#انچه_مجردان_باید_بدانند
🔵 زندگی مشترک موفق
پیش از ازدواج به دنبال زندگی #مشترک موفق باشید
حتی پیش از آن که بخواهید وارد یک زندگی مشترک بشوید، با #انتخاب های تان بر #موفقیت ازدواج خود تاثیر می گذارید. چنانچه ازدواج تان با معیارهای درستی باشد، #بهبود اوضاع در هر برهه ای از زندگی مشترک با سهولت بیشتری خواهد بود. اگر #هنوز ازدواج نکرده اید و می خواهید در آینده زندگی مشترک #رضایت بخشی را تجربه کنید، به نکات زیر توجه کنید.
1- تعریف خود را از زندگی مشترک موفق مشخص کنید
همه می خواهند که یک ازدواج موفق داشته باشند، اما زمانی که #واقعا ندانند چه می خواهند، چگونه به هدف شان برسند؟ ابتدا از زندگی #مشترک موفق برای خود یک تعریف و ملاک هایی روشن مشخص کنید، در #گام بعدی ملاک هایتان را با #همسر آینده خود به اشتراک بگذارید.
موفقیت مفهومی نسبی است. برای مثال ممکن است که شما موفقیت در زندگی مشترک را در رسیدن به #جایگاه مالی و اجتماعی با همراهی همسرتان در نظر بگیرید در حالی که فرد مورد نظر شما در #ذهن خود تعریف کاملا متفاوتی داشته باشد؛ مثلا ممکن است او بیش از هر چیز برای #پرورش فرزندانی سالم ارزش و اهمیت قائل باشد.
توجه داشته باشید که اگر #تعاریف شما و همسر آینده تان از یک زندگی موفق تفاوت زیادی داشته باشد یا با یکدیگر در #تعارض باشد؛ در آینده دچار مشکلات زیادی خواهید شد. زیرا مسلما دست یابی به اهداف متفاوت و #متعارض منجر به مسیرهای مختلفی خواهد شد.
2- در نظر گرفتن ویژگی های #روانی و سبک های شخصیتی
برای این که زندگی #مشترک تان از اختلاف، تعارض و عدم درک متقابل دور باشد، فردی را انتخاب کنید که از لحاظ #روانی و شخصیتی در قطب کاملا مخالف و متعارضی از شما قرار نداشته باشد.
برای مثال فردی به شدت #منزوی و درونگرا را در نظر بگیرید که اصلا با جمع نمی جوشد، اوقات #فراغتش را ترجیحا با کتاب خواندن سپری می کند و از #هیاهو و شلوغی می گریزد. اگر این شخص در کنار کسی قرار بگیرد که بدون #معاشرت با دوستان و رفتن به میهمانی های شلوغ احساس خوبی به زندگی ندارد؛ مسلما از زندگی #رضایت زیادی نخواهند داشت.
شاید فکر کنید که #تفاوت ها باعث پیشرفت و تکمیل یکدیگر می شوند، اما این زمانی است که اختلافات زیاد نبوده و #متناقض با یکدیگر نباشند. در غیر این صورت زن و مرد به جای آرامش بیشتر همدیگر را آزار می دهند. #مشاوره پیش از ازدواج به شما کمک می کند تا میزان #تطابق ویژگی هایتان را مشخص کنید.
🌷🍃🌸🌺❤️🌺🌸🍃🌷
@entkhab7eshgham
#احکام
⁉️ #سوال:
آيا پيام دادن يک پسر به دختري که واقعا آن را دوست دارد و قصد ازدواج با او را دارد و آن دختر از فاميل باشد گناه است؟
امام خامنه اي
✍ #پاسخ:
ارتباط (پیامک دادن پسر به دختر و یا صحبت تلفنی و...) با جنس مخالف که موجب مفسده و یا خوف مفسده باشد حرام است و معمولاً این ارتباطها منجر به حرام می شود و سفارش قرآن (آيات 25سوره نساء و 5سوره مائده) است که از این ارتباطها پرهیز شود ولو اینکه قصد ازدواج با او را دارد و یا اینکه آن دختر از فاميل باشد نباید این کار را بکند.
ــــــــــــــــــ
📖منبع: مرکز ملی پاسخگویی به سئوالات دینی
•┈┈••✾❀✿❤️✿❀✾••┈┈•
@entkhab7eshgham
❎ به جای خَرج، بَرج درست میکنیم!
💞 رهبرانقلاب: جوانها وقتی صحبت میشود میگویند، اگر #ازدواج کنیم بعدش چه کار کنیم برای خانه، برای شغل؟ اینها همان قیودی است که همیشه جلوی کارهای اصلی و اساسی را میگیرد.
📗 این را خدای متعال فرموده است:«اِنْ یَکونوا فُقَراءَ یُغْنِهِمُ اللهُ مِن فَضلِهِ» (اگر فقیر و تنگدست باشند، خداوند از فضل خود آنان را بینیاز میسازد)
💍 ازدواج در وضع #معیشت آنها دشواری خاصی بوجود نمیآورد. بلکه به عکس خداوند آنها را از فضلش غنی هم میکند.
📛 بله، ما برای خودمان به قول معروف به جای خَرج، بَرج (هزینه های بیمورد) درست میکنیم. اضافههای زندگی و #نیازهای_کاذب بهوجود میآوریم. بله، البته مشکل پیش میآید...!
🗓 بیانات در خطبهی عقد ۷۹/۶/۲۸
#کلام_ولایت
❤️🍃🌸🌷🌺🌷🌸🍃❤️
@entkhab7eshgham
#کفویت در ایمان
👈 اصلی ترين ملاك در منابع دينی
براي ازدواج #ايمان است.
برای پیدا کردن همسری مناسب
در این زمینه، باید خود فرد،
ایمان خود را تقویت کند.
🌺🍃🌸🌷🌸🍃🌺
@entkhab7eshgham
💞 #کفویت فرهنگی در ازدواج چیست؟
✅ ما باید ببینیم عادات، آداب ، رسوم، لباس، زبان، لحجه و سنتها معاشرتها و روابط اجتماعی مان چقدر به هم شبیه است. گاهی وقتها این رسمها خیلی با هم متفاوت است و باعث تنش می شود. خیلی ها این چیزها را ندیده می گیرند و بعد از ازدواج کلی دردسر می کشند. فرض کنید دختر در خانواده ای بزرگ شده که زن سالار بوده و پسر در خانواده ای که مرد سالار بوده این دو با هم کفویت فرهنگی ندارند. چون پسر می خواهد حرف خودش را به کرسی بنشاند و دختر هم حرف خودش را.
بیشتر ازدواجهای دانشجویی که دو طرف از شهرهای مختلف با فرهنگهای مختلف با هم ازدواج می کنند دچار عدم تفاهم فرهنگی با یکدیگر هستند.
مثلا یک خانواده اهل تجمل است و دیگری اهل تجمل نیست. یا مثلا خانواده دختر از فلان طایفه ایرانی (مثلا لر) و دختر از طایفه دیگر(مثلا بلوچ)، اینها دچار مشکل می شوند.
ما نمی گوییم کلا ازدواج بین دو شهر یا طایفه ممنوع است، می گوییم سعی کنید مشترکات فرهنگی تان بیشتر باشد. اگر دیدید تناسب فرهنگی تان نزدیک است اشکالی ندارد.
🌸🍃🌷🌺❤️🌺🌷🍃🌸
@entkhab7eshgham
چهـارشنبه تون عالی🌷
خدایا
امروزبه فرشتگانت بسپار
سبدی پُرازآرامش
برکت،خوشبختی 🌷
دلخوشی و
حس خوب زندگی را
برای دوستانم به ارمغان بیاورند🌷
@akse_nab 🌷🍃
💞💞💍💍💞💞
چقدر خودت را می شناسی؟
⁉️به دنبال نیمه گمشده ات هستی؟
🔷 كسی كه مكمل باشد؟
عالی است! 👌
⁉️اما چطور می خواهی نیمه گمشده كسی را پیدا كنی كه هنوز خودش پیدا نشده!
⁉️ چقدر خودت را می شناسی و پیدا كرده ای؟
🌸تا خودت را از هر نظر خوب و كامل نشناسی و خواسته هایت را دقیق و روشن ندانی و از اولویت های خودت خبر نداشته باشی نمی توانی انتخابی مطمئن داشته باشی.
🔳قبل از اینكه بخواهی سؤالات را در جلسه خواستگاری از طرف مقابل بپرسی بهتر است اساسی ترین هایش را از خودت بپرسی.
🌸🍃🌷🌺❤️🌺🌷🍃🌸
@entkhab7eshgham
❌ #حجاب و #عفاف مخصوص خواهران نیست.
🔴ای برادران مسلمان و ای برادران جوان، شما هم مراعات عفاف و حجاب اسلامی را بکنید، شما هم با لباس شایسته در محیط کار و در محیط جامعه ظاهر بشوید .
🔸مقام معظم رهبری🔸۶٣/١١/٧🔸
🌷🍃🌸🌺🌸🍃🌷
@entkhab7eshgham
💞🔹مهارتهای #انتخاب_همسر
👈 درجهبندی معیارها، متناسب با انتخاب خویش
✅ معیارهای ما باید دو درجه داشته باشد؛ معیارهای درجه یک و معیارهای درجه دو.
معیارهای درجه یک
معیارهایی است که حتّی اگر یکی از آنها در طرف مقابلم نبود، به راحتی و خیلی محکم میگویم: «نه» و از خیر ازدواج با او میگذرم.
👈 مثلاً یکی از معیارهای درجه یک دخترها این است که همسر آیندهشان معتاد نباشد. حالا اگر کسی به خواستگاری او آمده که معتاد است، امّا باقی معیارهای او را دارد، میگوید: «نه».
معیارهای درجه دو
معیارهایی است که میشود در آنها تساهل و تسامح کرد؛ یعنی اگر یک یا چند تا از آنها در طرف مقابل نبود، اشکالی ایجاد نمیشود. نام دیگر این معیارها را میتوان «معیارهای ترجیحی» گذاشت.
👈 مثلاً برخی دوست ندارند همسرشان دارای یک خانوادۀ شلوغ باشد؛ امّا این طور نیست که به هیچ وجه، طاقت چنین خانوادهای را نداشته باشند. به این میگویند، معیار درجه دو.
🌷🍃🌸🌺❤️🌺🌸🍃🌷
@entkhab7eshgham
عکس سیخ کباب رو تو گروهها پخش کردم 🍡😋
گروهی بهم میگن نمیگی یهو یکی دلش بخواد.😢
درست هم میگه👌
👈اما به ذهنم رسید این خانما ک عکسشونو پروفایل میزارن اونم بعضا با آرایش یا با بدپوششی در انظار عمومی ظاهر میشوند ؛ نمیگن یهو یکی دلش بخواد😄😁 #پروفایل #والا 😅 #التماس_تفکر
✅ #لزوم_حجاب_از_دیدگاه_عقل
@entkhab7eshgham
🌷آخر هفته تون زیبا و شاد
🌷روزگارتون معطر
💗به بوی مهربانی
🌷دلتون غرق عشق
🌷و محبت
💗لبتون خندان
🌷زندگیتون مملو از آرامش
🌷و لحظاتتون شیرین وناب
روزتون زیبا و در پناه خدا 💗💐
@akse_nab 🌷🍃
👌💞 کدام شخصیت ها توصیه میشود با هم ازدواج نکنند؟
👈 برای پاسخ به این سوال بهتر است افراد را از لحاظ پنج بعد بزرگ شخصیتی مقایسه کنیم:
🚫بی ثباتی هیجانی (روان رنجورخویی)
ازدواج دو فردی که ثبات هیجانی ندارد موفق آمیز نخواهد بود چون هر دو دارای مشکلات هیجانی و عاطفی هستند.
🚫درونگرایی / برونگرایی
ازدواج افرادی که به صورت افراطی در دو سر طیف قرار دارند مشکل ساز خواهد بود چون از نظر علایق، فعالیت، صمیمیت و روابط بین فردی تفاوت بسیار زیادی با هم دارند.
🚫 انعطاف پذیری و باز بودن
ازدواج دو فردی که یکی تنوع طلب و تجربه گرا و دیگری محافظه کار و بسته، مشکلات ساز خواهند بود.
🚫 توافق و سازگاری اجتماعی
ازدواج افرادی که از لحاظ سازگاری اجتماعی با هم در تضادند، اصلا بهتر است که صورت نگیرد. نمره ی پایین معمولا با ویژگی اختلال شخصیت خودشیفته، ضد اجتماعی و پارانوئید همراه است.
🚫 وجدانمندی
ازدواج فرد مسئولیت پذیر، وظیفه شناس، کمالگرا و وسواسی با فرد شلخته، بدون انگیزه پیشرفت، راحت طلب و غیر مسئول مشکل ساز خواهد بود.
🌷🍃🌸🌺❤️🌺🌸🍃🌷
@entkhab7eshgham