#زندگی_مشترک
#زندگی_اقتصادی
🌴🌸🌴🌸🌴🌸
توصیه های اقتصادی
🌹شوهری که وضع مالی خوبی دارد باید خانواده را در وسعت و راحتی قرار دهد،وبا این حال مراقب باشد که آنها را بدعادت نکند و افراد مصرف گرا بار نیاورد.
🌹قناعت و بجا خرج کردن گنجی است که تمام شدنی نیست،(القناعه کنزلاینفد)
🌹قرض گرفتن و قرض دادن باید بدون ربا و سود باشد، والا حرام است و گناه می باشد.
🌹زنان نیازهای خود وخانه را بطور صحیح در زندگی اعلام کنند،اینکار باعث می شود که شوهر تلاش بیشتر و مناسبتری داشته باشد،قناعت بیش ازحد و بیان نکردن نیازها، شوهر را بدعادت می کند و زن را به مرور در حاشیه زندگی قرار می دهد.فداکاری فقط نخواستن و نگفتن نیاز نیست.تنبل نکردن شوهر، نوعی هوشیاری و سیاست زندگی است.
🌹تهیه وسائل و آنچه در زندگی کاربرد دارد فقط بر اساس معیار نیاز و کارائی باید باشد نه چشم و هم چشمی.عرفا و اهل معنا و صاحبان دل می گویند بسیاری ازوسائلی که در زندگی کارائی ندارد وچندین سال یک بار هم بکار گرفته نمی شود،می تواند مانع خیر،برکت ومانع افزایش رزق در زندگی شود.وسیله یا باید استفاده شود و یا باید به دیگری فروخته و یا انفاق شود.فرهیختگان دیگر کشورها نیز می گویند باید خانه را از وسائل اضافی و غیر ضروری پاک کرد چون انرژی منفی دارد(فنگ شوئی).
ادامه مطالب توصیه های اقتصادی
🌹همانطور که بارها گفته شده پول برای انسان است نه انسان برای پول،قرار است پول به انسان خدمت رسانی کند نه انسان در خدمت پول باشد.در روایتی حضرت علی علیه السلام می فرمایند:( تا پول را خرج نکنی به تو نفع وسودی نمی رساند).
🌹اگرشوهربه والدین خود خدمت رسانی نقدی ویا کالائی دارد نباید فراموش کند که زن و بچه خود مقدم هستند و نباید به آنها ظلم شود.واگر زن به والدین خود کمک مالی و کالائی از اموال شوهردارد، فراموش نکند که رضایت شوهر لازم است واگر از اموال خود خرج می کند هماهنگی با شوهردر استحکام روابط موثر است.
🌹خوب است شوهر مبلغی را به همسر و بچه ها اختصاص دهد تا لازم نباشد هر لحظه وبرای هر چیز کوچکی مراجعه کنند و مطالبه پول نمایند.بخل و خساست می تواند زن و بچه را به انحراف بکشاند.
🌸🌴🌸🌴🌸🌴
مطالب ما در کانال زیر دنبال کنید👇
#کانال_مرکز_ملی_خراسان_رضوی
┏━━━🍃🍂━━━┓
https://eitaa.com/eporsesh
┗━━━🍂🍃━━━┛
#سواد_رسانه
#شبکههای_اجتماعی
#حضور_برای_تاثیر_گذاری
بعضی میگویند ما در این شبکهها حاضریم برای اینکه بتوانیم تاثیر بگذاریم. میگویند تعداد مخاطب ما در تلگرام و اینستا بیشتر از سروش و ایتاست بنابراین بیشتر می توانیم تبلیغ کنیم.
اگر مالک یک تابلوی اعلانات در یک ساختمان باشید آیا اجازه میدهید همسایهها روی آن تابلو، به پدر و مادر شما بدگویی کنند؟
اگر با دقت به این سوال پاسخ دهید، پاسخ در مواردی منفی نیست و بستگی به منافعی دارد که این تابلو برای شما به ارمغان میآورد! مثلا یک مبلغ مسلمان در یک فضای مسیحی شاید تشخیص بدهد حفظ تابلو و ترویج مکتب اهل بیت ع ارزش آن را داشته باشد که انسان چنین امر تلخی را تحمل کند. اما اگر هدف مهم تری وجود نداشته باشد شما آن تابلو را از جا در میآورید تا به پدر و مادرتان توهین نشود.
مالکان شبکههای اجتماعی که روزانه و ساعتی محتوای به گردش در آمده در آن را رصد میکنند اگر اطمینان نداشته باشند که جریان کلی این شبکه به نفع آنهاست قطعا این تابلو را از جا در میآورند.
پس اگر میبینید این شبکه را در حالیکه شما اموری خلاف اعتقاداتشان را تبلیغ میکنید در اختیار شما میگذارند، علت این است که ایشان هدف و کار مهم تری دارند که حرف و کار شما در مقابل آن هدف مهم ایشان قابل مقایسه نیست.
🌴🌸🌴🌸🌴🌸
مطالب ما در کانال زیر دنبال کنید👇
#کانال_مرکز_ملی_خراسان_رضوی
┏━━━🍃🍂━━━┓
https://eitaa.com/eporsesh
┗━━━🍂🍃━━━┛
▪️سالروز شهادت پنجمین اختر آسمان امامت و ولایت، حضرت امام باقر علیه السلام تسلیت باد. ▪️
🔵ارسال سوالات از طریق "اپلیکیشن پاسخگو "
cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app
🔴ارسال سوالات از طریق "وب پاسخگو"
User.pasokhgoo.ir
⬛️◼️◾️⬛️◼️◾️
مطالب ما در کانال زیر دنبال کنید👇
#کانال_مرکز_ملی_خراسان_رضوی
┏━━━🍃🍂━━━┓
https://eitaa.com/eporsesh
┗━━━🍂🍃━━━┛
مداحی آنلاین - منم پنجمین گل ز آل عبایم - جواد مقدم.mp3
4.39M
🔳 #شهادت_امام_محمد_باقر (ع)
🌴منم پنجمین گل ز آل عبایم
🌴منم یادگاری که از کربلایم
#امام_باقر
🖤یا صاحب الزمان آجرک الله فی مصیبت جدک .....
▪️خطبه تاریخی امام باقر(علیهالسّلام) در کاخ هشامبنعبدالملک؛
شما خواهید رفت و خداوند دولت دائمی را برای ما اهلبیت مقدر کرده است...
حرفهای [هشام و اطرافیان او] که تمام شد، حضرت از جا بلند شد ایستاد بنا کرد خطبه خواندن. اصلاً انگاری که مخاطب او هشام و این چهار تا آدم بیارزشی که اینجا نشستهاند نیستند؛ گویا دارد با تاریخ حرف میزند.
حمد و ثنای الهی را به جا آورد، با یک بیان خیلی جالبی از اینجا شروع کرد: اَیُّهَا النّاس؛ نمیگوید ای حاضران، ای برادران، ای مؤمنان؛ [میگوید] ای مردم! اصلاً خطاب گویا که به این جمع معدودی که اینجا نشستهاند نیست. اَینَ تَذهَبون؛ کجا میروید؟ و اَینَ یُرادُ بِکُم؛ شما را کجا میبرند؟ مقصد شما چیست، کجا است؟ اصلاً این حرکت شما به سوی کدام مقصد است؟ چه میکنید؟ سردرگمیِ اینها را مشخّص میکند؛ بیاختیاریِ اینها را مشخّص میکند. بِنا هَدَی اللّهُ اَوَّلَکُم؛ خدا به وسیلهی ما بود که گذشتگان شما را هدایت کرد. وَ بِنا یَختِمُ آخِرَکُم؛ مُهر خاتمهی شماها را به وسیلهی ما خدا خواهد زد؛ یعنی بالاخره ما خواهیم ماند و شما خواهید رفت. فَاِن یَکُن لَکُم مُلكٌ مُعَجَّلٌ فَاِنَّ لَنا مُلکاً مُؤَجَّلا؛ اگر شما چهار روز یک حکومت زودگذری را غصب کردید و دارا شدید، بدانید که یک دولت دائمی و مستدامی را خدای متعال برای ما مقدّر کرده.
گزیدهای از بیانات آیتالله خامنهای درباره زندگی امام باقر(علیهالسّلام)، ۱۳۶۱/۰۷/۰۲