📌ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌱
موجیم🌊که آسودگی ما عدم ما است✨
من حامی دکتر جلیلیام؛ چه کاری میتوانم بکنم؟
🔹پویش «انقلاب از نو، احیای رویای ایرانی» برای دعوت از دکتر جلیلی حرکت مردمی از طریق پایگاه اطلاعرسانی jalili1400.com به اعلام مواضع خواهد پرداخت.
🔹این ستاد شناسه @iranqavi_admin را جهت برقراری ارتباط و فعالیت در استانهای مختلف معرفی کرده است.
@saeid_jalili_havadar
⚠️خطر جاهلیت برای ما هم وجود دارد
دکتر سعید جلیلی:
🔹اگر گفته میشود بعثت برای این بود که حکم خدا جایگزین حکم جاهلی بشود، باید مشخص شود که تفاوت این دو چیست که انبیاء مامور به تبیین این تمایز شدند؟
🔹یکی از مبناها در عصر جاهلیت شمشیر و اعمال زور بوده است. هر قبیلهای که جنگاوران و اسب سواران بهتری داشت، زورش بیشتر بود، حکم او حاکم میشد.
🔹اما یکی دیگر از ویژگیهای مهم جامعه جاهلی آن دوران این بوده است که در نبود منطق و استدلال، قدرت فضاسازی و به اصطلاح امروز شانتاژ، حاکم میشده است؛ یعنی هرکسی که بیشتر میتوانست به اصطلاح شانتاژ کند، حکم او حاکم میشد.
🔹یکی از مولفههای قدرت در عصر جاهلیت، استفاده از شاعران و زبانآوران بوده است.شعرا نیز دارای جایگاه قدرت و اقتدار بودند و با هجو طرف مقابل یا مدح جنگاوران طرف دیگر، منافع قبیله را تامین میکردند و این مسئله در عصر جاهلی نافذ بوده و شاعران نیز با شعر خود حکم میراندند.
🔹عصر امروز را با دوران جاهلیت مقایسه کنید؛ اگر به جای آنکه مشخص کنیم حق چیست؟ استدلال چیست؟ برویم سراغ آنکه ببینیم چه فضایی در افکار عمومی حاکم شد و چه جریانی توانست بهتر فضاسازی کند و به حقیقت موضوعات توجهی نکنیم، این میشود دنبالهروی از حکم جاهلی.
🔹اگر بدون آنکه حق بودن محتوا سنجیده شود، برویم دنبال آنکه ببینیم کدام هشتگ بیشتر داغ شد یا کدام توئیت بیشتر پسندیده و بازتاب داده شد و مناسبات را تغییر داد، این همان عمل به مثابه عصر جاهلیت است.
🔹یکی از راههای بزرگداشت مبعث، تبیین این تمایزات است تا فرق میان حکم الهی و حکم جاهلی معلوم گردد. همانطور که دامنه بعثت حضرت رسول(ص) تا امروز ادامه دارد و ادامه خواهد داشت و نیاز جامعه به احکام الهی و تبیین آن دائمی است، در برابر آن نیز جاهلیت و احکام جاهلی وجود دارند.
📌تهران، اسفند ۹۹
✅ @saeid_jalili_havadar
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💡جواهر و گردو
❓ماجرای سوالی که یک نفر در خیابان از جلیلی پرسید
◼️ باز نشر به مناسبت شهادت امام کاظم(ع)
✅ @saeid_jalili_havadar
🔴 نگاهی به سوابق و عملکرد کاندیداهای احتمالی جریان انقلابی | سعید جلیلی
🔹نام سعید جلیلی این روزها بسیار پرتکرار شده است. دعوتها و نامههای مطالبه از وی برای حضور در انتخابات از آخرین روزهای سال ۹۹ آغاز شده و همچنان ادامه دارد. او متولد سال ۱۳۴۴ در مشهد مقدس و دانشآموخته دانشگاه امام صادق(ع) در رشته علوم سیاسی است.
🔹در دفاع مقدس دیدبان لشکر نصر خراسان بود و در عملیات کربلای ۵ از ناحیه پای راست مجروح و جانباز شد. دو دوره به عنوان رئیس اداره بازرسی وزارت خارجه مشغول فعالیت بوده است. عملکرد جهادی و ضدفساد او در این مدت باعث شد تا بدون انجام سفرهای رایج خارج از کشور و با طراحی پروژههای نظارتی از راه دور، اولا هزینههای نظارت در این وزارتخانه را به طور ملموسی کاهش دهد و ثانیا در مدت چهار سال ۱۷ سفیر متخلف یا ناکارآمد را عزل و برکنار کند.
🔹با آغاز دهه ۸۰ جلیلی به دفتر رهبر معظم انقلاب رفته و مسئولیت مدیرکل بررسیهای جاری دفتر رهبری را بر عهده میگیرد. او در این مدت نقش پایش و گزارش و پیشنهاد راهبردهای کلان درکشور در حوزههای مختلف به رهبر انقلاب را برعهده داشته است. با روی کار آمدن دولت نهم، معاون اروپا و آمریکای وزارت خارجه شد و پس از آن در سال ۸۶ به دبیری شورای عالی امنیت ملی منصوب شد.
🔹تا پیش از آغاز تحریمها، عمده مسئولیت جلیلی بر پیشبرد مذاکرات متمرکز بود. در این مدت شش مساله باقیمانده میان ایران و آژانس به طور جامع حل و فصل شد. در همین مدت صنعت هستهای شتاب بالایی به خود گرفت و تا مرزهای دانش از جمله پیلهای اتمی، سوخت ۲۰٪ و کاربردهای پزشکی، کشاورزی و زیست محیطی دانش هستهای گسترش یافت.
🔹غالب افراد جلیلی را با مسئولیت مذاکرات هستهای میشناسند اما این تمام کارنامه مدیریتی جلیلی در شورای عالی امنیت ملی نیست. نقش هماهنگ کننده این شورا در مدیریت بحرانهای مهم امنیتی از جمله شکافهای قومیتی و مذهبی در برخی مناطق، ناآرامی مرزها، تروریسم، جنگ ۲۲ روزه و ۸ روزه غزه با اسرائیل، مبارزه محور مقاومت با داعش و مواردی از این دست از وجوه مغفول حوزه مدیریتی جلیلی است. او همچنین در جنگ لبنان و درگیریهای سوریه حضور میدانی داشته است.
🚨«کمیته مبارزه با مفاسد اقتصادی» مستقر در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی نیز دیگر عرصه فعالیت جلیلی بود. مفاسد کلان دارای ابعاد امنیت ملی زیر ذرهبین این کمیته و تحت نظر دبیر شورا بررسی میشد که پرونده کرسنت و فساد ۳۰۰۰ میلیاردی از جمله مهمترین پروژههای بررسی شده در این کمیته بود.
🔹همزمان با شنیده شدن زمزمه دور جدید تحریمها علیه ایران در سال ۸۸، «ستاد تدابیر ویژه اقتصادی» در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی تشکیل شد. عملکرد موفق این ستاد باعث شد تا با مصوبه شورای عالی امنیت ملی در سال ۹۰ «کمیته مبارزه با تحریم» به ریاست سعید جلیلی و عضویت مقامات ارشد کشور در حوزه قضائی، پارلمانی و اجرایی شکل بگیرد.
🔻در شرایط سخت تحریم خارجی و حواشی داخلی و رهاسازی امور کشور از سوی محمود احمدینژاد، بسیاری از تدابیر اقتصادی در این کمیته طراحی و عملیاتی شد که برخی از آنها عبارتند از:
برخورد با موسسات مالی غیرمجاز
پیگیری معوقات کلان بانکی
تنوع بخشی به منابع ارزی کشور
راهاندازی سامانههای نظارت و شفافیت بازار ارز از قبیل سامانه سنا و پرتال ارزی
حذف ارز واسط
ایجاد بانک اطلاعات اقتصادی
طرح رصد الکترونیکی کالا از مبدا تا مقصد
ساماندهی کارتهای بازرگانی
مبارزه با قاچاق سوخت
مدیریت و تنظیم بازار
ذخیرهسازی و توزیع کالاهای اساسی
مبارزه با گران فروشی
بیمه داخلی کشتیرانی
🚨همچنین راههای دور زدن تحریم در حوزه فروش نفت و بانک نیز به طور جدی در دستور کار این کمیته قرار داشت که زیرساخت اصلی روشهای مبارزه با تحریم در سالهای بعد تا کنون را تشکیل میداد.
🔹مجموعه این تجارب به همراه نیاز کشور برای پاسخگویی به مشکلات جدید، باعث شد تا جلیلی پس از انتخابات ۹۲ به طور جدی بر روی تدوین برنامه برای اداره کشور متمرکز شده و در سال ۹۶ نیز با حضور آیتالله رئیسی در صحنه انتخابات، ضمن انصراف از کاندیداتوری و حمایت تمام قد از او، تمام برنامههای خود را در اختیار وی قرار داد. پس از انتخابات ۹۶ نیز جلیلی فعالیت خود در حوزه مسائل کشور را ادامه داد و اکنون شناخت کاملی از صحنه اداره کشور به همراه راه حلهای مشخص دارد.
🔹جلیلی همچنین طی این سالها با احکامی از سوی رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی به عنوان نماینده رهبری، مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان عضو حقیقی و شورای راهبردی روابط خارجی عضویت دارد.
✅کمپین سراسری دعوت از #دکترسعیدجلیلی
گفتمان عدالت
✅ @saeid_jalili_havadar
🚨مشکلات روغنی / گفتگو با دکتر مراد محمدی، عضو کارگروه کشاورزی دولت سایه
کارشناس مسائل کشاورزی در پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی در یازدهمین گفتگوی راه و چاره:
🔹در تهیه بیش از ۸۴ درصد کالای روغن در کشور وابستگی وجود دارد و سالانه حدود ۴ میلیارد دلار صرف واردات دانههای روغنی و کنجاله میگردد.این وابستگی علاوه بر متاثر کردن صنعت دام و طیور، امنیت غذایی کشور را نیز تهدید میکند.
🔹علت این وابستگی، پایین بودن سطح زیر کشت دانههای روغنی در کشور است. هر ساله حدود ۴۵۰ هزار تن دانه روغنی در کشور تولید میشود که طبیعتا پاسخگوی کشور نخواهد بود.
🔹از سوی دیگر وقتی کشور در تامین دانههای روغنی با وابستگی جدی روبهروست، کلیه مشکلات واردات اعم از مشکلات تامین مالی، انتقال پول و ... در موضوع روغن نیز تاثیر گذار است.
🔹کشت کلزا به دلائل مختلف برای کشور به صرفهتر است اما قیمت خرید تضمینی آن برای کشاورزان هنوز به صرفه نیست.
🔹در سال ۹۸ به نسبت سال ۹۴ میزان کشت کلزا ۹ برابر شده است و ۲۵۰ میلیون دلار صرفهجویی ارزی صورت گرفته است. این نشان میدهد که میتوان با تعرفه گذاری بهتر، به سمت افزایش ضریب خودکفایی حرکت کرد.
🔹از جمله چالشهای عمده عدم خودکفایی، اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی به دانههای روغنی است. طبیعتا با پرداخت این یارانه، تناسب میان هزینههای تولید و قیمت محصول وارداتی به هم میخورد و صنایع داخلی به واردات تمایل بیشتری دارند.
🔹همین یارانه را میتوان در زمینه افزایش قیمت خرید تضمینی در اختیار کشاورزان قرار داد؛ هم صرفهجویی ارزی صورت میگیرد و هم وابستگی کمتر میگردد.
🔹وقتی کنجد از دسته دریافتکنندگان ارز ۴۲۰۰ تومانی خارج شد، تولید آن بسیار افزایش پیدا کرد. همین اتفاق میتواند برای کلزا و آفتابگردان نیز اتفاق بیفتد و منفعت آن هم به کشاورزان برسد و هم قیمت و دسترسی مناسب برای مردم فراهم شود.
🔹پیشنهاد کارشناسی ما، حدف ارز ۴۲۰۰ تومانی از دسته کالاهای دانههای روغنی و صرف این یارانه به کشاورزان است.
🔹ظرفیت کشت دانه های روغنی در کشور فراهم است و تولید داخلی میتواند به عمده نیاز های کشور پاسخ دهد. همان رفتاری که در قبال کشت قراردادی کارخانجات شِکر شد، در زمینه روغن نیز جواب داده خواهد داد.
🔹حتی با فرض عدم تصمیمگیری در زمینه حدف ارز ۴۲۰۰ تومانی در زمینه دانه های روغنی،با وضع تعرفههای مناسب میتوان از سرکوب تولید داخلی در این زمینه جلوگیری کرد.
✅ @saeid_jalili_havadar
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🚨مشکلاتی که در کوتاهمدت میتوان آنها را حل کرد
🔸موانع تولید را چگونه میتوان برطرف کرد؟!
🔸پیشنهادها برای حل مشکلات تولیدکنندگان در امر #مجوز را در این فیلمنوشت ببینید.
🇮🇷 به کانال سعید جلیلی بپیوندید👇
@saeid_jalili_havadar
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با شفاف سازی اطلاعات بانکها میتوان جلوی بسیاری از مفاسد اقتصادی را گرفت/جزییاتی از فساد ۳۰۰۰ میلیاردی برای اولین بار
🇮🇷 به کانال سعید جلیلی بپیوندید👇
@saeid_jalili_havadar
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🚨مشکلاتی که در کوتاهمدت میتوان آنها را حل کرد
🔸موانع تولید را چگونه میتوان برطرف کرد؟!
🔸پیشنهادها برای حل مشکلات تولیدکنندگان در امر #مجوز را در این فیلمنوشت ببینید
✅ @saeid_jalili_havadar
✨آیت الله العظمی #امام_خامنه_ای:
✅ هر ڪدام از این انتخابات که شما
در آنها شرڪت میکنید:
🇮🇷 یک حماسه است
🇮🇷 یڪ حرکت عظیم مردمی است که جلوی چشمهای مردم دنیا قرار میگیرد
🇮🇷عزّت ملّت را بالا میبرد،
🇮🇷 قدرت ملّی را افزایش میدهد.
۱۳۹۶/۰۲/۲۷
#انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨تصاویری از حضور دکتر جلیلی در منزل شهیدان روزیطلب ؛ شیراز
▪️روز گذشته، مرحومه کشاورز، مادر شهیدان محمدحسن (شهادت،سال 1361)، محمدجواد (شهادت سال 1365) و محمدمحسن روزی طلب(شهادت،سال 1362) به فرزندان شهیدش پیوست.
▪️حیات طیبه ضایعه درگذشت این مادر بلند مرتبه را به خانواده ایشان تسلیت میگوید.
✅ @saeid_jalili_havadar
دکتر سعید جلیلی ۱۴۰۰ 🇮🇷✌
با اصلح تا انتخابات ...
#استوری
#سعید_جلیلی
(این قسمت:اعتقاد به جوانان)
@saeid_jalili_havadar