فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 رهبر انقلاب، خطاب به مردم:
انتظار نداشته باشید بلافاصله همه چیز درست شود❗️
باید صبر کنید..
بی صبری را به مرز همکاری با دشمن نرسانید
صبر یعنی ...👆
#کلام_یار
🤲الّلهُمَّعَجِّلْلِوَلِیِّکَالْفَرَج🌸
🌱نو+جوان تنها مسیری
💫 @NojavanTanhamasiri
رئیسی: بدون تحمیل قرارداد جدید فروش نفت افزایش پیدا کرد
🔹رئیسجمهور در خراسان شمالی: درآمد کشور افزایش پیدا کرد؛ بخشی از این درآمد صرف کسری بودجه ۴۸۰هزار میلیاردی و صفر کردن تنخواه گذشته میشود، ماهانه ۱۲هزار میلیارد بابت فاکتورهایی که قبلا خرج شده پرداخت میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅🔶 اهمیت بصیرت دهی در این برهه از انقلاب اسلامی
#جهاد_تبیین
⭕️ یکی از سوالاتی که توسط عزیزان انقلابی زیاد مطرح میشه اینه که چرا با افزایش قیمت 4 کالا قیمت همه کالاها بالا رفت؟ مگه قرار نبود فقط همین چند کالا گرون بشه؟
🔶 ببینید ما مقصر این موضوع رو مشاوران اقتصادی دولت میدونیم که متاسفانه حالا یا به عمد یا غیر عمد دولت آقای رئیسی رو فریب دادند.
اون چیزی که کاملا مشخص بود این بود که هر نوع شوک اقتصادی موجب تورم بسیار سنگین خواهد شد ولی مشاورین دولت خصوصا رئیس سازمان برنامه و بودجه با تحلیل های احمقانه و غلط کار رو برای دولت سخت کردند
🔹 از اونجایی که ما آقای رئیسی رو یک فرد مومن و انقلابی میدونیم از ایشون خواهشمندیم که یه نگاهی به مشاورین و وزرای اقتصادی خودشون بندازند و اونایی که غرق در فرهنگ لیبرالیسم آمریکایی هستند رو هر چه زودتر از دولت اخراج کنند.
وجود این افراد فاسد موجب میشه که کل فعالیت های دولت زیر سوال بره و هر روز فشار بیشتری بر قشر مستضعف وارد بشه.
❇️ با توجه به اینکه آقای رئیسی آدم زرنگی هست امیدواریم دیگه فریب این مشاوران شیاد اقتصادی خودشون رو نخورند و این افراد رو هر چه سریع تر مجازات کنند.
درسته همه چیز مخصوصا مسئلهی مسکن به سیاست و اقتصاد ربط داره ولی بهتر اینه که خودمون به خودمون رحم کنیم.
#کار_خوب
﷽
💠 دیدار با رئیس بانک مرکزی جناب آقای دکتر صالح آبادی
🔸در این جلسه پیرامون قرض الحسنه ها ، حل مشکلات پیش آمده در ارتباط با کارتخوانها ، حسابهای بانکی قرض الحسنه ها ومجوز بانک مرکزی برای آنها ، همچنین تمدید مهلت دریافت کنندگان تسهیلات بخش کشاورزی ، و موضوع بانکداری اسلامی بحث ، | تبادل نظر و ارائه راهکار شد .
🔹@naghdeali_ir
سلطان شیشه در دام پلیس
🔹فرمانده انتظامی هرمزگان: باند شبکه سلطان کویر که شبکهای سازمانیافته در زمینه قاچاق مواد مخدر روانگردان صنعتی شیشه در جنوب و جنوب شرق کشور بود، شناسایی و منهدم شد.
🔹از این باند که اعضای اصلی آن ۴ نفر بودند ۶۰ کیلو شیشه در زمان دستگیری کشف شده.
🔹سر شبکه این باند بالغ بر ۸۰۰ میلیارد تومان گردش مالی داشته که بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان از اموال او از جمله ۱۸ خودروی سواری لوکس و چندین خودروی اسکورت و ۳۵ باب آپارتمان و زمین ناشی از کار قاچاق توقیف شده.
نقد اقتصاد لیبرال.mp3
5.72M
🔉 پادکست صوتی
🔶 موضوع |نقد تفکر اقتصاد لیبرالی
🎙دکتر #حسین_فرجنژاد
🔹دانشگاههای شبه اقتصادی ما و کتابهای شبه علمی اقتصاد که به وفور در دانشگاههای ما ترجمه میشود و حتی بعضی موسسات شبه تخصصی قم به اسم "اقتصاد" دارند «شبه علم» را رواج میدهند!
🔹نتیجه وضعیت امروز اقتصاد کشور، ماحصل تفکر مکاتب شبه علمی است که از آمریکا و اروپا ترجمه میشود و بدون نقد درست و بدون توجه به مبانی ایدئولوژیک و تند اقتصاد غرب؛ و بدون توجه به مبانی فلسفی؛ در دانشکدههای شبه اقتصادی ما بدون توجه به قرآن و خط اهل بیت پیادهسازی میشود!
نفرت از مظلوم...
قبلا درباره فیلم زندگی مالکوم ایکس مطلب نوشته بودم. سیاه پوست آمریکایی که به اعتقاد خودش مثل یک حیوان زندگی می کرده و با آشنایی با معارف اسلام و عمل به احکام آن به تغییر و تحولی بزرگ دست پیدا می کند و از یک زندگی متعالی برخوردار می شود.
در میان یادداشت هایی که از دیالوگهای فیلمِ ساخته شده درباره زندگی ایشان برای خودم نوشته بودم به چند سطر برخوردم که واقعا ارزش بازنشر دارد.
ایشان به دلیل محبوبیت و شهرتی که بین سیاه پوستان آمریکا پیدا می کند و به دلیل گرایش پر سرعتی که با دعوت او به اسلام رو می آورند، طبق معمول و قاعده این دنیا حسادت ها شروع می شود. و پرچمدار هیزم در آتش این حسادت ها ریختن مثل همیشه رسانه های آلوده می شوند.
با همین فشار رسانه ای و پرداختن به شایعات و دروغ های بزرگ، با تیترهای درشت، بین طرفداران مالکوم ایکس و رهبر دیگری از مسلمانان اختلاف ایجاد می شود که تلاش های مالکوم به نتیجه نمی رسد و بعد تهدیدات فراوان و دست برنداشتن ایشان از تبلیغ حقیقت اسلام و مبارزه با دولت آمریکا، در نهایت در یک جلسه سخنرانی ترور می شود و به شهادت می رسد...
همین چند وقت پیش مستند غم انگیز دیگری درباره ایشان دیدم. مستندی از نقش رسانه ها در این اختلاف افکنی ها که چه فتنه بزرگی برای مالکوم ایکس دست و پا می کند... و البته که بعدا مشخص می شود که حق با او بوده است و خیلی ها تحت تاثیر تبلیغات و شایعات و رسانه ها خام شده بودند...
یکی از دیالوگ های مالکوم ایکس خطاب به مردم این بود:
« اگر مراقب نباشید، روزنامه ها با شما کاری خواهند کرد تا از کسانی که به آن ها ظلم شده متنفر باشید و به کسانی ظلم می کنند، عشق بورزید...»
🌸 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: تورم ناشی از اصلاح ارز ترجیحی ظرف یک مدت کوتاهی از بین میرود
🔹تورمی که با استقراض از بانک مرکزی، رشد پایه پولی و نقدینگی بهوجود میآید تا سالها ماندگار است. ما الان گرفتار این کارهایی هستیم که قبلا انجام شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: اصلاح تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی باید قبل از دولت ما انجام میشد
🔹هرچقدر این موضوع به عقب افتاد، هزینههایش بیشتر شد. ما کشور را با تورم ۶۰ درصدی و کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی تحویل گرفتیم؛ یعنی اگر ما اقدامی نمیکردیم الان با تورم بسیار بیشتری مواجه بودیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: ما ماهیانه پولِ فاکتورهای دولت قبل را میدهیم
🔹فقط در همین ۲۰ روز ۲۹ هزار میلیارد تومان پول اوراق را پرداخت کردیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 تفاوت یمن و فلسطین در حوزه رسانه از حیث بایکوت خبری چیست؟
🔹چرا رسانهی ملی به کوچکترین اخبار پیرامون فلسطین واکنش و بازخورد خبری نشان میدهد در حالی که یمن با گذشت هشت سال از سختترین محاصره و شرایط وخیم جنگی، در سکوت رسانهای حتی در ج.ا.ا به سر میبرد؟
👈 لینک پویش حمایت از کودکان یمن
https://www.farsnews.ir/my/c/148005
👈#یمن_مظلوم_تر_از_فلسطین
👈#یمن_مظلوم_را_دریابیم
👈#دیپلماسی_قوی
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | ایتا | نجوای تسلیحات | نجوای عربی | englishnajva
💠@masaf_najva
بصیرت سیاسی یک انقلابی
📌 تفاوت یمن و فلسطین در حوزه رسانه از حیث بایکوت خبری چیست؟ 🔹چرا رسانهی ملی به کوچکترین اخبار پیرا
اعضای محترم همگی در این پویش شرکت کنید👆👆👆
امضا کنید: کارزار درخواست برکناری دکتر میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور
https://www.karzar.net/46188
✅حواسمون بود یا رد شدیم؟
رهبری فرمود هرکس مردم را ناامید کند، بداند یا نداند در خدمت دشمن است. ۳۱/۳/۱۴۰۱
چند جمله دیگر را هم مرور کنیم.
✅فرمود: هیچ بهانه ای...
ناامیدی سمّ است.
هیچ بهانهای مجوّز ناامیدی نمیشود ۱۳۹۸/۰۵/۱۶
✅بدترین حادثه..
برای یک ملّت بدترین حادثه این است که امیدش به آینده را از دست بدهد۱۳۹۶/۱۰/۰۶
✅و اما راه حل اطمینان و امید...
فرمود: بیعت با خمینی
بیعت با انقلاب، بیعت با پیامبر است.
.
✅چرا!؟
فرمود:
شما وقتی با انقلاب بیعت میکنید...با پیغمبر بیعت کردید. آنکسی که امروز با امام خمینی بیعت میکند، با پیغمبر بیعت کرده ....با پیغمبر که بیعت کردید،...خدای متعال آرامش را به دلها خواهد داد. وقتی آرامش داشتید... در عرصه ی مقابله ی با دشمن دچار حیرت و ناامیدی نمیشوید.۱۳۹۴/۱۰/۱۹
@mahdian_mohsen
هرجای دنیا این فضاحت در رکوردزنی تورم و پیشبینی غلط رخ میداد کمترین تنبیه مجری، اخراجش بود!
اینجا اما مثلا ایشون تشویق شده و شده دبیر کمیسیون ویژه تحول اقتصادی و دبیر ستاد تدوین برنامه هفتم توسعه کشور!!!
#بانیان_وضع_موجود
#بحران_نیلی
@hzamanim
بصیرت سیاسی یک انقلابی
ماجراهای جناب #میرکاظمی رئیس گلوگاه اقتصادی دولت چقدر آشناست! #بانیان_وضع_موجود @hzamanim
یکی از دلایل اینکه وجود آقای میرکاظمی برای دولت انقلابی یک سم مهلک هست همینه.
کسی که انقدر ساده باشه که متوجه نشه حذف یارانه ها موجب تورم سنگین میشه واقعا باید در چنین جایگاهی باشه؟
🔴 معیشت طلاب وضعیت تأسف باری دارد چرا کاری نمیشود؟
#طبقات_مظلوم 3
#جمعیت_زیر_خط_فقر
#طبقات_زیر_خط_فقر
🔹در مطالب قبلی به وضعیت معیشتی کارکنان قوه قضائیه و نظامیان(ارتش، سپاه و ناجا) اشاره کردیم که متأسفانه پرسنل از عهده مخارج ماهانه بر نمی آیند و گوشه ای از مشکلات شان را بازخوانی کردیم.
🔸یکی دیگر از اقشاری که زیر خط فقر محسوب می شوند قشر طلبه و روحانی است. باید عرض کنیم که حقیقتاً معیشت طلاب، وضعیت تأسف باری دارد و نه دولت و مجلس اراده ای برای حل مشکل این قشر دارد، نه هم حوزه علمیه و سایر نهادهای حاکمیتی برنامه ای قوی و مدون برای سروسامان دادن به معیشت طلاب دارند.
🔹شعار استقلال حوزه از دولت اگرچه به عنوان یک مسئله اساسی مطرح است و حوزه نباید متکی به دولت باشد اما بد هم معنا شده! متأسفانه عموماً این برداشت می شود که منظور از استقلال حوزه از دولت ها، یعنی اینکه دولت، خود در قبال قشر طلبه و روحانی و #کارویژه_روحانیت بی خیال و بی تفاوت باشد!
🔻ممکن است کسی سوال کند که کارویژه روحانیت چیست و چرا باید معیشت این قشر تامین شود؟
🔹کارویژه روحانیت، پیشبرد دین است؛ ترویج و تبلیغ ارزش های دینی و نهادینه کردن ارزشها است؛ معلمِ معنویت و تربیت جامعه است؛ اسلامیسازی عرصه های مختلف کشور است؛ نظامسازی است؛ تمدنسازی است؛ در هر سه قوه، مدارس، مساجد، مراکز و مجامع مختلف، روحانیت کارویژه مشخصی دارد و حاکمیت ک جامعه به حضور روحانی نیاز دارد.
🔸اگر ما این کارویژه را میخواهیم باید دستاندرکاران آن را تامین کنیم. نمیشود کار ویژه را بخواهیم اما آن را تامین مالی و اقتصادی نکنیم! اگر مدعی هستیم میخواهیم دولت اسلامی و جامعه اسلامی و تمدن اسلامی بسازیم باید لوازماتش را بپذیریم.
🔹متاسفانه تاکنون دولت مسئولیتی تقبل نکرده و معیشتِ دستاندرکاران امر تبلیغ و تحقیق و پژوهش و ترویج اسلام و فعالیتهای تربیتی و فرهنگی را تامین نمیکند. از طرفی شهریهی ناچیزی که ماهانه از سوی حوزه و برخی مراجع تقلید(از محل وجوهات شرعی) برای طلاب پرداخت می کنند برای طلاب متأهل(آقایان) زیر 2 میلیون تومان است برای طلاب مجرد زیر یک میلیون تومان. همین مبلغ برای طلاب خواهر اصلاً واریز نمی شود. بن معیشتی ناچیزی که گهگاهی به طلاب برادر داده می شود به طلاب خواهر(متأهل و مجرد) و اساتید طلبه خواهر(مجرد) هم داده نمی شود.
🔸مسئله دیگر، خود حوزه علمیه است. طولانی شدن سالهای تحصیل و پرکردنِ تمامِ وقت طلاب و روحانیون مشغول به تحصیل و از طرفی عدم تامین معیشت آنان یک تناقض است. بارها از سوی رهبر انقلاب و دیگر دلسوزان انتقاداتی مطرح شده که زمان تحصیل را کمتر کنید. اما متاسفانه اتفاقی نمیافتد.
🔹متأسفانه عموم مردم فکر می کنند طلاب و روحانیون درآمد بالایی دارند و مشکل معیشتی ندارند؛ در حالیکه بیش از 90 درصد طلاب و روحانیت با مشکلات جدی معیشتی روبرو هستند. اما چون حکومت دینی و منتسب به روحانیت است عوام الناس فکر میکنند معیشت این قشر تامین است!
🔸طلاب به واسطه تحصیل و رسالت تبلیغ و فعالیت های فرهنگی، عملاً نمی توانند استخدام دولت یا شرکت های خصوصی شوند مگر معدودی که برای تدریس دروس عربی و قرآن و پرورشی یا بحث قضاوت(آن هم بعد از تحصیل در دانشگاه) مشغول به کار می شوند.
🔹در حالیکه افراد غیرطلبه اگر دیپلم داشته باشند یا مدارک تحصیلی دانشگاهی داشته باشند با رشته های غیرمرتبط هم، در دستگاه های دولتی و شرکت های خصوصی استخدام می شوند. اما این امکان برای طلاب و روحانیون فراهم نیست.
🔸اگرچه برخی از طلاب توانسته اند در کنار تحصیل و تبلیغ، کاسبی نیز داشتی باشند اما این امکان به جهتِ نبود سرمایه برای عموم طلاب فراهم نیست. البته گاهی حوزه هم با فعالیت اقتصادی طلبه راه نمی آید!
🔹در پایان؛ قبل از اتخاذ سیاست حذف ارز ترجیحی، درآمد 11 میلیون تومانی در ماه بعنوان مرز خط فقر تعیین شده بود مطمئناً این رقم بعد از سیاست های اخیر اقتصادی، خیلی بیشتر خواهد بود. باید برای معیشت طلاب که عموماً زیر خط فقر هستند کاری شود.
🔸مخاطب این مطلب، هم دولت است هم مجلس هم حوزه علمیه. باید برای معیشت طلاب فکری اساسی کرد وگرنه هم در تحصیل، هم در تهذیب و اخلاق و هم در کارویژه طلاب تأثیر خواهد گذاشت کما اینکه تاثیرش را داریم میبینیم.