عارفان مجازی
مدتی است که برخی کانالدارها پاپیش گذاشته و ذکر میدهند و کاری میکنند که عرفای حقیقی به سختی آن را انجام میدادند و در دادن ذکر احتیاط میکردند.
همین عرفای مجازی آنقدر مرید مجازی ساخته اند که خدا می داند...
@erfanhay_nozohor
ریچارد داوکینز، زیستشناس تکاملی و نویسنده سرشناس، از هیئت مدیره بنیاد «آزادی از دین» استعفا داد. او دلیل این تصمیم را اعمال یک «دین جدید» به نام «ایدئولوژی تراجنسیتی» از سوی این بنیاد اعلام کرد.
این ماجرا پس از آن رخ داد که بنیاد آزادی از دین، مقالهای با عنوان «زیستشناسی تعصب نیست» نوشته جری کوین را که از دیدگاه زیستشناسی در تعریف جنسیت دفاع میکرد، به دلیل فشارهای اجتماعی و اعتراضات، از وبسایت خود حذف کرد. داوکینز این اقدام را «تسلیم شدن در برابر هیاهوی فرهنگ حذف» توصیف کرد و گفت که این تصمیم نشانهای از هراس و تحمل نکردن نقد علمی است.
پیش از او، دو دانشمند دیگر، جری کوین و استیون پینکر، نیز به دلیل اعتراض به ایدئولوژی تحمیلی بنیاد استعفا داده بودند. آنها بنیاد را متهم کردند که به جای دفاع از آزادی از دین، در حال ترویج یک «دین جدید» با عقاید متعصبانه، ممنوعیتها و برخورد با منتقدان است.
مقالهای که باعث این جنجال شد، ادعا میکرد که تعریف زن بر اساس معیارهای زیستشناختی ناکافی است و هر فردی میتواند خود را زن معرفی کند. در واکنش، جری کوین مقالهای نوشت که از تعریف زیستشناختی زن بر اساس نوع گامت (سلولهای تولیدمثلی) دفاع میکرد، اما بنیاد این مقاله را نیز حذف کرد و بابت «آسیبی» که ایجاد کرده بود، عذرخواهی نمود.
داوکینز این حذف را «اشتباهی ناشی از وحشت و بیاحترامی» به اعضای هیئت مدیره توصیف کرد و با تاسف از عضویت خود در این بنیاد استعفا داد.
@erfanhay_nozohor
72.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👿 نقش شیاطین در آخرالزمان -1
آیا شیاطین جنی حقیقت دارند ؟
@erfanhay_nozohor
🍃 امامـ بـاقـر عليهالسلامـ
لَأنْ أعولَ أهلَ بَيتٍ مِن المسلِمينَ و اُشْبِعَ جَوْعَتَهُم و أكْسوَ عُرْيَهُم و أكُفَّ وُجوهَهُم عنِ النّاسِ، أحَبُّ إلَيَّ مِن أنْ أحِجَّ حِجَّةً و حجّةً و حجّةً.
اگر خانواده مسلمانى را سرپرستى كنم و گرسنگى آنها را برطرف نمايم و بدنهایشان را بپوشانم و آبرويشان را در ميان مردم حفظ كنم، براى من دوست داشتنىتر است از اين كه حجّ گزارم و حجّ گزارم و حجّ گزارم.
🌷
📚 ثواب الأعمال، ص١٧٠، ح١٣
#حدیث
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم دستگیری رمالی که میخواست به یک خانم تعرض کند.
#رمالی
@erfanhay_nozohor
🔴نقد و بررسی یوگا
🔹برنامه رازهای ادیان
🔸رادیو روایت برتر
✅قسمت اول: حقیقت یوگا
✅قسمت دوم: آسیب های جسمی یوگا
✅قسمت سوم: آسیبهای روحی و روانی یوگا
✅قسمت چهارم: فرق مراقبهاسلامی و مدیتیشن در یوگا
👨💻کارشناس برنامه: آقای نصیری
▪️عضو گروه علمی معنویتهای نوظهور حوزه علمیه قم
#یوگا
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویتهای نوظهور. ◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
@erfanhay_nozohor
رازهای ادیان، حقیقت یوگا.mp3
47.1M
رازهای ادیان/رادیو روایت برتر
🌐نقد و بررسی یوگا
⛔️قسمت اول: حقیقت یوگا
مصاحبه
🎙 کارشناس برنامه: آقای نصیری
عضو گروه علمی معنویتهای نوظهور معاونت تبلیغ حوزه علمیه قم
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
@erfanhay_nozohor
🔴تفاوت های نماز در اسلام و شکرگزاری در قانون جذب
قسمت اول
آیا می توان رابطه ی معناداری بین نماز خواندن در شریعت اسلام و شکرگزاری در قانون جذب مشاهده کرد؟
پاسخ: نماز به عنوان یکی از ارکان اساسی اسلام، ارتباط مستقیمی با ایمان و تقوا دارد. در نماز، فرد به یاد خدا میافتد و از او درخواستهای مختلف میکند. این امر برخلاف مفهوم قانون جذب است که به طور عمده بر اساس انرژیهای مثبت و افکار انسان استوار است. در حالی که قانون جذب معتقد است که با تمرکز بر افکار مثبت، میتوان به اهداف رسید، نماز به طور خاص به توسل به خداوند و قبول اراده او تأکید دارد. این دو امر ممکن است در ظاهر کمی شباهت داشته باشند اما هیچ شباهتی در واقع با یکدیگر ندارند و اتفاقا تفاوت های بسیار معنادار و بنیادین با یکدیگر دارند . نماز روح را تقویت میکند و به فرد یادآوری میکند که هدایت نهایی از خداوند است، در حالی که قانون جذب بیشتر بر روی تغییر نگرش و استفاده از انرژیهای مثبت در جهت اهداف مادی و شخصی تاکید دارد. بنابراین، میتوان گفت که نماز بر اساس ایمان به اراده الهی استوار است و قانون جذب بیشتر به فکر و نگرش فرد در زندگی مادیگرایانه ی دنیوی مربوط میشود .
✍️الوند پارسا ارفع
#قانون_جذب
#شکرگزاری
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
@erfanhay_nozohor
🔹یک داستان تکراری دیگر در معنویت های نوپدید
ابرِ چشمانش قطرات اشک را بر مسیل صورت معصومانه اش جاری می ساخت؛ کم کم آن صدای غَرّا و مُطَنطَن روزهای قبل، تبدیل شده بود به نوای بی نوایی که سراسر وجودش حسرت بود.
مطالعه متن کامل
@erfanhay_nozohor
✨ امامـ بـاقـر عليهالسلامـ
مُرُوا شِیعَتَنَا بِزِیَارَةِ قَبْرِ الْحُسَیْنِ (علیهالسّلام) فَاِنَّ اِتْیَانَهُ یَزِیدُ فِی الرِّزْقِ وَ یَمُدُّ فِی الْعُمُرِ وَ یَدْفَعُ مَدَافِعَ السَّوْءِ.
زيارت حضرت حسین بن على (عليهالسّلام)، رزق و روزى را زياد و عمر را طولانى كرده و امورى كه بدى و شر را جلب مىكنند دفع مىنمايد.
🌻
📚 كاملالزیارات، ج۱، ص۱۶۳
#حدیث