📝 #یادداشت_بیاناتی | «امیدآفرینی» در میدانِ جهاد تبیین
🔍 مروری بر برخی توصیههای مهم رهبر انقلاب خطاب به مداحان
🔻 رهبر انقلاب طی دیدارهای سالانه مداحان همواره به موضوع استفاده صحیح و مناسب از فرصت و ظرفیت عظیم مداحی تأکید کرده و در همین زمینه توصیههایی خطاب به مداحان داشتهاند. در ادامه برخی از این توصیهها که در سالیان اخیر مطرح شدهاند را مرور میکنیم.
۱- در جنگ تبلیغاتی نقشآفرینی کنید
یکی از مطالبات مهم رهبر انقلاب به نقشآفرینی فعال مداحان در عرصهی مقابله با جنگ تبلیغاتی دشمنان برمیگردد: «در جنگ رسانهای میان ما و دشمن، در این پیکار و کارزار فرهنگی و رسانهای که وجود دارد بین جمهوری اسلامی و بین دشمنان، صدای رسای مدّاحان انقلابی کارساز بود... امروز هم ما با جبههی وسیع دشمن مواجه هستیم؛ آن روز صدای رسای شما خیلی کار کرد، امروز هم باید کار کند.» ۱۴۰۰/۱۱/۰۳ «جهاد تبیین» در هیئات مذهبی دقیقا برآمده از همین دغدغه است: «هیئت، محلّ جهاد تبیین است... حرف بزنید، تبیین کنید برای خنثی کردن وسوسهی دشمن.» ۱۴۰۰/۱۱/۰۳
۲- تبیین معارف انقلاب اسلامی
یکی دیگر از نکات مورد تأکید رهبر انقلاب خطاب به مداحان، استفاده از این ظرفیت برای #تبیین معارف و ارزشهای انقلاب اسلامی است: «آن چیزی که امروز پیش پای ملّت ما است، عبارت است از تبیین معارف انقلاب اسلامی... اهداف انقلاب را با دید روشن، با فکر باز، با اندیشهی عمیق، در شعر بگنجانید و آن را با صدای خوش، با لحن خوش، با شیوههای هنری در جلسه القا کنید.» ۱۳۹۷/۱۲/۰۷ و در این زمینه جهتدهی مردم به سوی اهداف انقلاب یک اقدام مهم و ضروری است: «مردم را به سمت اهداف انقلاب، به سمت آنچه انقلاب به خاطر آن به راه افتاد -که ایجاد دنیای مؤمن، دنیای سالم، دنیای امن و امان برای انسان، دنیایی که به معنای واقعی کلمه مزرعهی آخرت باشد- [راهنمایی کنید.]» ۱۳۹۷/۱۲/۰۷
۳-توجه به امیدآفرینی
یکی دیگر از نکات مورد تأکید رهبر انقلاب خطاب به مداحان موضوع امیدآفرینی است: «امروز مردم ما باید امید داشته باشند؛ اگر امید بود، حماسه خواهد بود... اگر چنانچه دل از امید خالی شد، فکر از منطق صحیح تهی شد، حماسه به وجود نمیآید... فضای بدبینی به وجود نیاید؛ فضای سوء ظن به وجود نیاید؛ فضای امید، فضای خوشبینی، فضای نگاه به چشماندازها به وجود آید.» ۱۳۹۲/۰۲/۱۱
۴- گفتمانسازی پیرامون موضوعات موردنیاز جامعه
توجه به موضوعاتی همچون ازدواج بهنگام و فرزندآوری بهعنوان یکی از موضوعات مورد نیاز در جامعهی اسلامی یکی دیگر از توصیههای رهبر انقلاب خطاب به مداحان در سالیان اخیر بوده است: «ازدواج بهنگام و بدون تأخیر یکی از کارهای لازم و واجب است؛ فرزندآوری و تکثیر نسل یکی از آن وظایف مهم و اساسی است... این مفاهیم بایستی در مدّاحی شما عزیزانِ مدّاح جایگاه شایستهای را داشته باشد.» ۱۳۹۹/۱۱/۱۵
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ سمیرم زیر برف مدفون شد! هزار نفر در گیلان جان دادند!
🔻شاید در وهله اول اگر بگوییم منطقه سمیرم کجاست؟ ذهنتان میرود سمت دهکده های سوئد یا سوئیس
بهمن ماه ۱۳۵۰ ایران شدیدترین کولاک قرن را تجربه کرد!
🔻۸ روز بارش پی در پی و ارتفاع ۸ متری برف
سمیرم منطقه ای از جغرافیای ایران که در بهمن ۱۳۵۰، ۱۲ روستای آن از روی نقشه حذف و زیر کولاک و برف پنهان شد
تمام ساکنین یخ زده و کشته شدند
در روستاهای کاکان یاسوج هیچ بشری زنده نماند دقیقا شبیه فیلم های آخرالزمانی هالیوود
🔻هزار نفر فقط در گیلان جان دادند
بعد از کولاک ۱۳۵۰ ایران، ۲۰۰روستا از روی نقشه محو شد.طبق آمار ۴۰۰۰ نفر تلفات این فاجعه بود.
🔻 سوال جالب اینجاست
شاه مملکت کجا بود؟
طبق عادت هرسال، کشور درگیر بحران را رها کرده وهمراه فرح عازم سن موریتس سوئیس برای تفریحات زمستانه شده است!!
🔻میگویند شاه به اسکی علاقه زیادی داشت و برای اسکی عازم سن موریتس شد
بگویید که برای تفریح اسکی و خوش گذرانی اعلی حضرت، ۴ هزار نفر جان دادند.
💬 amir ameli
@entekhab_t_masiri👌✅
🔺وزیر نفت: قبض دیماه مشترکان تربتجامی توسط شرکت گاز پرداخت میشود
اوجی:
🔹قبض دی ماه مشترکان تربت جامی که دچار قطعی گاز و مشکل شدند را شرکت گاز پرداخت خواهد کرد.
🔹امروز ضریب گازرسانی خانگی به ۹۵ درصد و ضریب گازرسانی روستایی به ۸۶ درصد رسیده است
@entekhab_t_masiri👌✅
با همدلی و رعایت مردم ایران و همچنین تلاش شبانه روزی مهندسان صنعت نفت و گاز، از ۱۷ هزار قعطی گاز مشترکین تربت جام، بیش از ۹ هزار مشترک مجددا به چرخه گازرسانی وصل شدند
#همه_برای_ایران
@entekhab_t_masiri👌✅
⭕️ وزیر نفت: ۲۳ میلیون مشترک گاز داریم و در روزهای اخیر گاز ۱۷۰۰۰ مشترک قطع شده بود/فارس
🔻درصدی بخوایم حساب کنیم طبق این آمار
%0,0007
یا (هفت/ده هزارم درصد) از کل مشترکین گازشون قطع شد تو این موج سرمای اخیر
بعد خود تحقیر ها هشتک زمستان سخت میزنند برای ایران!😐
مغزشون خرابه یا کلا مغز ندارند؟
پ.ن: نه عادت کردند به سیاه نمایی و علت اصلی عدم اطلاع هست که بخشیش مقصر مسئولان هستند.
@entekhab_t_masiri👌✅
#زنگ_پیری😱
کمبود تخت برای سالمندان بیمار تنها
🔹رئیس سابق دبیرخانه شورای ملی سالمندان: تمام تختهای سالمندی کشور ۱۴ هزار و ۵۰۰ تخت است یعنی تقریباً برای هر ۷۰۰ سالمند یک تخت در سرای سالمندان؛ در حالی که در کشورهای توسعه یافته برای هر ۱۸ سالمند یک تخت وجود دارد.
🔹در سرشماری ۱۰ سال گذشته، حدود ۵ فرزند از یک سالمند مراقبت میکردند اما در ۱۰ سال آینده این عدد به زیر ۲ نفر میرسد و ما با جمعیت میلیونی سالمندان تنها مواجه خواهیم بود.
🔹باید از امروز یک جهاد ساخت سرای سالمندان تشکیل دهیم و افراد خیر و واقف را به بحث نگهداری و مراکز نگهداری سالمندان ورود بدهیم تا برای سال ۱۴۱۰ که مشکلات خود را نشان میدهد، شرایط برای نگهداری آبرومندانه سالمندان فراهم شود.
🔲جهت دریافت اطلاعات، اخبار و محتواهای جمعیتی به کانال جهاد تبیین #جمعیت بپیوندید:
http://eitaa.com/jamiyat
@entekhab_t_masiri👌✅
🔴 چرا عدالت آموزشی خیلی اهمیت دارد؟
[به بهانه پته آموزشی، طرح جدید دولت درباره آموزش و پروش]
1⃣: در مساله آموزش و پرورش قبل از مقوله تربیت باید تکلیف جایگاه مدرسه را به لحاظ "اقتصاد سیاسی" مشخص کرد. مدرسه را سه جا میشود تعریف کرد ۱: نهاد اجتماعی، یک فرآیند کاملا مردمی که در دورههایی ما در ایران به عنوان مکتبخانه یاد میکنیم ۲: دولت، که بعد از دوره تاسیس آموزش و پرورش مدرن ایجاد شد. بر اساس قانون اساسی ما اصل ۳۰ امر آموزش( مدرسه) ذیل دولت تعریف میشود ۳:بازار، که با شروع سیاستهای نئولیبرالیسم در ۱۹۶۰ در جهان رقم خورد. در این نگاه آنچه وظیفه دولت و حق مردم بود کم کم تبدیل به کالا و بازاری شد مثل بهداشت، آموزش، امنیت و...مدرسه به عنوان پلتفرم آموزش در این دوره به مناسبات بازار وارد شد و آموزش عمومی که قبلا حق مردم بود بر عهده دولت یا در نهاد اجتماعی با اقتصادهای تبرعی و... قرار داشت، به صورت ساختاری به یک کالای سرمایهای مبدل شد که کاملا قابل خرید و فروش بود!
2⃣: عدالت اجتماعی سه ساحت دارد
الف: فرصتها
ب: منابع و امکانات
ج: توزیع درآمدها
عدالت در توزیع فرصتها به این معناست که فرصتهای عمومی برای رشد باید به طور برابر در اختیار همه باشد لذا عدالت در این ساحت چون فرصتهای اولیه حاصل دستاورد کسی نیست به معنای برابری است. عدالت آموزشی اگر چه شامل هر سه ساحت میشود ولی بخش اصلی آن این بخش از عدالت است. اصل ۳۰ قانون اساسی که خروجی فتوای جمعی جمع زیادی از فقهاست برای تامین عدالت آموزشی است که فرصت آموزش با کیفیت را حق همه مردم و بر عهده دولت قرار داده است.
3⃣: آموزش وقتی از حق(حق فرصت رشد تحصیل)که بر عهده دولت است تبدیل به کالای سرمایهای شدو مدرسه از نهاد دولت به نهاد بازار منتقل شد این ساحت از عدالت به حاشیه میرود یعنی فرصت پیشرفت که قرار بود عمومی باشد حالا پولی میشود. طبیعتا فقرا در دهکهای پایین به خاطر نداشتن پول از این حق آموزش با کیفیت بازمیمانند و آموزش عملا تبدیل به یک کالای طبقاتی میشود وقتی فرصتهای اولیه آموزش نابرابر توزیع شد؛ در ادامه تحصیل در دانشگاهها و رشتههای برتر برای گروه خاصی میشود و در ادامه فرصتهای شغلی بالای جامعه مثل مدیران، پزشکان، وزرا و...همه برای یک طبقه خاص سرمایهدار میشود( آمار در ایران کاملا این مساله را تایید میکند، ۶۷٪ پنج دانشگاه برتر از سه دهک بالا و ۸٪ از سه دهک پایین!، ۵۰٪ درصد ورودی دانشگاه شریف در رشتههای فنی از دهک ۱۰[پولدارترین افراد جامعه]، ۸۴٪ ورودی پزشکی از سه دهک بالا ۸،۹،۱۰ و...)
4⃣: خروجی مساله کالایی شدن آموزش که بواسطه خصوصی سازی آموزش رقم میخورد تبعات بسیار وحشتناکی برای جامعه دارد. با این وضعیت در دهه آینده بسیاری از مدیران میانی و به تدریج بالای حکمرانی و حتی نهاد علم برای طبقه سرمایهدار خواهد شد و سهم طبقات محروم در مناصب تاثیرگذار بسیار اندک خواهد بود! طبیعتا خروجی سیاستگذاری( مالیات، توزیع امکانات و...) مدیرانی که از طبقه سرمایهدارند عموما ضد طبقات محروم خواهد بود و عدالت در دو ساحت دیگر را با چالش مواجه میکند و این برای انقلابی که بر دوش طبقات محروم و مستضعفین به پیروزی رسیده بسیار خطرناک است. امروز لیبرالترین کشورها مثل آمریکا هم ترمز خصوصیسازی در آموزش را کشیدند. از وجوه مشترک کشورهای موفق در امر آموزش مثل کشورهای اسکاندیناوی این است که اجازه ندادند آموزش به نهاد بازار منتقل شود و دولتها وظایفشان را کاملا برعهده گرفتند. در این کشورها آموزش کاملا دولتی است.
5⃣ دولت سیزدهم که با شعار عدالت و مردمی بودن سر کار آمد قرار شد با توجه به هزینههای کمرشکن مدارس غیرانتفاعی برای طبقات پایین و اجرای اصل ۳۰ قانون اساسی و تحقق کامل عدالت آموزشی به سمت تحول و کیفیت بخشی مدارس دولتی حرکت کند اما اخیرا طرحی به عنوان #پته_آموزشی نوشته شده و آقای رئیسی هم امضا و ابلاغ کردند! ایده پته آموزشی برای فریدمن تئورسیون لیبرال است که بنا بر شواهد جهانی و نظر کارشناسان خروجی آن عملا کمرنگ کردن نقش دولت در وظایف خود در آموزش و پرورش و سپردن مدرسه به نهاد بازار است!(نقد فنی)
مساله مردمیسازی آموزش هم اگر ملاحظاتی که گفته شد رعایت نشود عملا مدرسه از ذیل دولت خارج و وارد بازار میشود.
◀️ بارها این نکته تاکید شده که سرمایهداری یک پدیده کاملا پیچده و به تعبیر شهید مطهری راس مسائل مستحدثه است لذا اگر از طرفی بر مبانی اسلامی مسلط نباشیم و از سمت دیگر بازی سرمایهداری و ورژنهای نو آن را دقیق نشناسیم با عناوین زیبا مثل کار تربیتی یا مردمیسازی در بازی سرمایهداری قرار میگیریم و تحقق عدالت که مهمترین وظیفه حکومت است را به دست خودمان عملا به حاشیه میبریم.
محمد امین رضایی
🔴منبر برای تبلیغ کالای ایرانی👌👌
📸تصویری از شهید نواب صفوی در مسجد فخریه در حال معرفی محصولات ساخت داخل کشورمان
▪️ خیلیها پا منبریاش بودند. خیلیها از راه دور و نزدیک میآمدند مسجد بنشینند پای سخنرانیاش. آن روز حرفهایش با روزهای دیگر فرق داشت. ایستاده بود پشت بلندگو چراغ را گرفته بود توی دستش. میچرخاند و تعریفش را میکرد و با آب و تاب میگفت «مردم ببینید، ساخت کشور خودمونه.»
▪️طلبه بود. مبارز بود. انقلابی بود. دلش میسوخت. میدانست کلی کارگر عرق ریختنداند تا همین یک چراغ ایرانی ساخته شده. دلش میخواست هر طور شده کمک کند مزد زحمتشان را بگیرند💯
▪️ او ۶۰ سال پیش و در زمان طاغوت پهلوی بینشی داشت که اکنون بسیاری از مدیران کشور و حتی بزرگان حوزه علمیه ندارند. مبلغان، علما، دفتر تبلیغات، ائمه جمعه و مراجع معظم تقلید، چقدر به وظیفه خود در تبلیغ امر #مقدس تولید ملی عمل کرده اند. طلاب، چند منبر برای حمایت از تولید ملی رفتهاند؟ آیا ادله فقهی و قرآنی استقلال اقتصادی از حجیت ساقط شده است؟!!
⏪متاسفانه شهید نواب صرفا بعنوان قاتل برخی از سران پهلوی شناخته شده است حال انکه فدائیان اسلام اساسا یک جریان فرهنگی بود نه چریکی. گرچه مورد سوء استفاده جریان ملی گرا واقع گشت..
@entekhab_t_masiri👌✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 کاش صدا و سیما این ویدئوهای براندازا رو منتشر کنه
مردم باید بدونن توی این روزهای سرد این ها چطور دارن خیانت میکنن
در حد توان باید انتشار بدیم این ویدئوها رو
✍ علی بیطرفان
@entekhab_t_masiri👌✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امیرعبداللهیان: میخواهیم ۳ بازارچه در مرز ایران و ترکیه ایجاد کنیم
🔹باید حقآبه تاریخی، عرفی و زیستمحیطی مناطق پاییندستِ رودخانه ارس بهصورت کامل رعایت شود. در منطقه قفقاز نباید تغییری در مرزها به وجود بیاید.
🔸وزیر خارجه ترکیه: راههای رسیدن به تجارت ۳۰ میلیارد دلاری بین ایران و ترکیه را بررسی کردیم. اردوغان بر فراهم کردن مقدمات سفر رئیسجمهور ایران به ترکیه تأکید دارد. معتقدیم تحریمهای یکجانبه علیه ایران بیفایده است.
@Farsna
@entekhab_t_masiri👌✅
9.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥امام خامنه ای : در جریان حادثه میکونوس کشورهای اروپایی سیلی سختی خوردند !
🔺سخنان امام خامنه ای در مورد حادثه میکونوس و رفتن سفرای کشورهای اروپایی از ایران !
🔹به تازگی چندین کشور اروپایی در اعتراض به اعدام جاسوس انگلیسی سفرای خود را فرا خوانده اند !
@entekhab_t_masiri👌✅
انگلیس سن بازنشستگی زنان رو 6 سال افزایش داد : بله، زن زندگی آزادی :)))
💬 🇮🇷 Mehdi