امام خامنهای:
«تذکر دادهام. آن کسانی که این کارها را میکنند، اگر واقعاً حزباللّهی و مؤمنند، خب نکنند. میبینید که تشخیص ما این است که این کارها به ضرر کشور است، این کارها به نفع نیست. با احساساتشان راه بیفتند اینجا، آنجا، علیه این شعار بدهند، علیه آن شعار بدهند؛ این شعاردادنها کاری از پیش نمیبرد. این خشمها را، این احساسات را برای جای لازم نگه دارید...»
📌 آن که رئیس جمهور خواهد شد!
▪️آنها که تصور می کنند تا چند روز دیگر پزشکیان رئیس جمهور خواهد شد سخت در اشتباهند! چون پزشکیان نه تنها ایده والگوی مشخصی برای اداره کشور ندارد بلکه درک و تصور او از اداره کشور و جایگاه ریاست جمهوری و اختیارات و مسئولیتهای آن غیرواقعی و تخیلی است ! حوصله مطالعه و کسب اطلاعات در این عرصه را هم ندارد.
▪️پزشکیان نه مانند خاتمی اهل نظر و اندیشه است و نه مثل رفسنجانی و احمدی نژاد شخصیتی مدیر و قدرت طلب ! او حتی مانند روحانی، سیاست باز و سیاسی کار هم نیست!
▪️نگاه پزشکیان به سیاست و اداره کشور بسیار عامیانه و معمولی است و نه می تواند و نه مایل است از پیچیدگی های حکمرانی درک درستی داشته باشد! او حتی با وجود چهار دوره نمایندگی مجلس ( و یک دوره نایب رئیسی مجلس) توانایی و تمایلی به انجام وظایف نمایندگی هم نداشت و به گواهی برخی از نمایندگانی که در مجالس مختلف با او همکار بوده اند از انجام بسیاری از مسئولیتهای نمایندگی شانه خالی می کرد.
▪️ و دقیقا به علل فوق ، اصلاح طلبان او را گزینه ای مطلوب برای ریاست جمهوری دانسته و با هدف بازگشت به قدرت ،گرد او جمع شده و برایش تبلیغات کردند. طرح اصلاح طلبان برای دولت پزشکیان از این قرار است :
▪️پزشکیان در ظاهر رئیس جمهور خواهد بود و برخی از وظایف تشریفاتی و نمایشی رئیس جمهور را انجام خواهد داد اما در عمل،قدرت میان طیفهای مختلف اصلاحات تقسیم خواهد شد و ریاست جمهوری بنام پزشکیان اما به کام قدرت طلبان اصلاحات خواهد بود!
▪️ ریاست جمهوری پزشکیان،سفره گستره قوه مجریه را دو دستی تقدیم تشنگان قدرت خواهد کرد و آنها بدون مزاحمت یا دخالت رئیس جمهور، هر چه بتوانند انجام خواهند داد و هر چه اراده کنند را خواهند بلعید و البته طوق مسئولیت و پاسخگویی را بر گردن پزشکیانِ بی خبر و ساده دل خواهند انداخت و هزینه های تخلفات و منفعت طلبی هایشان را به حساب پزشکیان واریز خواهند کرد !
▪️ در عمل، سکان ریاست جمهوری به دستِ تازه بدوران رسیده ها و نسل میانی اصلاحات خواهد افتاد،بدون آن که مسئولیت،پاسخگویی،عواقب و پیامدهای منفی آن را پذیرفته و برعهده گرفته باشند!
▪️ نشانه های این روند خطرناک و فاسد در شکل گیریِ کمیته هایِ سهم خواهی و تقسیم قدرت به مدیریت ظریف و با مشارکت سیاسی کاران حرفه ای جبهه اصلاحات به وضوح قابل مشاهده است!(روندی که حتی داد بهزاد نبوی را هم درآورده است!)
▪️به همین دلیل،"دولت آینده" خطرناک ترین و آشفته ترین دولت جبهه اصلاحات خواهد بود چون رئیس جمهور آن،تسلطی بر زیر مجموعه خود نخواهد داشت و مدیران دولت هم از رئیس جمهور حساب نخواهد برد و تمکین نخواهد کرد!
▪️ راهکار مقابله با این وضع نامطلوب،ورود جدی، هوشمندانه و بی تعارف مجلس به مقوله رای اعتماد به وزرا است و در این مسیر مسئولیت اصلی بر دوش نمایندگان انقلابی و متعهد مجلس است.نمایندگانی که مانع تکرار خطای نابخشودنی مجلس نهم در دادن رای اعتماد کامل به کابینه پر مسئله و مشکل ساز حسن روحانی باشند.
✍🏻 محمد صادق کوشکی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بذرپاش: در دولت روحانی میانگین پروانه ساختمانی در بافت فرسوده سالانه ۴۷ هزار واحد بود که در دولت فعلی به ۹۴ هزار واحد رسیده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴امتیاز اقلیتهای مذهبی در ایران
🔺اگر میخواهید بدانید جمهوری اسلامی چه امتیازاتی را به اقلیتهای مذهبی داده است ؟
🔺اگر میخواهید بدانید چرا اقلیتهای مذهبی هرگز از ساختارهای حکومتی در ایران ناراضی نشدهاند؟
◀️حتما این کلیپ را مشاهده فرمایید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑رهبر انقلاب : من هر چه فکر میکنم خواص مقصرند...
#امام_حسین
.
♻️ شعاردهی علیه ظریف در نماز جمعه از زاویه دیگر! چه کسی نفع میبرد؟!
👈 کانال حمید رسایی: @rasaee
🖊مهدی جمشیدی
۱. موضع اخیر محمدجواد ظریف در رسانۀ ملی که در آن، سخن از ضریبدهی به غیرشیعیان در امر حاکمیّت به میان آورد، شاهدی دیگری بر رویکرد ساختارشکنانۀ لیبرالهای مذهبی است. چیزی شبیه همین موضع در دولت پهلوی نیز به وقوع پیوست و قرار شد بر اساس مصوبۀ دولت، زینپس هر یک از نمایندگان، به کتاب مقدس خودش قسم بخورد؛ طرحی که در ظاهر، موجّه به نظر میرسید، اما امام خمینی، آشکارا و قاطع در برابر آن ایستاد و آن را نقطۀ آغاز «از رسمیّت انداختن مذهبِ رسمی کشور» دانست. در حقیقت نیز، دولت پهلوی، چنین سودایی در سر داشت و میخواست با تکثّر دینی در لایۀ سیاسی و حاکمیّتی، اسلام را تحقیر و تضعیف کند و تفوّق و تسلّط را از آن سلب نماید. مخالفت بنیانیِ امام خمینی با این طرح، یکی از ریشههای شکلگیری انقلاب اسلامی بود. امروز نیز بهجای «سیاست هویّت»، رهیافت مقابلش که «سیاست تمایز» است، در دستورکار قرار گرفته و لیبرالهای مذهبی تلاش میکنند، وجهِ دینی و شیعیِ جمهوری اسلامی را هرچه بیشتر، کمرنگ و رقیق سازند. در واقع، امر دینی در ساحت رسمی، در حال ازدسترفتن و خنثیشدن است و دیانت، در نقطۀ «بازگشت به حریم خصوصی» قرار گرفته است. سکولاریسم، در چنین فضا و موقعیّتی، جان میگیرد و معنا پیدا میکند.
۲. در ایران، هیچگاه شکاف دینی و مذهبی، فعّال و مؤثر نبوده و چنین نیست که این رویکردِ لیبرالهای مذهبی، پاسخی به تضادها و اصطکاکهای برانگیخته و تشدیدشدۀ دینی و مذهبی باشد، بلکه مسأله این است که توقع و نارضایتی، از سوی لیبرالهای مذهبی در این لایهها، ایجاد و تقویت میشد. جامعۀ ایران، وجهِ غالبِ شیعی داشته و این وجه، طبیعی و خودجوش بوده و از متن یک انتخاب اجتماعیِ وجدانی و ارادی برخاسته است. در دورۀ پس از انقلاب نیز بر اساس همین وضع اجتماعی، حاکمیّت و نیروهای سیاسی آن، صورتبندی شد. در طول دهههای گذشته نیز اتفاق جدیدی رخ نداده است، جز اینکه لیبرالهای مذهبی در برهههای انتخاباتی و با هدف جذب آرای لایههای دینی و مذهبی، «حس محرومیّتِ سیاسی» را در آنها دمیدهاند و وعدههای ساختارشکنانه دادهاند. تعبیر ساختارشکنانه، بدین جهت است که اینان، نظم سیاسیِ کنونی را برنمیتابند و میخواهند نسبتهای متفاوت و برونگرایانهای در آن به وجود بیاورند. آنچه که لیبرالهای مذهبی در سر دارند، این است که در بلندمدّت، از «نظم سیاسیِ جمهوری اسلامی» به سوی «نظم سیاسیِ لبنان» حرکت کنند و به بهانۀ تکثّر و تعدّد مذهبی و دینی، حاکمیّت را متناسب با وضع اجتماعیِ خیالیِ خویش، بازصورتبندی نمایند. به باور اینان، اگر حزبالله در لبنان، یک اقلیّت سیاسی و دینی است، اکنون نظام جمهوری اسلامی نیز در چنین موقعیّتی قرار گرفته است و باید برای جلوگیری از تضادها و اصطکاکهای مذهبی و دینی، داوطلبانه به سوی قدرتدهی به نیروهای مذهبی و دینی دیگر برود. این در حالی است که نه جامعۀ ایران و نه جمهوری اسلامی، هیچیک شباهتی با آنچه که در لبنان میگذرد، ندارند و کاربست منطق سیاسیِ لبنان در ایران، تنازل و تقلیل موهوم است. در ایران، اکثریّت مطلق از آنِ شیعیان است و پیروان مذاهب و ادیان دیگر نیز، وضع سیاسی را موجّه میدانند و اگر لیبرالهای مذهبی، «تحریکگری سیاسی» را کنار بنهند، ضرورتی برای تغییر عاملیّتی در نظام سیاسی وجود نخواهد داشت.
۳. نظریۀ دولت وحدت ملّی، مبتنی بر پیشفرضهای ناصوابی دربارۀ جامعه و حاکمیّت در ایران است. نخستین خطا این است که جامعۀ ایران، دچار قهر و گسست و شکاف شده است و راه علاج آن نیز این است که دیگریها و اغیار، به حاکمیّت راه یابند. در نظر آنها، ما با یک جامعۀ بهشدّت متکثّر و ناهمساز و چندپاره و تکهتکه روبرو هستیم که دیگر نمیتوان پیرامون روایتهای حاکمیّتی و رسمی، آنها را در کنار هم نشانید، بلکه باید قدرت را توزیع و تقسیم کرد و به هر یک از لایهها، نصیب و بهرهای از قدرت اعطا نمود. اینان از وحدتِ ازدسترفته سخن میگویند و راهحلشان نیز بازآرایی ساختار سیاسی است. این فهم غلط از وضع اجتماعی، «گرۀ اجتماعیِ خیالی» را به «گرۀ سیاسیِ واقعی» تبدیل میکند و بیثباتی و عدمتمرکز و حس محرومیّتِ فزاینده میآفریند. وحدت ملّی، یک سخن غلطانداز برای پنهان نگهداشتن طرحی است که در آن، تشیع بهتدریج از «اعتبار» و «تفوّق» تهی میشود و در عرض ادیان و مذاهب دیگر مینشیند و در نهایت نیز، دین به «متغیّر بیمنزلت» در سیاستِ نظام جمهوری اسلامی تبدیل خواهد شد. این مرحلۀ پایانی، همان «سکولاریسم» است که اگر طرح اینان به جریان افتد، چهبسا در کمتر از یک دهه، تحقّق یابد.
بصیرت سیاسی یک انقلابی
. ⭕️ مخازن نفت شهر الحدیده در یمن هدف جنگنده های صهیونیست قرار گرفت.
عرض کرده بودم صهیونیست ها هر حمله به خاک خودشون رو با شدت فراوانی پاسخ میدن
🔺🔺🔺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مدافع حرمی که از ۵۰۰ روز پیش اسیر آمریکاست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کوچکزاده، نمایندۀ مجلس: با ظریف نمیتوان کشور را به وحدت رساند
🔹آقای رئیسجمهور منتخب، شما دعوت به وحدت میکنید ولی نمیشود با سمبل اختلاف و نفاق در کشور یعنی محمدجواد ظریف این مملکت را به وحدت رساند.
🔹ظریف در کارگروهایش آدمهایی که اصل روحانیت و جمهوری اسلامی را نفی میکنند قرار میدهد که وزیر به مجلس معرفی کنند.
🔹امیدوارم این اتفاق نیفتد ولی این مسیری که شما میروید به آنجایی که باید باشد، نیست.
@Farsna
⭕️ ما قبلا کانال فردی رو تبلیغ کردیم با نام داداش کوچیکه که اسمشون ابوالفضل وافی هست
ایشون نقدهایی رو اخیرا به استاد پناهیان کردند که اکثرشون درست نیست. ایشون مطالب استاد پناهیان رو درست گوش نکردند و نقدهاشون یه طرفه به قاضی رفتن هست
برای همین مباحث ایشون رو تایید نمیکنیم
🔺 هر کسی میخواد قضاوت درستی در مورد صحبتای استادپناهیان داشته باشه حتما حتما باید صحبتای امسالشون رو با دقت گوش بده
کسی که گوش نده و فقط 4 تا کلیپ از ایشون ببینه معلومه قضاوت درستی نخواهد کرد
1403.04.16-Panahian-ImamSadeghUni-EnhetateMotehajerane...-01-32k.mp3
12.31M
🔉 انحطاط متحجّرانه؛ انعطافپذیری متفکّرانه
📅 جلسۀ اول | ۱۴۰۳/۰۴/۱۶
هر روز یه جلسه ش رو میذارم لطف گوش بدید تا با نگاه درستی قضاوت کنیم.
آدم نمیتونه حرف یه نفر رو اصلا گوش نده و بعد بیاد نقدش کنه
❌❌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فوری / توصیه های مهم و جدی رهبر انقلاب به رئیس جمهور و منتخب و مجلس درباره انتخاب اعضای دولت جدید و رای اعتماد به آنها
رهبر انقلاب شاخصه های خود برا سکانداران دولت آینده را بیان کردند.
زین پس این شاخص ها پیگیری خواهد شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴خدمات #شهید_رئیسی: امروز؛ راه اندازی قطار کانتینری ایران- چین در بندر خشک آپرین
🔺️آئین راهاندازی قطار کانتینری دو سر بار ایران- چین و چین- ایران در بندر خشک آپرین اسلامشهر برگزار شد.
حمله پهپادی یمن به تل آویو بر اساس یک اراده راهبردی شکل گرفت
پاسخ اسراییل به یمن نیز ایده آل جبهه مقاومت است
ایجاد توازن قوا در فرضیه جنگ مستقیم لبنان و اسرائیل و تعدیل توان نظامی اسرائیل در دو جبهه لبنان و یمن بسیار ضروری است
خلق بازی هسته های مقاومت بسیار دقیق است
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
رهبر انقلاب امروز با صراحت تمام پاسخ چه کسانی را دادند.
جامعه فساد زده از بالا باید درست شود یا از پایین؟
🔸معمولا فساد از «خواص» شروع میشود و به «عوام» سرایت میکند و صلاح، برعکس از «عوام» و تنبه و بیداری آنها آغاز میشود و اجبارا «خواص» را به صلاح میآورد، یعنی عادتا فساد از بالا به پایین میریزد و صلاح از پایین به بالا سرایت میکند.
🔹روی همین اصل است که میبینیم امیرالمؤمنین علی(ع) در تعلیمات عالیه خود، بعد از آنکه مردم را به دو طبقه «عامه» و «خاصه» تقسیم میکند، نسبت به صلاح و به راه آمدن خاصه اظهار یأس و نومیدی میکند و تنها عامه مردم را مورد توجه قرار میدهد.
🔸این، فکر غلطی است از یک عده طرفداران اصلاح که هروقت در فکر یک کار اصلاحی میافتند، «زعماء» هر صنف را در نظر میگیرند و آن قلههای مرتفع در نظرشان مجسم میشود و میخواهند از آن ارتفاعات منیع شروع کنند.
🔹تجربه نشان داده که معمولا کارهایی که از ناحیه آن قلههای رفیع آغاز شده و در نظرها مفید مینماید، بیش از آن مقدار که حقیقت و اثر اصلاحی داشته باشد، جنبه تظاهر و تبلیغات و جلب نظر عوام دارد.
استاد مطهری، مقدمه کتاب داستان راستان
زادبر
در طول سال تعداد روزهای کمی پیدا میشود که در هلند باران نبارد به طوری که مردم از باران و هوای ابری متنفرند و اگر روزی آفتابی باشد حس خوشحالی و جشن دارد و مردم به جای سلام و خداحافظی میگویند از آفتاب لذت ببر. یا مثلا اگر یک روز آفتابی باشد روز بعد از هم میپرسند دیروز چه برنامهای ریختی که از آفتاب لذت ببری.
این از حجم بارانی که میبارد. خود هلند هم که با دریا و اقیانوس احاطه شده است و در شهرهای مختلف هلند هم که قدم به قدم رودخانه است. با وجود همه اینها شرکت تأمین کننده آب مرتب در تمام طول سال ایمیل میزند و مردم را دعوت به صرفه جویی بیشتر در مصرف آب میکند.
در ایمیل اخیرش نوشته: پوست سالمتر با دوش گرفتن کمتر و توصیه میکند که مثلا به جای هر روز دوش گرفتن یک روز در میان دوش بگیرید تا هم پوست سالمتری داشته باشید و هم در مصرف آب صرفه جویی کنید.
توصیههای قبلی در ایمیل های قبلی:
- دوش گرفتن هلندیها به طور متوسط ۸ دقیقه طول میکشد. اگر به جای ۸ دقیقه در عرض ۵ دقیقه دوش بگیرید بسیار در مصرف آب صرفه جویی میشود.
- دوش نگیرید و از دستمال شستشو برای خوشبو شدن استفاده کنید . به این ترتیب در مصرف آب و محصولات مراقبتی مانند شامپو و ژل دوش صرفه جویی می کنید. برای پوست شما نیز بهتر است.
- از سر دوش کم مصرف استفاده کنید . چنین سر دوش هوشمندی بدون اینکه متوجه شوید به سرعت نیمی از آب را ذخیره می کند
- شدت آب را کم کنید و شیر را تا آخر باز نکنید.
- هنگام صابون زدن یا شستن موها شیر را ببندید.
- وقتی آب را باز میکنید تا گرم شود آب آشامیدنی زیادی هدر میرود. با گذاشتن یک سطل و جمع کردن آب، از آن برای آب دادن به گلها یا شستشوی توالت استفاده کنید.
اینها فقط نکات مربوط به دوش گرفتن بود و توصیههای دیگری درباره صرفه جویی در مصرف آب در ماشین ظرفشویی، لباسشویی، باغبانی، استخرهای خانگی و غیره هم دارد که میتوانید در آدرس زیر مطالعه کنید.(از مرورگر کروم استفاده کنید برای ترجمه صفحات به فارسی)
تازه هلند تحریم هم نیست، همه فناوریهای پیشرفته دنیا و انرژی هستهای هم دارد.
حالا ما چقدر باید در مصرف اب صرفه جویی کنیم؟ چقدر مردم یا مسئولان همدیگر را توصیه میکنند به صرفه جویی؟ چقدر به هم یا به کودکانمان آموزش میدهیم درباره راههای صرفه جویی؟
https://www.vitens.nl/Over-water/Water-besparen
@MojtabaInFrance
📨 :یکی از نتایج دیپلماسی فعال شهید رئیسی توافق راهآهن ایران و روسیه، برای صادرات مستمر روسیه به هند از مسیر ترانزیت ریلی ایران هست این اتفاق خوب از ۴٠ روز گذشته آغاز و تا بحال٩۵٠٠ تن زغالسنگ جابهجا شده ترانزیت به درآمدزایی و افزایش قدرت راهبردی کشور کمک میکنه
🗣: علی فرحزادی
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🔴کوچکزاده، نماینده تهران در صحن علنی مجلس: نمیشود با سمبل اختلاف در کشور یعنی محمدجواد ظریف این مملکت را به وحدت رساند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جزئیاتی از بازداشت و شکنجۀ مدافع حرم ایرانی توسط آمریکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قطار کانتینری دو سربار ایران-چین راهاندازی شد
🔹مدیرعامل راهآهن: هدفگذاری ما برای هفتهای یک قطار است که امید داریم با تثبیت این مسیر بهعنوان کریدور ریلی به روزی یک قطار برسیم.
🔹زمان سیر بار و کالا در قطاری کانتینربری یکسوم زمان کشتی است.
🔹با راهاندازی این قطار، فاز اول کریدور شرقی غربی چین-ایران-اروپا اجرا شد.
⭕️ برخی از دوستان شبهه ای رو در مورد صحبتای استاد پناهیان در بحث حزب و حزب گرایی مطرح میکنند.
🔶 در سال های قبل ایشون بحثی رو عنوان میکنن که حزب و حزب گرایی کار خوبی نیست. ولی در بحث امسالشون در حزب گرایی آقای جلیلی حمایت کردند.
این جریانش چی میشه؟
✅ ببینید آقای پناهیان از جنبه های مختلف مسائل رو مورد بحث قرار میدن.
بله حزب گرایی از این جهت خیلی بد هست که افراد داخل حزب آزاد اندیشی ندارند. یعنی برای انتخاب افراد مختلف به توانایی ها و صلاحیت های اون ها نگاه نمیکنند
بلکه فقط به این نگاه میکنن که ایا اون فرد از حزبشون هست یا نه! در هر صورتی از حزب خودشون دفاع میکنند و این برای کشور خیلی ضرر داره.
از یک جهت دیگه حزب و حزب گرایی خوبه. از این جهت که اگه یک رئیس جمهور یک حزب مومنانه داشته باشه اولا میتونن کاملا هماهنگ با هم حرکت کنند. افرادی هستن که سال های سال با هم کار کردند و با کار همدیگه آشنا هستند.
ثانیا اگه رئیس اون حزب اشتباه عمل کرد بقیه اعضای حزب باید اشتباهات اون فرد رو گردن بگیرند. نه اینکه اگه خوب شد بگن از حزب ما بود واگه بد شد بگن نه به ما ربطی نداره!
❇️ در واقع اگه حزب همراه با تقوای شدید باشه خیلی خوبه ولی اگه تقوا نباشه خیلی خطرناک هست.
این مورد رو ان شالله که دقت داشته باشید
🔴 اخیرا هم دو تا کلیپ همزمان پخش میشه. در یکی رهبر انقلاب میفرماید رئیس جمهور باید فردی انقلابی و کارامد باشه
در کلیپ بعدی صحبتای استاد پناهیان آورده میشه که میفرمایند دعوا رو سر مسائل ایدئولوژیک نبرید. ببریدش سر کارامدی.
🔺 اونوقت متاسفانه کانال جهش ایران که مربوط به حامیان دکترجلیلی هست برداشت و قضاوت غلطی راجع به این موضوع کردن و علیه استاد پناهیان نکاتی رو مطرح کردند.
🔺 این نکات حاصل متوجه نشدن اصل بحث هست. بنده این عزیزان رو ارجاع میدم به گوش کردن جلسه هشتم بحث امسال ایشون.
داستان چیه حالا؟ خیلی خلاصه عرض کنم.
❇️ ببینید استاد پناهیان نمیگن انقلابی بودن رئیس جمهور مهم نیست بلکه میگن "شما مراقب باشید که غربگرایان دعوا رو نبرن اون سمت".
اگه فضای انتخابات همه جا بحث فقط سر کارامدی باشه غربگرایان کاملا دستشون خالی هست و بازنده میشن
🔴 ولی اگه بحث رفت سر انقلابی گری، غربگرایان با دو تا شعار طالبان و گشت ارشاد مردم رو میترسونن و رای میارن ها!!!!
و اتفاقا دقیقا از همین ناحیه رای آوردند!
توی دعوای انقلابی و غیر انقلابی حتما ما شکست میخوریم ولی اگه فضای انتخابات روی کارامدی باشه ما حتما پیروز میشیم.
⭕️ پس مراقب باشیم که این موضوع در ذهن افراد ایجاد اشتباه نکنه. ما انتخابات امسال رو دقیقا به همین دلیلی باختیم که خیلی از مذهبی ها بیشتر روی این تاکید کردن که پزشکیان بی دینه ولی جلیلی خیلی انقلابی و با دین هست!
همین اشتباه کار رو تمام کرد...