بی عرضه ⁉️
یادداشت حجت الاسلام قنبریان را در پست بعد بخوانید .
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
گفتمان عدالت
بی عرضه⁉️
اول نمایش کوتاه "بی عرضه" اثر آنتوان چخوف را ببینید یا بخوانید:
https://arashshamsi.ir/chekhov/
• شیخ علی را چون از نوجوانی تاکنون کامل و از نزدیک می شناسم و هیچ زاویه پنهانی برایم ندارد، مثال می زنم؛ و الا مثل او که بخاطر نقد و سخنان اینچنین، دادگاهی شده باشند، کم نیستند. شیخ امید در تهران بخاطر یک نهی از منکر در نامه دربسته به امام جماعت شان، غیر از جریمه مالی تا دو سال حکم منع ورود به آن مسجد خورد! شیخ علی هم برای این حرفها (ویدئو پیوست) با شکایت مقام قضایی و نیرو انتظامی به نشر اکاذیب و تشویش به حکم تعلیقی محکوم شد!
البته اینها شاخ اینستا نبودند که همه مطلع و برخی برایشان توئیت بزنند!
• نظر من هم این است که شیخ علی نشر اکاذیب داده است! نه چون درباره اسلحه و تیراندازی مدام، زور گیری و ناامنی و تجاهر به خشونت در شهرش خلاف گفته؛ چون مسئولین مدیریتی، قضایی، انتظامی شهرش را بی عُرضه خوانده است!
• هرگز آن عالیجنابان بی عرضه نیستند، برعکس ما بی عرضه ایم(مثل خانم یولیا)!
آنها بی عرضه نیستند؛ دلیلش: همین شکایت و پیگیری چندماهه و این حکم شلاق یا جریمه مالی تعلیقی است که شاید به این خوبی برای اشرار آن شهر پیگیری نشود!
-به یکی از شاکیان، نامه نوشتم و گفتم مقام قضایی مستحب است اول متحاکمین را دعوت به صلح کند، حالا خودت شاکی هستی و به صلح و عفو سزاوارترید!
اما اصلاً محل نگذاشت و عرضه اش را با حکم گرفتن ثابت کرد.
- مدیون فرمانده جدید نیروی انتظامی نمی شوم شاید رویه ایشان متفاوت باشد و جای مطالبه گران، اشرار را در اولویت تعقیب قرار دهد.
• ما بی عرضه ایم!
چون مثل کلفَت بی عرضه داستان چخوف از ۸۰ روبل به ۱۱ روبل راضی می شویم با این محاسبه که اگر همین را هم ندادند چه؟!
مطالبه فصل حقوق ملت از قانون اساسی را بی خیال می شویم و می گوییم: جایش امنیت(!) داریم!
صدای تیر اندازی دائم وتصویر شرارتها در شهر را بی خیال می شویم و می گوییم: جایش دادگاهی نشده ایم! و هنوز بخاطر استوری های محترمانه و بی خطرِ امنیت خواهی، جلب نشده ایم!
• باخودم بودم از مردم عزیز بهبهان عذر خواهم!
می دانم بچه های انقلاب نجابت به خرج می دهند و الا بی عرضه نیستند! در مطالبه حقوق عامه با اخلاق تر و قانونی تر پیگیر خواهند بود.
محسن قنبریان
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
🔴منم ماله کش بودم!
۱/ شاید جالب باشه بدونید اون اوایل که به اصطلاح انقلابی شده بودم و سنم کمتر بود، تصور میکردم برای دفاع از انقلاب باید یک سری از ضعفها و اتفاقات بد رو به هر نحوی شده توجیه و یا گاهی تکذیب کنم
۲/ حتی خیلی وقتها در پس ذهنم متوجه میشدم فلان نقد که داره انجام میشه درسته، اما باز هم برای دفاع از انقلاب توجیهش میکردم
به عبارتی اون اوایل برای مدت کوتاهی ماله میکشیدم وقتی ماله کشی مد نبود!!
۳/ مثلا اگر تو جمع کسی میگفت مدیریت اقتصاد ایران افتضاحه من میگفتم نه! همش تقصیر تحریم آمریکاست
یا اگر میگفتن چرا فلانی فامیلشو گذاشته سر کار و این رانته؛ اگر طرف اصول گرا بود میگفتم نه! حتما شایسته بوده گذاشته. اگر اصلاحاتی بود قصه فرق میکرد :))
۴/ اون اوایل اطرافیان از این کارام و این تناقض در رفتارم عصبی میشدن و من تو دلم خوشحال بودم که دارم از آرمان هام دفاع میکنم
اما کارام رو هوا هم نبود! براشون استدلال داشتم...
۵/ استدلالم این بود این اخبار بدی که نقل میکنن و نقدهایی که میکنن همه از VOA و BBC نشأت میگیره
اینام که دشمن آشکارن و از ۱۰۰ خبر ۹۰ تاشو دروغ میگن، پس اون ده درصد خبرِ بدِ واقعی رو هم توجیه میکردم تا تو پازل دشمن بازی نکنم
۶/ چون شهید همت یه جمله داشت که میگفت هرجا رو دیدید دشمن میزنه اون جا جبهه خودیه و خلاصه باید ازش دفاع کرد
اما کم کم متوجه شدم یه جای کار میلنگه و این همیشه درست نیست...
۷/ مثلا دقت کردم دیدم رسانه دشمن یه وقتا حتی علی لاریجانی و هاشمی و افراد معلوم الحال انقلاب رو هم نقد و گاه حتی تخریب میکنه
نقدهایی که اکثرا درست بود و ضعفهای واقعی این افراد بود. هرچی محاسبه کردم دیدم اینا به هیچ وجه جبهه خودی نیستن و دلیلی نداره ازشون دفاع کنیم
۸/ تازه فهمیدم دشمن علاوه بر دروغ پردازی، یه وقتا از ضعف های واقعی ما هم سو استفاده میکنه
ضعف هایی که ما خودمون هم بهش معترف و منتقد هستیم، پس لزومی نداشت اون ضعف رو به خاطر تکرار دشمن توجیه یا تکذیب کنیم بلکه برعکس باید حلش کنیم
۹/ حالا متوجه شده بودم دشمن قصد نهاییش فقط و فقط تخریب انقلابه نه فلان مسئول و در این راه یا زخمی ساختگی خواهد ساخت یا زخمی واقعی خواهد یافت
اگر دروغ گفت رسواش میکنیم اما اگر ضعف واقعی بود، به جای تکذیبش خودمون زودتر و دقیق تر نقد و اعلام برائت میکنیم تا به جای پوشوندن زخم درمانش کنیم و دست دشمن رو خالی
۱۰/ حالا سال هاست فهمیدم با تکذیب کردن و توجیه کردن زخمهای واقعی نه تنها به انقلاب کمک نمیکنم که باعث عمیق تر شدن زخم و بیماریش میشم و تیشه به ریشهش میزنم
فقط از این ناراحتم که این روزا خیلیا رو شبیه گذشتهی خودم میبینم، شبیه اون آدم نابالغ و هیجان زده که تصور میکرد ماله کشیدن یعنی خدمت به انقلاب..
(عیّار)
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
🔴در مذمت «سکوت اجتماعی»
✍️احمدحسین شریفی
علت اصلی شیوع و رواج بسیاری از فسادهای اجتماعی و اقتصادی و سیاسی، وجود «انسانهای بد» نیست؛ بلکه سکوت و بیتفاوتی «انسانهای خوب» است!
🔸امیرمؤمنان(ع) میفرماید:
لاَ خَیْرَ فِی الصَّمْتِ عَنِ الْحُکْمِ؛ کَمَا أَنَّهُ لاَ خَیْرَ فِی الْقَوْلِ بِالْجَهْلِ؛
خیری در خاموش ماندن از گفتار حکمتآمیز نیست؛ همانگونه که خیری در سخن گفتن نابخردانه نیست.»
#اخلاق
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
⭕️ پشت خیمه دشمن و لکنت زبان؟!
🔸دیشب که پوستر برنامه منتشر شد، خیلیا فکر می کردند با توجه به اینکه در آستانه مذاکرات وین و در 5 دقیقه آخر مذاکرات قرار داریم، قرار است که جلیلی مواضع صریح، شفاف و بدون روتوش خودش را در ارتباط با فضای اخیر حاکم بر مذاکرات و مواضع مبهم و دوپهلو وزیرخارجه و... اعلام کند. وگرنه ما که از مواضع صریح و انقلابی و برجامی جلیلی در طول سالهای 92 الی 1400 که اوجش را در مناظرات ریاست جمهوری شاهد بودیم، مطلع هستیم.
🔸فضای فعلی مبهم و غبار آلودی که هیچ کس نمیداند در مذاکرات چه می گذرد و منطبق بر چه مبنایی آقایان بر خلاف مواضع علنی رهبر معظم انقلاب، حرف از مذاکره مستقيم با آمریکا و لغو بخشی از تحریم ها می زنند و امنیتی ترین و محرمانه ترین حالت ممکن را در مذاکرات جاری و ساری کرده اند و امت حزب الله ام هاج و واج مانده است که چه می کنند و چه می گذرد. جلیلی ارجاع به دبیر خانه شورای عالی امنیت ملی می دهد و امیر عبداللهیان در جلسه غیر علنی مجلس ارائه بحث می کند و ماام هر شب پای لایو آقا مسعود براتی و آقا حامد ترابی مشغول کسب بصیرت و آگاهی هستیم!!
🔸برگردیم به امروز. اصلا شاید اختلاف تحلیل داریم با جلیلی! اما بعید می دانم، شاید جلیلی موضع صریح خود را اعلام نکرد و مصلحت اندیشی را ترجیح داد، اما از دل مقدمات و مبانی که جلیلی امروز مطرح کرد و ما از او سالها شنیده ایم قطعا مُهر تایید بر روند فعلی نمایان نمی شود. اما چرا در لفافه سخن بگوییم؟! چرا لکنت زبان؟ مگر دم خیمه معاویه نیستیم؟ مگر نمی گویید ضربات آخر است؟! الان موقع گرد و مبهم صحبت کردن است؟ چرا سکوت شش ماهه شکسته نمی شود؟
🔸بله، برخی سخنان امروز جلیلی لبه دار بود؛ مثل: عده ای می خواهند با تحلیل غلط، تردید را شکل دهند، دمدمای پیروزی، فریب قرآن به نیزه کردن دشمن را نباید خورد، باید تذکر رهبری مبنی بر عبرت شدن عملکرد دولت سابق در ماجرای ارتباط با آمریکا را مبنای عمل امروز گذاشت و اون تجربه تکرار نشه، برجام سند طلبکاری ملت ایرانه و نه سند بدهکاری، باید منویات رهبری رعایت شود و....
🔸همه اینا خوب اما؛ بالاخره موضع شفاف و صریح شما در ارتباط با مواضع اخیر آقایون چیست؟ مطالبه شفافیت و عدم محرمانه بودن مذاکرات فقط برای دولت قبل بود؟ مذاکره مستقيم و لغو بخشی از تحریم ها فقط برای دولت قبل بد بود؟ الان همه چی حله؟ اگر آقای جلیلی اعتقاد به مسیر فعلی دارد، بیاید خودش و ما را راحت کند و بگوید. چرا لای منگنه می گذارید سخن را؟ جواب سوالات را هم که نمی دهید و شرط می گذارید من به شرطی در جلسه حاضر می شوم که مطالب خودم را ارائه بدهم و کاری به سوالات دانشجوها نخواهم داشت و..
🔸آقای جلیلی؛ اندک امیدهای پیرامون خود را ناامید نکنید. قدر این جوانان پرانگیزه و دغدغه مند را بدانید. بعید میدانم به غیر از جلیلی در بین مسئولین امروز کشور کسی باشد که عده ای اینطور خالصانه دوستش داشته باشند و از 9 صبح، از جنوب شهر بزنند و بروند تا جماران، تا او را ببینند و به حرفهایش گوش دهند. بچه هایی که میتوانم شهادت دهم در ایام انتخابات بدون هیچ چشم داشتی(کار تو ستاد جلیلی علاوه براینکه هیچ عایدی نداشته بلکه تماما فحش خوری بود) در کنار شما بودند و هیچ انتظاری ام نداشتند جز دفاع صریح از گفتمان امام و رهبری. از 92 تا الان خیلیا رفتند، خیلیا پشیمون شدند، خیلیا کلا با همه چی چپ کردند و...
🔸این آخرین نسل امیدوار را ناامید نکنید و بگذارید در فضای مسموم سیاسی امروز کشور، اندک ملجأگاهی برای حزب الله باقی بماند.
پ.ن: سعید جلیلی رو عمیقا دوستش دارم و همه جاام جار زده ام و فاش می گویم و از گفته خود دل شادم. فلذا این چند نکته را به عنوان یک شاگرد در مقابل استاد مطرح کردم. خدا عاقبت مان را بخیر کند.
#علی_ریاحی_پور
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
میآییم
و این آمدن
ربطی به فساد اقتصادی عدهای ندارد
ربطی به ناکارآمدی عدهای دیگر هم ندارد
هیچ ربطی به سیاستبازی و جناحبندی هم ندارد،
میآییم
چون باور داریم که حیات این خاک و این عقیده همواره به همین بودنها وابسته بوده است،
میآییم
چون وامدار مکتبی هستیم که
سالهاست احیایمان کرده است،
میآییم
چون ساختن، بودن لازم دارد
و تغییر و تحول نیازمند حضور است،
میآییم
برای چهل و سومین بار
چون انقلاب ادامه دارد
و نهضت متوقف نخواهد شد...
ف. حاجی وثوق
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
💬 چرا این روز ها سعید جلیلی را میزنند؟
پاسخ روشن است. ارزشهای اخلاقی و اصول سیاست خارجی آقاسعید، نسبی نیست که روزی "هر توافقی با آمریکا" را بد بداند چون حزب مخالفش روی کار است و روزی، آن توافق را خوب بداند چون حزب همسویش در قدرت است.
تفاوت جلیلی با خیلی از اصولگرایان در این است.
وی #برجام را خسارت محض میداند و میگوید راهبرد خنثیسازی تحریمها بسیار موثرتر از تلاش برای رفع تحریمهاست. حالا که ما بدون برجام توانستهایم از سد تحریمها عبور کنیم و برخلاف تحریمهای شدید، توانستهایم نفتمان را بفروشیم، چرا خودمان را مجدد به چاه بیاندازیم؟
داود مدرسی یان
#ایران_قوی
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
▪️خبر خوب اینکه؛ پرونده فسادستیزی در وزارت کار، به ارجاع ۱۲۰ پرونده فساد به قوه قضاییه و برکناری ۱۰۰۰ مدیر در وزارت مردم انجامید.
🔹از آقای عبدالملکی بخاطر عملگرایی، شفافیت و کار بدون حاشیه در مبارزه واقعی با فساد ممنونیم.
در مبارزه با فساد تا آخر با دولت همراهیم...
💬 محمد حسین پیریائی
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
جشنواره فیلم و فجر انقلاب اسلامی
هر ساله در بهمن ماه، جشنواره فیلمی با شعار فجر انقلاب اسلامی برگزار میشه.
متأسفانه حضور فیلمها با فشن شووهای جانبی سلبریتی ها و سخنان هنجار شکن نظریه پردازان به اصطلاح منور الفکر در این جشنواره با شعار انقلاب اسلامی، به شعور انقلابی اسلامی دهن کجی میکنه.
به جز چند فیلم که میشه هم مقیاس با انقلابی گری اصیل اسلامی دید، مابقی فیلمها نه تنها ارزش طرح در این جشنواره منتسب به انقلاب اسلامی رو نداره، بلکه توقع از شعور انقلابیون این بوده که در طول این چهل و چند سال، پرده نقره ای سینمای ایران اسلامی رو از این پدیده ناهنجار، پاک کنه.
اما دریغ از دورانی که شعار بر شعور غلبه داشته باشه.
چه بخواهیم، چه نخواهیم، سینما، یکی از وجوه، وضعیت فرهنگی جامعه ماست.
هر چه جلوه فرهنگ برهنگی در سینما بیشتر بشه، نشانی بر برهنگی فرهنگ جامعه ست.
#دهه_فجر
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 فیلم/ روحالله ایزدخواه، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس: کارخانه دو هزار میلیارد تومانی را به خاطر ۴۰ میلیارد قسط عقب افتاده تعطیل کردند!/ طرحی آوردیم برای جلوگیری از تعطیلی کارخانهها، در صحن علنی لابی کردند و طرح رای نیاورد!
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
🔴 اگر ایمان داشتید به کلام معصوم که «النجاة فی الصدق» الآن کاسه چه کنم؟ چه کنم؟ دست نگرفته بودید و هر دفعه مجبور نبودید زاویه ماله رو عوض کنید!
✍🏼 محمدرضا شهبازی
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ترس از بیان حق نداریم.
به خاطر از دست دادن مسئولیت، سکوت نمیکنیم.
بدون مسئولیت هم می توان حق را گفت.
هنوز مدیر کل های ما، همان کسانی هستند که در دولت قبل کارنامه غیر قابل دفاعی داشتند.
چطور این ها در جنگ سوریه فرزندانشان و هم حزبی های شان را معرفی نمیکردند، ولی برای منصب و فرمانداری و مسئولیت، هر چه دارند روی میز میگذارند.
🎙حجت الاسلام والمسلمین سلیمانی [امام جمعه شهرستان لاهیجان]
#عدالتخواهی
#عدالت
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
تقاضا برای اقناع افکار عمومی و شفاف سازی .....
#شفاف_سازی
#عدالتخواهی
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
🎭جشنواره تئاتر فجر؛ نمایش غلامرضا لبخندی( خفاش شب)
⁉️هدف شهرداری تهران برای حمایت از کهبد تاراج چیست؟
«کهبد تاراج» نویسنده و کارگردان نمایش «غلامرضا لبخندی» از نمایشهای صحنهای در چهلمین جشنواره تئاتر فجر است.
نمایش با راز و نیاز پدری با امام رضا(ع) آغاز میشود، پدری که نگران آینده فرزندیست که در راه دارد و برایش «عاقبتبهخیری» میخواهد و او را «نذر» امام میکند! فرزندی که بعدها «خفاش شب» نام گرفت و زندگی شوم و نکبتش دستمایه اجرای نمایش شد.
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
هدایت شده از کانال سیاسی 💥 بصیر 💥
بسم الله الرحمن الرحیم
❌بسیار مهم لطفا توجه بفرمایید.❌
حمایت از اجرای طرح جمعآوری پسماند خشک توسط مساجد
-https://farsnews.ir/my/c/122621
این پویش مهدوی در "فارسمن" راهاندازی شده تا از فعالیتهای مسجد جهادی امام رضا علیهالسلام در مقوله زیر حمایت بشه:
در زمینه توانمندسازی رهایافتگان از دام اعتیاد و کسانیکه از خلاف و بزه نادم و پشیمونن و میشه اونارو از طریق درآمدزایی با بازیافت و اقلام ضایعاتی و اهدایی مردم به جامعه بازگردوند.
متاسفانه شهرداری مشهد حتی با واگذاری بخشی از منافع بازیافت شهری به رفع آسیبهای اجتماعی بصورت مسجد محور مخالفه.
هر مقداری که به همت مردم بزرگوار، این پویش از 1/000 امضا بیشتر بشه به همون مقدار میشه بیشتر از مسئولین مربوطه پیگیری و مطالبه گری کرد.
برای جمعآوری امضا هم، زمان زیادی وجود نداره
احتمالا فرایند ثبت نام و تعیین رمز و نام کاربری برای رسیدن به مرحله اعلام حمایت، کمی وقتتونو بگیره ولی این حمایت شما خیلی میتونه در تقویت این کار خیر و جلوگیری از توقفش موثر باشه، خدا خیرتون بده.
لطفا بعد از اینکه خودتون حمایت کردین با این امید که روزی، مساجد، خانه امید مردم باشن، پیام رو برای دیگران هم منتشر کنین.
آدرس: مشهد، شهرک باهنر، نبش حر ۴٧، مسجد جهادی امام رضاع/ امام مسجد: صداقت 09151071409
-https://farsnews.ir/my/c/122621
💥 بصیر 💥
♻️ @basire_basir ♻️
🔴هنوز مالیات خانههای لاکچری و خالی واریز نشده
🔹دیوان محاسبات: با اینکه بهمنماه آخرین مهلت واریز مالیات واحدهای مسکونی گرانقیمت بود اما تا پایان دی واریزی صفر درصد بوده و بهطور مشابه میزان وصول مالیات بر واحدهای مسکونی خالی نیز بهدلیل عدم تصویب آییننامه اجرایی آن فاقد وصولی است.
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
هدایت شده از محسن قنبریان
🔆 تله های تبیین!
#دوگانه_های_غلط
1⃣ دور نشدن از اهداف انقلاب _ مطلوب بودن وضع موجود!
• برخی از اینکه رهبر انقلاب ادعای دور شدن از اهداف انقلاب را قویا رد کردند (۱۴۰۰/۱۱/۲۸) نتیجه گرفته اند: پس حتما وضعیت موجود، نزدشان مطلوب است؛ حتی آنرا قسم حضرت عباس و اینرا دم خروس گرفته اند!
• در حالیکه این دوگانه تعاندی غلط است و شقّ سومی هم در بین است: از اهداف دور نشده ایم اما نسبت به وضعیت مطلوب هم فاصله(و گاهی فاصله زیاد) داریم.
خود رهبر انقلاب در نمونه هایی از این فاصله ها دارند:
《آن عدالتی که اسلام از ما خواسته است با آنچه که امروز در جامعه ماست فاصله زیادی دارد》(۸۹/۱۱/۱۵)
《 این همه راجع به عدالت اجتماعی می گوییم جزو واضحات و مسلمات است خب کو؟ حالا تحقق پیدا کرد عدالت اجتماعی؟ ضریب جینی روز به روز بالاتر رفته است۱؛ بدتر شده است چرا؟!》(۹۶/۳/۳۱)
• حرکت به سمت اهداف "کُند یا تند"، "پیوسته یا منقطع" ادامه داشته است؛ اما نظام اسلامی به اهدافش پشت نکرده است.
- مثلا اینکه هر روز توئیت زن های ناقد و متعرض به رهبری بیشتر می شوند، یعنی هنوز آزادی بر استبداد ترجیح دارد. حتی اگر سعه صدر بیشتر برای تعرض ها و اقدامات تندتر را از اهداف بدانید، درون آن فاصله است نه پشت کردن به آرمانها. در گذشته به پاسبانی نمی شد چنین تعرض کرد!
- عدالتخواهی نظام فقط این تشرها از عقب ماندگی عدالت بر دولتها نیست اقلا ابلاغ و قانون سیاستهای عدالتی(مثل بند ب سیاستهای اصل۴۴) بعنوان سهم جایگاه رهبر در این فرآیند نمونه ای از پشت نکردن به اهداف است. عدم تحقق آنها داخل در بررسی علل فاصله هاست و ایندو نباید باهم خلط شود.
2⃣ کارآمدی ها از ولایت _ ناکامی ها از منتخبین(دولتها و مجالس)!
رهبر انقلاب اخیرا درباره برجام گفتند:
《در قضایای برجام در سال۹۴و۹۵ ایرادی که بنده می گرفتم این بود که یک نکاتی باید در برجام رعایت می شد که مشکلات بعدی پیش نیاید...در تذکرات هم مکرر گفتم خب بعضی از اینها در نظر گرفته نشد...این مشکلات بعدی پیش آمد که خب همه مشاهده می کنند》(۱۴۰۰/۱۱/۲۸)
• برخی کلا اینگونه موارد را تعمیم و به آن خلوص می رسند که: همه عیوب از نهادهای انتخابی و منتخبان ملت است و همه پیشرفتها از ولایت و نهادهای انتصابی!
• این رویکرد در هادیان و تبیین گران مجامع حزب اللهی زیاد است که البته مخالف صریح فرمایش رهبر انقلاب است:
《وجود دو گرایش تبلیغاتی غلط است:
- یکی اینکه عده ای هر مشکلِ موجود در کشور را به نظام نسبت دهند که الان وجود دارد. اگر تبعیض و فقر هست و اگر مشکل خارجی پیدا می کنیم، قواره نظام اسلامی و قانون اساسی را زیر سؤال می برند و هر مشکل کوچکی در هرگوشه ای را به مشکل نظام برمی گردانند! این غلط است.
- نقطه مقابل آن که ۱۸۰ درجه با این تفاوت دارد این است که عده ای نظام را -که نظام را هم در رهبری یا چیزی مثل رهبری خلاصه می کنند- از هر عیوب مبرّا نشان می دهند. هر مشکلی که هست به پای چهار پنج مسئول یک بخش نظام می ریزند، این هم غلط است!
ما مشکلاتی داریم که این مشکلات غالبا ناشی از عملکرد مجموعه خود ماست. باید ریشه مشکلات را بشناسیم و به خودمان -همانطور که آقای خاتمی در صحبت اول جلسه اشاره کردند- نگاه نقادانه کنیم، نقاط قوت و ضعف را بیابیم و دلسوزانه به نقاط ضعف بپردازیم و آنها را برطرف کنیم این مارا موفق خواهد کرد》(۸۲/۶/۵)۲
⬅️ این رویکرد(دوگانه شماره ۲) عملا دو دهه این راه غلط را علیرغم رهبر انقلاب به شکل سازمان یافته برای #تبیین برگزیده و عملا در توضیح بسیاری از مشکلات، عقیم مانده و لاجرم راه را برای راه حل رقیب(مشکل از قواره نظام و قانون اساسی است) فراهم کرده است! در حالیکه راه درست تر بازبینی و بررسی منشأ ها و کانون های تصمیم سازی و اجرا در کل حکمرانی است...
* شاید ادامه یافت!
.........................................
۱. رهبر انقلاب در سیاستهای کلی برنامه ۵توسعه در فقره۳-۳۵ آوردند:"کاهش فاصله دو دهک بالا و پایین درآمدی جامعه به طوری که ضریب جینی به حداکثر۰/۳۵ در پایان برنامه برسد"(۸۷/۱۰/۲۱) برای تحقق آن در بند ب سیاستهای اصل۴۴ ابلاغ کردند ۲۵٪اقتصاد کشور تا پایان این برنامه برای سه دهک پایین درآمدی باشد و ۳۰٪فروش متعلقات اصل۴۴ به تشکیل تعاونی های فراگیر این سه دهک پایین اختصاص یابد! قانون اجرایی هم در مجلس برایش تصویب شد اما...!
۲. https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=3189
* مطالب مرتبط:
- جهاد تبیین از سوی منتقدها
https://eitaa.com/m_ghanbarian/2739
- جهاد تبیین خطر ابتذال مفاهیم مقدس
https://eitaa.com/m_ghanbarian/2806
#جهاد_تبیین
📝 محسن قنبریان ۱۴۰۰/۱۲/۱
☑️ @m_ghanbarian
علیرضا زاکانی همواره جزو نمایندگانی بود که به فسادستیزی و شفافیت شهرت داشت و در راه مبارزه با فساد جزو نمایندگان فعال به حساب می آمد. مواضعش در دفاع از شفافیت نیز همواره شاخص بود.
این توییت نیز فقط یک نمونه از مواضع درست زاکانی در دفاع از شفافیت است که سال گذشته در همین ایام منتشر شده بود.
با این اوصاف امروز حداقل انتظار از زاکانی راه اندازی سامانه شفافیت در شهرداری تهران است. سامانه ای جامع که از حقوق و مزایای مدیران و کارمندان تا قراردادهای مختلف را شامل شود.
زاکانی امروز جایگاه مهمتری از یک نماینده دارد و با ایجاد شفافیت در شهرداری تهران میتواند جلوی مفاسد بزرگی را بگیرد و نخستین شهردار تهران باشد که به صورت ریشه ای و واقعی در مبارزه با فساد اقدام کند.
به عنوان یک فعال رسانه ای از او مطالبه شفافیت در شهرداری را دارم و هرکمکی بتوانم در این باره انجام میدهم. خوب نیست که شهردار کرمان در کمتر از ۴ ماه از آغاز به کارش سامانه شفافیت را راه اندازی کند اما بعد از ۶ ماه از آغاز به کار شهرداری تهران، هنوز هیچ خبر خاصی از شفافیت در این نهاد مهم به گوش نرسد.
امیر حسین ثابتی
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
🔅آزاد سازی سواحل و آزادی در سواحل
پس از دستور رییس جمهور و اعلام فرصت ٢٠ روزه برای آزادسازی سواحل و حریم دریا، در روز پایانی این فرصت، درصد بالایی از سواحل دریای خزر و بخش عمده ای از سواحل دریاهای جنوب کشور، که در طول سالهای قبل از انقلاب تا کنون به تصاحب بخشهای دولتی و خصوصی در آمده بود، آزاد شد.
بدون شک این اتفاق یکی از اقدامات عدالت محور و مردم محوری ست که توسط دولت سیزدهم، به انجام رسید.
✅ در پی این اقدام مهم، توجه به چند نکته قابل تأمل است.
❓ آیا آزادسازی سواحل، آغازی بر یک اقدام بزرگ و تحول خواهانه برای شکوفایی سواحل شمالی و جنوبی کشور است؟
❓آیا در پی این حرکت انقلابی، شاهد تحرکات دیگری از سوی دولت برای آزادسازی ظرفیتهای سواحل ایران، خواهیم بود؟
❓آیا صرف آزاد سازی سواحل به خصوص سواحل شمالی کشور، یک فرصت پیشرو ست یا در صورت نبود برنامه ای جامع، این امکان وجود دارد که فرصتها به تهدیدها تبدیل شود؟
یکی از عواملی که موجب تهدید در اجراییات دولت ها ست، نبود طرح و برنامه جامع، قبل از اقدامات اجرایی ست.
هر میزان که برای برنامه ریزی وقت صرف شود، نتیجه حاصل شده از اجراییات، مطلوب تر و کاربردی تر خواهد بود و سود و رضایت عموم مردم را حاصل خواهد کرد.
بدون شک پس از آزادسازی، حجم قابل توجهی از عموم مردم که هر ساله برای استفاده از این سواحل به شهرهای شمالی و جنوبی کشور سفر میکردند، در فصول گرم سال و برای استفاده گردشگری و تفریحی در مساحت بیشتری از این سواحل پخش خواهند شد.
در صورتی که دولت، در این طرح، به پیوست عدالت بهای تمام داده باشد و برای پیوست فرهنگی آن تمهیداتی در نظر نداشته باشد، ممکن است در کوتاه مدت، گره های فرهنگی ای در این سواحل، به گستردگی تمامی سواحل کشور، را شاهد باشیم.
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
⭕️ رئیسی در بن بست ارشاد
🔹موضع گیری رئیس جمهور درباره جشنواره فیلم فجر امسال، عینا تکرار توجیهات وزیر ارشاد بود و نشان داد که تمرکز رئیسی بر آزاد سازی سواحل و سایر موارد مهم مملکتی باعث شده تا ایشان فرصتی برای رسیدگی به فرهنگ و هنر و حاکمیت دین گریزی بر جشنواره ها و تولیدات سینمایی مملکت نداشته باشد و این امور را به دست وزیر ارشاد بسپارد!
🔹وزیر محترم ارشاد هم با تقلیل مفاسد شایع در جشنواره های فیلم و تئاتر ( مانند بی حجابی، تبرج، اختلاط فاجعه بار میان نامحرمان، محتوای غیر اخلاقی و شریعت ستیز بسیاری از تولیدات سینمایی و...) به یکی دو جمله فلان فیلمنامه نویس گمنام ، بحران فکری معنوی حاکم بر اغلب فضاها و محصولات سینمایی و هنری کشور را لاپوشانی نموده و با صراحت اعلام کرده اند که : "همه جامعه هنری به اداب و رسوم دینی مقید هستند و از هر نوع جسارت و توهین به باورهای ایمانی اعلام انزجار می نمایند!!"
🔹 به نظر می رسد جناب وزیر متوجه تبدیل جشنواره فیلم فجر امسال به سالن مد و محل ارائه انواع و اقسام بی حجابی و بی حیایی و تبرج و...نبوده و امکان تماشای محصولات سینمایی و سریالهای نمایش خانگی تولید شده در سالهای اخیر را نداشته و اصلا از محتوای اینستاگرام بازیگران و سلبریتی های سینمایی مملکت اطلاعی ندارند وگرنه هر نوجوان متدین این کشور می داند که سالهاست دین و ارزشهای اخلاقی و انقلابی در سینما و تئاتر این سامان لگد کوب و به حاشیه رانده شده و بر خلاف نظر وزیر ، بسیاری از بازیگران و عوامل فعال در سینما و تئاتر اصرار دارند به شکل علنی حرمت احکام الهی و قواعد شرعی و اخلاقی را بشکنند و به این حرمت شکنی افتخار هم کنند.
🔹 در دو ماه گذشته بارها به وزیر محترم ارشاد درباره وضعیت جشنواره های فجر هشدار داده و حتی پیشنهاد همکاری جهت بهبود وضعیت نابهنجار و خلاف شرع موجود در محیطهای سینمایی را دادیم اما ایشان با اعتماد به زیردستانشان کار را به جایی رساندند که جشنواره فجر بواسطه حرمت شکنیهای مکرر ، موجب اعتراض امت حزب الله ، ائمه جمعه و فضلای حوزه قرار گرفت و موج اعتراضات، وزیر و حامیانش را به زحمت انداخت تا آنجا که مصداق «الغریق یتشبث بکل حشیش» شدند!!
🔹 جناب آقای رئیسی باید بدانند که مطالبه و نگرانی اول خانواده شهدا ، نیروهای حزب الهی و اکثریت وفاداران به انقلاب و نظام ، بی اعتنایی رئیس جمهور به امور فرهنگی و رها کردن عرصه هایی مانند فضای مجازی ، سینما ، آموزش عالی ، بی اعتنایی حجاب و عفاف و امور اخلاقی جامعه است.
آقای رئیس جمهور!
اولویت بودن مشکلات معیشتی نمی تواند دلیلی برای بی اعتنایی کامل و رها کردن امور مربوط به دیانت و اخلاق جامعه باشد، چرا که ج. ا. ا تنها نظام دینی جهان است و فلسفه تشکیل آن به نظر حضرت امام، اجرای احکام الهی است.
❇️ جناب آقای رئیسی!
می دانیم که برای حل مشکلات اقتصادی با همه توان تلاش می کنید و بابت اتخاذ راهبرد درست منطقه گرایی در سیاست خارجی از شما تقدیر می کنیم اما نمی توانیم در خصوص مدیربت ضعیف و فاقد شجاعت وزارت ارشاد سکوت کنیم . مدیریتی که با چشم بستن بر معضلات عمیق و فجایع موجود در عرصه های فرهنگی و هنری جامعه ، دائما به دنبال باج دادن به هنرمندنماهایی است که سالهای اخیر به هنجارشکنی و زیرپاگذاردن احکام و ارزشهای دینی مشغول و مفتخرند و متاسفانه وزیر محترم ارشاد تمایلی هم به همکاری و همفکری با نیروهای انقلابی جهت بازگرداندن سینما و تئاتر و ...به مسیر انقلاب و سلام ندارند و معافیت سینماگران از دادن مالیات را وجه همت خود قرار داده اند و.....!!
▪️آقای رئیسی !
گیریم که شما موفق شدید سطح رفاه و معیشت ایران را به حد سوئیس برسانید، رسیدن به این سطح در حالی که بی حجابی ، مفاسد اخلاقی و روابط نامشروع در جامعه ایرانی عادی و رایج شده باشد چه فایده ای دارد؟
یعنی قرار است ایران پس از ۵ دهه از انقلاب اسلامی به همانجایی برسد که محمد رضا پهلوی می خواست؟
▪️سید بزرگوار ! مطمئن باشید با این وضعیت حاکم بر سینما و فضای مجازی کشور ،تا چند سال دیگر وضعیت اخلاقی جامعه ما تفاوتی با ترکیه و مصر نخواهد داشت!
دکتر محمد صادق کوشکی
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
🔰 عقبنشینی از شروط رهبری، هرگز
📜 نامه 4 بسیج دانشجویی تهران به حجتالاسلام رییسی در موضوع عدم عقبنشینی از شروط رهبری در مذاکرات وین
حجتالاسلام و المسلمین سید ابراهیم رییسی
رییس محترم شورای عالی امنیت ملی
سلام علیکم
مرور قصهی پرغصهی برجام و بیان اشتباهات فاحش در مراحل مختلف آن دیگر برای همهی دلسوزان کشور آوردهای جز خشم و حسرت ندارد. اگر در همان روزهای مذاکرات به نگرانیهای مبتنی بر واقعیت و انتقادات کارشناسی لازم اهمیت داده میشد این حجم از خسارت به کشور وارد نمیشد.
« در قضایای برجام در سالهای ۹۴ و ۹۵ ایراد و اعتراض بنده این بود که نکاتی باید در برجام رعایت میشد تا مشکلات بعدی پیش نیاید و در تذکرات هم مکرر آنها را گفتم اما بعضی از آن نکات مورد توجه قرار نگرفت و مشکلات بعدی که همه مشاهده میکنند پیش آمد.»
این فرازی از بیانات روز گذشته رهبر معظم انقلاب اشاره به همان ایرادات فاحشی که در اصل، نوع و نحوه مذاکره با 5+1 توسط قهرمانان خودخوانده دیپلماسی انجام شد و کشور را به این دور باطل کشاند. وضع امروز ما ناشی از تخطی از شروط رهبر معظم انقلاب در مذاکرات منتهی به برجام بود. اخبار این روزها اما حاکی از این است که مذاکرات وین وارد مرحله سرنوشت ساز خود شده است.
رهبر معظم انقلاب در تاریخ نوزدهم بهمن ۱۳۹۹ در دیدار فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش، سیاست قطعی جمهوری اسلامی ایران را با تاکید بر دو محور بیان کردند:
۱- لغو کامل تحریمها توسط آمریکا، درعمل و نه با زبان و یا روی کاغذ
۲- بازگشت جمهوری اسلامی به تعهدات برجامی خود پس از راستیآزماییِ صحت لغو تحریمها
عدم تصویب این توافق احتمالی در کنگره و سنای امریکا علاوه بر تضمین رییس جمهور ایالات متحده، عدم تخصیص زمان لازم برای راستیآزمایی موثر و لغو نشدن همهی تحریمهای برجامی و غیربرجامی که همچنان ریسک سرمایهگذاری و تبادل اقتصادی با ایران را بالا میبرند کمترین تضمینی برای دچار نشدن این توافق به سرنوشت برجام وجود ندارد.
تجربهی توافق خسارتبار برجام و جمعبندی کارشناسان و صاحبنظان دلسوز نظام و کشور در حوزه سیاست خارجه و سیاست قطعی بیان شده توسط رهبر معظم انقلاب همه بیانگر این است که هر توافقی که این دو شرط را رعایت نکند نه تنها دردی از دردهای کشور دوا نمیکند بلکه همانند برجام، خسارت محض خواهد بود. بیان عجله برای رسیدن به توافق توسط مسئولان دستگاه سیاست خارجه و شنیده شدن زمزمههایی از عقبنشینی از سیاستهای قطعی نظام در روزهای اخیر نگرانیهای جدی را برای دلسوزان ملت، کشور و نظام به وجود آورده است.
ورود به هر توافقی که شروط ذکر شده را رعایت نکند نه تنها به معیشت مردم و وضعیت اقتصاد کشور کوچکترین کمکی نخواهد کرد بلکه بار دیگر ضربهی فاجعهآمیزی به صنعت هستهای کشور وارد خواهد کرد.
امضاکنندگان:
بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر
بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی
بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قضایی
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 انتقاد محمود نبویان به دولت رئیسی: چرا بانیان وضع موجود برکنار نشدند؟
🔹آقای رئیسی قول داده بود بانیان وضع موجود، دیگر سمت نداشته باشند؛ انتقاد من این است که چرا همه آنها عوض نمیشوند؟
🔹از بیش از ۳ هزار مدیر اصلی، ۵۰۰ نفر بیشتر عوض نشدند.
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
🔴بخشی از پیام همیشه زنده «منشور روحانیت»
🔶امام خمینی در تاریخ ۳ اسفند ۱۳۶۷ در پیامی خطاب به «روحانیون سراسر کشور و مراجع بزرگوار اسلام و مدرسین گرام و طلاب عزیز حوزههاى علمیه و ائمة محترم جمعه و جماعات» که با عنوان «منشور روحانیت» معروف شد، نکات بسیار مهمی را بیان کردند.
🔹ای کاش این منشور به عنوان یک متن تاریخی، سیاسی، اخلاقی و آیندهپژوهانه در حوزههای علمیه تدریس میشد!
🔹ای کاش مدیریت محترم حوزههای علمیه هفته اول اسفند هر سال را در حوزههای علمیه به یاد تاریخ صدور این پیام الهی، کنگرهها و نشستهای علمی و نقادانهای پیرامون محتوای این پیام برگزار میکرد
🔹و ای کاش ......!
🔶به همین مناسبت بخشی از این پیام را با هم مرور کنیم:
«در حوزههاى علمیه هستند افرادى که علیه انقلاب و اسلام ناب محمدى فعالیت دارند. امروز عدهاى با ژست تقدسمآبى چنان تیشه به ریشة دین و انقلاب و نظام مىزنند که گویى وظیفهاى غیر از این ندارند. خطر تحجرگرایان و مقدسنمایان احمق در حوزههاى علمیه کم نیست. طلاب عزیز لحظهاى از فکر این مارهاى خوش خط و خال کوتاهى نکنند، اینها مروّج اسلام امریکایىاند و دشمن رسول اللّه. ...
استکبار وقتى که از نابودى مطلق روحانیت و حوزهها مأیوس شد، دو راه براى ضربه زدن انتخاب نمود؛ یکى راه ارعاب و زور و دیگرى راه خدعه و نفوذ در قرن معاصر. وقتى حربة ارعاب و تهدید چندان کارگر نشد، راههاى نفوذ تقویت گردید. اولین و مهمترین حرکت، القاى شعار جدایى دین از سیاست است که متأسفانه این حربه در حوزه و روحانیت تا اندازهاى کارگر شده است تا جایى که دخالت در سیاست دونشأن فقیه و ورود در معرکة سیاسیون تهمت وابستگى به اجانب را به همراه مىآورد؛ یقیناً روحانیون مجاهد از نفوذ بیشتر زخم برداشتهاند. گمان نکنید که تهمت وابستگى و افتراى بىدینى را تنها اغیار به روحانیت زده است، هرگز؛ ضربات روحانیت ناآگاه و آگاه وابسته، به مراتب کاریتر از اغیار بوده و هست.
.... خون دلى که پدر پیرتان از این دستة متحجر خورده است هرگز از فشارها و سختیهاى دیگران نخورده است. ... به زعم بعض افراد، روحانیت زمانى قابل احترام و تکریم بود که حماقت از سراپاى وجودش ببارد و الاّ عالم سیّاس و روحانى کاردان و زیرک، کاسهاى زیر نیم کاسه داشت. و این از مسائل رایج حوزهها بود که هر کس کج راه مىرفت متدینتر بود. یاد گرفتن زبان خارجى، کفر و فلسفه و عرفان، گناه و شرک بشمار مىرفت. در مدرسة فیضیه فرزند خردسالم، مرحوم مصطفى از کوزهاى آب نوشید، کوزه را آب کشیدند، چرا که من فلسفه مىگفتم. تردیدى ندارم اگر همین روند ادامه مىیافت، وضع روحانیت و حوزهها، وضع کلیساهاى قرون وسطى مىشد که خداوند بر مسلمین و روحانیت منت نهاد و کیان و مجد واقعى حوزهها را حفظ نمود.» (روح الله الموسوی الخمینی، ۳/ اسفند/ ۱۳۶۷)
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
💢متن کامل رأی دیوان عدالت اداری: ابطال نامه ای که زاکانی با استناد به آن شهردار تهران شد
🔹وقتی علیرضا زاکانی کاندیدای شهرداری تهران بود، یک مانع مهم قانونی وجود داشت و آن، عدم تطابق قانونی مدرک تحصیلی وی با شهرداری بود. با این حال آن زمان حامیان زاکانی، نامه ای از "سازمان امور اداری و استخدامی" آوردند و به استناد آن، انتصاب زاکانی به شهرداری تهران را فاقد هر گونه ایراد قانونی دانستند. اینک دیوان عدالت اداری که بالاترین مرجع قانونی و قضایی کشور در این زمینه است، با بررسی قوانین رأی داده که آن نامه باطل بوده است. از این رو، اصلی ترین مستند قانونی شهرداری زاکانی، غیر قانونی اعلام شده است.
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ معافیت مالیاتی هنرمندان در دولت قبل بیعدالتی بود، حالا شده عدالت؟!
🔸 سید محمد حسینی(وزیر فرهنگ و ارشاد دولت دهم)، که امروز معاون پارلمانی آقای رئیسی است، دو سال پیش درباره #معافیت_مالیاتی هنرمندان میگوید:
💬 این #بی_عدالتی است! ... بعضی مسئولین ما حال ندارند، حوصله ندارند، سن و سالشان خیلی بالا رفته، کلی یک حکمی میدهند! اینکه نمیشود کسی که درآمد کمی دارد با کسی که درآمد زیادی دارد ما اینها را با هم یکسان در نظر بگیریم! این درست نیست! باید اینها را از هم تفکیک کنند.
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نبویان: در توافقی که احتمالا در چند روز آینده رخ می دهد مطلوب نمایندگان وجود ندارد / متاسفانه دوستان تیم قبلی مذاکرات مسئولان اصلی تیم کنونی هستند.
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane