار هم در ماجرای این نامه، چنین نمودهاند، در واقع با مجیزگوییهای بیهوده، راه آسیب و فتنه را بر دولت سیزدهم، هموار میسازند.
#فضای_مجازی_ولنگار
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
نامهٔ «هشت بسیج دانشجویی تهرانِ بزرگ» و «جنبش عدالتخواه دانشجویی» به معاون اول رئیس جمهور و وزیر اقتصاد و دارایی کشور
دانشگاه را لایق پاسخگویی تصمیمات کلان دولت بدانید!
▫️ نامهٔ «هشت بسیج دانشجویی تهرانِ بزرگ» و «جنبش عدالتخواه دانشجویی» به معاون اول رئیس جمهور و وزیر اقتصاد و دارایی کشور
جناب آقایان دکتر محمد مخبر و دکتر سید احسان خاندوزی
معاون اول محترم ریاست جمهوری و وزیر محترم امور اقتصاد و دارایی
سلام علیکم؛
🔹 با صلوات بر محمد (ص) و آل محمد (ص)، با احترام به استحضار میرساند افکار عمومی و حلقههای میانی جمهوری اسلامی در پروندهی «طرح مولدسازی داراییهای راکد دولت» همچون گذشته حساسیت ویژهای از خود نشان داد. این حساسیت ناشی از ابهامات موجود در اصل و فرایند تحقق طرح و نیز تجربهی تاریخی افکار عمومی پیرامون فجایع خصوصیسازی بوده است.
🔹 دولت سیزدهم در شرایطی اقدام به اجرایی کردن طرح مولّدسازی نموده که با انباشت انتقادات از سوی اقتصاددانان مطرح و نیز بدنههای کارشناسی خارج از دولت است. این انتقادات اکثراً دارای جنبههای کارشناسی و بهدور از ملاحظات سیاسی است و متأسفانه تاکنون پاسخهای درخور و دقیقی از سران قوا و اعضاء ردهبالای هیئت عالی مولّدسازی دریافت نشده است.
🔹 بیمِ آن میرود اجرای این طرح در شرایط عدم اجماع نخبگانی و فقدان اقناع افکار عمومی دلسوزِ جمهوری اسلامی، خساراتی غیرقابل جبران با فروشِ آیندهی ملت ایران بر پیکرهی تاریخی جمهوری اسلامی ایران وارد نماید.
🔹 با عنایت به شعارِ دولت سیزدهم در پاسخگویی و مشارکت مردم و نخبگان در امر حکمرانی، دعوت میشود هر دو مقام عالی در میزگرد مشترک تخصصیِ جریان دانشجویی انقلابی در یکی از دانشگاههای اصلی کشور حاضر شوند و نسبت به هرگونه ابهام و شبههای درخصوص طرح مولّدسازی داراییهای دولت، پاسخگو باشند.
والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته
اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی
بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع)
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف
بسیج دانشجویی دانشگاه تهران
بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر
بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی (ره)
بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت
بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر
بسیج دانشجویی شهید بهشتی (ره)
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
🔴 حذف روال اخذ مالیات از خانههای #لاکچری در مصوبه امروز صحن، تاسفآور است.
اینجاست که ضرورت #شفافیت رای نماینده مشخص میشود.
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 آقای صدیقی؛ چرا دعای شما اثر ندارد؟
🔹آیتالله صدیقی امام جمعه موقت تهران اخیراً گفتهاند: «با دعا میتوان از جنگ اقتصادی گذر کرد و در خلوت اشک بریزید و و مشکلات کشور را با دعا حل کنید. دعا از یک لشکر و ارتش اثرش بیشتر است.» برای این مسئله هم به صحیفه سجادیه اشاره می کنند که فرهنگ دعاخوانی را برای حل مشکلات کشور راه بیاندازید.
🔸حتماً نظر ایشان این است که مسئولین و دستگاه ها به وظایف خود عمل کنند و به خداوند متعال توکل کنند و توسل داشته باشند و برای رفع مشکلات دعا کنند. بعید می دانم نظر ایشان غیر از این باشد. ان شاءالله که همین است. اعتقاد همه ما شیعیان همین است. انجام وظیفه و تکلیف و توکل به خدا و توسل به اهل بیت پیامبر(ص).
🔹اما جداً باید از ایشان و سایر عزیزانی که سالهاست در نماز جمعه خطبه می خوانند پرسید چرا خطبه ها و دعاهای آنان اثر ندارد؟ هزاران خطیب و مداح در کشور در ایام مختلف، برای رفع مشکلات اقتصادی کشور دعا کرده اند طی این سال ها؛ چرا این دعاها اثر ندارد؟
🔸پاسخ این سؤال را حضرت امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام در بخشی از نامه 47 نهج البلاغه (وصيّت نامه حضرت) مى فرمايد: (امر به معروف و نهى از منكر را ترك نكنيد كه اشرار بر شما مسلّط خواهند شد سپس هر چه دعا كنيد مستجاب نمى گردد)؛ «لاتَتْرُكُوا الاَْمْرَ بِالْمَعْرُوفِ وَ النَّهْيَ عَنِ الْمُنْكَرِ فَيُوَلَّى عَلَيْكُمْ شِرَارُكُمْ، ثُمَّ تَدْعُونَ فَلا يُسْتَجَابُ لَكُمْ».
🔹این نکته از امام على بن موسى الرضا(عليه السلام) هم نقل شده حتى اگر نيكان هم در چنين شرايطى دعا كنند دعاى آنها مستجاب نخواهد شد: «فَيَدْعُو خِيَارُكُمْ فَلا يُسْتَجَابُ لَهُمْ».
🔸در حديثى از امام باقر(عليه السلام) هم مى خوانيم: «إِنَّ الاَْمْرَ بِالْمَعْرُوفِ وَ النَّهْيَ عَنِ الْمُنْكَرِ سَبِيلُ الاَْنْبِيَاءِ وَ مِنْهَاجُ الصُّلَحَاءِ فَرِيضَةٌ عَظِيمَةٌ بِهَا تُقَامُ الْفَرَائِضُ وَ تَأْمَنُ الْمَذَاهِبُ وَ تَحِلُّ الْمَكَاسِبُ وَ تُرَدُّ الْمَظَالِمُ وَ تُعْمَرُ الاَْرْضُ وَ يُنْتَصَفُ مِنَ الاَْعْدَاءِ وَ يَسْتَقِيمُ الاَْمْر»؛ (امر به معروف و نهى از منكر راه انبيا و طريقه صالحان است فريضه بزرگى است كه با آن ساير فرايض برپا مى گردد جادّه ها امن و امان و كسب ها حلال مى شود، حقوق غصب شده به صاحبانش بازگردانده شده و زمين ها آباد مى گردد و از دشمنان انتقام گرفته خواهد شد و تمام امور سامان مى يابد).
🔹مهم ترین عرصه امر به معروف و نهی از منکر هم عرصه مسئولین و مدیران و اصحاب قدرت و ثروت و دستگاه ها و نهادهاست. حال؛ حضرات در خلوت از خود بپرسند که طی این چند دهه، در این عرصه چه کرده اند؟ امر و نهی آنان شامل کدام مسائل جامعه و دردهای مردم بوده؟
🔸به این عزیزان دل عرض می کنیم شما سالها امر و نهی نکردید. مسئولین و مدیران جامعه را امر و نهی نکردید. سالی یکبار و دوبار درباره مسائل گله کرده اید به مسئولی، اما امر و نهی نکردید. یکی از دلایل بی تأثیری دعاها هم همین بی تفاوتی و سکوت نسبت به تبعیض های ساختاری و قانونی و فقر گسترده و فسادهای بزرگ و کوچک است! ما مردم یکبار ندیدیم خیلی از شما بزرگان نسبت به این مصائب و مشکلات، چشم غره ای بروید و فریادی سر برآورید! حالا انتظار دارید دعا به سرانجام برسد؟
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
21.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹اهمیت کار رسانه ای
🔹 نادرستی بستن دهان منتقدان
✔️ استاد رحیم پور ازغدی
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
هدایت شده از اندیشکده فکر فردا
#رویداد_ایدهپردازی_حجاب
❇️ اندیشکده فکر فردا و دفتر مطالعات گفتمان انقلاب اسلامی برگزار میکنند:
💥سلسله نشست های حجاب، ملاحظات و الزامات حکمرانی.💥
✅ با حضور اساتید برجسته حوزه و دانشگاه و فعالان حوزه عفاف و حجاب.
🗓 زمان: 6 بهمن تا 20 اسفندماه 1401 (حوزه علمیه قم)
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
📝 همچنین اندیشوران و پژوهشگران محترم میتوانند تا تاریخ ۲۰ اسفند ایدههای خود در زمینه گسترش فرهنگ عفاف و حجاب را مبتنی بر محورهای ارائهشده ارسال کنند. در پایان از ایدههای برگزیده تقدیر خواهد شد.
💢 طرحهای خود را به آیدی زیر ارسال فرمایید:
📮@sadegh6318
🔺🔺🔺🔺🔺🔺
🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🆔@fekrefarda
🆔@D_gofteman
🌹 هدیه روز وکیل
👈 به علت چند انتقاد ساده و مستند به آقای علمالهدی در موضوع موقوفه گوهرشادآغا، به اتهام «تبلیغ علیه نظام» یک پرونده کیفری ناقابل برای بنده تشکیل دادند.
🔺جلسه اول را شرکت کردم و البته نمیتوانم از برخورد مناسب بازپرس و برادران امنیتی مطلبی نگویم، اما صرفنظر از این نوع برخورد، چند نکته را لازم است بگویم:
1. من هنوز هم نفهمیدم! مگر آقای علمالهدی مساوی با نظام است که اگر به ایشان نقد شود، نظام زیر سوال برود؟ یعنی شأن نظام را اینقدر نازل میبینند که با نقد یکی از کارگزارانش متزلزل شود؟
2. ثواب زندان رفتن در جمهوری اسلامی از ثواب زندان ساواک بیشتر است، چون آن زندان برای ایجاد نظام اسلامی بود و این برای اصلاح نظام اسلامی!
3. خیلی سیاه، آخر این پرونده یکسال زندان است که هیچ باکی از آن ندارم.
و البته چه بهتر! بیش از یکسال است که پیشنویس سه کتاب در حوزه حقوق شهری را آماده کردهام ولی فرصت تکمیل آن را نداشتم. به تاسی از شهید اول که لمعه را در زندان تکمیل کرد، ان شاءالله آن کتابها را در فراغت زندان تکمیل خواهم کرد.
4. این پروندهها به هیچ عنوان بنده را از عملکرد خود منصرف نکرده و نمیکند. با قدرت ادامه داده و به امید و کمک خدا و همکاری مردم، نظام را از چنگ «متظاهرین به دین» نجات خواهیم داد.
5. بنده عملکرد شاکی این پرونده را متوجه نمیشوم. اتهام شرعی و قانونی میزند که کشف فساد کند؟
هدف وسیله را توجیه میکند؟
6. اگر به کمک خدا از این پرونده حکم برائت گرفتم، لطفا کسی آن را از مصادیق رافت اسلامی به حساب نیاورد.
✍ حمزه شکریان
@dadshahr_iranian
☹️🤷🏻♂ چی بگیم والا
چرا جمهوری اسلامی در «عدالت اجتماعی» درجا میزند؟
دیروز اتفاق مهمی در مجلس افتاد. اتفاقی که به نظرم از اخبار پر بازتاب این روزها مثل نوسان نرخ دلار و ماشین و فلان اتفاق دیپلماتیک و... خیلی مهم تر بود اما آنطور که باید بازتابی پیدا نکرد. خبر این بود: «مجلس با معافیت مالیات منازل مسکونی لاکچری که قیمت روز آنها بیش از 20 میلیارد تومان است موافقت کرد.»
شاید ظاهر این خبر توجه خیلی ها را به خود جلب نکند یا برخی هم خوشبینانه بگویند حتما قرار است مثلا مجلسی ها بروند و یک طرح کارشناسی تر را برای این موضوع آماده کنند اما همه اینها فرع ماجراست. من اصل ماجرا را اینطور می فهمم که بازهم «سرمایه داری» و «الیگارشی» اراده اش پیروز شد و این مساله ای نیست که راحت بتوان از کنار آن گذشت.
بگذارید راحت تر بگویم؛ من این تصمیم مجلس را یک «نماد» می بینم و برای همین آن را خیلی مهم میدانم. جمهوری اسلامی ایران در 44 سال گذشته در عرصه مبارزه با سرمایه داری در سطح جهان توفیقات قابل توجهی داشته و در این مسیر آنقدر موثر بوده که نماد سرمایه داری و کاپیتالیسم در جهان (امریکا) سخت ترین تحریمهای تاریخ بشر را علیه آن اعمال کرده. ایران امروز آنقدر برای غرب و جهان سرمایه داری «مساله» شده که تمام ابزارهایشان برای نابودی این کشور را به کار گرفته اند و ما امروز آنقدر به جهان سرمایه داری ضربه زده ایم که امریکایی ها به عنوان ابرقدرت دنیا، هر سال در سند استراتژی امنیت ملی شان از ایران نام می برند و توضیح می دهند که چگونه باید این کشور را مهار کرد؟
اما مشکل از جایی شروع می شود که جمهوری اسلامی آنطور که به نبرد با سرمایه داری در دنیا رفته، به نبرد سرمایه داری در داخل کشور نرفته! و متاسفانه با مصادیق زیادی می شود ثابت کرد که در بسیاری از تصمیم گیری ها، سمت و سوی تصمیمات مهم در عرصه های مختلف حاکمیت به نفع سرمایه داران و کاپیتالیستهای داخلی است. این یکی از مهمترین اشکالات جمهوری اسلامی در 44 سال گذشته بوده. یعنی مبارزه همه جانبه اش علیه سرمایه داری در خارج از مرزها، در داخل مرزها امتداد نداشته و حتی برعکس بوده. این اشکال کمی نیست و البته کم هم تولید تناقض نکرده.
به همین خاطر معتقدم خیلی از کسانی که فکر می کنند جنگ اصلی امروز بین با حجاب و بی حجاب و اصولگرا و اصلاح طلب است اساسا سر کار هستند. جنگ اصلی برای جلو رفتن کشور، رهایی از دست سرمایه دارانی است که در همه جا آدم دارند، بر بسیاری از مراکز حساس تصمیم گیری اثرگذار هستند و با هزار و یک توجیه و لطایف الحیل، همواره سمت و سوی تصمیمات و سیاستگذاری ها را به سوی منافع کاپیتالیستهای داخلی می برند. این نقطه چالش مهمی است که جمهوری اسلامی ایران باید آن را حل کند تا کشور هم رشد کند و هم به عدالت اجتماعی نزدیک تر شویم. نمی شود مالیات هر کارمندی که حقوقش معادل خط فقر است را قبل از پرداخت حقوق کسر کرد و به حساب دولت ریخت اما کسانی که خانه هایشان ده ها میلیارد ارزش دارد، هیچ مالیاتی بابت ثروت های افسانه ای شان پرداخت نکنند و بعد تازه دولت با کسری بودجه هم مواجه شود و برای جبران آن، تورم دامن 85 میلیون ایرانی به خصوص اقشار ضعیف را بگیرد.
کاش شفافیت آرای نمایندگان بعد از سه سال تصویب شده بود تا بدانیم به جز مالک شریعتی، روح الله ایزدخواه و محمد رضا صباغیان که مردانه در برابر این مصوبه انحرافی ایستادند و سخن گفتند، چه کسان دیگری با رایی که سه سال قبل از مستضعفان گرفتند، اینقدر آشکار در روز روشن به نفع سرمایه داران رای دادند؟
✍ امیر حسین ثابتی
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
هدایت شده از کانال سیاسی 💥 بصیر 💥
شما را به خدا بس کنید !!!
چرا برای دولت از رهبری هزینه میکنید این عکس نوشته رو با یک جملاتی که صرفا هزینه کردن از رهبری برای دولت هست بطور گسترده دارید پخش میکنید ولی اصلا متوجه نیستین که یک تقطیع بسیار زشت از کلام رهبری دارید انجام میدین ؛
جمله اصلی رهبری رو ببینید خودتون متوجه میشین👇👇👇
❇️«من این را گواهی میدهم، شهادت میدهم که مسئولین محترم دولتی با همهی وجود دارند کار میکنند؛
👈منتها جهتگیریها را مراقبت کنند و کار را جوری انجام بدهند که انشاءالله نتایج مطلوبی داشته باشد.»
واقعا این کار درسته ؟ رهبر از همه دولتها حمایت زیادی داشتن جملاتی شبیه این در همه دولتها موجوده چرا میخواین برای دولت از رهبری هزینه کنید ؟
فکر نمیکنید باید برعکس باشه و دولت خودش رو هزینه کنه برای رهبر و انقلاب نه اینکه از همه چیز برای دولت هزینه کنید .
شما را به خدا این بازی رسانه ای زشت و کثیف رو بس کنید.
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
هدایت شده از ماهبندان | نوشتههای غیرسیاسی و غیر طنز محمدرضا شهبازی
.
اطلاعیه تغییر کاربری
شان شما اجل از این است که اساسا نیازی یه نوشتههای من داشته باشید، اما واقعیتش این است که من خیلی نیاز دارم به نوشتن. وقتهایی که بیشتر مینوشتم، حالم بهتر بود.
یک مدتی هم نشستم فکر کردم دیدم یکی از دلایلی که حالم به خوبی قبل نیست همین ننوشتن است. البته یک دلیل دیگر هم داشت و آن، اینکه قبلا بیشتر قرآن میخواندم.
حالا اینکه میگویم بیشتر قرآن میخواندم نه خیال کنید مثلا روزی یکی دو جزء را ختم میکردم ها، نه. من فکر کنم تا حالا در خود ماه رمضان هم یک دور کامل قرآن نخواندهام.
قبلترها بیشتر قرآن دم دستم بود، بیشتر یکدفعه باز میکردمش و یک آیه میخواندم.
حرف از این یکی نبود، میخواستم از آن یکی دلیل بگویم. از کمتر نوشتن...
بله، آقایی که شما باشید -یا شاید نباشید! یعنی خانم باشید- قبلترها بیشتر مینوشتم.
شده بود نصفه شب از خواب بلند میشدم، مثل مرغ سرکنده بال بال میزدم و تا یکساعت صرف نوشتن چیزی که در ذهنم بود، نمیکردم، آرام نمیگرفتم. مینوشتم و بعد میخوابیدم.
خلاصه اینکه تصمیم گرفتم بیشتر بنویسم. و اینجا غیرسیاسی و غیرطنز بنویسم.
اسم کانال را هم به همین دلیل تغییر دادم یا در واقع تکمیل کردم. که اگر برای خواندن آنچیزها اینجا بودید، دیگر معطل نشوید.
بقیهش بماند در خود آن نوشتهها خواهم گفت.
نقدا اینکه در هشت، نه ماه گذشته اندازه هفت هشت سال پیرتر شدم. شاید بهتر باشد از بار منفی و نامیدی مستتر در عبارت کم کنم و بگویم بزرگتر شدم. بگذارید یک کم از غرور و تبختر این عبارت جدید هم کم کنم و بنویسم سنم رفت بالا.
نمیدانم چرا. ولی، شدم. اینطور شد دیگر... امسال کلا یکجور دیگری گذشت...
بگذریم.
غرض، اطلاع تغییر کاربری این مکان بود.
ارادت.
ماهبندان | نوشتههای غیرسیاسی و غیر طنز محمدرضا شهبازی @mahbandan
گفتمان عدالت
. اطلاعیه تغییر کاربری شان شما اجل از این است که اساسا نیازی یه نوشتههای من داشته باشید، اما واقعی
کانال آقای شهبازی مجری برنامه پاورقی