🔴 لیبرال ها هنوز هم شهید بهشتی را ترور میکنند....
آنها که شهید بهشتی و یارانش را ترور فیزیکی کردند اکنون در قلب اروپا و در مهد لیبرالیسم زندگی میکنند.
همفکران آنها همین اساتید و کارشناسان لیبرالی هستند که سالهاست در قلب دانشگاه ها و نظام برنامه ریزی کشور حضور دارند و هیچگاه اجازه ندادند که اندیشه های امثال شهید بهشتی در جمهوری اسلامی اجرایی شود و هنوز هم دارند ایشان را ترور شخصیتی میکنند....
ضرورت غبارروبی از فصل اقتصادی قانون اساسی
🔺در مناظره درخشان - غنینژاد، ضرورت بازخوانی و بلکه غبارزدایی از فصل اقتصادی قانون اساسی یعنی مواد ۴۳ تا ۵۵، با نگاه انقلابی و عدالتگرا آشکار شد.
🔻دیگر نباید شاهد تداوم الگوهای شکستخوردهای چون خصوصیسازی رفاقتی باشیم و آنوقت بانیان وضع موجود، بجای توضیح درباره نسخههای عملشدهی خود، به اصول عملنشدهی قانون اساسی در اقتصاد، بتازند و الگوی ابداعی و زمینماندهی انقلاب یعنی اقتصاد مقاومتی را مارکسیستی بدانند و باز هم انقلابیون را در میدان حکمرانی و اجرا خلع سلاح کنند.
🔹 در کنار اصل ۴۴، باید سیاست کلی اصل ۴۳ در اقتصاد مردمی و اصل ۴۵ در انفال و قوانین دائمی آنها هم تدوین و تصویب شود.
@dr_izadkhah
🔴 مقایسه ۱۲ خط و ۱۲ سال!
🔺 روز ۲۶ خرداد ۵۸، امام خمینی فرمانی شفاهی صادر کرد و از فردایش یعنی ۲۷خرداد، جهادسازندگي تشکیل شد. این فرمان شاید ۱۲خط بیشتر نبود.
🔹 نوروز ۸۹، رهبر انقلاب، فرمان جهاد اقتصادی را صادر کرد و از آن سال، مرتبا بر اقتصاد مقاومتی، جهش تولید، مردمیسازی اقتصادی و... فرمان میدهد.
🔘 چرا اجرای فرمان ۱۲ خطی امام، حتی ۲۴ ساعت به تاخیر نیفتاد.
اما تحقق فرمان جهاد اقتصادی رهبر انقلاب، ۱۲ سال است که انتظار میکشد؟!
28.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧐ما چه میکنیم و خارج از مرزهای ایران چه؟
ببینید #سیده_شهلا تو خونهاش با بچههای همسایه چه مراسمی برای میلاد امام خامنهای گرفته.
❤️ این عشق و اعتقاد تو اوج خفقان و بگیر و ببر خاموش که نمیشه شدتم میگیره چون برخواسته از اندیشه مقاومته.
📌مراقب اندیشهها و اعتقاداتمون باشیم.
#امام_زمان
#لبیک_یا_خامنه_ای
________
low.mp3
21.34M
🎧 بشنوید
صوت کامل مناظره پرفسور مسعود درخشان و دکتر موسی غنینژاد
موضوع: تاملی در باب نظام اقتصادی ایران
◽️ دوشنبه ۴ اردیبهشت ١٤٠١
13.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تا فکر شما مستقل نباشد، کشور شما مستقل نمیشود.
✅ به خودمان باور داشته باشیم.
💢 میخواستند کاری کنند استعداد ایرانی به کار نیفتد.
گفتگوی خبرگزاری بسیج با یک بانوی کارگر بسیجی:
📌خرید کالایِ ایرانی به جای کالای خارجی از آرزوهای یک کارگر است
🔹فاطمه روستارفیع گفت: آرزویم این است که تمام محصولاتی که نیازداریم را بتوانیم در داخل کشور خودمان باکیفیت بالا وخوب تولیدکنیم تادر فروشگاهها بهجای خرید کالای خارجی دنبال کالای باکیفیت ایرانی باشیم.
🔹در حقوق کارگری برکت وجود دارد، چون اگر برکت نداشت زندگی با همه سختی هایش با حقوق کارگری پیش نمی رفت و من هم برکت حقوق کارگری را در زندگی خود دیده ام.
🔹 تولید داخلی کشور دست کارگران است، اگر کل کشور کارفرما باشند هیچ تولیدی نخواهیم داشت، این کارگران هستند که با سرمایه کار آفرینان صنایع را رو به جلو پیش میبرند و باید مورد توجه بیشتر قرار بگیرند.
🔗لینک خبر🔗
🔷
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای منتظری
با دلی پر خون و قلبی شکسته چند کلمهای برایتان مینویسم تا مردم روزی در جریان امر قرار گیرند. شما در نامه اخیرتان نوشتهاید که نظر تو را شرعاً بر نظر خود مقدم میدانم؛ خدا را در نظر میگیرم و مسائلی را گوشزد میکنم. از آنجا که روشن شده است که شما این کشور و انقلاب اسلامی عزیز مردم مسلمان ایران را پس از من به دست لیبرالها و از کانال آنها به منافقین میسپارید، صلاحیت و مشروعیت رهبری آینده نظام را از دست دادهاید.
(صحیفه امام خمینی - جلد 21 - صفحه 330 )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸بارسلونا دولتیه یا خصوصی؟
🔹رئال مادرید دولتیه یا خصوصی؟
🔸استقلالوپرسپولیسراچکارکنیم؟
🔹هفت تپه را چکار کنیم؟
🔸ایدههای شما کجا اجرا شده؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چطور ارسال پیام از یک پیامرسان داخلی به پیامرسان دیگر را فعال کنیم
#رفراندوم! فقط برای ایران!
قانون اساسی آمریکا را جیمز مدیسون نوشت و در تاریخ ۱۷ سپتامبر سال ۱۷۸۷ میلادی، ۳۷ نفر از برده داران، ملاکان و سران ارتش آمریکا آن را امضا کردند.
قانون اساسی را در آن زمان، نمایندگان مردم ننوشتند و جلسات تدوین آن غیرعلنی و بسیار سری بود و به همه پرسی مردم نیز گذاشته نشد.
در تدوین قانون اساسی، گروه های مختلف از جمله زنان، اقشار کارگر و افرادی از ادیان دیگر مطلقا حضور نداشتند که در تدوین قانون اساسی سهیم باشند یا به آن رای دهند.
زن ها نه تنها در تدوین قانون اساسی شرکت نداشتند بلکه بر اساس همان قانون تدوین شده، حق رای نیز نداشتند. آنها ۱۳۳ سال پس از تدوین قانون اساسی اجازه یافتند تا در انتخابات شرکت کنند و آرای خود را به صندوقهای رای بیندازند.
این ۳۷ امضا کننده از مجموع ۵۵ نفری بودند که خود را نماینده های ۱۱ ایالت مستعمره نشین انگلیس میخواندند. در حالی که اولا آن افراد توسط مردم انتخاب نشده بودند و جمعیت آن ایالات در آن زمان ، تقریبا ۴ میلیون نفر بوده، دوما آن ۱۱ یا ۱۲ ایالت، ۲۰٪ از ۵۰ ایالت فعلی آمریکا را شامل می شوند و ۸۰٪ ما بقی نادیده گرفته شده اند.