فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📸 بدرقه رییسی از سوی مردم تاجیکستان در فرودگاه شهر تاریخی کولاب
1400-06-23_همایش علمی واکسیناسیون کرونا.mp3
26.18M
📢 صوت برنامه با موضوع:
«همایش علمی واکسیناسیون کرونا»
🔰 محمدعلی شکوهیانراد
متخصص مطالعات سایبرنتیک
1️⃣ مروری بر اسناد طرحریزی پروژهی کرونا توسط دشمن
2️⃣ اهداف دشمن در طرحریزی کرونا
3️⃣ پروتکلهای WHO، منشأ القاء واکسن کرونا
4️⃣ راه برونرفت از شرایط کرونا
💢 توجه ویژه❗️
بعضی دوستان چنین تصور دارند که هر موضوعی از جمله مسألهی کرونا، داروها و واکسنها آن از حیث علمی، تکوجهی است و فقط مرتبط با حوزهی پزشکی میباشد در حالی که عصر حاضر، عصر تلفیق علوم، مطالعات میانرشتهای و فهم مسائل بر اساس جریان اطلاعات است.
از این رو پیشنهاد میشود این سخنرانی و سایر مطالب کانال در موضوع کرونا بررسی شوند تا دیگر جنبههای مهم کرونا برای مخاطبان گرامی شفاف گردد.
📆 این برنامه مورخ سهشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ در شهر کرج برگزار شده است.
✍️مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
🔴🆕چند روایت جالب خبرنگار اعزامی شبکه خبر از تاجیسکتان
محمدرضا احمدی، خبرنگار اعزامی شبکه خبر به تاجیکستان برای همراهی رئیس جمهور و هیات همراه در صفحه اینستاگرام خود نکات جالبی را از این کشور مطرح کرده است که در ادامه خواهید خواند:
هرچقدر ما مشکل آب داریم اینجا کشور رودخانه هاست. البته به برق نیاز دارند.
به عُمر کاریم ندیدم مردم کشوری از دیدن ایرانی ها انقدر خوشحال شوند، از اهالی کوچه و بازار تا دولت مرد.
چقدر زبان فارسی اینجا مهجور مانده. عاشق فردوسی و سعدی اند اما رسم الخط و کتاب هایشان همگی سیریک و روسی است. اخیرا هم تَب انگلیسی نوشتن دارد باب می شود.
تاجیکستان می خواهد پیشرفت کند، از ساخت وسازهای دوشنبه می توان فهمید. ایران تقریبا به نسبت رقبایی مثل ترکیه و چین هیچ جایگاهی در این بازار ندارد.
از کابل اینترنت رایانه گرفته تا آب میوه ای که در پرس سنتر برای پذیرایی مهیا است، همگی "مِی دین" ترکیه است. تاجیک ها اما می گویند طعم غذا و ماکولات ایرانی را با هیچ چیز عوض نمی کنند. گله دارند بقالی هایشان چرا از کالای ایرانی خالی است.
بازار خودرو عجیبی دارد. از روسی گرفته تا چینی و حتی لاکچری های جنرال موتورز...با این کیفیت فعلی خودروهای داخلی قریب نیست جا باز کردن در دل این بازار... البته چندتایی سمند در دوشنبه رویت شد.
مجموعه "داچا"محل استقرارمان بود. نوساز و کلید نخورده به قول ما ایرانی ها. میگفتند به یُمن حضور شما این فاز را افتتاح کردیم. معماری و ستون هایش شبیه بناهای تاریخی اصفهان بود اما چینی ها ساخته بودندش...
عجیب اهل دیدن شبکه خبر اند. برایم عجیب تر این بود که اینجا شاید از محله خودمان هم بیشتر برنامه ها، خبرنگار و مجریان ایرانی را می شناختند. (باورش سخت اما واقعیست)
اتفاق خوب دیپلماسی عمومی سفر حضور برخی وزیران ازجمله آقای ضرغامی در دل کوچه وبازار شهر دوشنبه بود. بسیار ذوق زده بود و مشتاق برای توسعه گردشگری. ان شاالله این اشتیاق همیشگی باشد و سبب اجرایی شدن ایده ها...
وضعیت رایزنی فرهنگی (البته برمبنای چند ساعت حضور در سفارت و گپ و گفت با ایرانیان مقیم) چیزی شبیه به فیلم کتاب قانون است.
امامعلی رحمان به قول خودمان حسابی آقای رئیسی را تحویل گرفته و خوشحال است اولین سفر رئیسی به کشور اوست.
دانشگاهیان اینجا شاید از همه بیشتر مشتاق ایران اند. این رو می شد از تشویق بدون هماهنگی هنگام باخبر شدن از پیوستن ایران به سازمان همکاری شانگهای دید. و بسیار سپاس گذار از هدیه نانوفناورانه آقای رئیسی به دانشگاه ملی تاجیکستان.
آرام اند، مهربان و عاشق فرهنگ منطقه تمدنی ایران. امیدوارم از این جغرافیای دوستی و البته فرصت های بکر و ناب توسعه گردشگری و تبادل اقتصادی درست استفاده کنیم
1_1174608617.mp3
1.66M
🔴 وظیفه عماری در شرایط فتنه
📢 توصیه ویژه❗️
بیانات و تبیینات امام خامنهای در خصوص #شرایط_فتنهگون و نقش #عمارهای_جامعه در رفع فتنه
💢 کجا هستند اون کسانی که، اون شخصیتهای بزرگی که پیمان جانبازی بستند⁉️
أینَ عمار⁉️
🔶🔹 پینوشت:
باید به این بلوغ برسیم که تنها راه نجات از بلایای آخرالزمان، اطاعت فهیمانه از #ولایت است.
مادامی که حول امر ولی گرد نیاییم، اجتماع ما، #جماعت نخواهد شد که مشمول «یدالله مع الجماعة» گردد.
🔺دیروز رئیس جمهور کشورمان, #دکتررئیسی در سفر به تاجیکستان به مزار میر سید علی همدانی رفتند و ادای احترام کردند و فاتحه خواندند؛ اما میر سید علی همدانی کیست؟
🔹میر سید علی همدانی شاعر ایرانی قرن هشتم و از مبلغان عمده اسلام در کشمیر هند و از بزرگان سلسله کبرویه بود. بیش از ۱۱۰ اثر به وی منسوب است. از وی بعنوان «امیر کبیر» و «شاه همدان» نیز نام برده شدهاست. بنا به برخی تحقیقات سید روح الله خمینی از نوادگان وی میباشد.[ پدر وی حاکم همدان و از سادات حسینی بود. وی برای تبلیغ اسلام سفرهای دریایی و زمینی مختلفی انجام داد از جمله: حجاز و سایر نقاط عربستان مشهد، اغلب شهرهای آسیای میانه، قفقاز، آذربایجان، سریلانکا، تبت، اما مهمترین اثر وی در کشمیر ثبت شد است. وی دو بار طی سالهای به کشمیر سفر کرد و در محلهای بنام علاء الدین پوره در شهر سرینگر کنونی در کنار رودخانه جهلم مستقر شد. قطب الدین از سلسله شاهمیری بر آن منطقه حکومت میکرد. وی برای ساخت مدرسه دینی و کتابخانهای در این منطقه اقدام کرد و هزاران نفر بدست وی به اسلام وارد شدند. مهاجرت او و صدها تن دیگر از دروایش ایرانی پیرو او به کشمیر موجب انتقال هنرهایی ایرانی همچون شالبافی، بافندگی، سفالگری و خوش نویسی شد. وی به قصد حج از کشمیر خارج شده بود به دعوت حاکم پاخلی چند روزی آنجا اقامت گزید اما بدلیل بیماری در آنجا درگذشت. پیکرش را به ختلان (کولاب) جاییکه مسجد و مدرسه ای احداث کرده و به خاک سپردند. وی در کشمیر و تاجیکستان هواداران فراوانی دارد. لقب شاه همدان در کشمیر به وی داده شده است.
🌹 @Mazan_tanhamasir
#مطالبه
✅ چند ماه قبل امام خامنه ای ورود واکسن های آمریکایی و انگلیسی رو به کشور ممنوع کردند.
👈🏻 اما متاسفانه وزارت بهداشت به طور گسترده مشغول واردات انواع واکسن های آمریکایی و انگلیسی هست.
⭕️ اگر دوستان ولایتمدار اجازه میدهند سوال میکنیم که آیا این کار وزارت بهداشت دهن کجی و تمسخر امر ولایت فقیه نیست؟
💥 از همه دوستان ولایتمدار خواهشمندیم با مطرح کردن گسترده این مطالبه در سراسر کشور باز هم ولایتمداری خودشون رو اثبات کنند.
#نه_به_واکسن_آمریکایی
#نه_به_واکسن_انگلیسی
⭕️ کاهش موارد کرونایی از روز عاشورا در کربلا/ حدود یک هفته مانده تا اربعین، از دهم محرم تا دهم صفر گزارش موارد کرونایی روندی کاهشی را نشان میدهد.
✍ خطاب به پزشکان مؤمن و انقلابی، وقت آن نرسیده که ابعاد این موضوع را بررسی کرده و پاسخ شفافی به جامعه بدهیم که رابطه بین زیارت امام حسین و کاهش موارد ابتلا چه بوده است؟
💡 مردم حق دارند پاسخ به این سوال را بدانند حتی اگر جواب این باشد که هیچ رابطهای میان زیارت و موارد کرونایی وجود نداشته است.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
سلام و عرض ادب خدمت همه شما عزیزان 🌹
در رابطه با بحث واکسن چند تا نکته هست که به نظرم خوبه که گفته بشه.
⭕️ نکات مهم موضوع واکسن 1
🔶 با توجه به اینکه بحث واکسن یکی از چالش های مهم در فضای مجازی کشور هست چند نکته در این بحث قابل توجه هست:
🔺 اول اینکه اصل بحث واکسیناسیون یک موضوع علمی هست و خوب یا بد بودن اون رو باید متخصصین این بحث مشخص و اعلام کنند.
🔺 دوم اینکه طی سال های گذشته دستورات متناقضی در ستاد کرونا اعلام شده که لازم هست در این ستاد شفافیت صورت بگیره تا مشخص بشه که دستورالعمل های این ستاد خصوصا "کمیته علمی ستاد کرونا" چقدر مطابق با واقعیت بوده و ایا این ستاد تصمیمات خودش رو با استفاده از تجربه و نظر همه متخصصین میگیره یا صرفا با استفاده از تعداد محدودی پزشکان همیشگی وزرات بهداشت این تصمیمات اخذ میشه.
✅ سوم اینکه حق نقد و سوال باید برای همه متخصصین و پزشکان طب سنتی و مدرن به رسمیت شناخته بشه و وزارت بهداشت نباید خودش رو بی نیاز از نقد بدونه.
ضمن اینکه با توجه به نقدهای فراوانی که در چند سال گذشته نسبت به این ستاد شده هیچ وقت پاسخگویی مناسبی نسبت به این نقدها توسط ستاد کرونا صورت نگرفته و این ستاد عمدتا با استفاده از قدرت رسانه ای سعی بر خاموش کردن منتقدین داشته که این موضوع موجب نگرانی بخشی از نخبگان جامعه شده.
❇️ چهارم اینکه حمایت رهبر انقلاب از بحث ماسک و واکسن و سایر نظرات ستاد کرونا صرفا به عنوان "حمایت از نظر کارشناسی مسئولین وزارت بهداشت" هست و ابدا به معنای قطعی و غیر قابل تغییر بودن نظرات ستاد کرونا نیست.
طبیعتا ستاد کرونا معصوم نبوده و ممکن هست که در برخی مسائل دچار اشتباه شده باشه که رهبر انقلاب بارها طی تذکراتی خواستار یکپارچگی تصمیم گیری در این ستاد شده است.